Soutěž EURO 2008

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod cornholio » úte čer 03, 2008 10:10

10 euro je dle mého názoru přijatelné pro kohokoli - o výhru celkovou jde sice taky, ale spíš to vidím jako každodenní zábavu trvající několik týdnů a i v případě neúspěchu stojící minimum
cornholio
Host
Host

HURRA na to

Příspěvekod cornholio » úte čer 03, 2008 10:26

mno teda - takze muzeme zacit posilat ty penize na temlikovo ucet nebo co?
esli jo, tak to nekdo votsouhlaste a temlik muze napsat jeho mbůkrs - uzavjerka by měla bejt do soboty asik bych řekl - no a pak už jen vesele tipovat :)
cornholio
Host
Host

Příspěvekod Gagin » úte čer 03, 2008 10:52

SOUTEŽ ZAČÍNÁ

Díky Temlisov který na sebe vzal tíhu pokladníka :lol: můžeme začít tipovat. Zde jsou tedy konečné a přesné instrukce soutěže.

1. Tipovat se bude pouze základní skupina, vzhledem k tomu že potom by se muselo ze dne na den vypisovat a tipovat si myslím, že je to nemožné aby si všichni natipovali i tyto zápasy. Tudíž nás čeká 24 natipovaných utkání.

2. Systém jsem trochu změnil, jelikož jsem zjistil, že excel mám naprogramovaný takto tak ho již nebudu měnit.

Zde jsou pravidla:

1. Každý tipér, který se chce zůčastnit soutěže musí zaplatit vstupní poplatek 10 euro na Temlisuv účet u Moneybookers.com. Tato částku musí být zaslána nejpozději do začátku prvního utkání to je dio 7. 6. 2008 18:00. Celková vybraná částka bude použita a rozdělena mezi výherce soutěže.

2. Tipovat se tedy bude následujícím způsobem:

a) Uhádnutý správný tip 1; 0; 2 - 1 bod
b) Uhádnutý přesný výsledek - 2 body
c) Uhádnutý počet golů v zápase (under / over 2,5 branky) - 1 bod

3. Výherci budou odměněni následujícím způsobem: 70% z banku obdrží výherce a 30% z banku obdrží tipér na druhém místě. Částka bude upřesněna 7. 6. 2008 na stránkách soutěže.

Zaslání peněz Temlisovi a tipování

Kdo se chce zůčastnit, musí napsat soukromou zprávu Temlisovi (nick: Temlis)o jeho moneybookers.com email kam poté může zaslat peníze. Pokud někdo neví jak se používají soukromé zprávy, napište do tohoto topicu, Temlis se vám soukromou zprávou ozve. Jinak link na soukromé zprávy je ZDE:

Pokud zašlete peníze můžeme přejít k tipování. Uzávěrka je 7. 6. 2008 v 18:00, do té doby můžete promýšlet své tipy.

Vyplňovat tipy budete do Excelu. Ten najdete na této stránce: http://eurosoutez.unas.cz/meform.xls

Po natipování všech zápasů, under / overů, a přesných výsledků prosím o zaslání tohoto formuláře na email: G_a_g_i_n@centrum.cz

Pokud někdo nepoužívá Excel, prosím o zaslání tipů jinou formou. Po odeslání tipů, je alespoň 1x denně publikuji na web, aby nevznikly nějaké pochybnosti, že se dají měnit tipy apod. jakmile publikuji můžete si stránky uložit pro případné reklamace apod. ale nemám v úmyslu jakkoliv tuto soutěž kazit.

Pořadí a tipy

Denně bude probíhat aktualizace soutěže a to na stránkách, které jsem pro tuto příležitost na rychlo vytvořil, najdete je na: www.eurosoutez.unas.cz

Případné dotazy, směřujte do soukromých zpráv, případně do tohoto topicu.
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » úte čer 03, 2008 11:26

Temlis píše:
Gagin píše:Jinak kolik si myslíte že by bylo vhodné zápisné? 10 euro? 15 euro? 20 euro? Jde o to aby si mohli zasoutěžit i lidé, kteří nemají na kontě tisícovky.

Ja mzslim, ye bz melo jit hlavne o yabavu, nikoliv ya honbu ya par eurama. Je mi jedno jestli to bude 10€, 15€ nebo 20€, ale pokud si z toho mame udelat zabavu a maji se pripojit i Ti, kteri nesazi zrovna za moc a tak i tato soutez by pro ne byla spise zpestrenim, navrhoval by jsem ten nejnizsi vklad..

Hm, asi mas pravdu. Ja chtel dat trochu vic (treba 20 eur), aby se pro viteze zvedl celkovej win, ale klidne to muzeme nechat na 10eur (=250kc), jde jak rikas o zabavu. A otazka dotovat jen 1.misto nebo treba 1. a 2.? Ja bych byl treba pro to, aby vitez bral 70% a 2.misto 30% nebo tak nejak :-)
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » úte čer 03, 2008 12:37

Mathieu píše:A otazka dotovat jen 1.misto nebo treba 1. a 2.? Ja bych byl treba pro to, aby vitez bral 70% a 2.misto 30% nebo tak nejak :-)

jj, vsak to Gagin napsal to rozdeleni :-)
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod Mathieu » úte čer 03, 2008 12:48

Temlis píše:
Mathieu píše:A otazka dotovat jen 1.misto nebo treba 1. a 2.? Ja bych byl treba pro to, aby vitez bral 70% a 2.misto 30% nebo tak nejak :-)

ja tu nejak nemel ten jeho prispevek, tak to jsem odhadl dobre :-)

Jinak Temlis ma ucet v CZK, tak pro poradek bych castku navrhoval "zmenit" na 250kc, at tam nelitaji halire a je v tom vetsi poradek :-). Hm?
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » úte čer 03, 2008 12:52

Mathieu píše:
Temlis píše:

Jinak Temlis ma ucet v CZK, tak pro poradek bych castku navrhoval "zmenit" na 250kc, at tam nelitaji halire a je v tom vetsi poradek :-). Hm?

Samozřejmě není problém poslat bud 250,-Kč nebo 10 euro, ono se to stejně dá v moneybookers různě měnit a automaticky to přepočítává, jen doufám, že si opravdu někdo zasoutěží :lol:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » úte čer 03, 2008 13:04

Uz mi prislo jak 250kc tak i 10e (250.30kc), ono to vyjde na stejno, kdo jak chce teda. Zatim poslali 4 lide..
Mozna by bylo fajn aby se jeste nekdo pridal :wink:
Obrázek

Temlis
Host
Host

Příspěvekod Mathieu » úte čer 03, 2008 13:05

Gagin píše:
Mathieu píše:
Temlis píše:

Samozřejmě není problém poslat bud 250,-Kč nebo 10 euro, ono se to stejně dá v moneybookers různě měnit a automaticky to přepočítává, jen doufám, že si opravdu někdo zasoutěží :lol:

s tim, ze to cele vyplnime a pak posleme jsem to ale spatne pochopil ne? Videl bych, ze vysledky bude moc kazdy doplnovat bud po 1 odehrane fazi (1x dvojzapas ve vsech skupinach) nebo pred kazdym dnem, co? Vyplnit to cele, a pak odeslat, to by to soutezeni skoncilo driv nez by zaclo :-)
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » úte čer 03, 2008 13:08

Mathieu píše:s tim, ze to cele vyplnime a pak posleme jsem to ale spatne pochopil ne? Videl bych, ze vysledky bude moc kazdy doplnovat bud po 1 odehrane fazi (1x dvojzapas ve vsech skupinach) nebo pred kazdym dnem, co? Vyplnit to cele, a pak odeslat, to by to soutezeni skoncilo driv nez by zaclo :-)

Urcite. Vyplnim tipy od 7.6.-10.6. poslu Gaginovi na email a dalsi nasledne :wink:
Gagin az bude mit od vsech na tyto dny, tak to vylepi na net, predpokladam. Nebo udela printscreen a vylepi to tady do topicu, coz by mohlo byt asi uplne nejjednodussi a nejprehlednejsi
Obrázek

Temlis
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec