dobrý ráno všem !
uvidíme, zda bude i dobrý den, veèer i noc, škoda, že èlovìk nemùže znát dopøedu , jaké to bude, aspon na tìch pár hodin
dnes jdem opìt do dalšího otáèení, tentokrát to spojím s delší návštìvou Sportbaru, protože dnes jdu na nìjaky ty zkoušky a po nich bude potøeba rozptýlit svoje mozkový èidla, a to nemluvì o žízni a suchu v hrdle
dnešní pestrá nabídka se mi zúžila na celkem 9 možností, z nichž budu nakonec vybírat na tiket to, o èem si myslím, že mi nakonec veèer udìlá radost
jen tak pro ukázku, mezi èím si vybírám (nemusím dodávat, že kurzy jsou podle V-tipu)
neprohra Argentiny(1.10), neprohra Holandska(1.15), Santoro/Zimonjiè(1.40), Devilder(1.52), Sharapova (1.10), Roddick (1.36), Hewitt (1.63), Vliegen (1.72)
kurzovì to nejsou žádné extra bomby, ale pøi mém vysokém vkladu i ty malé kurzy udou mít váhu, jen musím pamatovat, že 10% mì pak odeètou, když vyhraju
co tedy vyhodíme a necháme na tiketu? udìláme první širší výbìrové øízení
ARG snad nerupne, výhra ji dodá postup.jistotu a v posl.zápase s HOL pak by mohli mít klídeèek a tøeba i šetøit síly
passed
HOL má to samý, radši si bude chtít v posl.zápase zahrát uvolnìný fotbálek s ARG, než v tom zápase honit body a modlit se, aby to vyšlo, proè si to komplikovat a dìlat potíže, když staèí porazit Pobø.Slonoviny,že?
-:arrow:
passed
Santoro/Zimonjiè - ty debly mì vždy vypekly, když jsem je hrál nevyšly, sice Fabrice s Nenadem ukázali, že mají chut a bojovnost, ale kdo ví, jaká bude Fabriceho motivace po zápase s Bedou, to samé se dá èekat u Vligena s Gasquetem, moc spekulací , moc pøemýšlení
failed
Devilder - jde o SF a tam já vždy jedu podle pocitù a sympatií, žel ty Devilder u mì nemá za nedávný odfláknutý zápas v kvaldì na ROlandu, navíc u tìch "východnárù" je tìžké se vyznat v tìch pødzápasových spekulacích
failed
Marju mám rád , líbí se mi, navíc tento turnaj, aèkoliv nemá mega price-money, patøí mezi její oblíbené a z lonska tu obhajuje vítìzství, pro ní ideální pøíprava na Wimbledon, kde jistì bude chtít si spravit chut po antuce
, SAntagelo za svou karieru trošku víc zaèala hrát na grassu teprv pøed 2 lety, no nic moc výsledky, povrch proti ní a to nemluvì o dal.faktorech
passed
Roddick - Andymu celkem fandím, sice letos to hapruje, ale cosi jsem slyšel o tom, že trenerská spolupráce s bráchou není tak ideální a prý by ho mìl trenovat Connors èi tak nìco , každopádnì turnaj je jeho oblíbeným a sice nej.sílu má doma na betonech, i na grassu se musí poèítat s jeho servisem a jak šlo vidìt v pøedešlých zápasech, i když to døelo, tak ta vùle po výhøe tam byla .. Gonzu nemám rád a tak s chutí pùjdu proti nìmu
navíc mì nepøijde letos jako tenista, který se vymáèkne do posl.kapky krve a tak nìjak mì pøijde labilní, kdy namísto aby zabojoval, radši zápas odpinká
.. v tomto souboji dávám na své sympatie a na vìtší nasazení
passed
Vliegen - Belgièan mì sice odvaøil nedávno tiket, když rupnul tuším v Hamburgu s Mathieum, ale to mùže být zapomenuto, když by dnes vypráskal Mayera
, ten sice na grassu umí zahrát, navíc je ve formì a pøed domácím publikem, které ho jistì bude tlaèit , ale letos nic moc výsledky, navíc se musí zaèít projevovat unava po nároèném min.týdnu a i ty zápasy v Halle sebraly jistì dost sil a energie .. Vliegen vypadá, že se mu chce hrá a daøí se mu a tak snad mu to vydrží to tohoto zápasu .. ale já nerad chodím proti domácím tenistùm, ještì proti tìm, co jsou v laufu
failed
Hewitt - dvakrát jsem šel proti Nadalovi, dvakrát mì to nevyšlo
a tak zvažuju, zda tedy jít do tøetice nebo se už na to vy ...
vzáj.zápasy napovídají, že Leyton umí na Rafu , když to není na antuce, Rafa zatím postoupil díky stìstí, když Fish psychicky a hernì nezvládl zápas (možná se podepsala i unava), to samé vèera, kdy Verdasco bojoval s vlastní kondicí a hrál prakticky na krev, no Leyton je snad více fit a v pohodì, navíc ukázal své velké srdce v zápase s Maxem, grass je jeho , oproti Rafovi má poøád tu výhodu vìtšího odpoèinku a povrchu , vèetnì prostøedí, v neposlední øadì Leyton je mùj oblíbenec
passed
Hewitt(1.63) , Roddick (1.36), neprohra HOL (1.15), neprohra ARG (1.10), Sharapova (1.10)
co z toho dáme na ten tiket
nejradìji bych dal všechno, ale to je sázkaøská sebevražda
, dáme tam ARG, to snad vyjde , protože mám slabost na hekající blondýnky
, tak tam dám i Marju, co dál .. nabízí se dvojí varianta, bud zahraju Hewitta anebo Roddicka s tìmito konstantami , v pøípadì volby Roddicka hodím na tiket i HOL, v pøípadì Hewitta se spokojím jen s ARG+Sharapova .. a ted babo rad ! která cesta je ta best
na chvíli si udìlám ranní meditaci v rámci cvièení boj.umìní a tam jistì se doberu k nìjaké cestì
... tikety sem tedy hodím pozdìji