Jsem celkem zaskočen reakcí některých lidí.
Admin je otisk celého fóra. Je to kapitán šéf a vůdčí osoba. Lidé za ním musí stát, musí mu důvěřovat a on musí pro fórum dýchat. Když selže admin, tak selže celé fórum. Alespoň tak to cítím já. Nebavíme se tu jenom o nějakém přestupku, kdyby Ipspoft mého nicku využíval jen pro svojí potřebu (jak lživě na některých místech uvádí. Mimochodem, je velmi zajímavé, že své vyjádření poslal jen do míst, kde já nemohu reagovat), tak bych já vzhledem k mé povaze mírumilovného člověka, nad celou věcí mávnul rukou a nikdy bych tuto záležitost neřešil veřejně. Ale on díky informacím, které získal, začal některým lidem vyhrožovat. „Ty ty ty, dostal jsem informaci, že jsi něco zkopíroval z tohoto fóra na jiné, na to pozor, za to jiní byly okamžitě vyloučeni“. Když si potom člověk uvědomí, že takto vyhrožoval člověk, který se na to fórum vloupal, tak proto už není pro mě žádná omluva. Navíc se mě to začalo týkat i osobně. Sice v mém případě jsem já nebyl bez viny, ale žalobníčky k smrti nenávidím. Navíc vyplavali na povrch další skutečnosti. Fórum NN vzniklo před 2 lety a jeho účelem bylo sloučit fórum na které se Ipspoft vloupal s profisázkařem. Bylo na něm cca 5. lidí, kteří si tam vytvořili přátelství, kde vůbec nešlo o nějaké tipy, ale začalo tam vznikat velké přátelství, kterého je mezi sázkaři tak strašně málo. Mezi těchto 5. lidí přinesl jeden současný člen profitservisu fixed zápas s tím, že je to přísně tajné. Velice rychle se Ipspoft dozvěděl, o tom, že byl tento fixed vynesen. Pro nás to znamenalo, že jsme se jeden na druhého začali dívat skrz prsty a přestali jsme si navzájem důvěřovat. Mysleli jsme si, že někdo z nás donášel Ipsoftovi. Tenkrát jsem na nikoho nepřišel, všichni co byly na fóru NN, u mě měli tenkrát 100 důvěru. Teď je nám více než jasné, že si to Ipspoft přečetl sám. Lezl všude, kde to jen šlo. Pro to není omluva. Jsou to dva roky dozadu. Ale to, že zničil začínající přátelství, navíc tímto způsobem, tak to je ještě horší, než to co jsem již uváděl. Vždyť on to dělá celej život. A vy ho tady začnete obhajovat. Prej ať hodí kamenem, ten co je bez viny. Jistě, každej děláme v životě chyby, ale není chyba jako chyba. Sweetboi tomu potom ještě nasadil korunu, když tento případ srovnával s Petrem Čechem. Tady se řeší něco úplně v jiné rovině. A nechtěj abych přenesl svojí osobní zlobu na celý profitservis. O tom Vašem nápadu s dvojím tipem, se již začínají psát sázkařské anály. Pro mě je k smrti bolestivé, že jste k této praktice přemluvili někoho, kdo byl členem fóra na NN.
Pak mě ještě pobavila věta:
vylucte si Ipsofta, ale neodsuzujte nas, kdyz my to neudelame .... Těžko vyloučit někoho, kdo není členem. Sice na toto fórum chodí, ale používá k tomu svojí oblíbenou praktiku.