AMZ píše:Jestli-že nìkdo pùjèil peníze nìkomu, koho vùbec osobnì nezná, je to pouze jeho hloupost.
:arrow: presne si to vistihol ,dalej je zbytocne sa k spominanej "problematike" vobec vyjadrovat
Moderátor: Moderátoři
Pikalek píše:Kua Feare nechapu proc to porad dokola resis?? Stejne to nema zadnou cenu a zbytecne to tahas na vsechny fora! Vis ze kdybys to napsal na modry tak te tam s tim vyhodej a zacnes to tahat sem! Me je uplne jedno jak to bylo, ale nechapu co to ma co spolecnyho s Honanem a vubec nechapu proc to sem tahas znova a opet!? Neco se stalo, tak si mysli co chces a netahej to sem znova! S felpodem se nesnasite, OK, ale vedte si tu vasi stupidni valku nekde mimo SPORTOVNI fora! Pokud ti na vzkazy neodpovida neni to ale duvod vyvesit transparent pres pul Prahy ne?
je vyloženì k popukání.fear píše:Všechno jsou to podložená fakta, žádné výmysly. Nic se tím nesnažím vyvolat, jenom píšu, jak to bylo a jak to je....
souhlasím do té míry, že na sportovní fóra to nepatøí. Ovšem když to nìkdo nechce pochopit, za to já opravdu nemohu. A kromì toho - já žádnou válku nevedu. Jen se vždy ozvu když on nìkde vyleze s nìjakou lží.Pikalek píše:vedte si tu vasi stupidni valku nekde mimo SPORTOVNI fora
nedo píše:p.a. píše:No jestli nìkdo pùjèí peníze nìkomu, koho zná jen pod uživatelským jménem na internetu, tak to musí brát jako dar. Já se jen divím, že je to možné. Jestli jo, tak se ale nikdo nemùže rozèilovat, protože to je jako by hodil peníze z okna a pak byl naštvanej, že je nìkdo na chodníku sebral.
Urèitì máš pravdu v tom, že je naivita pùjèovat nìkomu koho neznám. Je to naivita, hloupost - nazvi to jak chceš.
Ale pùjèit si a nevrátit, to je sviòárna, pøípadnì zlodìjna - také to nazvi jak chceš.
V žádném pøípadì to ale nemùžeš stavìt do jedné roviny...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 36 návštevníků