Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » pon bře 27, 2006 19:34

----------------------------------------------------------------

První dva sety mezi Henmanem a Greulem jsem sledoval jen pøes live score na notebooku a nechápal - 6:0 1:6 - hrajou chlapi nebo ženské?

Na zaèátku tøetího setu jsem mohl sledovat i pøímý pøenos na Galaxii. To bylo mé jediné štìstí. Greul byl na koni, Henman odcházel fyzicky. Kde mìl hrát silou, zkoušel technické údery.

Hned jsem zavítal na Betfair a postupnì vsadil:

Obrázek

Pøestože do obèasníèku zapíšu za zveøejnìný tiket "mínus 50 Eur", v reálu jsem si vklad 50 Eur podle vývoje zápasu postupnì pojistil. Došlo tak pouze k nepatrné ztrátì 5.54 Eur. Peníze se z NordicBetu vlastnì jen pøesunuly na Betfair. Z jednoho úètu na druhý.

Když má sázkaø možnost vidìt zápas v televizi /tj. nejen na livescore/, dá se pomocí livebettingu ledacos zachránit. :thumbup1:

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon bře 27, 2006 20:11

Tak jsem na to koukal a nevìøil svým oèím. Zatímco v 1.setu si Greul ani neškrtl, ve 2. setu po první vyhrané høe zvedl radostí ruce, jako by to mìl být jeho poslední gem a pak se zaèali dít neuvìøitelné vìci. To je pøesnì to, proè už málokdy hrám Henmana. Najednou absolutnì pøestal hrát svoji hru a tìžce vypadl z tempa. Tøetí set jsi již vidìl. Sice vedl, ale v momentì kdy si vzal Greul svoje prohrané podání zpìt bylo jen otázkou èasu kdy odpadne. A dlouho to netrvalo.
Teï jestli se díváš, tak vidíš co jsi psal. Šarapové dochází dech a první set prohrála 6:3. Uvidíme jak to bude dál. :?
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon bře 27, 2006 22:07

Sharapová z toho nakonec vybruslila ve tøech setech, ale Kirilenko ji hezky prohánìla. Ale jak jsem psal odpoledne, nesázel jsem. Ani na Sharapovou, ani na Kirilenko.

Ještì zbývá vyhodnotit tiket s neš?astným Henmanem:

Tim Henman - Simon Greul 6:0 1:6 5:7 , tip 1 , kurz 1.30, tip KO
James Blake - Jarkko Nieminen 6:3 4:6 6:1 , tip 1 , kurz 1.35, tip OK

NordicBet, výsledný kurz 1.75, ztráta 50 Eur

Bank: ÈR ( 1 887 ), internet ( 4.06 Eur / - 107.78 USD / 935 )

A jako záchrana (alespoò doufám) odpoledne zmiòovaný Olivier Rochus:

O. Rochus - G. Coria , tip 1 ,kurz 1.694, vklad 30 Eur, Pinnacle

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte bře 28, 2006 6:51

Pojistka vyšla, na Oliviera je spolehnutí:

O. Rochus - G. Coria 6:4 6:3 , tip 1 , kurz 1.694, tip OK

Pinnacle, vklad 30 Eur, výhra 50.83 Eur, zisk 20.83 Eur

------------------------------------------------------------

Bank: ÈR ( 1 887 ), internet ( 24.89 Eur / - 107.78 USD / 935 )

Díky livebettingu a Olivierovi krásné pondìlí :wink:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » úte bře 28, 2006 13:58

Tak na úterý to vidím celkem jasnì. Znovu Rochus, vèera zmiòovaný Davydìnko, i když to jednoduché nebude a asi i Blake.
Nìjaké názory proti? . Budu rád?
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod Rafael » úte bře 28, 2006 14:00

šolim píše:Tak na úterý to vidím celkem jasnì. Znovu Rochus, vèera zmiòovaný Davydìnko, i když to jednoduché nebude a asi i Blake.

Co tak zkusit máknout a toto psát tam kam to patøí,tedy do Members?
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » úte bře 28, 2006 14:13

Rafael píše:
šolim píše:Tak na úterý to vidím celkem jasnì. Znovu Rochus, vèera zmiòovaný Davydìnko, i když to jednoduché nebude a asi i Blake.

Sice ta otázka nepatøila Tobì a ani se nebudu zlobit, když mi na ni AMZ neodpoví, ale kdysi dávno jsem se chtìl tady pokusit zapojit, ale odradilo mì, že je to jen pro vybrané moderátory. Proto jsem nakoukl do Chatu a od té doby tady rùznì nìco píši. Pokud si bude AMZ pøát, nebudu mu nic psát ani do obèasníèku, pak ale nevím k èemu ten pokec bude. Jsem už zaregistrován i jinde a urèitì to už nebudu rozšiøovat. AMZ promine, že tu vyøizujeme tuto konverzaci. Na Rafael se taky nezlobím, protože mìl urèitì snahu, aby se tu rozšíøili pohledy na tenis. Alespoò já to tak pochopil.
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » úte bře 28, 2006 17:45

šolim píše:
Rafael píše:

Sice ta otázka nepatøila Tobì a ani se nebudu zlobit, když mi na ni AMZ neodpoví, ale kdysi dávno jsem se chtìl tady pokusit zapojit, ale odradilo mì, že je to jen pro vybrané moderátory. Proto jsem nakoukl do Chatu a od té doby tady rùznì nìco píši. Pokud si bude AMZ pøát, nebudu mu nic psát ani do obèasníèku, pak ale nevím k èemu ten pokec bude. Jsem už zaregistrován i jinde a urèitì to už nebudu rozšiøovat. AMZ promine, že tu vyøizujeme tuto konverzaci. Na Rafael se taky nezlobím, protože mìl urèitì snahu, aby se tu rozšíøili pohledy na tenis. Alespoò já to tak pochopil.

2šolim: Tak si zaloz vlastni dennicek a tam se ptej se na dotazy a davej tikety - treba nekdo bude mit cas a chut ti odpovidat.. Kazdopadne pochybuji, ze AMZ bude mit dostatek casu na to, aby ti odpovidal a analyzoval ti tebou vybrane tenisty... Zaprve na to nema logicky cas (poctive pracujici clovek) a za druhe toto je jeho dennicek, kde predklada svoji fantastickou praci a nejde o nejake poradenstvi...!! Vsichni muzeme byt radi za to, co to co tu AMZ odvadi! Rozhodne mu za patri velke diky! K+

2AMZ: Preju ti hodne stesti v pokracovani Obèasníèku è.2 a stastnou ruku pri vzberu tipu! GL!
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte bře 28, 2006 18:26

Postupnì odpovím bìhem veèera na veškeré reakce, èasovì nestíhám...

Ještì zkusím na poslední chvíli:

Nicolas Kiefer - Agustin Calleri , tip 1 , kurz 1.65, vklad 30 Eur, NordicBet

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte bře 28, 2006 18:42

...hmm, to jsem si zase vybral zápas ke sledování...

Kiefer i Calleri ve stejném obleèení: bílé èepièky, èerné kra?asy, bílá trièka. Na kurtu vypadají jako dvojèata a pokud èlovìk nesleduje, který z nich právì podává, jsou z pohledu horní kamery k nerozeznání.

Jako kdyby ve fotbale nastoupila Sparta proti Slavii v naprosto stejných dresech...

Než jsem vše dopsal, alespoò první dobrá zpráva: Kiferer break na *2:0 :wink:

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec