IPSOFT – jeho skutečná tvář

Moderátor: Moderátoři

Re: ...

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 19:01

sweetboi píše:Kali, nechci byt s Vami ve valecnem stavu ... verim, ze i ty ...

:yes:

Posledni vec k tomu: Btip tady zverejnil co se mu stalo. Pro mne osobne je to velka rana a velky sok, protoze jsem Ipsofta mel vzdy rad - na to jsem reagoval za sebe jako cloveka. Navic jsem si dal stare veci (ohledne zniceneho NN fora) dohromady. Ipsoft pro mne jako clovek skoncil, protoze pred rokem a neco znicil timto chovanim skupinku lidi - pratel - zasel mezi ne neskutecnou pochybnost a vsem nam pak lhal, kdyz jsme se snazili najit zmiji. Osobne jsem prekvapen, ze vy tam nad tim jen mavnete rukou a nechavate to byt. To bych po pravde receno ja nezkousl kdyby se to stalo tady. Vsem slusnym clenum u vas samozrejme preji vse nej :thumbup1:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Rogino » pát dub 27, 2007 19:15

Vylucte Ipsofta a dajte mu novy login, ked je to tak skvely borec, ktory musi chodit pod cudzim loginom na lepsie fora po lepsie tipy ako ma na Profite. Zial len toto mi logicky vychadza, preco spravit taku kradez hesla. Teraz si predstavte, ze by dotycny clovek pouzival rovnaky username a heslo na login do online bookies. Bol by hlupy, ale iste nie prvy co ma unique heslo na vsetko. Suhlasim s nazorom, ze clenovia Profitu nie su nijak vinni, ale skor je smiesne ako sa to tam riesi. Nikde teraz nie je napisane, ze Ipsoft kradne aj picks, ktorymi sa asi tak preslavil.

Ak to cita aj Ipsoft - dufam, ze si nieco zarobil na mojich tipoch ty joker 8)
0,5/10 maly
1/10 normalny
2/10 vyssi
Rogino
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod stressor » pát dub 27, 2007 20:54

lol

tak jsem si dal dychanek a prelouskal tady ten topic a nestacim se divit,vubec tu kauzu neznam,nejaky ipsoft je mi ukradeny,ale cumim jak nekdo nazyva vykradeni hesla chybou,to si delate srandu ze jo? :D takoveho frajera bych si dal tu praci najit osobne a rozsekal bych ho na hadry,to je jak kdyby si okopcil klicky od moji kary a jezdil v ni,ty woe :shock:
"You have to realize that someday you will die...until you know that - you are useless"
stressor
Exmember
Exmember

Příspěvekod ringo74 » pát dub 27, 2007 21:09

:zbunj: :zbunj: :zbunj: tak toto nemoze urobit normalny clovek, to musi byt SMRAD najvyssieho kalibru, a zase robi REKLAMU SLOVENSKEMU NARODU :very_mad: :very_mad: :very_mad:
Musíme si pomáhat!!!
ringo74
Exmember
Exmember

Příspěvekod paluso » pát dub 27, 2007 21:12

ringo74 píše::zbunj: :zbunj: :zbunj: tak toto nemoze urobit normalny clovek, to musi byt SMRAD najvyssieho kalibru, a zase robi REKLAMU SLOVENSKEMU NARODU :very_mad: :very_mad: :very_mad:

Tak to snáď nie :shock: Kretén žije aj na Slovensku, Čechách, USA...
paluso
Exmember
Exmember

Příspěvekod ringo74 » pát dub 27, 2007 21:15

paluso píše:
ringo74 píše::zbunj: :zbunj: :zbunj: tak toto nemoze urobit normalny clovek, to musi byt SMRAD najvyssieho kalibru, a zase robi REKLAMU SLOVENSKEMU NARODU :very_mad: :very_mad: :very_mad:

Tak to snáď nie :shock: Kretén žije aj na Slovensku, Čechách, USA...

:arrow: ved ja som nepisal ze kreten zije len na slovensku... ale konkretne tento robi reklamu SVK
Musíme si pomáhat!!!
ringo74
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » pát dub 27, 2007 21:19

Jsem celkem zaskočen reakcí některých lidí.

