Sázky od JaraPa

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod -=Ondra=- » sob úno 25, 2006 11:48

JaraP píše:poprvé sem zaøadím tiket z betfairu, protože ten nabídnutý kurz se prostì nedá nevyužít

Brno - Sparta 2 2,00
celkový kurz: 2,00

Nebojis se trochu plichty v tomto zapase? Ja fakt nevim jestli si to vsadit... CZ ligu moc nemusim... :oops:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » sob úno 25, 2006 11:59

-=Ondra=- píše:
JaraP píše:poprvé sem zaøadím tiket z betfairu, protože ten nabídnutý kurz se prostì nedá nevyužít

Brno - Sparta 2 2,00

Nebojis se trochu plichty v tomto zapase? Ja fakt nevim jestli si to vsadit... CZ ligu moc nemusim... :oops:

plichta samozøejmì být mùže, ale myslím, že tentokrát to už sparta zvládne. Sice jí nefandím, ale myslím, že koneènì zabere.
A jestli se bojím? Kdybych se bál, tak nemùžu sázet. A jestli se v sázení nìèeho bojím, tak to je olympiáda - ta dost zmenšila mùj bank :cry:
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » sob úno 25, 2006 17:15

Nechtel jsem malovat certa na zed... ale bohuzel jsem se trefil... :oops:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod kluk » sob úno 25, 2006 19:00

JaraP píše:plichta samozøejmì být mùže, ale myslím, že tentokrát to už sparta zvládne. Sice jí nefandím, ale myslím, že koneènì zabere.
A jestli se bojím? Kdybych se bál, tak nemùžu sázet. A jestli se v sázení nìèeho bojím, tak to je olympiáda - ta dost zmenšila mùj bank :cry:

No, ja bych to napsal takto: Ivancicak a sazi proti Brnu! Fuj a dobre ti tak :twisted:
(only joke :wink: Fakt je, ze Brno vyhraje a prohraje presne obracene, nez cekas, takze na Brno uz davno nedavam.)
kluk
Host
Host

Příspěvekod JaraP » ned úno 26, 2006 16:23

Brno - Sparta 2 2,00 KO 1:1
vklad: 2.000
možná výhra: 4.000
Betfair

stav: - 8.334
stav na zaèátku týdne: - 2.134
týdenní bilance: - 6.200
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » ned úno 26, 2006 16:34

kluk píše:
JaraP píše:plichta samozøejmì být mùže, ale myslím, že tentokrát to už sparta zvládne. Sice jí nefandím, ale myslím, že koneènì zabere.

No, ja bych to napsal takto: Ivancicak a sazi proti Brnu! Fuj a dobre ti tak :twisted:
(only joke :wink: Fakt je, ze Brno vyhraje a prohraje presne obracene, nez cekas, takze na Brno uz davno nedavam.)

líbí se mi, že mi pøeješ prohru, fakt dík. Sázení není o fandìní, ale úplnì o nìèem jiném.
A to že jsem z Ivanèic ještì neznamená že musím fandit Brnu !!! Nedávno jsem potkal v šalinì pár frajírkù v bundách klubu a chovali se tam jak pìkní hajzlíci. A tìm mám fandit? Samozøejmì, když hraje Brno tøeba s Jabloncem nebo s Budìjkama, tak mu budu fandit, ale jinak fandím Slávii.
Po bitvì je každý generál a opravdu mám moc rád ty, co se pak vyrojí a kritizují. Ondra napsal svùj názor pøed zápasem (bohužel správný), proè jsi ho nenapsal i ty? Tøeba pøímo do tématu, kdyby ses tøeba trochu rozepsal, tak to mohlo nìkomu pomoct.
A jen pro tvou informaci - neøíká se Ivanèièák, ale Vanèák.
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned úno 26, 2006 17:04

----------------------------------------------------------------

Podle mì kluk myslel vše v nadsázce. Nevìøím tomu, že by Ti pøál prohru. Jen se trochu nešikovnì vyjádøil.

-=Ondra=- mìl na Spartu pøesný odhad /klobouk dolù/, ale ani Tvùj tip nebyl špatný. Kurz 2.00 byl urèitì hratelný a tip prostì nevyšel. Pokud se pamatuji, tak ses´dokázal dostat i z mínusu pøes 10 000 Kè a urèitì se Ti to podaøí i nyní.

Co se týèe pozápasových hodnocení zápasù, ani já nejsem pøíznivcem øeèí ve stylu: "...hrál bych..., ...zkusil bych..., ...sázel bych..., ...vìøil jsem více..." apod. Po skonèení zápasu najednou každý ví, jaký tip byl správný.

Pøeju Ti, a? se brzy dostaneš z èervených èísel do modrých!

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod kluk » ned úno 26, 2006 19:08

kluk píše:(only joke :wink: )

Samozrejme, ze to byla nadsazka, a ze ti prohru nepreju. Cti prispevky cele.
Ja jen chtel rict, ze Brno je na sazeni "pekna potvora".
kluk
Host
Host

Příspěvekod JaraP » pon úno 27, 2006 15:20

AMZ píše:----------------------------------------------------------------

Podle mì kluk myslel vše v nadsázce. Nevìøím tomu, že by Ti pøál prohru. Jen se trochu nešikovnì vyjádøil.

-=Ondra=- mìl na Spartu pøesný odhad /klobouk dolù/, ale ani Tvùj tip nebyl špatný. Kurz 2.00 byl urèitì hratelný a tip prostì nevyšel. Pokud se pamatuji, tak ses´dokázal dostat i z mínusu pøes 10 000 Kè a urèitì se Ti to podaøí i nyní.

Co se týèe pozápasových hodnocení zápasù, ani já nejsem pøíznivcem øeèí ve stylu: "...hrál bych..., ...zkusil bych..., ...sázel bych..., ...vìøil jsem více..." apod. Po skonèení zápasu najednou každý ví, jaký tip byl správný.

Pøeju Ti, a? se brzy dostaneš z èervených èísel do modrých!

-------------------------------------------------------------

dík za povzbuzení, poslední mìsíc byl pro mì dost špatný, dokonce jsem musel doplnit MB
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » pon úno 27, 2006 15:22

kluk píše:
kluk píše:(only joke :wink: )

Samozrejme, ze to byla nadsazka, a ze ti prohru nepreju. Cti prispevky cele.
Ja jen chtel rict, ze Brno je na sazeni "pekna potvora".

OK, to jsem nìjak pøehlídl :wink:
JaraP
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec