Sázky od JaraPa

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod JaraP » úte dub 04, 2006 13:40

po delší dobì opìt dávám nìco do svého deníèku, nemám moc na sázení èas, opìt se mi ozvala moje nemoc. Pokud by nìkdo z vás byl lékaø, a? se mi prosím ozve, mìl bych pár dotazù, které bych chtìl zodpovìdìt od nezaujatého lékaøe. Dík.

tak a teï dnešní tiket:

Švýcarsko - Francie (hokej ´20) 1 1,26
Malmo - Leksand 1 1,3
Dánsko - Japonsko (hokej ´20) 1 1,4
Barcelona - Benfika 1 1,3
celkový kurz: 2,98
vklad: 5.000
možná výhra: 14.400 (po odeètení pøípadného MP)
victoriatip

stav: - 16.514
stav na zaèátku týdne: - 11.514
týdenní bilance: - 5.000

jen krátký popis k jednotlivým zápasùm:
Švýcaøi se patøí rozhodnì do kategorie A a podle mì v tomto zápase nezaváhají. Malmo staèí zvítìzit v dnešním zápase, a to jim zajistí pro pøíští roèník nejvyšší soutìž bez ohledu na výsledek posledního zápasu. Ten poslední krok budou chtít udìlat co nejdøív, navíc hrají doma. U zápasu Dánska jsem nejvíc váhal, ale mladé Japonce by mìli porazit. Japonci vèera pøekvapivì vedli 1:0 po první tøetinì s domácím Lotyšskem, pak od nich ale dostali 6 gólù a nebylo co øešit. Dánové porazili Polsko 5:2, když vyhráli poslední tøetinu 4:0. Dánové podle mì patøí k favoritùm na postup. No a poslední zápas je Barcelona, doufám, že koneènì protrhne tu støeleckou smùlu a po tøech remízách v øadì koneènì vyhraje. V Lisabonu jen remizovala, takže k postupu musí vyhrát a nemyslím si, že by to nechávali až na prodloužení nebo penalty. Hernì jsou o tøídu výš než Benfika.
Vklad na tento tiket dávám vùbec nejvyšší v deníèku, pùl mìsíce jsem nesázel, takže do toho jdu naplno :lol:
Vsadím to odpoledne u viktorky, kde se MP odeèítá až od pøípadné výhry a i kurz je tam asi nejvyšší (tipáè má u Švýcarù o setinu míò, jinak jsou rozdíly vìtší), na netu nemají všude ty dvacítky vypsané, možná BaW, ale tam bývají dost nízké kurzy.
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » úte dub 04, 2006 14:04

-------------------------------------------------------------

Koukám, že "dobøí holubi se vracejí" - vítej :wink:

K vybraným zápasùm nemám co dodat, jsou mimo mùj rozhled.

Jen Ti pøeju, a? se brzy uzdravíš.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » úte dub 04, 2006 14:50

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Koukám, že "dobøí holubi se vracejí" - vítej :wink:

K vybraným zápasùm nemám co dodat, jsou mimo mùj rozhled.

Jen Ti pøeju, a? se brzy uzdravíš.

Už jsi mi chybìl a pøeji Ti podobnì jako AMZ samozøejmì hlavnì zdraví, to ostatní pøijde samo. Tiket z mého pohledu vypadá velmi nadìjnì a budu držet palce, a? to vyjde, i když sám víš nejlépe, že to není to nejdùležitìjší. Jsme ale hráèi! :lol:
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod JaraP » čtv dub 06, 2006 8:38

Švýcarsko - Francie (hokej ´20) 1 1,26 6:3
Malmo - Leksand 1 1,3 4:3
Dánsko - Japonsko (hokej ´20) 1 1,4 5:2
Barcelona - Benfika 1 1,3 2:0

celkový kurz: 2,98
vklad: 5.000
výhra: 14.400
victoriatip

stav: - 2.114
týdenní bilance: + 9.400

sice to podle výsledku Malmo vypadá, že to bylo s odøenýma ušima, ale domácí ten zápas odehráli v pohodì. Sice na konci 2. tøetinì trochu lehkovážnì pøišli o náskok 3:0 a nechali to stáhnout na 3:2, ale v poslední tøetinì zvýšili a tøetí gól dostali až tìsnì pøed koncem. Leksand mì trochu pøekvapil tím, že se na ten zápas nevykašlal, protože už nemìl o co hrát, ale domácí to zvládli. Vyhrát k jistotì potøebovali, protože Sodertalje od zaèátku ve svém zápase vedlo, tak proè by to nechávali na poslední zápas venku :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » čtv dub 06, 2006 10:29

Tak velká gratulace! Ani nevíš jaké nutkání jsem mìl, abych to taky vsadil. Jenže do kamenné se mi nechtìlo a moje netová sázkovka urèitì nìkteré vìci nehrála. Moje blbost. Tak snad nabere Tvùj život smìr lepších zítøkù, hlavnì co se zdraví týká! Pìkný den a více takových tiketù! :lol:
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod JaraP » ned dub 09, 2006 16:01

Mladá Boleslav - Zlín 1 1,65
Slávia - Sparta 1 2,10
Èeské Budìjovice - Kunovice 1 1,33
celkový kurz: 4,61
vklad: 2.000 (2.200 s MP)
možná výhra: 9.220
chance

stav: - 4.314 + tento vsazený tiket
týdenní bilance: + 7.200
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » pon dub 10, 2006 9:30

Tak tomu se fakt øíká pech. Kde jsem to jen vidìl. Asi u sebe. Navíc když jsem vèera vidìl sestøih ze zápasu Realu, kde pøišlo vyrovnání po takové hrubce brankáøe, které se jen tak nevidí a za co se døív urèitì posílalo na Sibiø, tak ta Slávka je nìco podobnýho. Dají na 3:1 ètyøi minuty pøed koncem a pak si nechají vyrovnat, aby nakonec prohráli v rozstøelu (dobøe jim tak - s ohledem na Tvùj tiket)! :cry:
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod JaraP » pon dub 10, 2006 12:43

Mladá Boleslav - Zlín 1 1,65 2:0
Slávia - Sparta 1 2,10 3:3
Èeské Budìjovice - Kunovice 1 1,33 3:0
celkový kurz: 4,61
vklad: 2.000 (2.200 s MP)
možná výhra: PROHRA
chance

stav: - 4.314
týdenní bilance: + 7.200
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » pon dub 10, 2006 13:09

v minulém pøíspìvku mi to nìjak ujelo, ale prostì tiket nevyšel díky Slávii

šolim píše:Tak tomu se fakt øíká pech. Kde jsem to jen vidìl. Asi u sebe. Navíc když jsem vèera vidìl sestøih ze zápasu Realu, kde pøišlo vyrovnání po takové hrubce brankáøe, které se jen tak nevidí a za co se døív urèitì posílalo na Sibiø, tak ta Slávka je nìco podobnýho. Dají na 3:1 ètyøi minuty pøed koncem a pak si nechají vyrovnat, aby nakonec prohráli v rozstøelu (dobøe jim tak - s ohledem na Tvùj tiket)! :cry:

ten zápas byl trošku smolný, ale pro mì byl víkend docela úspìšný. Od pátku jsem mìl danou Boleslav a Budìjky s Berdychem (už jsem to sem nestihl dát) za 3000 a vèera jsem dával ten tiket s tou Slávii, ale ještì jsem mìl ten stejný s neprohrou Slávie + AS Øím. Když to celý seètu, tak víkend pro mì skonèil plusem nìco pøes 5.000. V deníèku se to sice nepromítne, ale to zas tak moc nevadí.
Na to, že o tìch tipech pøemýšlím asi o 70% míò než tøeba bìhem olympiády, tak jsou výsledky super. Možná mi prospìla i ta pauza a je to taky o štìstí.

Ještì dodám, že po remíze Slávky se Spartou v normální hrací dobì, jsem zaèal fandit Spartì (samozøejmì jen v tomto zápase), protože motivace Slávistù v dnešním zápase bude o to vyšší a nepøedpokládám, že by po dvou domácích zápasech prohrávali 0:2 na zápasy. Takže dneska vyberu výhru a dám tam Slávku (popøemýšlím jestli 1 nebo 10) a možná nìjaký tenis nebo fotbal.
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod JaraP » úte dub 18, 2006 12:17

Slovácko - Brno 1 1,45
È. Budìjovice - Brno B 1 1,4
Jihlava - Sparta 2 1,5
USK Praha - Brno 2 1,02
celkový kurz: 3,11
vklad: 3.000 (3.300 s MP)
možná výhra: 9.330
fortuna

stav: - 7.614
stav na zaèátku týdne: - 4.314
týdenní bilance: - 3.300

po nìjaké dobì sem zase nìco dávám, tentokrát se zápasy hrají dnes a zítra.
Slovácko by mìlo doma Brno porazit nejen pro nedávnou epidemii v týmu hostí, ale i proto, že Brno hraje ve ètvrtek dùležitý zápas v Blšanech, ve kterém pùjde o 6 bodù a o záchranu. Podle mì dá Brno vìtší dùraz na zisk minimálnì bodu v Blšanech. Budìjky by taky mìly vyhrát, o víkendu prohrály s béèkem Sparty a pøišly o postupové místo, takže jim jde taky o hodnì, navíc tou epidemií bylo postiženo i brnìnské béèko. V basketu je Brno (Žabiny) jasné, tomu taky odpovídá ten kurz. Nejvíc jsem váhal s tou dvojeèkou na Spartu. Jihlava mì pøekvapila ziskem bodu v Jablonci a urèitì bude i v tomto zápase nepøíjemná, ale mám takový dojem, že Sparta nìjak zavìtøila možnost zamíchat ještì pohárovými kartami i v lize. Sice své soupeøe nìjak výraznì nepøehrává, ale body sbírá na rozdíl od Slávie a Teplic. Boleslav nemá zase nejjednodušší los, takže za urèitých okolností je možné všechno ("že Milánku" :lol: ). Z poháru to má sice do Evropy blíž, ale nemá se na co šetøit.
JaraP
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec