Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » ned bře 26, 2006 14:27

----------------------------------------------------------------

Výsledky až na nevýrazného Djokovièe dobré:

Tursunov Dmitry - Capdeville Paul 6:2 6:1 , tip 1 , kurz 1.33, tip OK
Berdych Tomas - Acasuso Jose 6:1 6:2 , tip 1 , kurz 1.46, tip OK

Expekt, výsledný kurz 1.94, vklad 250 Kè, výhra 485 Kè, zisk 235

-------------------------------------------------------------

Igor Andreev - George Bastl 6:4 6:4 , tip 1, kurz 1.30, tip OK
Sebastien Grosjean - Feliciano Lopez 6:3 7:6(6) , tip 1, kurz 1.30, tip OK

NordicBet, výsledný kurz 1.69, vklad 43 Eur, výhra 72.67 Eur, zisk 29.67 Eur

N. Djokovic - G. Coria 5:7 1:6 , tip 1 , kurz 1.690, tip KO

Pinnacle, ztráta 15.00 Eur

M. Philippoussis - J. Nieminen 4:6 6:7(3) , tip 2 , kurz 1.313, tip OK

Pinnacle, vklad 28 Eur, výhra 36.75 Eur, zisk 8.75 Eur

Philippoussis Mark - Nieminen Jarkko 4:6 6:7(3) , tip 2 , kurz 1.35, tip OK
Roddick Andy - Martin Alberto 6:3 6:1 , tip 1 , kurz 1.15, tip OK
Li Na - Sharapova Maria 2:6 4:6 , tip 2 , kurz 1.08, tip OK

Expekt, výsledný kurz 1.67, vklad 350 Kè, výhra 584.50 Kè, zisk 234.50

Galvani S. - Hájek J. 2:6 1:6 , tip 2 , kurz 2.00, tip OK

Synottip, vklad 150 Kè, výhra 300 Kè, zisk po odeètení MP 136

Bank: ÈR ( 1 887 ), internet ( 47.73 Eur / - 107.78 USD / 935 )

Gratulace Hájkovi k titulu v Barlettì :thumbup1:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod ElemenT_99 » ned bře 26, 2006 16:32

Drzis dobrou bilanci, gratuluji :wink:

Diky za tip na Hajka, zkusil jsem to za 40 eur 8) , takze mi to nahradilo posledni dva neuspechy v basketu a to docela solidne.
ElemenT_99
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned bře 26, 2006 16:49

Nedìlní mužské dvouhry v Miami jsou ze sázkaøského pohledu skuteèné "špeky". Témìø všechna utkání mohou skonèit jakkoli.

Výjimku tvoøí papírový favorit Ljubièiè /vs. Volandri/, ale kurz 1.10 asi nikomu nepomùže.

Dá se urèitì zkusit Moya /vs. Calleri/ v kurzu 1.54.

V pøípadì Anèièe /vs. Serra/ a Ginepriho /vs. Ch.Rochus/ s kurzy v rozmezí 1.35 až 1.50 se pohybujeme na velmi tenkém ledì a je tøeba být náležitì obezøetný - tzn. nejlépe NO BET.

Mìl jsem dobrý víkend, takže si mohu dovolit zahrát zápas, který bych za bìžných okolností netipoval:

T. Berdych - D. Nalbandian /Will D. Nalbandian Win 2-0 ?/ , tip No , kurz 1.633, vklad 10 Eur, Pinnacle

V pøípadì Berdycha se opírám o fakt, že Nalbandian není poslední týdny ve své kùži. Když dojde k nìjaké krizové situaci, není schopen ji v klidu øešit.

Vše zaèalo na Australian Open, kdy prohrál dobøe rozehraný zápas s Baghdatisem /vedl 2:0 na sety/.

Pokraèovalo pøed 14-ti dny na Indian Wells /prohra se Srichaphanem/ - hádky s rozhodèím, velké množství nevynucených chyb, nesoustøedìnost, zlost...