Admin je otisk celého fóra. Je to kapitán šéf a vůdčí osoba. Lidé za ním musí stát, musí mu důvěřovat a on musí pro fórum dýchat. Když selže admin, tak selže celé fórum. Alespoň tak to cítím já. Nebavíme se tu jenom o nějakém přestupku, kdyby Ipspoft mého nicku využíval jen pro svojí potřebu (jak lživě na některých místech uvádí. Mimochodem, je velmi zajímavé, že své vyjádření poslal jen do míst, kde já nemohu reagovat), tak bych já vzhledem k mé povaze mírumilovného člověka, nad celou věcí mávnul rukou a nikdy bych tuto záležitost neřešil veřejně. Ale on díky informacím, které získal, začal některým lidem vyhrožovat. „Ty ty ty, dostal jsem informaci, že jsi něco zkopíroval z tohoto fóra na jiné, na to pozor, za to jiní byly okamžitě vyloučeni“. Když si potom člověk uvědomí, že takto vyhrožoval člověk, který se na to fórum vloupal, tak proto už není pro mě žádná omluva. Navíc se mě to začalo týkat i osobně. Sice v mém případě jsem já nebyl bez viny, ale žalobníčky k smrti nenávidím. Navíc vyplavali na povrch další skutečnosti. Fórum NN vzniklo před 2 lety a jeho účelem bylo sloučit fórum na které se Ipspoft vloupal s profisázkařem. Bylo na něm cca 5. lidí, kteří si tam vytvořili přátelství, kde vůbec nešlo o nějaké tipy, ale začalo tam vznikat velké přátelství, kterého je mezi sázkaři tak strašně málo. Mezi těchto 5. lidí přinesl jeden současný člen profitservisu fixed zápas s tím, že je to přísně tajné. Velice rychle se Ipspoft dozvěděl, o tom, že byl tento fixed vynesen. Pro nás to znamenalo, že jsme se jeden na druhého začali dívat skrz prsty a přestali jsme si navzájem důvěřovat. Mysleli jsme si, že někdo z nás donášel Ipsoftovi. Tenkrát jsem na nikoho nepřišel, všichni co byly na fóru NN, u mě měli tenkrát 100 důvěru. Teď je nám více než jasné, že si to Ipspoft přečetl sám. Lezl všude, kde to jen šlo. Pro to není omluva. Jsou to dva roky dozadu. Ale to, že zničil začínající přátelství, navíc tímto způsobem, tak to je ještě horší, než to co jsem již uváděl. Vždyť on to dělá celej život. A vy ho tady začnete obhajovat. Prej ať hodí kamenem, ten co je bez viny. Jistě, každej děláme v životě chyby, ale není chyba jako chyba. Sweetboi tomu potom ještě nasadil korunu, když tento případ srovnával s Petrem Čechem. Tady se řeší něco úplně v jiné rovině. A nechtěj abych přenesl svojí osobní zlobu na celý profitservis. O tom Vašem nápadu s dvojím tipem, se již začínají psát sázkařské anály. Pro mě je k smrti bolestivé, že jste k této praktice přemluvili někoho, kdo byl členem fóra na NN. :? Pak mě ještě pobavila věta: vylucte si Ipsofta, ale neodsuzujte nas, kdyz my to neudelame .... Těžko vyloučit někoho, kdo není členem. Sice na toto fórum chodí, ale používá k tomu svojí oblíbenou praktiku.
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » pát dub 27, 2007 21:47

Btip:neber to jako obhajobu Ipsofta,ale předně ty jsi to napsal sem,kde on také nemůže reagovat,dozvěděl jsem se,že má IP ban.Sice v tom nejedu,ale nejsem naivní,abych se domníval,že výměna tipů mezi klozety nefunguje.Prostě všude určitě je někdo,kdo rád získá,když dá.

Navíc jsi to podle ipsofta pěkně nafoukl,ale do toho nechci zasahovat.Nevím,kde je pravda,protože tvé vyjadřovací schopnosti se rovnaj téměř 0.

Osobně podle mne bylo horší to s tím dvojím tipem.Ale nebyla to záležitost celého fora,ale pouze některých lidí.Přesto to rychle vyšumělo a dokonce kali to těm lidem žehlil.

Jinak koukám,že i ty máš svého donašeče :D

"A nechtěj abych přenesl svojí osobní zlobu na celý profitservis. "

a toto mne taky pobavilo :wink:
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » pát dub 27, 2007 22:02

KODA1 píše:Btip:neber to jako obhajobu Ipsofta,ale předně ty jsi to napsal sem,kde on také nemůže reagovat,dozvěděl jsem se,že má IP ban.

O tom jsem nevěděl
KODA1 píše:.Nevím,kde je pravda,protože tvé vyjadřovací schopnosti se rovnaj téměř 0.

Aspoň jsi upřímný toho si já cením
KODA1 píše:Osobně podle mne bylo horší to s tím dvojím tipem.Ale nebyla to záležitost celého fora,ale pouze některých lidí.Přesto to rychle vyšumělo a dokonce kali to těm lidem žehlil.
Jinak koukám,že i ty máš svého donašeče :D

Nepotřeboval jsem donašeče, bylo toho všude plno. A šokuje mě, že tam po tom co se stalo lidé zůstali. No ledacos to vypovídá o morálce tamních lidí.
KODA1 píše:"A nechtěj abych přenesl svojí osobní zlobu na celý profitservis. "
a toto mne taky pobavilo :wink:

Ty víš prd, kdo já jsem a co všechno vím :wink:
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod ringo74 » pát dub 27, 2007 22:03

:arrow: KODA1 tu pises o vyjadrovacej schopnosti ale ked mas napisat toto tak prosim ta radsej nepis vobec nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musíme si pomáhat!!!
ringo74
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec