Nazdar valecnici, dnes mam zas take volnejsie dopoludnie, tak nieco vymyslim... Hafo poharkov dnes, a uprimne povedane do nich sa mi velmi nechce. Kvalifikacne zapasy do LM su v podstate hotove, ak niekomu preskoci a uhra remizu, nic to na veci nemeni, ale tiket do doj... at moze. Norsky z druhej ligy je tiez pase, aj ked by to mala byt dvojka, vraj im bude chybat chlapik, ktory dal v 19 zapasoch 15 golov, a druheho utocnika maju tiez zraneneho... takze som od toho upustil. Paci sa mi aj Newry - Portadown kde je na vitazstvo domacich vcelku dobry kurz, ale info ktore som zohnal naprek tomu ze su tipu pozitivne naklonene, radsej sa na to vykaslem... Summa sumarum asi ostane svedsky hromadak, ale za malo sa to oplati skusit:
BK Hacken - Brommapojkarna
Suboj novacikov, v ktorom by mali domaci tahat za dlhsi koniec. Hacken neprehral 8 zapasov vyhral 4 a zremizoval v 4 zapasoch. Plus este jedna poharova vyhra nad GAIS. Skvela bilancia mohla byt vsak aj lepsia, pretoze zbytocne dvakrat zakopli. Stratili vedenie 2:0 v poslednej desatminutovke dvakrat, co ich musi mrziet. Doma proti Orebro 2:2 (orebro vyrovnavalo v 83 a 90 min) a mohli ziskat cenny skalp IFK Goteborg, kde este v 84 minute viedli. IFK vyrovnalo golmi v 58 resp. 90 minute. Hacken si svoj spravodlivy hnev vybil v dalsom kole, kde si to na vlastnej pode odniesli Malmo FF. 1:2. veduci gol dal v 51 minute, po zraneni navratilec Paulinho, takze Hacken nehlasi ziadnu marodku ktora by bola podstatna v dnesnom zapase.
Bromma je mancaft, ktory patri do druhej polovice tabulky, aj svojim kadrom, ako aj vykonmi... v poslednych 15 zapasoch vyhrali iba 4 krat, casto remizuju, a to hlavne doma. Posledny zapas proti Trelleborgu FF je toho tiez dokazom, Bromma na domacej pode prehravala dvajkrat, aby potom v 81 minute vyrovnala na konecnych 2:2. Bromme budu chybat: Miiko Albornoz, trest a Richard Henriksson zranenie.
Suhlasim s vacsinou severskych for, ktore pasuju za vitaza v pohode hrajucich domacich... No ale kedze uz cakam pad na hubu, vklad bude minimalny.
BK Hacken - Brommapojkarna 1 1,88 (expekt) 1/10