Vše pøetrvalo až do Miami, kdy se v 1.kole vyloženì trápil s prùmìrným Goldsteinem /3:6 7:5 7:6(2)/. V tomto utkání uhrál za tøi sety pouhá 2 esa a žalostné bylo promìòování breakù /pouze 5 z 15/.

Pøestože ani Berdych není ve stoprocentní formì, troufnu si tvrdit, že je v jeho silách Nalbandiana porazit. "Hráèsky" je urèitì na stejné úrovni jako Srichaphan a daleko pøed Goldsteinem. Jestli-že Tomášovi pùjde skvìle servis jako proti Acasusovi /6:1 6:2/ - 9 es pøi 12-ti gamech, pøes 90-ti procentní úspìšnost 1.podání, je tu velká šance, že Nabandiana psychicky rozhodí a ten pod tlakem zaène kupit chyby. Berdych má na vítìzství, mnì jako sázkaøi, bude staèit jeden vyhraný set.

Vklad nízký, nemusím nutnì sázet každý zápas, budou urèitì snazší. I pøes zmínìné nedostatky beru poøád Nalbandiana jako tenistu absolutní svìtové špièky a mám pøed dním ze sázkaøského hlediska respekt!

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned bře 26, 2006 18:23

1.set 7:6(3)

Ikdyž Berdychovi v závìru 1.setu odešel servis, v rozhodujícím momentu - tj. tiebreku, si své podání pohlídal a Nalbandianovi naopak dvakrát vzal.

Pokud v prùbìhu 2.setu nedojde ke skreèi, je výhra doma.

Tomášovi držím palce, aby zápas dotáhl do vítìzného konce :thumbup1:

---------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned bře 26, 2006 22:30

Tomášovi to nevyšlo, mnì ano:

T. Berdych - D. Nalbandian /Will D. Nalbandian Win 2-0 ?/ 7:6(3) 1:6 0:6 , tip No , kurz 1.633, tip OK

Pinnacle, vklad 10 Eur, výhra 16.33, zisk 6.33 Eur

Bank: ÈR ( 1 887 ), internet ( 54.06 Eur / - 107.78 USD / 935 )

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon bře 27, 2006 8:10

Ahoj pøi pondìlku!
Tak víkend se Ti vcelku vydaøil a to je fajn. Já hrál jen pár nesmyslù, takže mì "mrzí" jen výhra Štìpánka nad Malissem, ale pøestože to mìl 0:2 na zápasy a minule dostal výtìr, trochu jsem s tím poèítal, že se to mùže otoèit. Takže mnì zbyla jen "radost" z vítìzství. Má štìstí, že nakonec postoupil i vèera po více jak 3 hodinovém boji. Nejvíc mì však vèera dostala Hingis, tam jsem s výhrou poèítal, i když jednoduchou soupeøku nemìla. Dnes vìøím Davydìnkovi a taky Greul už asi skonèí. Bohužel nemám víc èasu, tak držím palce do 2.týdne. :roll:
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon bře 27, 2006 12:19

Rovnìž zdravím, hezké pondìlí!

U Štìpánka jsem pøedpokládal, že Malissemu vrátí prohru, ale nesázel jsem. Vèera jsem už na Radka proti Massuovi vsadil, mìl jsem ho pùvodnì i v obèasníèku, ale na poslední chvíli jsem ho z nìj stáhl a nechal tam jen Tomáše Berdycha /na uhrání alespoò jednoho setu/. Štìpánek mi nakonec nìco málo vydìlal, ale byla to tahanice o každý míèek.

Berdych mì potìšil finanènì, ale strašnì zklamal po tenisové stránce. To, co pøedvedl ve druhém a hlavnì ve tøetím setu, to si za rámeèek nedá. První set vyhrál pomìrnì pøesvìdèivì v tiebraku, zaèal mu ale odcházet 1.servis a poté, co nedokázal využít výhodu pøi svém podání /ve 4 gamu 2.setu/, bylo rozhodnuto. Nalbandian uhrál v øadì 11 gamù, Berdych nasekal neuvìøitelné množství nevynucených chyb. Argentinec ho školil jako žáèka, šetøil síly, po kurtu jen chodil a støídal údery, vyloženì se bavil a Tomáš naopak - na co sáhl, to zkazil. Krutá lekce pro našeho hráèe!

Zkoušel jsem i Clementa proti Federerovi. Za stavu 1:1 na sety byl na Betfairu k mání kurz 14.00, ale Švýcar ve 3.setu dominoval. Mimo obèasníèek jsem ještì trefil Vliegena /vs. Gaudio/ a nevyšel mi Moya proti Callerimu.

Ženské jsem zatím nesázel, je dost pøekvápek - mj. Henin a Clijsters. A mohla je možná následovat i Sharapova. Forma z Indian Wells se pomalu vytrácí. V 1.kole /proti Na Li/ ve 2.setu nestíhala, prohrávala už 1:4, ale pak si vynutila "zdravotní" pauzièku, zabrala a set otoèila na 6:4. Galaxie a ostatní naše televize se jen podívaly na koneèný výsledek a ve zprávách oznámily, že Sharapova hladce vyhrála. Pìkný nesmysl! Vyhrála, ale hladce urèitì ne! Podobnì se trápila vèera proti Camerin, kdy 2.set uhrála až v tiebreku. Myslím, že Ruska je po pøedchozím turnaji unavená a hraje jen silou vùle.

Na dnešek z ženských nehraju opìt nic. U mužù mám podanou akovku Henman /vs.Greul/ plus Blake /vs. Nieminen/. Oba nastupují na kurty jako první, resp. druhý v poøadí - takže bych mìl rychle vìdìt, na èem jsem. V pøípadì neúspìchu tohoto tiketu, mám pøedbìžnì vyhlídnutého Oliviera Rochuse proti Coriovi. Belgièan v 1.kole obstál proti Mirnyiému a to i pøes Bìlorusùv tvrdý servis a nepøíznivou vzájemnou bilanci 0:4. Na Coriu by mìl staèit, Djokoviè byl tragéd a pøesto na Argentince uhrál set. Rochus se skvìle pohybuje po kurtu, má cit pro míè a rovnìž na síti /mj. díky ètyøhrám/ umí.

Co se ještì týká prvního tiketu /Henman + Blake/: Henman porazil ve 2.setech Safina i Hewitta. Greul je pro mì pøekvapením, naživo jsem ho dosud hrát nevidìl, nevím co dodat. Vyprovodil už Srichphana a Hrbatýho, doufejme, že na øadì není Henman, ikdyž to je typický Anglièan - "džentlmen a kliïas", Nìmce by si mìl uhlídat.

Blake je po Indian Wells na koni, po úrazu a rodinné tragédii famózní návrat na kurty. Domácí publikum ho miluje a žene kupøedu. Nieminen je velmi dobrý hráè, ale pøedevèírem už nestíhal proti Philippoussisovi, ve 2.setu se breakovali a Fin mohl být rád, že ustál tiebreak.

Veèer uvidíme, co Henman a Blake pøedvedou!

A? se daøí!

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon bře 27, 2006 16:55

Odpoledne jsem zapomnìl dodat dnešní úvodní tiket:

Tim Henman - Simon Greul , tip 1 , kurz 1.30
James Blake - Jarkko Nieminen , tip 1 , kurz 1.35

Výsledný kurz 1.75, vklad 50 Eur, NordicBet

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Rafael » pon bře 27, 2006 17:24

Jen si dovolím opravít že Djokoviè Coriovi set nesebral,s tím co pøedvedl to ani nešlo...
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » pon bře 27, 2006 18:37

to Rafael:

Díky za opravu, máš pravdu. S takovým "výkonem" Djokoviè ani set Coriovi sebrat nemohl.

To nic nemìní na tipu na Oliviera Rochuse, pokud Henman projede 3.set.

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec