IPSOFT – jeho skutečná tvář

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod KODA1 » pát dub 27, 2007 22:08

ringo74 píše::arrow: KODA1 tu pises o vyjadrovacej schopnosti ale ked mas napisat toto tak prosim ta radsej nepis vobec nic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » pát dub 27, 2007 22:11

Btip píše:
KODA1 píše:.Nevím,kde je pravda,protože tvé vyjadřovací schopnosti se rovnaj téměř 0.

Aspoň jsi upřímný toho si já cením

No já když jsem si to přečetl poprvě,tak jsem skoro netušil o co vlastně jde(ale možná je chyba na mé straně) :D
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod mata » pát dub 27, 2007 22:18

nebudem sa rozpisovat,len tolko,ze stojim za Btipom...

-a uz viem,preco ma ipsoft ignoruje a neodpoveda... :roll:
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » pát dub 27, 2007 22:29

BTW, to že se Ipsoft nemůže bránit tomu co zde píši, popírá základní lidská práva. Ať již udělal cokoliv a ať je můj hněv vůči němu jakkoliv velký, měl by mít možnost napsat i on svojí verzi. BAN by mu měl být po tento krátký čas zrušen. Za všech okolností podporuji spravedlnost a toto se mi správné nezdá. :roll:
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pát dub 27, 2007 22:43

BAN dostal po zasluze, jelikoz sem na forum chodil pod nickem jednoho z mistnich memberu. Nevim, neprijde mi moc rozumne povolovat mu vstup, kdyz ma k ruce vsechny mozne hesla. Ne kazdy si uz heslo zmenil. Petranek tu navic neni a ja bych to neohlidal, jestli tu nedela nejaky bordel, nevyznam se v tom :oops:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod AMZ » sob dub 28, 2007 7:25

-------------------------------------------------------------

Btip psal zřejmě svůj úvodní příspěvek ve velkém rozhořčení a tak je trochu zmateční. Chvilku mi proto trvalo než jsem se v něm zorientoval a pochopil, o co jde.

Stačilo napsat jednoduše: Na Profitservisu jsem si zvolil stejné jméno a heslo jako zde na Profisázkaři. Admin Ipsoft z Profitservisu toho využil (zneužil) a pod mým jménem se nalogovával do Profisázkaře a čerpal odtud neoprávněně informace.

Nemám možnost zjistit, co je pravda a co ne. "Jeden" obviňuje, "druhý" naopak obhajuje.

Jen si myslím, že potrestán měl být také Btip (a případně další provinilci), který svojí neopatrností zavinil(i) vynášení informací zevnitř fóra.

Když to hodně přeženu - je to, jako by na nechal na ulici nezamčené auto a pak se divil, že mu z něj byl ukraden notebook s cennými daty svého zaměstnavatele. Nedbalost, naivita, hloupost, nezkušenost...? Ať tomu říkáme jakoli, udělal chybu a měl být za ní potrestán.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod ringo74 » sob dub 28, 2007 7:46

AMZ píše:"Jeden" obviňuje, "druhý" naopak obhajuje.

Prosim ta ved IPSOFT sa priznal ze to zneuzil ako admin, tak aka obhajoba????

AMZ píše:Když to hodně přeženu - je to, jako by na nechal na ulici nezamčené auto a pak se divil, že mu z něj byl ukraden notebook s cennými daty svého zaměstnavatele. Nedbalost, naivita, hloupost, nezkušenost...? Ať tomu říkáme jakoli, udělal chybu a měl být za ní potrestán.

Ale on login nenechal nikde na verejne pristupnom mieste ale na fore o ktorom si myslel ze je seriozne, a ze to niekto zneuzil, to je uz zase ina vec... ako keby si mal ty 5 net bookies a na kazdom mas rovnake meno aj login a trebars admin BWIN skusal tvoj login aj inde a ak sa mu podari niekde prihlasit tak ti vybieli ucet, si potom vinny aj ty?????
Musíme si pomáhat!!!
ringo74
Exmember
Exmember

Příspěvekod mata » sob dub 28, 2007 8:08

jj,presne tak ako pise ringo...

AMZ - sa zamysli... preco ma byt btip vinny? existuju aj ludia,co maju rovnake hesla vsade, ako pise rogino

-teraz by Ti kali(uvadzam ,len ako priklad) zobral heslo a skusal ho vsade aj s Tvojim nickom... mozno by sa niekde dostal... a bol by si vinny aj ty?
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » sob dub 28, 2007 8:30

To, že se Ipsoft přiznal je pravděpodobně uvedeno někde uvnitř uzavřené sekce Profitservisu, kam nemám přístup. Pokud se přiznal, nebudu ho určitě hájit, ani s jeho jednáním nesouhlasím.

Ke druhé otázce. Mám účty u více než 30-ti sázkovek a nikde nemám stejná jména ani hesla. Samozřejmě, že pokud by se např. admin z bwin naboural díky mým stejným přihlašovacím údajům do mého účtu třeba u Pinnacle, tak je to moje chyba a blbost. Můžu si o adminovi z bwin myslet, že je ......, ale já jsem .....

Jestliže by kali zkoušel použít můj nick a heslo do některého z účtů u sázkovek, nepochodí.

Různá hesla a jejich obměna u sázkovek je standartní zabezpečení a udivuje mě, že někdo vůbec používá stejná hesla!!!

Pokud používáte všude stejná hesla je to vaše věc. Vím, co se na fórech dělo a dál děje - mluvím všeobecně, netýká se jenom tipování.

Pokud by Btip přišel např. o své peníze někde na účtu sázkovky, je to pouze jeho problém. Ale díky jeho neopatrnosti se do zdejšího fóra naboural jiný člověk a vynášel ven informace od všech členů fóra. V tom je podstatný rozdíl. Ale opět, když vám to nevadí, mně už vůbec ne. Napsal jsem jen svůj názor.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod mata » sob dub 28, 2007 8:39

myslim,ze keby to urobil niekto z Bwin,tak by sa to dalo napadnut aj sudnou cestou,pretoze to maju tusim v zmluvnych podmienkach,ze nemozeu nieco take robit... takze tam je ten rozdiel...

-a navyse Btip sa s Ipsoftom poznal(aj ked nie osobne),pravdepodobne predtym boli kamarati...
mata
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec