Moderátor: Moderátoři
Temlis píše:Gagin píše:Jinak kolik si myslíte že by bylo vhodné zápisné? 10 euro? 15 euro? 20 euro? Jde o to aby si mohli zasoutěžit i lidé, kteří nemají na kontě tisícovky.
Ja mzslim, ye bz melo jit hlavne o yabavu, nikoliv ya honbu ya par eurama. Je mi jedno jestli to bude 10€, 15€ nebo 20€, ale pokud si z toho mame udelat zabavu a maji se pripojit i Ti, kteri nesazi zrovna za moc a tak i tato soutez by pro ne byla spise zpestrenim, navrhoval by jsem ten nejnizsi vklad..
Mathieu píše:A otazka dotovat jen 1.misto nebo treba 1. a 2.? Ja bych byl treba pro to, aby vitez bral 70% a 2.misto 30% nebo tak nejak
Temlis píše:Mathieu píše:A otazka dotovat jen 1.misto nebo treba 1. a 2.? Ja bych byl treba pro to, aby vitez bral 70% a 2.misto 30% nebo tak nejak
jj, vsak to Gagin napsal to rozdeleni
Mathieu píše:Temlis píše:Mathieu píše:A otazka dotovat jen 1.misto nebo treba 1. a 2.? Ja bych byl treba pro to, aby vitez bral 70% a 2.misto 30% nebo tak nejak
ja tu nejak nemel ten jeho prispevek, tak to jsem odhadl dobre
Jinak Temlis ma ucet v CZK, tak pro poradek bych castku navrhoval "zmenit" na 250kc, at tam nelitaji halire a je v tom vetsi poradek . Hm?
Gagin píše:Mathieu píše:Temlis píše:Mathieu píše:A otazka dotovat jen 1.misto nebo treba 1. a 2.? Ja bych byl treba pro to, aby vitez bral 70% a 2.misto 30% nebo tak nejak
ja tu nejak nemel ten jeho prispevek, tak to jsem odhadl dobre
Jinak Temlis ma ucet v CZK, tak pro poradek bych castku navrhoval "zmenit" na 250kc, at tam nelitaji halire a je v tom vetsi poradek . Hm?
Samozřejmě není problém poslat bud 250,-Kč nebo 10 euro, ono se to stejně dá v moneybookers různě měnit a automaticky to přepočítává, jen doufám, že si opravdu někdo zasoutěží
Mathieu píše:s tim, ze to cele vyplnime a pak posleme jsem to ale spatne pochopil ne? Videl bych, ze vysledky bude moc kazdy doplnovat bud po 1 odehrane fazi (1x dvojzapas ve vsech skupinach) nebo pred kazdym dnem, co? Vyplnit to cele, a pak odeslat, to by to soutezeni skoncilo driv nez by zaclo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků