ruleta na BAW

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Chiper » pát úno 03, 2006 21:33

techno píše:
Chiper píše:Äbych rekl pravdu -tedka nic proti tem co teto zavilosti propadlo, ale zbavili se ji.. co je k tomu vedlo.. ja vim, ze je to urcita forma zavislosti jako koureni, ale s tim rozdilem ze mi krabicka cigaret za 60kc vydrzi tyden nekdy i dva a nekdo za den je schopny prohrat i 5000... proste to nechapu a rad bych to chapal, protoze jsem to poznal taky velice zblizka - muj bratranec - tedy rodina me takhle obral o docela slusne prachy aniz bych to tusil ze to je na automaty..vedet to nedam mu ani korunu dam mu pres drzku a jeste ho nakopu... bohuzel jsem to nevedel .. byl jsem svedkem jak jeden vecer do automatu postupne nahazel petistovku..pak dalsi.. a ackoliv uz mel vyhru cca 3000 a ja na nej rval at to vybere tak rikal, ze ne ne ne prijde vic... ja jsem sel do kolen... kdyz si predstavim jakou mam ja radost kdyz z petistovky pri sazeni vyhraju treba 3000... no proste neco neuveritelneho...

a jak skoncil? za necely rok nadelal dluhy temer milion korun... opakuju ze jeho rodina nejsou zadni milionari, ale normalni lide s prumernymi prijmy... ma dluhy na koho se podiva... nemuze ani chodit mezi lidi, protoze dluzi opravdu na koho se podiva a takovy vylet obvykle konciva zlomenou rukou ci necim podobnym... byl odsouzen na 12mesicu PODMINENE!! tento trest si odsedel... ma prakticky zakladni vzdelani..

KDO NEMA PEVNOU VULI, NEZKOUSEJTE TO!!!! :!:

jojo jasne sorrac nejak me tyto dva pojmy pletou... nepotrebuju je znat nastesti :ludo:

Chces rict nepodminene? :wink: Kdyby podminka, tak nejde sedet, ze? :D
<i>Žena buï miluje, nebo nenávidí - Publilius Syrus</i>
Chiper
Host
Host

Příspěvekod 1124fm » úte úno 07, 2006 15:25

noucamp píše:
Tebou uvedenou stranku jsem sveho casu podrobne zkoumal, tam zminene systemy lehce testoval a tak nejak si s tim vubec "hral". Nicmene vyzneni Tveho prispevku (ruleta NE jako dlouhodobe ziskova zalezitost a spis relaxacni hra) je trochu v rozporu s vyznenim toho webu, ktery se tvari, ze neni nic jednodussiho, nez "zvednout penize ze zeme" v podobe hrani rulety (byt to ma sva rizika). Ony "dopisy divaku" jsou casto neuveritelne ...

Ten veb se tak skuteènì "jenom" tváøí.
Najdete na nìm struèné základy v èeštinì.
Ty dopisy neberte v úvahu, je to pouze kratochvilné ètení.

Možná by bylo zajímavé autory kontaktovat a zeptat se jich, jak vypadá jejich hazard nyní, tedy pokud fyzicky existují, že! :D
Vsadím se, že 90% prohrálo co do toho vrazilo a možná i víc.

Hra rulety jednoduchá rozhodnì není.
Plán, systémy hry a tvrdý stop los (nax. prohra), by Vás mìly ve vetšinì pøípadù ochránit od devastujících proher.
Jako všechno: Když víte co a jak dìláte, tak proè to nezkusit?

Varuji ale pøedem všechny naivky!
Kdo si nemùžete dovolit prohrát, NEHRAJTE!
Zisk, èi ztráta: co je vìtší zlo? Lao`c.
1124fm
Host
Host

Příspěvekod white-hat » úte úno 07, 2006 23:08

Bezesporu souhlasím s tím, že na elektronické ruletì se vydìlat prostì nedá. Pominu-li negativní psychické predispozice èlovìka, elektronická ruleta není nic jiného než naprogramovaný software, kt. má hlavnì za úkol "vodrbat" hráèe...Tìžko se toto vysvìtluje lidem, kteøí nikdy nic podobného nezkusili. I já ve své dobì okusil hoøkost rulety...zpoèátku se daøilo, z cca 2 tis. jsem mìl najednou 5 tis., ale bìhem pùl hodiny jsem byl na nule! A to jsem vyzkoušel všechny dosud známé systémy, co jsou...ale realita je ponìkud jiná. Není vyjímkou, že padne napø. 15 krát za sebou jedna barva, èehož jsem byl na vlastní kùži(peníze) svìdkem. Tato zkušenost mì stála cirka 2 tis, nicménì jsem rád za ní..velmi rychle jsem pochopil, že tímto zpùsobem se vydìlat nedá...Jak øíkám, nejlepší je vlastní zkušenost...a pøedevším "Co mì nezabije, to mì posílí"... :wink:
white-hat
Exmember
Exmember

Příspěvekod kulturistik » pon bře 06, 2006 13:54

:lol: vyhra? v rulete, automate??? :arrow: nemožné...
Aj keï sa niekomu podarí, tak je to len ve¾mi zanedbate¾né percento.
Mám známych, ktorí majú v podniku automaty... Vždy keï je nejaký automat "štedrý" zavolajú "opravára", ktorý nastaví automat tak, aby bol ziskový (samozrejme nie pre hráèa)

Nikdy som nehral automaty, rulety a pod. :arrow: a preèo? nepoznám nikoho, kto by bol dlhodobo vïaka automatom, ruletám ziskový :!:
kulturistik
Host
Host

Příspěvekod JeryJery » pon bře 06, 2006 15:42

Pøidám Vám taky trochu svých zkušeností o ruletì.
Sám jsem ji nikdy nehrál a ani by mì to nelákalo ji vyhledávat,daleko výdìleènìjší je tipování zápasù.
Ale mám kamaráda s kterým jdu obèas ( t.j. 2x do roka na pivo kde mají ruletu).A on to sem tam nìkdy hraje a já s ním - následujícím zpùsobem.Peníze které mám u sebe rozdìlím na dvì poloviny a tu jednu polovinu jdu prohrát.Nehrajou se barvy, ale pouze èísla když vyhrajete víc jak tu jednu polovinu tak si ji dáte do druhé kapsy a mùžete se zaèít bavit a blbnout protože hrajete zadarmo,když tu polovinu prohrajete tak nastupuje ta "Vùle" a musíte se sebrat a jít od toho , jinak zaèíná cesta do pekel.Tímto zpùsobem se mi nikdy nestalo abych šel domù jako spráskaný pes a bez penìz.
JeryJery
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec