Adam píše:ved skusit to mozme tak ale ako zacneme mohli by sme uz niako zacat :D
Jestli se nepletu tak Honano už zaèal: http://www.profisazkar.com/forum/viewtopic.php?t=1975
Moderátor: Moderátoři
Adam píše:ved skusit to mozme tak ale ako zacneme mohli by sme uz niako zacat :D
AC_28 píše::lol:
...a zas budem ja ta kurva co sype popel do motora??? chlapci, verte mi, s tym je dost prace, a je to narocne na cas... Neodradzam vas od toho, mat aj toto tak je profisazkar ako forum naj... no neprechvalim... Kto ma naladu nech skusi, urcite nam to vsetkym pomoze, avsak ja som za to ze clovek co robi analyzy istej ligy na nadchadzajuci vikend ma tieto fakty, vacsinu dolezitejsich aj uvedie... takze verim ludom ktore spravuju iste ligy... tak ako som sa dnes fajn inspiroval EPL /Diiik/ ako aj belgianmi /taky diik/... Pac som down bez inspiracie odsudeny na rolu opisovaca Takze summa summarum, napriek dolezitosti reviews, si viac cenim pracu a snahu ludi robiacich previews... ale to je fakt len subjektivny nazor... berte to aj preto tak... GL kolegoveeeee!!!!
Eric88 píše:AC_28 píše::lol:
...a zas budem ja ta kurva co sype popel do motora??? chlapci, verte mi, s tym je dost prace, a je to narocne na cas... Neodradzam vas od toho, mat aj toto tak je profisazkar ako forum naj... no neprechvalim... Kto ma naladu nech skusi, urcite nam to vsetkym pomoze, avsak ja som za to ze clovek co robi analyzy istej ligy na nadchadzajuci vikend ma tieto fakty, vacsinu dolezitejsich aj uvedie... takze verim ludom ktore spravuju iste ligy... tak ako som sa dnes fajn inspiroval EPL /Diiik/ ako aj belgianmi /taky diik/... Pac som down bez inspiracie odsudeny na rolu opisovaca Takze summa summarum, napriek dolezitosti reviews, si viac cenim pracu a snahu ludi robiacich previews... ale to je fakt len subjektivny nazor... berte to aj preto tak... GL kolegoveeeee!!!!
Samo, že previews jsou mnohem dùležitìjší, ale napsat pár vìt o nìkolika zápasech taky nezabere vìènost, jenom nesmíš bejt línej
Tacmud píše:Rad bych upresnil par veci.
Kdyz uz by se to melo udelat, tak by to bylo delane urcite na php a databazi, urcite by se udelalo nejake "adminske" rozhrani, kde by se pridavaly data pro kazdy zapas. Nejdriv je dulezite dohodnou co ze vse by sme tam chteli, pak jake statistiky z toho chteli vycucovat - to by melo byt hlavni veci, tohle proste fora neumi - vyhledavani, prumer remiz na kolo (i polocasy), automaticke upozorneni z tabulky kam by se v pripade vyhry tym posunul (LM, UEFA....) atd atd - vse se da, fantazii se meze nekladou. Samotne vkladani vysledku a dat by probihalo pres formularovy system, nic narocneho na cas ci um (krom sepsani prubehu).
Samozrejme nemusi to byt jen pro fotbal, ale i hokej ci dalsi sporty.....
Tacmud píše:co takhle v ramci fora udelat si vlastni "vysledkovou stránku"
dávali by se tam výskedky zápasù + polocasy/tretiny/buhvico , kdo dal gol, sestavy ktere hrály a kdo strídal + by tam mohl nekdo okomentovat pokud to videl na vlastni oci nekde v televizi jak to vypadalo herne (jestli haluz nebo dobry vykon)
na foru takoveto veci rychle zapadnou a i spatne se hleda....a googlovat je na dlouho aby si clovek nasel to co potrebuje
pak by uz bylo jen na fanzazii jake statistiky by sme z toho chteli vytahnout, proste vse
pristup by tam meli jen lidi z fora....samozrejme by se o to nestaral jeden clovek ale bud by tam mohli davat vysledky vsichni nebo by se naslo dobrovolnici kteri by si nejak rozdelili ligy o ktere se budou starat
udelat to by nebyl problem, otazka je jestli uz takova naka stranka neexistuje (a ja o ni nevim ) a jestli by byl vubec zajem ci jestli by to melo smysl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků