od Temlis » pát dub 27, 2007 18:09
Nemůžeme zastírat to, že se stala chyba, ale to co tady píše sweetboi alias paya je fajn si přečíst. Ipsoft udělal chybu, je to chyba obrovská, ale kdo jsme bez chyby? Já ve svém životě udělal mraky chyb, mraky mnohem větších chyb za které jsem si chtěl mnohokráte nafackovat a nevěřím tomu, že tady mezi námi je někdo bez chyby. Někdo může namítnout, že není chyba jako chyba a některé činy jsou neodpustitelné, ale panují jen dva názory. Jeden tady prezentoval Kali, odsoudit člověka nebo je druhý názor, dát "provinilci" druhou šanci. Pro mě osobně je Ipsoft (ač ho neznám osobně) velkým přínosem pro profit, jelikož je to právě on, jak vy tady píšete, který se strará o chod fóra a dělá černou práci, kterou nikdo nevidí (doufám, že tohle zase někdo nezneužije, protože tohle zní dvojsmyslně). Nesoudím profit jako takový a dle mě to ani nejde, udělal chybu jedinec nikoliv forum a nesnášenlivost a rivalita mezi profíkem a profitem je dle mě velká. Já osobně na to mám názor podobný jako KODA1, jelikož v mých očích je profit co jde o informace výš než profik, tím nechci říct, že zde je to špatné, naopak zde je to myslím na dobré úrovni a jde se stále dál a dál, což je super, ale pokud mám soudit jen dle informací, tak nemám nejmenší důvod odcházet z profitu ač se tam provinil admin - symbol fora. Někdo má strašnou radost, že třeba toto prasklo, jelikož jak jsem napsal ta rivalita a nesnášenlivost je velká, ale vyjadřují se zde lidé, kteří napíšou, že byli třeba vyloučeni ačkoli nebyli aktivní, Mafixi co proboha chceš? (řečnická otázka - není to myšleno proti Tobě, prostě jsi zareagoval, reaguju já). Když nebudeš aktivní tady, skončíš taky, takže nevím nad čím brečíš. Ale aby jsem se vrátil k příspěvku od payi, nová pravidla se v mnoha bodech až moc přibližovala již zajetým a dlouhotrvajícím pravidlů z profitu. Náhoda? No, nemyslím si.
Myslím, že jsem napsal vše co jsem chtěl. Chyba je to velká, nevím jestli odpustitelná, jsem přecijen plný dojmů, ale jak jsem napsal, nikdo nejsme bez chyby a kdo tady chce napsat, že ano, tak je dle mě největší lhář. Nebudu se dál nikoho zastávat, ale je pravda, že vy jste si tady mohli dát BAN na IP Ipsoftovi a něco napsat místo toho se tady strhla přestřelka očerňující celé forum namísto jednotlivce, což se mi nelíbí.
Kali, obrazně řečeno (čistě banální dotaz), kdyby se tady odsud některý z adminů provinil podobným způsobem, okamžitě odejdeš a doporučíš to všem uživatelům?
Nerad bych, aby se tato diskuze strhla nějakým směrem proti mě, ale musel jsem vyjádřit svůj názor. Často čtu, že se tady lidí hádají, ale mě to připadá, že prostě vyjadřují svůj názor, tak jako já nyní, a někdo si to samozřejmě vysvětluje po svém, tím se dostáváme do jiné sféry komunikace, jelikož já se k nikomu nehodlám stavět, jako k někomu vyššímu, jen protže má u sebe napsáno admin.
Takže jsem si nechával čas než zareaguji a můj názor je tedy uveden..
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..