IPSOFT – jeho skutečná tvář

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 17:02

no prisny .. uprimne na rovinu - co horsiho by mohl clovek v nasi sazkarske komunite udelat nez je tohle? Mne nic jineho nenapadlo, nez podobne zneuziti duvery vlastnich memberu
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod KODA1 » pát dub 27, 2007 17:07

Myšleno tak,že když něco provedl admin,tak je špatné celé forum.Ale ono se vlstně není co divit tady na profim,ti co tam byli a již nejsou ho maj v nenávisti
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 17:14

LOL, to doufam nemyslis vazne :D Ja jsem na profit prestal chodit, protoze vetsinu lidi jsem mel na MSN a tak jsem byl po trech mesicich nechozeni vyrazen - spravne.

Ale, ze bych kdy mel neco proti profitu, to tedy ani napad. Profit byl odjakziva nase (nebo alespon me) spratelene forum a Ipsofta jsem mel rad. Bohuzel, po tom co se stalo uz je to pryc. Navic nam bohuzel vsem lhal, kdyz jsme chteli vedet, kdo mu prozradil jak to bylo s NN forem... ktere nam tehdy znicil.

Muj vztah k lidem na profitu se nijak nemeni :thumbup1: Ale Ipsoft u mne navzdy skoncil...
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 17:17

KODA1 píše:Myšleno tak,že když něco provedl admin,tak je špatné celé forum.

forum jako takove, nikoliv jednotlivci na nem, pokud jsme si nerozumeli. Pokud vedeni fora netresta podobne jednani automatickym vyhazovem hrisnika, tak tim dava svuj souhlas s tim, ze to jednani je akceptovatelne a v tom pripade je pada spatny stin na cele forum (opet zduraznuji: nikoliv na lidi, kteri jsou cleny)
kali
Moderátor
Moderátor

...

Příspěvekod sweetboi » pát dub 27, 2007 17:44

Vazeni ...
vy mate malo starosti na svem foru, ze si zvysujete sebevedomi na chybe druhych ?

Kdo z vas zna tak dobre Ipsofta, ze soudi ? Vsemu bezmezne verite co nekde ctete ?

Jakto ze tady trpite Petra-Cecha na jehoz tema byl popsan internet od severu k jihu ?

prosim Vas zamette si pred vlastnim prahem a starejte se o sve problemy, kdybyste vedeli, co vsechno Ipsoft udelal pro profitservis, coz by vetsina z vas pro zachovani sveho pohodli ani nepomyslela, tak byste byli potichu.

Kali, kdepak si prisel na napad pocitat Yield a Profit ? Uzitecne bylo kratke pusobeni na profitservisu, ze ?

Preji Vam hodne stesti, ukoncete toto tema a nebo hodte kamenem kdo jste bez viny.

Kali, jsem si vedom, ze Ipsoft udelal chybu ... ale asi nevis, ze ani chvili u nas nezapiral, sam od sebe napsal, jak se veci maji a u nas skalni a slusni clenove jsou za nim, protoze si jeho priznani ceni, taky jsou si vedomi jeho prinosu pro forum. zajimave ze nejvice krici ti, co jsou u nas 2 mesice.

Toto je nas problem a vyresime si ho sami. Tady nikde nerozkrikujeme, ze Profisazkar trpi Petra-Cecha a proto je toto forum spatne ?

Sweetboi(Paya)
sweetboi
Host
Host

Příspěvekod petranek80 » pát dub 27, 2007 18:04

LOL

Payo, jeste ty zacni nekoho poucovat. A co si udelal ty??? Chces zverejnit nazornou ukazku tve prace? Byt tebou, tak mlcim.
petranek80
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Temlis » pát dub 27, 2007 18:09

Nemůžeme zastírat to, že se stala chyba, ale to co tady píše sweetboi alias paya je fajn si přečíst. Ipsoft udělal chybu, je to chyba obrovská, ale kdo jsme bez chyby? Já ve svém životě udělal mraky chyb, mraky mnohem větších chyb za které jsem si chtěl mnohokráte nafackovat a nevěřím tomu, že tady mezi námi je někdo bez chyby. Někdo může namítnout, že není chyba jako chyba a některé činy jsou neodpustitelné, ale panují jen dva názory. Jeden tady prezentoval Kali, odsoudit člověka nebo je druhý názor, dát "provinilci" druhou šanci. Pro mě osobně je Ipsoft (ač ho neznám osobně) velkým přínosem pro profit, jelikož je to právě on, jak vy tady píšete, který se strará o chod fóra a dělá černou práci, kterou nikdo nevidí (doufám, že tohle zase někdo nezneužije, protože tohle zní dvojsmyslně). Nesoudím profit jako takový a dle mě to ani nejde, udělal chybu jedinec nikoliv forum a nesnášenlivost a rivalita mezi profíkem a profitem je dle mě velká. Já osobně na to mám názor podobný jako KODA1, jelikož v mých očích je profit co jde o informace výš než profik, tím nechci říct, že zde je to špatné, naopak zde je to myslím na dobré úrovni a jde se stále dál a dál, což je super, ale pokud mám soudit jen dle informací, tak nemám nejmenší důvod odcházet z profitu ač se tam provinil admin - symbol fora. Někdo má strašnou radost, že třeba toto prasklo, jelikož jak jsem napsal ta rivalita a nesnášenlivost je velká, ale vyjadřují se zde lidé, kteří napíšou, že byli třeba vyloučeni ačkoli nebyli aktivní, Mafixi co proboha chceš? (řečnická otázka - není to myšleno proti Tobě, prostě jsi zareagoval, reaguju já). Když nebudeš aktivní tady, skončíš taky, takže nevím nad čím brečíš. Ale aby jsem se vrátil k příspěvku od payi, nová pravidla se v mnoha bodech až moc přibližovala již zajetým a dlouhotrvajícím pravidlů z profitu. Náhoda? No, nemyslím si.
Myslím, že jsem napsal vše co jsem chtěl. Chyba je to velká, nevím jestli odpustitelná, jsem přecijen plný dojmů, ale jak jsem napsal, nikdo nejsme bez chyby a kdo tady chce napsat, že ano, tak je dle mě největší lhář. Nebudu se dál nikoho zastávat, ale je pravda, že vy jste si tady mohli dát BAN na IP Ipsoftovi a něco napsat místo toho se tady strhla přestřelka očerňující celé forum namísto jednotlivce, což se mi nelíbí.
Kali, obrazně řečeno (čistě banální dotaz), kdyby se tady odsud některý z adminů provinil podobným způsobem, okamžitě odejdeš a doporučíš to všem uživatelům?
Nerad bych, aby se tato diskuze strhla nějakým směrem proti mě, ale musel jsem vyjádřit svůj názor. Často čtu, že se tady lidí hádají, ale mě to připadá, že prostě vyjadřují svůj názor, tak jako já nyní, a někdo si to samozřejmě vysvětluje po svém, tím se dostáváme do jiné sféry komunikace, jelikož já se k nikomu nehodlám stavět, jako k někomu vyššímu, jen protže má u sebe napsáno admin.
Takže jsem si nechával čas než zareaguji a můj názor je tedy uveden..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Re: ...

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 18:43

sweetboi píše:Kdo z vas zna tak dobre Ipsofta, ze soudi ? Vsemu bezmezne verite co nekde ctete ?

Mily Payo, verim lidem, ktere znam osobne. Btipa osobne znam velmi dobre. Verim mu nejen proto, ze ho znam, ale prevedsim proto, ze ma skutecne dukazy o tom, ze tom Ipsoft udelal. Ipsoft to navic sam otevrene priznal :roll:

Ipsoft se boural na Btipovo forum i sem a ty se divis, ze "mame tu drzost a resime to" ??? To snad ne....

No Payo, je kratkozrake myslet si, ze yield a profit se pocita diky profituservu :lol: Meli jsme to tady pred vami u moderator lig :) Takze spis jste to asi prevzali vy od nas ne? (kdyz uz se tedy rypes v kravinach)

Kali, jsem si vedom, ze Ipsoft udelal chybu ... ale asi nevis, ze ani chvili u nas nezapiral, sam od sebe napsal, jak se veci maji

Vim, ze to priznal, co mu take jineho zbylo, kdyz za sebou zanechal tolik stop ze ...

prosim Vas zamette si pred vlastnim prahem a starejte se o sve problemy, kdybyste vedeli, co vsechno Ipsoft udelal pro profitservis, coz by vetsina z vas pro zachovani sveho pohodli ani nepomyslela, tak byste byli potichu.

a? Nikdo nerika, ze nic Ipsoft se flakal a nic pro profit nedela prece... tady jde o to, ze proste udelal neco co zadny rozumny a slusny clovek nemuze tolerovat :shock: Proboha ! Vykrast hesla vlastnim memberum - to nazyvame chybou?

Ja na celou vec pohlizim z pozice admina, Ipsoft je take admin a proto mu merim stejnym metrem, kterym merim sobe. Admin ma byt duveryhodny clovek a ne nekdo kdo vykrada a zneuziva hesla. Tim to pro mne konci.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 18:48

Temlis píše:Kali, obrazně řečeno (čistě banální dotaz), kdyby se tady odsud některý z adminů provinil podobným způsobem, okamžitě odejdeš a doporučíš to všem uživatelům?

Temlisi, kdyby se tak stalo, tak v minute ma ten admin profika dozivotni BAN a na forum uz se nikdy nedostane, i kdyby tady udelal sebevic prace v predchozich letech. Forum by bylo poskozene ostudou, ale neslo by za to vinit nikoho jineho.

Btw hesla z tohoto fora nejdou ziskat, protoze se do db ukladaji kryptovana.

Jinak stale nechapu, kde jste prisli na rivalitu for? :shock: Uz od dob kdy profit vznikal, tak byl tady naopak podporovan a od jakziva to bylo pratelske forum. ... alespon pro mne :roll: Tak nevim kde vsichni prisli na rivalitu? Uteklo mi neco?
kali
Moderátor
Moderátor

...

Příspěvekod sweetboi » pát dub 27, 2007 18:54

Jasne o Yieldu a Profitu je zbytecne se malicherne dohadovat ...

Samozrejme si to tady reste, ale neposilejte lidi k nam ... viz matrim ... doporucuje ostatnim clenum aby zvzili pusobeni u nas ...

Jen me mrzi, ze delate jak kdybyste nikdy neudelali chybu .... ze Anibale ??? uz se u nas ve Free nemusis namahat ... delas neco podobneho co ipsoft a opakovane ... ale diky tobe jsem si uvedomil chyby, ktere jsem udelal

Kali, nechci byt s Vami ve valecnem stavu ... verim, ze i ty ... jen nasi nekteri clenove leji olej do ohne ...

vylucte si Ipsofta, ale neodsuzujte nas, kdyz my to neudelame ....

Preji Vam hodne uspechu
sweetboi
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec