Fenomén dnes-Kdo nesází, není čech

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Bender » pát čer 08, 2007 11:35

1 píše:(akoze na 99 % keca !!!)

Ten dokument bezel na CT1 a myslim ze ten kdo ho delal si informace dobre overil. Nemyslim si ze se jedna o podvod. Vzdyt on i velky prachy prohrava tak proc by mu to nebrali.
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod 1 » pát čer 08, 2007 11:39

JayJay píše:Vzhledem k tomu, že přiznal, že prohrává velké částky, tak by byla Fortuna absolutně padlá na hlava, kdyby ty peníze odmítala. Vědí, kdo to sází, tak co.

Ano, toto moze byt jedine mozne rozumne vysvetlenie...

Z "rukopisu" tipera sa da poznat, kto to je.

Aj ked Fortuna uz vacsinou neschvaluje po telefone (ale tam to tusim este ta slecna volala, alebo sa mylim ? - alebo to bol nejaky starsi zaber...) - po telefone sa lahko spytaju, ci je to "Dedic" - a maju istotu !

Len nechapem, naco potom lezie do TV, exhibicionista jeden :D .
1
Host
Host

Příspěvekod Rafael » pát čer 08, 2007 11:59

No ten rozhovor na stránkách Fortuny je vyloženě v reklamním duchu, jinak ale pan Dědič stopro existuje a jeho oblíbenost/neoblíbenost u sázkovek zdaleka přesahuje hranice Prahy, mluvil jsem s kamošem co dělá v Tipálu v Brně a řikal že ted už vi proč tam maji listeček na kterem stoji pozor na p. Dědiče, vysoke kursy za vysoke penize...jestli mu sázkovka veme vyšši sazku rozhoduje bookie v jehož kuži bych rozhodně nechtěl byt když mu vola někdo z pobočky že mu tam Dědič chce dát dvě stě litru na kurs 10...nevim přesně jak nabírá Fortuna a další ale řekl bych že právě jeho zásluhou už se u Tipsportu za velké penize v delšim časovem horizontu prakticky hrát nedá.
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » pát čer 08, 2007 12:43

Jak jsem už psal, zničil sázení v lokálech nám všem. Tím jak vyhlásil válku sázkovkám, tak vyhrál bitvu, ale válku, tu vyhrají sk. A jak už to ve válce chodí, spolu s Dědičem padnou i nevinní sázkaři. :cry: Jenom škoda, že nám pan Dědič neřekl o sobě celou pravdu. Borec si hraje na něco co vůbec není. Pro něj je hlavní nasázet za co nejvíc, protože má jen procenta z toho co roznese. Je to pouhej nosič pro borce z Německa. Pro sebe z toho dává tak 10 % víc určitě ne. Navíc jsem měl možnost poznat sázkaře, který dodává Dědičovi tipy na tenis. Od té doby se považuji za sázkařsou nulu. :roll: To se to pak skládají tikety, když má kolem sebe takové borce. On sám pokavaď vím, tak na tikety dodává jen počty gólů. Specializací mu je francouzská liga a 0-2 góly na zápas. Hodně by mě zajímalo, jak by si vedl tady na profíkovi. V plusu by asi byl, no těžko říci. Určitě si to tu přečteš, tak přijď ukázat co v tobě je. :wink:
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod Bender » pát čer 08, 2007 12:46

Btip píše: V plusu by asi byl, no těžko říci. Určitě si to tu přečteš, tak přijď ukázat co v tobě je. :wink:

Proc by to delal? Myslim ze mu to uplne vyhovuje tak jak je to ted.
Bender
Exmember
Exmember

Příspěvekod elitey » pát čer 08, 2007 13:42

Souhlasím s Btipem
Obrázek
elitey
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » pát čer 08, 2007 14:47

elitey píše:tak je to blb, jestli existuje.... :?
Já taky existuju :oops:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod MuLe » pát čer 08, 2007 19:51

1 píše:
elitey píše::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nechápu proč nehraje přes internet ...

To je jednoduche: lebo je to reklama od Tipsportu a Fortuny !
Mozno ziadny Dedic neexistuje...Nie je to nejaky student herectva, ktoremu zaplatili ??? :D

Internetove SK im stale viac slapu na paty a tak taketo dokumenty (reklamy) sa asi budu objavovat castejsie.

Dobrá prognóza :P
http://ekonomika.idnes.cz/sazkar-na-spo ... nomika_maf
MuLe
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » pát čer 08, 2007 20:23

No tomu Dědičovi se fakt musím smát... Absolutní nesmysl, ať už se jedná o zveřejněné částky, miliony? dobrej ftip. max. desítky tisíc a už se fortuna s tipáčem škubou za vlasy.

Zápas v basketbalu trvá 3 hodiny :lol: to jsem teda do teďka nevěděl.

Každopádně takovou reportáž kouknout a vůbec nevěřit :D
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Bender » pát čer 08, 2007 20:28

Gagin píše:Zápas v basketbalu trvá 3 hodiny :lol: to jsem teda do teďka nevěděl.

Proc ne? Treba NBA 4x12 + nejaky OT. Spousta Time-outů a mas temer tri hodky tohle bych vůbec neresil placl to proste.
Bender
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec