Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod bobos » pon říj 31, 2005 15:38

šolim píše:To co píšeš je sice pravda, ale v duelu s Reginou - té bys hlas poslal? To by myslím nechápalo daleko víc lidí. Z tìch dvou mnì teda byl jednoznaènì sympatiètìjší Michal. Jen jednu vìc bych poznamenal. Všiml sis jak Regina hrabala ty prachy? To mnì bylo sympatický, že Michal si vzal pár pìtitisícovek. Faktem je, že v té dobì asi dumal nad tím, že mu ty prachy patøit urèitì nebudou. Depka, kterou mìl, byla viditelná. To už se mi nejlépe líbil Jindra, který nìco pokradl soupeøùm a pak to schoval do koše na odpadky. Bezva fór. :lol:

Tuhle taskarici jsem nevidel takze nevim. No kdybych si musel vybrat tak bych asi poslal hlas Regine, pac divat se na jeji prsa mi je mnohem milejsi nez na oblicej "krivaka" Michala, samozrejme ho neznam, ale podle toho jak na me pusobi, bych s nim do zadneho "byznysu" urcite nesel. :lol:

AMZ píše:Podobnì lehce mùže být vyøazena i Katka, která kromì hezkého oblièeje nemá co divákùm nabídnout.

Jeji prvni duel me bude zajimat, protoze co jsem videl nebo cetl o VV tak ona krome hlouposti, ktere vypousti z ust (Castro, vyznamna data atd.), opravdu nic nepredvedla, ledaze by se pak svlekla, ale s 10 kily navic by to uz mozna nebylo takove terno... :lol:

Pro me je vitez Vladko.
bobos
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » pon říj 31, 2005 15:48

šolim píše:
AMZ píše:Pøestože si Vladko pøál vyøazení Reginy ze soutìže, podle mì to byla chyba.

Ve vile totiž byla Regina pod dozorem kamer a tím pádem pod dozorem divákù a každý si mohl na ni udìlat svùj názor.

Nyní jako nová "star" bude poskytovat stovky rozhovorù a komentovat dìní ve vile. Dost podstatnì tak mùže nepøímo ovlivnit nemalou skupinku hlasujících.

Já myslím, že a? Regina øekne cokoli, tak vždy tomu o kom mluví pøibudou sympatie. Ona totiž, když otevøe pusinku, tak .....
Mezi náma, co nám vlastnì ukázala. Obèas prsa (že bych se z toho teda posadil, to zrovna ne), pár ksichtù a pár hádek a uraženou panièku a to je tak vše. Taky ukázala, že neumí prohrávat (a moc se mi líbilo), že když naposledy vyhrála v družstvu, kde byla s Monikou, Jindrou a Michalem, tak ji nakonec pro neplnìní úkolù nechali doma (ve vile).

tak s timhle teda vubec nesouhlasim! Kdyz otevrala pusu tak mela ve vetsine pripadu velmi inteligentni nazor! Ona sama o sobe je velmi inteligentni osoba a je obklopena velmi slusnou skupinkou pratel na urovni! Pro me to byla jedna z hlavnich osobnosti vily! Nejde o to, ze ukazala prsa nebo ne, to mi je jedno! Ani nejde o to, ze se s nekym pohadala, protoze to udelal skoro kazdy a ani nejde o to, ze nekdy byla uplne mimo realitu, protoze to byl nekdy taky kazdy. Pro me to byla velmi silna osobnost a po tom co vypadla uz me to teda vubec nebere! osobne ji neznam, ale mam k ni blize nez jako pouhy divak aproto rikam, ze ona je velmi inteligentni osoba! ;-)
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod miraTM » pon říj 31, 2005 21:21

Poèet soutìžících v obou reality show zdárnì klesá takže postupem èasu bude mít trochu vìtší smysl uvažovat o kurzech na celkové vítìze. Mì zaujala nabídka b&w na bb:
Obrázek

Kvùli charakteru tìchto soutìží bych obecnì nedoporuèoval sázet na papírové favority. Velký bratr je jak známo dost nevypoèítatelný a také schopnosti soutìžících jsou pro nás trochu vìtší neznámou než u klasických sportù. Betandwin v tomto pøípadì z (pro mì trochu nepochopitelných dùvodù) považuje [bMilana Peška (aka Mikeše)[/b] za nejvìtšího outsidera. Je sice fakt, že jeho kulišárny mu asi urèitì zabezpeèí nominaci do pøíštího duelu, ale jeho návrat bych v tom pøípadì vidìl za víc než pravdìpodobný (což dále posílí jeho pozici) ... a o vítìzi nakonec rozhodnou diváci a nikoliv ostatní soutìžící a Mikeš toho zatím (pokud pominu sexuální radovánky partnerských dvojic - což diváky musí èasem omrzet) divákùm nabídl nejvíc. I na diskusních forech se doètete, že Milan se zdá divákùm jako nejchytøejší. Kurz 15.0 je pro mì teda velká value - pro srovnání:
synottip vidí Milana s kurzem 7 jako 3. nejvìtšího favorita
fortuna nabízí kurz 10 (4. nejnižší ze všech soutìžících)

Tuším, že tam nebude vysoký limit, ale s tím kurzem nás to ani tak mrzet nemusí. Já osobnì to hraju jen za 5 eur (ale víc bych nedal na žádného jiného hráèe).
Co vy na to? Pøiznávám, že víc sleduju vyvolené.
miraTM
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon říj 31, 2005 23:07

BigBrother

Na tuto reality show koukám naprosto minimálnì - obèas ve støedu pøi nominacích a pak v nedìli pøi vyhlašování výsledkù. Ostatní denní sestøihy nesleduji vùbec. Potøebné informace èerpám pøedevším z netu a tisku.

