od AMZ » úte dub 11, 2006 23:45
----------------------------------------------------------------
Po dvou dnech opìt více èasu...
V úvodu pár slov k pøedchozím tiketùm:
Kurz na Argentince ve ètyøhøe byl nesmyslný, Èiliè nemohl nahradit Anèièe. Chybìjí mu zkušenosti.
K tìm pidikurzùm - nejsem na nì zrovna pyšný, ale pokud jim vìøím, není dùvod je nehrát. V nedìli jsem sázel ještì dva podobnì nízké kurzy v tenisu za vyšší vklad. Obìma zápasùm jsem vìøil a protože k žádnému dalšímu kurzu jsem už nemìl dùvìru, vsadil jsem pouze je. Bylo zbyteèné pøiøazovat k nim ještì tøetí zápas, jen aby kurz byl vyšší. Proè riskovat, když vybrané dva zápasy byly "jisté"...?
-------------------------------------------------------------
Na noc zkusím poslední dva zápasy z Charlestonu:
J.HENIN-HARDENNE - S.BAMMER /+ 7 GAMES/ , tip 2 , kurz 1.926, vklad 5.40 USD, 5Dimes
Vyloženì pokus kvùli vysokému handicapu na Bammer. Henin své poslední dva zápasy nezvládla. Nejprve v Indian Wells prohrála témìø vyhrané finále s Dementievou /6:2 5:7 5:7/ a následnì v Miami porážka hned v 1.kole od prùmìrné Shaughnessy /5:7 4:6/.
Bammer v úvodním kole vyøadila Benešovou 6:4 6:1 a je v jejich silách uhrát proti Henin /pro kterou je dnešní zápas v Charlestonu jejím prvním/, alespoò 5 gemù, které postaèí na vrácení vkladu.
Druhý tip:
V. Zvonareva - D. Safina , tip 1 , kurz 3.000, vklad 5 Eur, Pinnacle
VALUE BET, kurzy jsou nesmyslnì postavené. Pro mì je zápas v procentech 50:50 a pokud by Zvonareva nebyla psychicky nevyrovnaná a podávala stabilní výkony, byla by dokonce mírnou favoritkou.
Safinu jsem mìl možnost naposledy vidìt v Indian Wells proti Hingis, kde hrála vyloženì hloupì /jen Martinì vracela míèe na støed k zadní lajnì/ a po zásluze prohrála. Následovala prohra v Miami v 1.kole s Danilidou a v osmifinále na Amelia Island s Groenefeld.
Zvonareva se od lednového finále v Aucklandu potácí od porážky k porážce, maximum je vždy první turnajové kolo. Podobnì i nyní v Charlestonu pøešla v 1.kole pøes talentovanou Vesninu /6:4 5:7 6:2/. Teï ji èeká další Ruska, na kterou hernì "má". Jak si s ní poradí nebo neporadí ukáže až ranní výsledek.
Vklady u obou tipù volím malé, u ženského tenisu nehledám logiku.
S vyššími vklady si poèkám až na 2.polovinu týdne do španìlské Valencie.