Mùj milý deníèku ... aneb AMZ otáèky....

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod doktorovic » ned dub 17, 2005 12:30

AMZ píše:K mému deníèku je nutno objektivnì dodat, že kdybych sázel jen otoèky, tak jsem skonèil u Puerty a jsem v mínusu.

Bravo AMZ !!!

A ja tu mám svoje otoèky, ale ja nemám takú trpezlivú náturu ako Ty, èo ma obèas stojí nejaké tie love :evil: , toèím to totiž všetko / moje teta tvoje teta parole ...možná obèas nebudeš mít na mlíko /.
Preto som tam zatia¾ v mínuse, pouèím sa dúfam od Teba, a pri výhernej otoèke si prípadne odložím èas? výhry, ktorá ako-tak pokryje môj prvotný vklad. Nepredpokladám delenie na skupiny ako Ty, mne by to asi nesedelo.

Good luck !
doktorovic
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned dub 17, 2005 13:37

to doktorovic:

- sledoval jsem Tvé otoèky, jedna chyba a vše ztracené, škoda ...
- mnì už podobný princip otoèek stál spoustu penìz, takže jsem pouèen
- je to i vìc štìstí, nemusel mi vyjít hned první tiket a byl bych v háji a zaèínal znova
- z toho dùvodu jsem z první výhry èást odložil a nejlépe je odložit z každé výhry tøeba 25% do rezervy
- dìlení do skupin nemá v souèasnosti smysl, protože otoèky sázet nebudu
- mohl bych sice zisk nyní rozdìlit do 12 skupin po 200 Kè a každou zvláš? postupnì otáèet a možná bych jednu po sedmi otoèkách dotáhl do cíle, ale moc tomu nevìøím

Pøeji hodnì štìstí nejen ve høe.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon dub 18, 2005 6:58

.... nedìlní vyhodnocení ....

Navarro Pastor I. - Fogues F., tip 2, kurz 2.50
Zíb T. - Vliegen K., tip 1, kurz 1.50

Synottip, kurz celkem 3.75, vklad 70 Kè, 6.skupina

--------------------------------------------------------------------------------------

Navarro Pastor I. - Fogues F. 1:6 4:6, ti OK
Zíb T. - Vliegen K. 6:7 7:6 6:1, tip OK

Kurz celkem 3.75, vklad 70 Kè, výhra 262 Kè, èistý zisk po odeètení man. poplatku 6 Kè (8.8 %) je 186 Kè.

Stav skupin:

1.skupina 0 Kè, 2.skupina 999 Kè, 3.,4. a 5.skupina po 200 Kè, 6.skupina (rezerva) 1063 Kè.

Celková dosud vyhraná èástka: 2662 Kè .

Dopolední Barcelonu asi nestihnu - tak uvidím, co zùstane na odpoledne a podíváme se zøejmì i do USA. Ze sázkovek, které preferuji, má kurzy zatím vypsané jen bet365, a to je na porovnání nabídek málo.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon dub 18, 2005 11:44

Zbìžnì jsem zkoukl pondìlní "barèu" a z tìch dìvíti zápasù, co zbyly, mì žádné výraznì neuchvátily.

Takže jen letem svìtem:

Mantilla - Llodra... mìla by být jednièka, ale je to první kolo a 1.35 je moc málo...
Starace - Gabashvili - jednièka, ale 1.30 mì v 1.kole nebere...
Mirnyj - A.Costa - tady za dva - 1.45 je na hranici hratelnosti, na antuce Mirnyj se servisem moc nezmùže...
J.Nieminen - H.T.Lee ... oba dva poslední dobou mimo, za 4.25 by se mìla risknout dvojka...
Acasuso - Vicente.... teoreticky jedna - ale za 1.40 nehratelný, dokážu si klidnì pøedstavit dvojku...
Garcia Lopez - Wawrinka... NO BET - na hození mincí, Wawrinka jde z kvaldy, Garcia doma...
Almagro - F.Lopez.... NO BET - Feliciano Lopez i Almagro poslední dobou žádné slušnìjší výsledky, navíc dva Španìlé doma proti sobì nevìstí nic dobrého....
Carlsen - Srichaphan... dnešní antuková lahùdka - oba si na antuce nedokážu ani pøedstavit, natož tipovat!

Zbývá:

Christophe Rochus - Francisco Fogues, tip 2, kurz 2.75, vklad 50 Kè, NordicBet, 6.skupina

Španìl mi vèera vydìlal v jednom kombi dost penìz, tak mu dávám dùvìru i dnes. Rozhodla výše kurzu, nic jiného v tom nehledejte. Prostì opìt pokus ve stylu kurz/šance.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon dub 18, 2005 19:00

.... vyhodnocení ....

Christophe Rochus - Francisco Fogues 6:7 6:1 3:6, tip OK

Kurz 2.75, vklad 50 Kè, výhra 137 Kè, èistý zisk 87 Kè.

Stav skupin:

1.skupina 0 Kè, 2.skupina 999 Kè, 3.,4. a 5.skupina po 200 Kè, 6.skupina (rezerva) 1150 Kè.

Celková dosud vyhraná èástka: 2749 Kè .

Na veèer už nic hratelného v nabídce není. Jsem jen zvìdavý, jak dopadne duel Puerta - Melzer. To, co se bìhem odpoledne dìlo s kurzy se jen tak nevidí ....
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte dub 19, 2005 12:17

Tenisy na úterní SEAT OPEN se mi opìt pranic nelíbí. Není tam žádný zápas, na který bych s klidným svìdomím vsadil. Navíc mám v deníèku 8 výherních tiketù v øadì za sebou, proto oèekávám každým novým dnem prùšvih - prohru. Ta musí jednou zákonitì pøijít, nebo? výhry a prohry se v nepravidelných intervalech støídají.

Jestli-že si mám nabít hubu, chci si ji rozbít pokud možno dùstojnì na kurzu, za který se nemusím stydìt. Za tímto úèelem jsem si vybral duel:

Davydenko Nikola /RUS/ - Fogues Francisco /ŠPA/, tip 2, kurz 5.20, vklad 40 Kè, Expekt / Will Hill, 6.skupina

Šance vidím 80:20 ve prospìch Rusa. Co mì pøesto vede k sázce na Španìla?

1) vysoký kurz
2) domácí prostøedí vèetnì podpory divákù (Španìlé dokáží být doma dosti aktivní v povzbuzování svých tenistù)
3) vìtší rozehranost Foguese na danných kurtech (2 zápasy kvalifikace + jeden zápas 1.kola)
4) pro Davydenka 1.kolo na turnaji a nezøídka bývají na úvod pøekvapení
5) náladovost Davydenka - jednou hraje jako z partesu, podruhé se trápí
6) trochu moje osobní záležitost: Fogues mi za pøedchozí dvì kola vydìlal pìkné peníze, dávám mu tedy dùvìru do tøetice a pokud prohraje, nebudu mu to mít vùbec za zlé 8)

Seèteno a podtrženo: opìt pokus - prohra nebude bolet a pøípadná pøekvapivá výhra potìší.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte dub 19, 2005 12:44

... tak pøece jenom ještì jeden zápas, nìjak mi to prostì nedá a chci to vyzkoušet...

Monaco Juan /ARG/- Mirnyj Max /BLR/, tip 2, kurz 2.25, vklad 75 Kè, Unibet, 6.skupina

Mirnyj vèera se štìstím pøešel pøes Alberta Costu (7:6 3:6 7:6) a tøeba mu bude "Štìstìna" pøíznivì naklonìna i dnes. Šance vidím 60:40 ve prospìch Argentince. Rovnìž nízký handicap u sázkovek (-2.5 hry na Monaca) vypovídá o pøibližnì vyrovnaných šancích.

V zásobárnì mého deníèku je dostatek penìz na podobné pokusy - proè to nezkusit?
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte dub 19, 2005 21:00

.... na pozdní veèer ....

BLAKE James /USA/ - MINÁØ Ivo /ÈR/, tip 2, kurz 3.35,
HAAS Tommy /GER/ - VLIEGEN Kristof /BEL/, tip 1, kurz 1.20

Expekt, kurz celkem 4.02, vklad 45 Kè, 2.skupina

Náš tenista nemá co ztratit, mùže jen pøekvapit. Amerièan dva roky bez slušného výsledku na antuce.
Ve druhém zápase nastoupí obhájce loòského vítìzství v Houstonu proti unavenému (doufám) finalistovi z Bermud.

Další z øady pokusù ....
AMZ
Host
Host

Příspěvekod mata » úte dub 19, 2005 21:54

asi pojdem na nejake zapasy do toho s Tebou :) :) :) xi xi! pekna praca...
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gintonic » úte dub 19, 2005 22:00

mata píše:asi pojdem na nejake zapasy do toho s Tebou :) :) :) xi xi! pekna praca...

No,ja bych ty zapasy zahral spis presne naopak ! :wink:
Ale i tak GL !
Gintonic
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec