Proè ?

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Btip » pát led 14, 2005 12:54

Lituji, že jsem toto téma vùbec zakládal. Ze zaèátku se mi to zdálo zábavné, ale teï vidím, že v tom pravdìpodobnì PEX vidìl zámìr jak by mohl zaèít napadat moderátory tohoto fóra. Urèitì nejsou moderátoøi bez chyby, viz moje nezodpovìzená otázka., ale jsou to také jenom lidé a neházel bych je všechny do jednoho koše, pøedevším jsou to lidé kteøí dìlají spoustu užiteèné, mravenèí a urèitì ne pøíliš zábavné práce pro toto forum, práce která není vidìt, ale je to práce která zabírá spoustu jejich volného èasu a zároveò je to práce bez které by toto forum nemohlo vùbec fungovat. Vám patøí Náš dík.
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod Rafael » pát led 14, 2005 13:04

PEX píše:
jinak ještì jednou - kdo si našel èas na ètení tìchto øádku - pøeètìte
si ještì jednou poslední rafaelùv pøíspìvek - takto se chová moderátor
a profiteamový èlen - elita tohoto fora!

Moc pìkná práce PEXI...

Btipe,díky za Tvou reakci,trošku sem se bál že se tu nìkdo nechá tím rádoby chytrolínem PEXEM ovlivnit proti nám(což je urèitì jeho jediný zámìr proè se tady na fóru zaregistroval,aby tady všechno pomalu ale jistì rozesral)...no nic PEXI,hold smùla :lol:
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát led 14, 2005 13:24

teda, clovek se nestaci divit a bavit, co se tu deje mimo to tipovaci a sportovni deni :lol: :roll: ... myslim, ze Pex je mooooooc rad, ze se jemu, co by malinkatemu clovickovi, dostava takove pozornosti a je jeste radsi, kdyz tim slovickarenim s ostatnimi zvysuje jeho beze sporu malinkate egicko :lol: ... jak se rika, kazen musi byt a veskery rusivy elementy se musi "zrusit", aby mohlo vse dal fungovat ke svemu ucelu :twisted: .. jinak nechapu, proc se vubec vsichni vybavujete s nim, takovy chytroliny , kteri nicim dobrym neprispeji, jen se snazi narusit klidne vody, bych jednoduse "odstranil" :twisted: ci prinejmensim ignoroval :D .. GL! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Phoenixman » pát led 14, 2005 14:06

Mnì gayové vlastnì vadí, lesby ne :lol: :lol: :lol: Domluvil jsem, už zde nebudu reagovat :shock: :)
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » pát led 14, 2005 15:49

:shock: nestaèím se divit co pex dokáže zpùsobit ještì nedávno jsem si myslel, že jeho nevhodné chování v reakci na krysaøovi analýzy bylo jen špatnì pochopeno, ale je vidìt že pex se v slovních soubojích opravdu vyžívá
Pexi...fakt nevím o co ti jde, ale na tomhle foru už si takøka všichni o tobì udìlali svùj obrázek, proè se prostì nevìnuješ pouze pøíspìvkùm o sázení....to máš stálou potøebu nìkoho provokovat a šokovat? Fakt myslím, že asi moc pøátel nemáš, protože fakt neznám tak konfliktní osobu jako ty...
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

:-))))))))

Příspěvekod AC_28 » pát led 14, 2005 16:17

Phoenixman píše:Mnì gayové vlastnì vadí, lesby ne :lol: :lol: :lol: Domluvil jsem, už zde nebudu reagovat :shock: :)

mat doma take dve rozsantene bisexualky, ktore ta medzi seba vezmu... hmm... a potom su mi vsetci gayovia a lesby a aj PEX ukradnuti... :lol:

...add PEX: nikam neveduca debata take neverending story... skor by som povedal ze ho treba v pohode odignorovat, a filtrovat jeho clanky... Tu nejde o slobodu prejavu skor o to akym sposobom sa prejavuje... tiez som dohovoril, nemal som v plane prehovorit, ale phoenix ma inspiroval... :lol:
AC_28
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec