"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob srp 26, 2006 7:38

tak snad už bude vše dobøe fungovat a moje analýzy v sekci Tenisu i tady budou ke ètení :lol: a jak to tak bývá, zrovna všechny vyšly do puntíku a on si to nikdo nemohl pøeèíst :D :(

no jdem do soboty, dnes výjimeènì dáme s tenisem i jiné sporty, zejména fotbal, kterého je dnes jako šafránu a tak je to tøeba využít .. pøiznám se, že v nìkterým tipech se budu inspirovat tìmi, co tomu "rozumí" a tak snad je neurazí, když do závorky malým psímem napíšu nìco jako copyright to ... :)

jen dodám, že hlavní kurzy budou brány opìt od V-tipu .. a co dnes tedy budu hrát?

Vinciguerra vs MOntcourt (1.80 - ... )
-osud svedl dohromady znovu tyto dva tenisty v SF na dalším chall. , min.týden slavil uspìch M., no dnes by to mohlo být naopak .. Vinci jisttì bude chtít oplatit min.vyøazení a vrátit Francouzovi onu prohru, o motivaèní stupen navíc, který by mohl rozhodnout v tomto zápase, kde se oba budou potýkat s únavou z posl.týdnù a dní, jako i namlsaností, který by pøece jen u M. mohla být vìtší .. no, ti je pøesto založen více na pocitech, tak ještì uvidím, zda ho zaøadím nakonec na tiket

Nìmecko vs Nigérie (1.13 - 1.12)
-zápas v basketu si rád dám do konstanty .. Nìmci v èele s Dirkem mají jistì namíøeno na co nejvýšší stupínky a Nigérijci rozhodnì nebudou tìmi, kdo by mìli potenciál a kvality na to, aby GER zastavili

Hearts vs Iverness (kontratip .. copyright @ Jarap)
-loni se celkem vyplatilo chodit proti týmùm, které mìli za sebou pohár.vystoupení, no a ted Hearts hrály pøedkolo LM v Recku, kde sice dostali celkem naloženo, ale pøes hodinu bojovali poøád o postup .. unava, menší rozmrzelost z vývoje zápasu v LM (gol z penalty, vylouèení), podcenìní slabšího soupeøe na dom.pùdì, který naopak se bude chtít vytáhnout na silnìjší celek, a když se k tomu pøidá i neèitelné skotské poèasí, celkem mì to láká opìt zkusit kontratip na Iverness

Liberec vs Brno (kontratip)
-na podobné spekulaci bude postaven i tento tip .. Liberec jistì i co by outsider pøijel z Moskvy dost rozladìn a zklamán, když jejich šance na postup žila necelých 10 minut, než po další minele kolem vápna rus.tým stastnì dal vítìznou branku .. divil bych se, kdyby na kopaèkách a v hlavách hráèù Liberce nebyla dnes znát jistá rozmrzelost , navíc podpoøená unavou ze støedeèního zápasu .. a ke všemu když ještì budou hrát do brnìnského betonu , kde budou hrozit brejky Zelenka s Wagnerem .. Brnané jsou naopak posilnìni dobrými výsledky z uvodu sezony, korunovanou dom.výhrou nad Slavii a tak jistì budou chtít i dalšímu kvalitnímu týmu znepøíjemnit život .. situace je prostì podobná jako i Iverness s tím rozdílem, že zde narazí na favorita v dobré formì hrající kvalitní tým

no a to je prozatím vše, ještì si poèkám , zda nìkdo nepøijde se zajímavým fotbal.tipem .. no a poté už pøedhodím tiket pro dnešek :) snad , uvidíme
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob srp 26, 2006 11:12

no, tak nakonec si dneska nechám zajít chut na tipování, dnes nejsou zas tak zajímavé tipy a zkoušet se mi moc nechce a tak si prostì a jednoduše dám další dovolenou a poèkám an pøíhodnìjší vítr, GL to all ! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned srp 27, 2006 8:54

tak nakonec mì mohlo mrzet, že GB nevypsali chall. v Manerbiu a já si nemohl naložit na Vinciho a asian Brna, což byla moje vize, no na druhou stranu kdybych na to vsadil, tak vìøím, že by Vincciguerra jak na potvoru oba tajbrejky prohrál :lol:

no, dost povídání o kdyby, a zkusme se podívat na nedìlní nabídku, která je opìt více než pestrá .. jen dodám, že nebudu ani psát, že jsem tipy opsal, ti, co mì trošku znají, ví, že toto asi není moje parketa a že tedy jsem se nechal inspirovat jinde a ti co neznaji, to øešit ani nebudou :D

Vinciguerra vs A.Garcia (1.55 - ... )
-Vinci je letos potøetí ve finále a snad koneènì se doèká zaslouženého turnaj.triumfu , v pøedešlých dvou turnajích mu to vždy uteklo o fous a opravdu to muselo být k vzteku (Sarajevo - Beck 62 67(1) 67(2) .. Trani - Guzman 16 63 67(1) .. ) .. no , snad na závìr svého velmi uspìšného antuk.tripu po ital.chall. by si jistì moc rád dal takovou tu tøešnièku na dortì v podobì vytouženého tunraj.triumfu, vìøím, že pro to udìlá maximum , i když tedy nemá zrovna snadného soupeøe - A. Garciu, který ovšem letos obíhal turnaje a chall. pro startovné a de facto jen zde v Manerbiu a tìsnì po ROlandu v Scheveningenu se dostal nìkam dál .. za soupeøe zde na turnaji mìl celkem pøijatelné hráèe (Pastorino,Gil,Araguren, Crivoi), ovšem Vinci je jiný kalibr, navíc v posl.dobì v mimoøádné formì a pohodì a dnes navíc extra namotivovaný

Button :arrow: 1-6.místo (2.20 - :?: )
-tak sice F1 vùbec nerozumím, ale když jsem shlédl všechna fakta, tak jako laik bych si nechal øíct a tento tip zkusil , i když by to byl dost adrenalinový tip, kdy šance na to, že dojede pøi kvalitách jeho motoru, je tak nìjak 50 na 50, no ale aspon bych poprvé v životì sledoval se zájmem a nadšením F1 :D .. GB ale tuto možnost tipu nemají a tak si spíš dám tip na to, že Button bude líp nez Fisichella (2.05)

Kilmarnock vs Rangers (kontratip)
-klasika u skotské ligy, favorit Rangers hraje venku na pùdì slabšího týmu, který ovšem bude mít k dobru motivaci, nasazení a bojovnost, navíc Rangers zas neválcují své soupeøe v posl.týdnech, èili pokud by mìli vyhrát, o ten gol to asi nebude a na to si taky i vsadím v asianu 0:1 1/2

vs Vecindario (1.60 - 1.50 )
-domácí tým sestoupil z 1.ligy, ale už pøed sezonou nazanèil jasnì, že má jasný cíl - návrat .. udržel si kádr, i své nej.hráèe, trošku posílil, no a tak to tedy opravdu Cadiz myslí vážnì .. hosté jsou neznámým, ovšem žádné velké posily, žádné velké ambice, dá se èekat u nich boj o pøežití .. no a proti zkušenému týmu, který má své kvality i velmi silné domácí prostøedí to bude jistì dost tìžký, no snad tento zápas nebude patøit mezi ty "výjeby" , kurzovì si o to øíká a navíc ta fakta jsou tak jednostranná, že se tam objevují pochybnosti :roll:

Mladá Boleslav vs Sparta (1.36 - 1.36)
-asi nejsledovanìjší zápas a nejtipovanìjší .. tento zápas si øíká jít proti unavenìjší MB po pohár.zápase, ovšem ona dom.remíza s Turky podle mì spíš vehnala chut a elán do žil MB a tak Spartu èeká poøádný mazec .. navíc Sparta jako loni mì i letos pøijde hodnì pøecenovaná a jejich letošní zápasy mì o tom jen pøesvìdèují, kdy jen díky stast.okolnostem získávají body, no na MB se na stìstí spolehat nemohou, tam to bude už na samotných hráèích a pøedstava, že rozmazlení seladoni z Prahy po víkendu pojedou hrát na krev do MB v nedìli veèer, mì pøijde trošku nepøedstavitelná, naopak domácí tým na slavný a protìžovaný tým se bude chtít jistì vytáhnout a znovu ukázat své letošní ambice na èelo ligy a samosebou potvrdit pìkný výsledek ze støedy .. když k tomu dám mé antipatie ke Spartì, tip je více než jasný :D

Slavia vs Olomouc (kontratip)
-nové koštì dobøe mete, a vìøím, že Petržela je dost tvrdé koštì, aby poøádnì vymetlo v nohách a hlavách hráèù Sigmy a dokázal je poøádnì namotivovat a pøipravit na zápas proti pražskému týmu, který je jistì favirotem, ale troufám si tvrdit, že jen papírovým, nebot poslední jejich zápasy byly fotbal.marností a pohár.vystoupení byla doslova tragédie, na kterou se ani nedalo dívat .. pochybuji, že se herní projev Slavie zmìní tak radikálnì, aby se na to dalo aspon hodinu koukat, naopak hosté pøijedou nabuzeni, namotivováni koneènì uhrát nìjaký pìkný výsledek a pod novým kauèem se vytáhnout, pojede i èetná skupina jejich fandù, takže to spíš bude vypadat , že se hraje na Sigmì vzhledem k tomu, co chodí fandit na Slavii :lol: , sua sumarum hezký kontratip , který vidím na další asian 0:1 1/2

-------------------------------------------------------------------------------------
GB tradiènì nevypsaly ještì tenis, i když jde jen o chall. v Manerbiu, no ale když to dokážou naše kamenaèky už od 8h ráno, tak by to snad mohly dokázat i GB :roll: , no pokud zas Vinci nebude vèas v nabídce, asi mì to zkomplikuje sestavení tiketu, celkem bych si totiž Svéda rád zahrál , no nechme se pøekvapit, zatím si mùžu aspon probra ty fotbalové tipy

Button :arrow: nabídka je celkem o nièem u GB, a jen tak pro radost tipovat F1, kterým vùbec nerozumím, to neee :)

Kilmarnock (asian - 1.40) :arrow: kurz je celkem na hranì a hratelný, silnì budu uvažovat

Cadiz (1.50) :arrow: hodnì malo na to, abych se pustil do èisté jednièky a neprohra domácích není hratelná do konstanty, tak to vynecháme, stejnì u tìch Spanìlù nemám mnoho dùvìry

MB (1.36) :arrow: kurz an neprohru domácích celkem ujde, no a aby bylo co sledovat veèer v tv, tak to stojí za uváženou

Sigma (asian - 1.35) :arrow: kurz mì trošku zklamal na to, že na výhru Slavie je 1.55 :roll: a tak pøemýšlím, zda má cenu jít do tohoto mírnìjšího podkurzu :?: .. uvidíme, až podle toho, zda se doèkám Vinciguerry nebo ne, každopádnì láká mì dát si anti-pražácký tiket :lol:

no a to bude pro dnes vše, ted tedy ještì nìjak poskládat tiket
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned srp 27, 2006 12:57

tak GB se neobtìžují vypsat ani finálové zápasy challangerù, èímž si u mì víc a víc získávají minus.bodù , no i tak ale jsou poøád jedni z mála net.sázkovek, co vypisují pravidelnì chall. i od prvních kol

no, ale rád bych si dal nìco dnes pro spestøení nedìlního odpoledne a veèera a tak se pustíme do následujícího , spíše zábavného tiketu, o kterém jsem už trošku psal v pøedchozím pøíspìvku

ano, už je to tak, pragocentristi mì asi ted nebudou mít rádi :mrgreen: , pustím se dneska do anti-pražáckého tiketu, ke kterému jsem už dost napsal a tak jen nyní doufám, že dnes Pražáci nezklamou a jednou za èas udìlají nìco dobrého pro Brno :lol: , no a dám si k tomu i ještì nìco na pøilepšení kurzu a vzhledem k humornìjšímu podtextu daného tiketu se budu držet humorné noty, no a vyberu si nìco v malém kurzu, protože mám chut si vyzkoušet , jaké to je nervovat se u takového fotbalového pidi-kurzu na favorita :D , no a to je vše pro dnešek, see U soon by US-open :wink:

šachtor Donìck vs Mariupol (1.12)
neprohra Mladé Boleslavi (1.36)
Slavia Praha vs Sigma Olomouc :arrow: výhra hostí v asianu 0:1 1/2 (1.35)
celk.kurz : 2.06
vklad : 175Kè
výhra : 0Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2500Kè (základ 8000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 2 500Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon srp 28, 2006 17:31

jak asi vìtšina ví, na US-open nám prší a prší a pøedpovìdi nejsou vùbec pøíznivé, dokonce prý do pátku to nemá být o mnoho lepší než je to ted :roll: .. což asi velmi výraznì mìní situaci u vìtšiny zápasù a èlovìk má už i tak neèitelné zápasy ještì více neèitelnìjší, staèí se jen podívat, co udìlalo špatné poèasí s pøistupem Malisseho v New Heavenu a to hrál o finále :roll:

dá se èekat, že zápasy budou pøerušovány, bude chladnìji a vubec ony pøehánky asi nejsou nic super pro každého èlovìka, natož pro zhýèkané a rozmazlené tenisty a tak je tøeba se vyvarovat tipu na toho nesprávného konì

když jsem se koukal na souèasnou nabídku GB a jejich kurzy, jen marnì jsem hledal nìco, co by se dalo aspon zkusit

Becker se propadnul na 1.37, a tak bookies z pìkného tipu udìlali nìco nechutného, kde mám sto chutí jít do kontratipu, aè jsem tipoval Beckera jako vítìze .. to samé platí i u Alvese, který je na 1.45, bookies opravdu dovedou znechutit :? :evil:

no, a tak je tøeba hledat jinde .. logika napovídá, že pøi takovém poèasí a pøi tom, že jde o první kolo, neuškodí zkusit nìjaké ty tipy proti favoritùm, a tak se zkusím zamìøit na první sety, handicapy, overy atd , když už nic, nevyjde tip na outsidera, což asi tolik nevytoèí jako výjeb favorita, kterých asi bude celkem dosti pøi takové oblaènosti :D

kurzy a handicapy jsou ale opìt povìtšinou nehratelné, bookies u GB opravdu dìlají svou práci skvìle :roll: trošku víc mne zaujal následující zápas

Ljubièiè vs F.Lopez (1st set handicap - 0:2.5 games , 1.57)
-Ljuba je jistì favoritem, ale podíváme - li se na vzáj.zápasy zas tka jednoznaènì neválcoval Lopeze a tøeba letos na Wimbledonu to bylo hodnì o stìstí .. Lopez sice mvá tìžké potíže s motivací do zápasu, ale když hraje na grand-slamu a ještì proti nìmu hraje nìjaký favorit, jako by se v nìm probudil sport.duch .. nevím èím to, ale nìco mi øíká, že by se ted mohl znovu probudit , ono poraizt Ljubu je jistì velkou výzvou a když se k tomu pøidá fakt, že Chorvat asi taky nebude kdo ví jak extra namotivovaný , navíc s jistým zdrav.omezením, tak proè si nezkusit tip na to, že první sada bude vyrovnaná .. oba tenisté mají kvalitní servis, s jehož udržením nemají potíže .. osobnì spíš myslím, že první set skonèí tajbrejkem anebo rozdílem právì jednoho prohraného servisu, at už u Ljuby nebo Lopeze a to bohatì potaèí na pokrytí výhry Lopeze v handicapu v první sadì

láká mì jít i proti Baghdatisovi v první sadì, kurz je ještì silnìjší, zas na druhou stranu, Waske mì nepøijde jako nìjaký extra velký bojovník, co se týèe zápasu na DC II a v zámoøí .. urèitì bych si zkusil handicap na Phaua, akorát kurz je pod 1.30 a to považuji za výsmìch .. naopak mì láká zkusit výhru Andreho v první sadì v hcp (-2.5games), co by Pavel neudìlal pro sponzory a pro radost tohoto slavného protihráèe :D, kurz je 2.60 a to by jistì nemrzelo, kdyby to nevyšlo

Pless vs Martin (1.65 .. anebo handicap -1.5 :arrow: 1.80)
už od soboty jsem si øíkal, že Pless má blíže k výhøe než ALberto Martin a sám se divím, že tento zápas nepostihnul pogrom bookies a kurz si zachoval víceménì svou hladinu , kterou mìl ze zaèátku víkendu, asi zas nejde o tolik tipovaný zápas , což je pro mì výzva na tip ve prospìch Dána:) .. navíc Pless prošel kvaldou a svým pojetím hry má mnohem blíže k hardu než antukáø Martin, který asi skrz to poèasí taky nebude hrát kdo ví jak na krev, ale je otázkou, zda to samé nelze èekat i od Plesse :D .. no, budu se držet selského rozumu a bez nìjakých extra spkeulací si prostì øeknu, že hráè na hardu, co prošel kvaldou a hraje servis - volej, má mnohem víc proti antukáøovi, který táhne fiftýny pøes druhý servis, nechodí na sít a na hardu neuhrál nic .. a tak stojí za zkoušku dát tip na Plesse , navíc handicap -1.5 games není nic nehratelného, pøi zápasu na tøi vítìzné nic nemožného , a tak mám dilema, co si vybrat

ostatní zápasy si nechám ujít, nìjak už nemám chut nervovat se u pidi-kurzù , na to bude èas až v dalších kolech :lol:

mimochodem , dost mì pobavili GB, když vypsali první kolo challangeru v Comu, ale pøes víkend nehodlali vypsat SF a finále chall. v Manerbiu a Zenevì :very_mad:
-------------------------------------------------------------------------------------

co tedy dáme na tiket? .. nebudu to øešit a plácnu tam Lopeze a Plesse, ted je poøešit, zda dám na Dána v hcp anebo se spokojím s kurzem na èistou výhru .. nakonec se spokojím s vrabcem v hrsti, i tak to budou velké nervy, no a to bude pro dnes vše .. snad se i doèkám ještì dnes výsledku :), GL !

Ljubièiè vs Lopez :arrow: 1st set hcp 0:2.5 games (1.57)
Pless vs Martin (1.65)

celk.kurz : 2.60
vklad : 200Kè
výhra : 520Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 2300Kè (základ 8000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 2 820Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte srp 29, 2006 8:23

----------------------------------------------------------------

Mám dotaz. Gamebookers doopravdy vypisuje takové sázky:

Ljubièiè vs Lopez Arrow 1st set hcp 0:2.5 games (1.57)

U Gamebookers nesázím, ale pokud by vypisovali podobné sázky, tak si u nich úèet ihned založím. Takové vysoké handicapy v poètu gemù na 1.set, navíc nyní na hardu jsou super nabídka.

Díval jsem se na nabídku u GB, ale pokud to dobøe chápu, vypisuje pouze handicapy 2.5 setu, ale ne handicapy 2.5 games na 1.set.

Prosím nìkoho, kdo u GB sází tenisové handicapy, aby moji domnìnku potvrdil nebo vyvrátil.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte srp 29, 2006 9:01

AMZ píše:----------------------------------------------------------------

Mám dotaz. Gamebookers doopravdy vypisuje takové sázky:

Ljubièiè vs Lopez Arrow 1st set hcp 0:2.5 games (1.57)

U Gamebookers nesázím, ale pokud by vypisovali podobné sázky, tak si u nich úèet ihned založím. Takové vysoké handicapy v poètu gemù na 1.set, navíc nyní na hardu jsou super nabídka.

Díval jsem se na nabídku u GB, ale pokud to dobøe chápu, vypisuje pouze handicapy 2.5 setu, ale ne handicapy 2.5 games na 1.set.

Prosím nìkoho, kdo u GB sází tenisové handicapy, aby moji domnìnku potvrdil nebo vyvrátil.

-------------------------------------------------------------

no, ted nìjak nevím ... vždy jsem toto považoval už i u min.grand-slamù jako handicap pro první set, takže asi tady mnoho nepomohu .. každopádnì u GB tipuju sotva pul roku, takže je možný, že jsem daný tip sázky bral chybnì .. no, od èeho je informaèní servis GB,že? :) .. až mi odpoví, tak to sem pøedložím, aby bylo jasno pro budoucno
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte srp 29, 2006 10:03

Asi to bude skuteènì handicap na gemy v 1.setu, protože jinak by jiná sázka: At least one set kurzovì neodpovídala.

Handicap + 2.5 games na 1.set je velmi dobrá sázka, zvláštì na hardu, kde servis je základem úspìchu. Vèera napø. ze 24 zápasù vyšel uvedený handicap u 15 z nich. Chce to jen vybrat slušné kurzy.

Díky za inspiraci. Jdu si vložit peníze na GB. Stejné sázky mívá v nabídce i Fonbet, ale 1.kolo US Open vèera nemìl vypsané a dnes také ne.

Hodnì štìstí!

AMZ
Host
Host

Příspěvekod cica18 » úte srp 29, 2006 12:48

AMZ píše:----------------------------------------------------------------

Asi to bude skuteènì handicap na gemy v 1.setu, protože jinak by jiná sázka: At least one set kurzovì neodpovídala.

Handicap + 2.5 games na 1.set je velmi dobrá sázka, zvláštì na hardu, kde servis je základem úspìchu. Vèera napø. ze 24 zápasù vyšel uvedený handicap u 15 z nich. Chce to jen vybrat slušné kurzy.

Díky za inspiraci. Jdu si vložit peníze na GB. Stejné sázky mívá v nabídce i Fonbet, ale 1.kolo US Open vèera nemìl vypsané a dnes také ne.

Hodnì štìstí!

priznam se ze si to nepamatuju presne, ale zda se mi ze fonbet hcp na jednotlive sety nemiva, jen na cele zapasy, ale mozna se mylim
cica18
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte srp 29, 2006 13:21

Fonbet handicapy na 1.set mívá, ale nemá jednotnou hladinu handicapù jako GB (2.5 games). Hrával jsem to u nich, ale mají strašnì nízké limity vkladù na tyto speciální sázky.

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec