od AMZ » ned pro 04, 2005 12:00
to doktorovic:
Díky moc za rozbor k duelu Lenka - Tony.
Vsadil jsem to spoleènì se vèerejším chorvatským deblem, takže maximální spokojenost.
Protože jsem byl až do rána na oslavì kamarádových narozenin, nemìl jsem pøístup k netu a tak jsem nevìdìl, jest-li Tony duel vyhrál nebo ne, protože mi na mobil stále nedocházela výherní SMS od Synottipu. Když nepøišla do pùlnoci, byl jsem už smíøený s prohrou. Nakonec mi byla SMS doruèena až ráno a o to jsem mìl vìtší radost.
Druhá dobrá zpráva byla, když jsem kouknul na úèet Betandwinu a zjistil, že sázku o které zde vèera byla øeè doopravdy uznali a vyhodnotili jako výherní. Mìl jsem ji pro kamufláž v akovce rovnìž s chorvatským deblem. Takže nakonec jsem paradoxnì na souboji Monika - Katka ještì nìco málo vydìlal a slovenský duel Tony - Katka byl vyvrcholením úspìšného dne.
Jako tøešnièku na dortu ještì potøebuji, aby dnes veèer v BigBrotheru vypadla jakákoli z žen, protože kurzu 2.70 ze zaèátku týdne nešlo odolat.
Mezitím se kurzy prohodily, na vyøazení muže je kurz 2.70 - zisk je tak jistý. Musím zvážit, zda vsadit na jistotu SURE BET 2.70 - 2.70 nebo zariskovat jen s VALUE BET na vypadnutí ženy za 2.70 - to už jsou ale pøíjemné starosti.
-------------------------------------------------------------