Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » ned říj 30, 2005 20:01

to Strenght:

Napsal jsem zde svùj odhad na nominaci a duel.

Nìkolikrát jsem se ve VyVolených i BigBrotheru zmýlil a mùže se tak stát i tentokrát.

Situace ve vile se mìní každou hodinu a emoce pracují.

Holky ve vile opravdu moc nepøemýšlejí, ovšem s výjimkou Wendy. Ta taktizuje a ne málo!

Wendy pøi troše štìstí a šikovné manipulaci Emila proti Monice a ostatních proti Emilovi, pak mùže vzhledem k duelu Emil - Monika pøeèkat další kolo.

V nominaci Vladka moc nevìøím, protože v pøípadném duelu je nad síly ostatních. Vladko nìkolikrát zdùraznil, že ve vile zbyla malá skupinka lidí a pøípadné ohledy na nominaci jdou stranou. Hra je hra a jde o nemalé peníze!

Provokovat proto Vladka - no, moc bych si to rozmyslel.

Zažil jsem však tolik pøekvapení, že tuto situaci nemùžu vylouèit a je nutné ji brát v potaz.

-------------------------------------------------------------

Díky za názor - jen diskuzí a výmìnou názorù neèeho dosáhneme.

Vìøím, že se pøipojí i ostatní.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Tomeek » ned říj 30, 2005 20:37

Ad AMZ: Pekny sociologicky rozbor AMZ :) mmj., tyhle analyzy muzes zkusit prodat studentum sociologie ci psychologie, pro tyto obory je BB a VV darkem,takove umele prostredi zadarmo :)
ad SK+Televize: Tipsport je partnerem VV, urcite nesli do sponzoringu teto souteze jen tak pro nic za nic, i kdyz o tom ze by neco melo nejak neciste, pochybuju, pouze maji nejake zakulisni informace treba o tom kdo o kom uvazuje,ze jej nominuje atd (aspon myslim ja). Jinak by me zajimalo co to dostala Regina od toho Tipsportu Obrázek
:)

ad Vladko: ja si myslim ze Emila nebude nominovat, ani emil vladka, mam takovy pocit ze se tahle trojka (Vlado+Michal a Emil) da trochu vic dohromady,uvidime.. podle me bude dalsim kdo vypadne Monika, protoze tim ze uz nema ve vile Sasu a Rostu, ztratila pro televizni divaky zajimavost a navic myslim ze bude nominovana, protoze se vice mene nema s kym nejak vice bavit, uvidime behem tydne.

Diskuze je dulezita. :)
Atomic Rennlaufteam forever
Tomeek
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned říj 30, 2005 22:05

Tipsport je partnerem VyVolených a každý "nevyvolený" /vyøazený/ získává pøi odchodu ze soutìže šek, jež se týdnì navyšuje o 10 000 Kè.

Regina tak nyní dostala pøi odchodu šek na 80 000 Kè pro svoji potøebu + poukaz na dvì sázky po 5 000 Kè, z nichž prvních 5 000 Kè musí vsadit na pøíštího vyøazeného a zbylých 5 000 Kè na celkového vítìze soutìže.

Sázkovky mají pøedplacené on-line kamery a mohou tak být okamžitì u klíèových informací, jež se k divákùm dostanou s více než jednodenním zpoždìním a navíc pouze sestøihané do hodinového veèerního poøadu.

V tom mají oproti nám obrovský náskok.

Monika má rovnìž nemalou šanci na nominaci.

V jejím pøípadì se dùvodnì obávám možnosti, že ve své nenávisti k Emilovi jej vyzve k duelu a tím nad sebou vynese ortel.

Wendy by ji navíc po pøípadné nominaci zaèala utìšovat a nenápadnì zpracovávat, aby si vybrala toho èi onoho soupeøe.

Moniku pøi tom utìšování ani nenapadne, aby do duelu jednoduše vzala svoji utìšovatelku - tedy Wendy.

Mnì osobnì by se tøeba líbila nominace Emila, který by si do duelu vzal princeznu Katku.

To by byla, paneèku, jízda! :wink:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » ned říj 30, 2005 23:30

ad VV:
Jako jsme minuly tyden v tuto dobu nepocitali s Reginou tak pristi volbu by se ve stejne situaci mohla ocitnout Katka. Sama dava najevo, ze uz ve Vile nechce byt a navic podle me citi, ze nema ani sanci vyhrat. Nevim jestli se ji podari presvedcit ostatni Vyvolene, aby ji dali palec v utery, ale ani tuto moznost bych nevyloucil. Pokud se do duelu dostane Wendy nebo si ji nekdo pak k sobe vybere, neni pochyb ze poleti. I kdyz kurz bude asi ubohy...

ad BB:
Tady bylo pro me prekvapeni vyrazeni Karla. Uz minula volba naznacila ze to bude velice tesne a zaroven me odradila od zkouseni velice maleho kurzu 1,2-1,25 na vypadnuti Evy. Nakonec Eva zvitezila u divaku a Karel odchazi... skoda ze jsem neprubnul value na vypadnuti Karla v peknem kurzu. BB se jako v minulych volbach ukazal jako velice nevyzpitatelny....
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » pon říj 31, 2005 0:22

BigBrother:

Kurzy byly hodnì ujeté: 1.20 - 3.20 neodpovídalo realitì.

Navíc již pøedešlá volba byla tìsná:

30 % Oksana, 35 % Eva a 35 % Karel.

Rozdíl mezi vítìzným Karlem a druhou Evou byl minimální - zanedbatelných 50 hlasù!

Dlouho jsem zvažoval VALUE BET na vyøazení Karla a definitivnì mì v jeho podání utvrdily až citelné úpravy kurzù u Synottipu.

Nìco se v hlasování dìlo a Synottip na to bìhem odpoledne reagoval výraznou zmìnou kurzù.

Obìtoval jsem proto pìtistovku a na vyøazení Karla vsadil spoleènì s vypadnutím Wendy z VyVolených:

Obrázek

Mám tak po dnešku ve høe kurz 3.78 (!) na vyøazení Wendy, který mi je sice prozatím k nièemu, ale až do ètvrtka jej mùžu používat jako více než slušný protikurz proti pøípadnì jiným nominovaným.

Tzn., že už nemusím sázet na vypadnutí Wendy za pouhých 1.80, ale mùžu se zabývat ostatními možnými nominacemi ve vyšších kurzech /Emil, Jindra, Monika/.

Vypadnutím Karla z BigBrothera jsem tak paradoxnì získal vìtší možnost rùzných kombinací ve druhé reality show - VyVolených. :wink:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon říj 31, 2005 8:56

-=Ondra=- píše:
richardt píše:Tvùj pøíspìvek je velmi zajímavý.Je vidìt,že to opravdu sleduješ !
Jak si vysvìtluješ tak náhlý kotrmelec v tìch kurzech ??

Po te, co sleduji pohyby v kurzech v obou reality soutezich tak zacinam mit neprijemny dojem ze SK maji prubezne udaje o poctu hlasu k jednotivym soutezicim....

Dukaz je Regina, nebo treba kurz na Oxanu, ktery neklesal, protoze SK meli podle meho udaje ze hlasovani je tesne.

Co si o tom myslite?

Vždy se nìjaké cestièky najdou, možné to je. :cry:
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon říj 31, 2005 9:12

AMZ píše:Ješte k tìm kurzùm.

Sázkovky by pøístup k prùbìžnému hlasování mít nemìly.

Možná pro nì existuje nìjaká interní dohoda s TV Prima a TV Nova.

Všimnìte si, že ne všechny sázkovky vypisují obì reality show a už vùbec ne všechny možnosti - napø. jen celkového vítìze.

V zájmu co nejvìtší reklamy a ohlasu jsou pro reality show sázkovky témìø nutností.

Zajímavý je fakt, jak èasto se velmi liší kurzy èeských sázkovek od jediné internetové /Betandwin/, která obì reality show vypisuje.

Že by èeské sázkovky vìdìly nìco více než zmínìný Betandwin? :wink:

V naší republice, kde je podle svìtového tisku taková míra korupce jako v banánových zemích latinské Ameriky, bych se tomu ani nedivil....

Jestli jste si všimli, tak Tipáè je jedním z nejvìtších sponzorù a to by v tom byl èert, aby si nìjakou cestièku nenašli. Po každým kole dávají vypadnuvšímu 10 litrù, aby si vsadil na vítìze a tøeba minule dostala Regina "odškodné" ve výši 80 000,- Kè. Takže jsem pøesvìdèen, že Tipáè cestu má a sázet se hodí jen pøed hlasováním nebo první minuty po vyhlášení duelu. Pak to zaène padat. Kdo to sleduje, ztrácí pøekvapení o vyøazeném. Já na tom tentokrát byl tak, že jsem kurzy vùbec neznal a vejral jsem teda poøádnì. Do poslední chvíle jsem byl pøesvìdèenej o výhøe Reginy, ale lidi mì fakt pøesvìdèili, že ještì myslí. Myslím, že jí jasnì seèetli ty komedie kolem rybièek a nadávání klukùm do vrahù a podobnì. To gesto, že odejde (od zaèátku bylo jasné, že je to hra a kvùli tomuto se neodchází) jí tìžce nevyšlo. K tomu neplnìní úkolù a vlastnì porazila v prvním duelu Hanku jen proto, že jí to lidi ještì sežrali, jak se jí ubližuje. Michal to zahrál skvìle. Takovej rozdíl jsem však neèekal ani náhodou. :roll:
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon říj 31, 2005 9:20

bobos píše:Ja hral michala za kurz pres tri (pripadlo mi to jako value) a nechapu, proc se stalo co se stalo, nereknu o par hlasu, ale o cca pul mega, to je fakt moc...a ani druhy den nechapu, ktera bije, hlasy jsem sice nikdy nikam neposilal, ale kdybych o tom uvazoval, tak bych rozhodne neposlal ani jeden docela dost nesympatickemu (pro me) michalovi, proste mi to hlava nebere...a v mem okoli nejsem jediny. :bouncy:

To co píšeš je sice pravda, ale v duelu s Reginou - té bys hlas poslal? To by myslím nechápalo daleko víc lidí. Z tìch dvou mnì teda byl jednoznaènì sympatiètìjší Michal. Jen jednu vìc bych poznamenal. Všiml sis jak Regina hrabala ty prachy? To mnì bylo sympatický, že Michal si vzal pár pìtitisícovek. Faktem je, že v té dobì asi dumal nad tím, že mu ty prachy patøit urèitì nebudou. Depka, kterou mìl, byla viditelná. To už se mi nejlépe líbil Jindra, který nìco pokradl soupeøùm a pak to schoval do koše na odpadky. Bezva fór. :lol:
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon říj 31, 2005 11:59

Když už je øeè o duelu Michal - Regina:

Mnì zase tolik nepøekvapila výhra Michala, ale byl jsem doslova šokován obrovským rozdílem hlasù - pøes pùl miliónu !!!

To je neskuteèný rozdíl !

Možná vyslovím trochu kacíøskou myšlenku, ale Reginu by v sobotním duelu porazil snad každý z obyvatel vily, mimo Wendy. A i ta by možná mìla šanci na úspìch.

Když jsem o tom pøemýšlel, tak Michalovi posílali hlasy nejen diváci, kteøí mu fandili, ale i lidé, kterým se protivilo chování Reginy a nesnášeli ji.

Regina už dávno byla velmi slabým soupeøem. Jen ona, obyvatelé vily a nìkteøí z nás si mysleli, že je favoritem soutìže.

Podobnì lehce mùže být vyøazena i Katka, která kromì hezkého oblièeje nemá co divákùm nabídnout.

Také možná jedna z pøeceòovaných favoritek VyVolených.

Pøestože si Vladko pøál vyøazení Reginy ze soutìže, podle mì to byla chyba.

Ve vile totiž byla Regina pod dozorem kamer a tím pádem pod dozorem divákù a každý si mohl na ni udìlat svùj názor.

Nyní jako nová "star" bude poskytovat stovky rozhovorù a komentovat dìní ve vile. Dost podstatnì tak mùže nepøímo ovlivnit nemalou skupinku hlasujících.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » pon říj 31, 2005 12:57

AMZ píše:Pøestože si Vladko pøál vyøazení Reginy ze soutìže, podle mì to byla chyba.

Ve vile totiž byla Regina pod dozorem kamer a tím pádem pod dozorem divákù a každý si mohl na ni udìlat svùj názor.

Nyní jako nová "star" bude poskytovat stovky rozhovorù a komentovat dìní ve vile. Dost podstatnì tak mùže nepøímo ovlivnit nemalou skupinku hlasujících.

Já myslím, že a? Regina øekne cokoli, tak vždy tomu o kom mluví pøibudou sympatie. Ona totiž, když otevøe pusinku, tak .....
Mezi náma, co nám vlastnì ukázala. Obèas prsa (že bych se z toho teda posadil, to zrovna ne), pár ksichtù a pár hádek a uraženou panièku a to je tak vše. Taky ukázala, že neumí prohrávat (a moc se mi líbilo), že když naposledy vyhrála v družstvu, kde byla s Monikou, Jindrou a Michalem, tak ji nakonec pro neplnìní úkolù nechali doma (ve vile).
Å¡olim
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec