Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Vlèevskiy » pon lis 21, 2005 16:13

Pikalek píše:
Vlèevskiy píše:Tak jo, omlouvám se :oops: :lol: Nechtìl jsem tu nikoho urážet, prostì jsem si myslel, že Michal je trošièku na jiné úrovni inteligence než tøeba zmiòováný Emil. Ale jak to tam výpada,ve vile je hodnì lidi co mají jenom základku a ti co mají vyuèní list, tak jsou v totalním nadprùmìrù :lol: :lol: :lol:
Pikalku, nechapu proè se do mì furt navážíš? :?

Ja se do tebe nenavazim :cry: jen me zajimalo kdo je pro tebe kripl! protoze uprimne receno, michala jsem mel pomerne rad predevsim zezacatku a Emila jsem zezacatku docela nesnasel! Vse stupnovalo jeho neustalymy vylevy ze chce jit domu atd..! Ale postupem casu se alespon pro me situace zasadne zmenila a Michala ted nesnasin uplne nejvic a naopak Emilovi nazory se mi hodne zalibily, protoze bych se v jeho situaci choval hodne podobne! Co se tyce inteligence tak Michal je asi nejinteligentnejsi clovek ve vile a chytrej urcite je dost o tom neni pochyb!
Nebyle mysleno nijak na tebe, jen si myslim, ze urazet nekoho kdo nema takove vzdelani jako nekdo jiny je poduroven. Nikdo nevime jaky to mel on v zivote a mozna na to nema bunky nebo treba nemel tu moznost si to dodelat.
Ode me je to asi vse k teto debate...Vlcevskiy doufam, ze se mi to povedlo vysvetlit :wink:

Jasnì, v pohodì 8) :wink:
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod Mafix » sob lis 26, 2005 0:48

Dnes si skusim na SVK zahrat
VV - Vypadne Jana @ 1.77 8/10 doxxbet

Sutaz velmi nesledujem, ale ona mi pride ako jasny outsider.
Co myslite ti co to sledujete viac ?
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Strenght » ned lis 27, 2005 10:42

No vida, tenhle tyden to vypada moooc value..v Zuctovani vybrali Moniku. Ta si s nejvetsi pravdepodbnosti vybere Katku a Katka nasledne vypadne. Kurs na vypadnuti Katky je u BaW 2,5..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned lis 27, 2005 12:19

Že si Monika vybere do duelu právì Katku je velmi pravdìpodobné.

Tušila, že dostane nejvíc K.O. palcù a má urèitì pøipravenou strategii.

Sama øíkala Michalovi, že poslední finálové kolo bude tøíèlenné. Zbývá tedy pøežít toto a následující kolo a jste ve finále, kde rozhodují diváci.

Dùležité je proto dostat se do finále.

-------------------------------------------------------------

Monika /stejnì jako ostatní VyVolení/ slyšela Michalovu maminku, která uvedla, že Katka je slabý sloupeø. Že lidé venku vnímají Katku jinak, než oni ve vile.

Jak jsem uvedl, Monika pøedpokládala, že obdrží pøi hlasování nejvíce K.O. palcù. K tomu pøizpùsobila i svoji strategii, kdy dala hlas Katce a tím si pøipravila zázemí /zdùvodnìní/ pro volbu do duelu.

Monika si Vladka ani Michala vybrat nemùže - jsou moc silní soupeøi a byla by hloupost vypadnout právì nyní, tìsnì pøed koncem soutìže. Jindra se rovnìž úspìšnì vrátil z duelu, ikdyž nebylo uvedeno s jakým poètem hlasù. Je ale zábavný a proto Monika pøedpokládá, že ho lidé mají rádi.

Zbývá tedy jen Katka, která je nudná, naivní a hloupá. Vzhledem k tìmto vlastnostem a nápovìdì Michalovi matky, zkusí Monika velmi pravdìpodobnì zaútoèit tímto smìrem - tzn. že do duleu si vybere právì Katku.

Protože "mùj" Synottip nebyl schopen za celý týden vypsat kurzy na VyVolené /pøestože upoutávku na nì má na hlavní stránce/, je nutno jít ke konkurenci.

Na vyøazení Katky byl již vèera v noci u Betandwinu kurz 2.50 a stále je nyní dopoledne stejný.

Vklad je omezen èástkou 590 Kè.

Tipsport má kurz na vyøazení Katky 4.50 /Moniku pak za 1.30/.

Když to shrnu:

Vyøazení Moniky -- Betandwin 1.90
Vyøazení Katky ----- Tipsport 4.50

Pokud bude skuteènì duel Monika - Katka, tak máme pøekrásný SUREBETS.

Tady jsou kompletní kurzy /Betandwin a Tipsport/:

Obrázek

Obrázek

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Strenght » ned lis 27, 2005 12:33

Teeda u Tipsportu 4,5? Ja bohuzel siroko daleko zadnej tipsport nemam ale tohle bych poradne osolil..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod hynek11 » ned lis 27, 2005 12:52

tak, a bìhem pár desítek minut Tipsport kompletnì zmìnil kurzy:

VYVOLENI-11.VYRAZENY BUDE:
5022 V/11.VYRAZENY BUDE: 23.11.2005 21:00:00
Cislo prilezitosti Nazev prilezitosti Kurs
1 JINDRICH 2.90
2 KATKA 3.70
3 MICHAL 4.00
4 MONIKA 2.00
5 VLADKO 8.50
hynek11
Host
Host

:)

Příspěvekod hynek11 » ned lis 27, 2005 12:59

Celkový vítìz:
Vladko Dobrovodský

Betandwin 1,2
Tipsport 1,7

To už je slušný rozdíl v kurzech, TV maniak nejsem:), takže Vyvolené moc zmáknuté nemám, nicménì dle mého 1,7 na Vladka rozhodnì neni málo a stojí to za vyzkoušení
hynek11
Host
Host

Příspěvekod Vlèevskiy » ned lis 27, 2005 13:07

Musíte ale brát taky v úvahu taky to, že Monika vypada trošièku jinak než Kaèka. Monika je tak trochu jak vyžrané prasátko, natož Kaèa vypadá skuteènì dobøe (alespoò podle mì :oops: ) a urèitì má také svoje pøíznivce, i pøes to že je nìkdy skuteènì nudna, lide si na ni rádi divají. Monika má vlastnì skuteènì na výbìr jenom ze dvou soupeøù ( Michal, natož Vladko je nad její síly): Jindra nebo Kaèka. Asi si skuteènì do duelu vezme Kaèku, protože si myslí, že je to nejslabší soupeø. Otázkou ovšem zùstava, jestli se z duelu vrátí èi nikoliv :? . Osobnì pro mì je Monika hodnì nesympatická a v souboji s Kaèkou prohraje :lol: . V dalším kole by se mìl pakovat buï trošièku divný Jindra anebo zmiòovaná Katka. Takže na velké finále to vídim takhle: Vlado, Michal a ...? :?
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned lis 27, 2005 13:08

to hynek11:

To jsou staré kurzy - 23.11. už bylo...

Monika - 2.00 ???

To by Tipsport po vèerejší jisté nominaci Moniky nevypsal ...

To samé platí o vítìzství Vladka - Tipsport má už jen 1.50 ...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned lis 27, 2005 13:32

to Vlèevskiy:

Katka ani Monika moc rozumu nepobraly, na tom se snad shodneme.

Já to beru ze sázkaøského hlediska a v pøípadì duelu Monika - Katka je kombinace kurzù 1.90 /Monika - Betandwin/ a 4.50 /Katka - Tipsport/ pìkný SUREBETS.

Osobnì má moje sympatie Monika, ikdyž není mým typem holky a doma bych ji nechtìl.

Katka je pro nìkoho atraktivnìjší /hezèí/, ale žije úplnì mimo realitu, je naivní, jakoby z jiné planety. Navíc strašnì nudná. Nìco ve stylu: "Mouchy snìzte si mì". O jejím spoleèenském pøehledu se radìji lépe nezmiòovat /viz. "Z našich prezidentù znám jen Klementa Gottwalda"/.

Tolik k Monice a Katce.

Pro mì je dùležitìjší možný duel a kurzy 1.90 - 4.50 :wink:

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec