jaké to pøekvapení - Cadenas , Dorsch i Ollie vyhráli, a to nemluvì o Belému, který chodí jak vyšitej a já opìt mohu zplakat nad výdìlkem , pokolikáté? .. je rozhodnuto, netovky mají u mì odzvonìno
ještì vydržím tento víkend u GB a pak se vrátím zpìt do našich luhù a hájí , V-tip je jistota a ted navíc mì zaujal Synot-tip, který mì velmi mile pøekvapil a tak hned po víkendu vyrazím do nejvhodnìjší poboèky, nabídka je opravdu skvìlá, navíc mají i asiany, rùzné handicapy v tenisu i fotbale, jako i netradièní druhy sázek, že jsem si této sázkovky nevšiml døív , ne že by se asi mnoho zmìnilo na tipech, ale když už mám dávat peníze z proher, tak aspon at jsou to našinci a ne cizí sázkovky, no ne?
a co dnes hrát? líbí se mì Carlos Moya, vypadá to, že turnaj v Bukurešti bere vážnìji a v tom pøípadì by mìl mít více než Pippo Volandri, který sice taky má na antuce své kvality a letos už párkrát uhrál hezký výsledek, ale pøece jen ještì nìco mu chybí do urovnì Carlose , kurz je tak na hranì, no ale to je u našich kamenaèek, kdo ví, jak to bude u GB
co si rozhodnì zahraji, bude Melzer, evidentnì na turnaji taky chytil chut a má motivaci hrát, což potvrzuje jak dobøe zvládnutými zápasy s pomìrnì dobrými tenisty, tak i v deblu, kde s Knowlem jsou už v SF, Ramirez je tam, kde je, jen díky dobrému losu, a sice letos se mu taky solidnì daøí, nepøijde mì jako tenista, který bývá na turnaje extra pøipraven, vìtšinou hraje to, co mu zrovna pùjde .. pokud Melzer nebude choke, což asi ne, když je na nìj kurz kolem 2.00 , tak se dá èekat zhruba následující prùbìh -- Hidalgo bude zuby nehty držet servis, Melzer naopak si ho bude celkem snadno držet, a pokud dojde na klíèové situace (tajbrejky, nìjaké zlomové momenty v zápase), vìøím, že bojovnost a nasazení na stranì Melzera ho dotlaèí k uspìchu
láká mì samosebou si zahrát Ollieho pro nestárnoucímu Aynaouimu, kamenaèky nabízí kurz kolem 1.40, a to je myslím tak trošku ulet,a pokud Ollie nevsadí proti sobì anebo neudìlá radost sponzorùm a organizátorùm, tak by mìl jít dál, což asi má v plánu, na chall. se hráèi jeho kvalit a rankingu vyplatí hrát až o body do ATP-race, které lze získat ve finále, peníze tam nejsou kdo ví jaké a že by jen tak si zapinkal chall.? to už si mohl udìlat dovolenou v Pekingu, kde by mìl mnohem víc dolarkù jen za vyøazení v 1.k.
zaujal mì ještì Belém, Canas si to rozdá s Mellem, no zde kurz bude o nièem, ale co mì více zaujalo, domácí bojovník Alves narazí na Berlocqa , který sice hraje na své jihoamer.antuce, ale min.týden ( i ty pøedchozí) mìl celkem nároèné turnaje a programy na evrop.chall. , a tak unava by se mohla projevit a pøece jen letos Alves pùsobí co se týèe výsledkù a formy mnohem jistìji
no, možná popøemýšlím o nìjakém zápase z extraligy, ale i tak je z èeho brát , a aè nejspíš znovu chall. nebudou v nabídce, tentokrát si nemùžu stìžovat na nedostatek zápasù
-------------------------------------------------------------------------------------
Melzer (2.25) až se bojím, proè bookies tolik vìøí Hidalgovi, snad mi nìco neuniklo , no tak èi onak, šance obou tenistù vidím tak nìjak vyrovnanì, a tak sáhnu po silnìjším kurzu, max. mi nevyjde tip s kurzem pøes 2.00 BET ON
Moya (1.35) hmm, tady už je to trošku složitìjší .. mám hrát Carlose s Melzerem anebo nehrát ? THINKING
ostatní zápasy nemá cenu øešit, v nabídce nejsou a tak mám pøi sestavení tiketu jen jediný problém, hrát solo Melzera anebo si ho dát s Moyou ?
no , zákon schválnosti by jistì zaøídil, aby Rakušan vyšel a Moya jak na potvoru ne, a tak si dám Rakušana solo , no a podle toho, jak dopadne jeho zápas, tak bych použil Moyu (nejspíš v akovce s hokejem) , to je pro dnes vše, hodnì stìstí !
Ramirez-Hidalgo vs Melzer (2.25)
celk.kurz : 2.25
vklad : 360Kè
výhra : 810Kè
stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù 2 500Kè (základ 8000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu 3 310Kè