Nejsem proto úplnì v obrazu a tìžko radit.

Milan patøí dle mého názoru do úzkého okruhu favoritù na vítìze spolu s Filipem a možná i Davidem /alias Shrekem/ - ikdyž ten je velmi prostoduchý.

Kurz 15.00 na Milana se dá prubnout, ale do konce soutìže je ještì moc daleko a navíc BibBrother je na rozdíl od VyVoleným velmi špatnì èitelný.

-------------------------------------------------------------

Mì spíše zajímá støedeèní nominace:

Obrázek

Obyvatelé vily mezi sebou jednoznaènì nechtìjí Evu.

Eva se musí cítit strašnì. Ví, že mezi ostatní nezapadá. Dávají jí to okatì najevo od narážek až po jasné signály - tøi nominace.

Myslím, že dostane opìt dostatek hlasù pro nominaci.

S ní se velmi pravdìpodobnì sveze i Milan, který doplatí na svùj skvìlý herecký výkon a podraz Velkého bratra.

Velkou neznámou je ovšem možnost nominace nìkterého z dalších obyvatel vily pøi shodném poètu hlasù.

Nìkterým soutìžícím hrozí i automatická nominace od Velkého bratra za neplnìní úkolù a opakované porušování pravidel.

Napø. David /Shrek/ již má témìø na dosah nominaci za nenošení portu. Ostatní rovnìž na nošení portù zapomínají.

Platí nové pravidlo: 5 napomenutí = automatická nominace. Jenom za nedìli dostal Shrek 2 napomenutí!

V tìchto automatických nominacích spoleènì s možností nominace více než dvou soutìžících pøi rovnosti hlasù vidím nejvìtší úskalí pro nás sázkaøe.

Kdybych mìl urèit dva lidi s nejvìtším poètem K.O. hlasù, tak bych tipl na støedeèní nominaci Milana /3.80/ a Evy /3.00/.

Z duleu by vyšel velmi pravdìpodobnì jako vítìz Milan, takže kurz 3.00 na vyøazení Evy je velmi lákavý ... nebýt ovšem výše uvedených skuteèností!

Paradoxnì jsem v BigBrotherovi na tipy velmi úspìšný, ale je to dáno tím, že vìtšinu tipù hraji jako VALUE BET proti absolutnì nevyváženým kurzùm.

Takže mám i chycené vysoké kurzy kolem 3.00 a 4.00, ale sázky byly v naprosté vìtšinì øádovì ve stokorunách.

Vìtší peníze vzhledem k vyrovnanosti soutìže a záludným pravidlùm jsem do BigBrothera /na rozdíl od podstatnì sázkaøky èitelnìjších VyVolených/ neinvestoval.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod tichas » úte lis 01, 2005 10:38

big brother

tak jak jste uz napsali, eva je tento tyden velky kandidat na vypadnuti. Milan bude nominovan automaticky. a dalsi adept podle me je Marketa. Kdyz se podivam na nabidku BAW, tak na vypadnuti zeny v tomto kole je 1,75!!! Tento tip si holt nenecham ujit a davam mu duveru 6/10.
tichas
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte lis 01, 2005 11:46

BigBrother

A máme tu první komplikaci:

Milan úmyslnì nìkolikrát porušil pravidla a byl Velkým bratrem automaticky nominován.

Synottip zavìtøil problémy a ztáhl ze své nabídky všechny kurzy na na vyøazení v 9.kole mimo Shreka /10.00/. U nìj však pravdìpodobnost na vypadnutí je skuteènì minimální.

Milan svým automatickým nominováním spoluhráèùm øádnì zavaøil.

V minulém kole dostal imunitu a tak se nyní po hádkách s obyvateli vily nechal rovnou nominovat, aby odèinil svoje jednání.

Myslel to zøejmì dobøe, ale ostatním udìlal "medvìdí službu".

Mìl se totiž nechat nominovat od ostatních.

Takhle byl nominován Velkým bratrem a tak k nìmu budou muset jeho spoluhráèi navrhnout místo nìho dva jiné soupeøe.

O pøízeò hlasujících divákù proto budou bojovat nikoli pouze dva hráèi, ale nejménì tøi.

Do støedeèní veèerní nominace pro mì jako sázkaøe platí jediné - NO BET !!!

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte lis 01, 2005 12:21

VyVolení:

Co je nového od nedìle.

Zmìnily se kurzy /Synottip, nedìle - úterý/:

Emil.........3.60 -- 3.50
Jindra......2.20 -- 3.00
Katka....13.00 - 10.00
Monika....3.40 -- 3.50
Vladko...15.00 - 15.00
Wendy....1.80 -- 1.45

Na Wendy se zaèalo silnì nakládat, pøitom není jediným adeptem na dnešní nominaci a následné sobotní vyøazení.

Buï je Emil skuteènì takový nervák a neustále se naváží do holek /vèetnì Katky/ nebo je neskuteèný taktik a usiluje o dnešní nominaci. Tím by dostal obrovskou výhodu zvolit si ve ètvrtek do duelu soupeøe podle svého gusta - tedy slabšího /Wendy, Monika/.

Sobotní duel by velmi pravdìpodobnì vyhrál a pro pøíští týden by získal imunitu a navíc možnost podstatnì ovlivnit prùbìh hry svým rozhodujícím hlasem v pøípadì rovnosti K.O. palcù.

Nelze ani vylouèit možnou dnešní nominaci Vladka, který holkám /Wendy a Monice/ silnì brnká na nervy. Mohl by zvolit podobnou taktiku jako Emil a chtít se ho v duelu jako silného protihráèe zbavit. S tím vším musí Emil poèítat a urèitì o tom ví.

Vladko by si asi vybral do duelu právì Emila, protože pro nìj pøedstavuje relativnì silného soupeøe. V hlasování divákù by zvítìzil a mìl opìt modrý šátek /imunitu/ a rozhodující slovo v dalším kole pøi nominacích.

Pìknì se nám to zamotává....

Taktika støídá taktiku. Soupeøù ubývá a ve høe je moc penìz...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » úte lis 01, 2005 18:02

Pikalek píše:
šolim píše:
AMZ píše:Pøestože si Vladko pøál vyøazení Reginy ze soutìže, podle mì to byla chyba.

Ve vile totiž byla Regina pod dozorem kamer a tím pádem pod dozorem divákù a každý si mohl na ni udìlat svùj názor.

Nyní jako nová "star" bude poskytovat stovky rozhovorù a komentovat dìní ve vile. Dost podstatnì tak mùže nepøímo ovlivnit nemalou skupinku hlasujících.

Já myslím, že a? Regina øekne cokoli, tak vždy tomu o kom mluví pøibudou sympatie. Ona totiž, když otevøe pusinku, tak .....
Mezi náma, co nám vlastnì ukázala. Obèas prsa (že bych se z toho teda posadil, to zrovna ne), pár ksichtù a pár hádek a uraženou panièku a to je tak vše. Taky ukázala, že neumí prohrávat (a moc se mi líbilo), že když naposledy vyhrála v družstvu, kde byla s Monikou, Jindrou a Michalem, tak ji nakonec pro neplnìní úkolù nechali doma (ve vile).

tak s timhle teda vubec nesouhlasim! Kdyz otevrala pusu tak mela ve vetsine pripadu velmi inteligentni nazor! Ona sama o sobe je velmi inteligentni osoba a je obklopena velmi slusnou skupinkou pratel na urovni! Pro me to byla jedna z hlavnich osobnosti vily! Nejde o to, ze ukazala prsa nebo ne, to mi je jedno! Ani nejde o to, ze se s nekym pohadala, protoze to udelal skoro kazdy a ani nejde o to, ze nekdy byla uplne mimo realitu, protoze to byl nekdy taky kazdy. Pro me to byla velmi silna osobnost a po tom co vypadla uz me to teda vubec nebere! osobne ji neznam, ale mam k ni blize nez jako pouhy divak aproto rikam, ze ona je velmi inteligentni osoba! ;-)

Ale já si vùbec nemyslím, že by nebyla inteligentní, ale to jak to podává, to ji v mých a nejen mých oèích jasnì zdiskredituje. Dosáhne tím pravdìpodobnì úplný opak.
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte lis 01, 2005 23:29

VyVolení:

Tak nakonec 4 K.O. hlasy pro Wendy.

Veškeré teorie šly stranou.

Já si do sobotního veèera naprosto v klidu poèkám na výherní SMS od Synottipu za tiket, který jsem zde zveøejnil v pondìlí /vyøazení Karla z BigBrothera a Wendy z VyVolených/.

Dnešním nominaèním veèerem pro sázkaøe 9.kolo VyVolených prakticky konèí.

Wendy nemá rovnocenného soupeøe do duelu - možná z výjimkou Moniky.

Zítøejší kurz na vyøazení Wendy bude i s manipulákem okolo 1.15 - tedy nehratelný.

Mùžeme se tìšit na pøíští - již 10.kolo :wink:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř lis 02, 2005 7:52

VyVolení

Tak jsem moc neprohádal, ranní kurz na Wendy u Synottipu je 1.20 a bìhem dne urèitì spadne.

O nìco zajímavìjší, novì vypsané sázky - "dvojièky":

Obrázek
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec