Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod -=Ondra=- » ned pro 04, 2005 11:46

kali píše:
-=Ondra=- píše:
kali píše:mame cas do zitrka 19:50 tak to muzem pridavat vsude :mrgreen:

Ja se bojim, ze to pak daj void... jestlo to nalozi vice lidi za vice penez, tak je zle. A je jedno jestlo to bude solo nebo v AKO, proste 1,00...

Jestli to tam bude i zitra po poledni tak uz s vyplacenim moc nepocitam... :D

no ja si myslim, ze je to celkem jistej void :roll: Ale za zkousku nic nedame, ze jo :wink:

TAK NE!! BaW se seklo o 24 hodin, ale vyhodnotilo mi nalozeni vypadnuti Moniky jako OK!! sice jen 10euro profit (kvuli limitu 40euro) ale proc ne prachy zadarmo... :lol: :lol: :lol:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned pro 04, 2005 12:00

to doktorovic:

Díky moc za rozbor k duelu Lenka - Tony.

Vsadil jsem to spoleènì se vèerejším chorvatským deblem, takže maximální spokojenost.

Protože jsem byl až do rána na oslavì kamarádových narozenin, nemìl jsem pøístup k netu a tak jsem nevìdìl, jest-li Tony duel vyhrál nebo ne, protože mi na mobil stále nedocházela výherní SMS od Synottipu. Když nepøišla do pùlnoci, byl jsem už smíøený s prohrou. Nakonec mi byla SMS doruèena až ráno a o to jsem mìl vìtší radost.

Druhá dobrá zpráva byla, když jsem kouknul na úèet Betandwinu a zjistil, že sázku o které zde vèera byla øeè doopravdy uznali a vyhodnotili jako výherní. Mìl jsem ji pro kamufláž v akovce rovnìž s chorvatským deblem. Takže nakonec jsem paradoxnì na souboji Monika - Katka ještì nìco málo vydìlal a slovenský duel Tony - Katka byl vyvrcholením úspìšného dne.

Jako tøešnièku na dortu ještì potøebuji, aby dnes veèer v BigBrotheru vypadla jakákoli z žen, protože kurzu 2.70 ze zaèátku týdne nešlo odolat.

Mezitím se kurzy prohodily, na vyøazení muže je kurz 2.70 - zisk je tak jistý. Musím zvážit, zda vsadit na jistotu SURE BET 2.70 - 2.70 nebo zariskovat jen s VALUE BET na vypadnutí ženy za 2.70 - to už jsou ale pøíjemné starosti.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » ned pro 04, 2005 12:09

laola píše:A co když se pletete a do dueleu pùjde Vladko a ten si vezme Michala???Michal da Vladovi KO aby se ho pøípadnì zbavil o nìco døív ( každý chce vyhrát ) a Vlado si ho potom vezme do Duelu... Ale je recht že to moc nesleduju, tak je to možná blbost.

Tenhle scenar me trochu desi a rekl bych, ze je realny v techto situacich:

1) Jindra nedostane nejvice KO
2) Nejvice KO dostane Vladko -> ten si Jindru nezvoli a podle me veme Michala... (radsi veme krivaka spis nez pohodare a hodnou dusi...)

Jinak 2.50 na BaW predcilo vsechna moje ocekavani... :shock: 2.70 u Tipsportu bylo 2.45 bez MP takze BaW prekonal i kurz Tipsportu.
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » ned pro 04, 2005 12:28

Oprava mého pøedešlého pøíspìvku:

správnì má být: "... slovenský duel Tony - Lenka byl vyvrcholením...."

to laola:

Duel Vladko - Michal není nerálný a sázkovky tuto variantu berou v potaz /podle výše kurzù/.

Na druhou stranu - kdyby bylo vše stoprocentnì jisté, bylo by kurz na Jindru 1.20 a ne 2.70 /resp. 2.50 u BaW/.

V každém pøípadì máš stále jistý výdìlek /SUREBET/ v pomìru kurzù Jindra - Michal a to jak u Tipsportu, tak i u BaW.

Jakou cestu zvolit - jistotu v podobì SURE BET nebo riziko VALUE BET - to si musí každý zvážit sám.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » ned pro 04, 2005 12:32

Presne jak pises, AMZ, nejidealnejsi je stvorit skoro sure na Jindru 2.50 bez MP na BaW a na Michala u Tipsportu 2.50 (2.27 bez MP). Jedine co nam brani ve vydelku je penezni limit na BaW.

Tudis tu mame prekrasny skoro surebet 2.50 x 2.27 bez manipulaku...

BaW ma na Michala 1.75 - coz je oproti 2.27 po odecteni MP u Tipsportu o dost mene...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Strenght » pon pro 05, 2005 18:49

-=Ondra=- píše:Presne jak pises, AMZ, nejidealnejsi je stvorit skoro sure na Jindru 2.50 bez MP na BaW a na Michala u Tipsportu 2.50 (2.27 bez MP). Jedine co nam brani ve vydelku je penezni limit na BaW.

BaW ma na Michala 1.75 - coz je oproti 2.27 po odecteni MP u Tipsportu o dost mene...

Dalo bych pozor, muze totiz nastat varianta, ze v utery bude odhlasovan michal(katka->Michal, Jindra->Michal, Vlado->Jindra/Michal, Michal->Vlado/Jindra)..v pripade remizy rozhodne Katka pro Michala. Michal v poslednich dnech naznacil ze je mu jasne ze nema sanci na vyhru, radsi by sel domu a vztah s Vladem je v posledni dobe hodne napjaty..Muze si tak vzit do duelu Vladka. Na prvni pohled by se reklo ze jasne se musi vratit Vlado, ale pozor. V posledni dobe mu ohromne ubyvaji fanousci, svym chovanim spouste lidi vadi a duel s Michalem by asi nebyl jednoznacnou zalezitosti..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod Strenght » pon pro 05, 2005 18:49

Strenght píše:
-=Ondra=- píše:Presne jak pises, AMZ, nejidealnejsi je stvorit skoro sure na Jindru 2.50 bez MP na BaW a na Michala u Tipsportu 2.50 (2.27 bez MP). Jedine co nam brani ve vydelku je penezni limit na BaW.

Dalo bych pozor, muze totiz nastat varianta, ze v utery bude odhlasovan michal(katka->Michal, Jindra->Michal, Vlado->Jindra/Michal, Michal->Vlado/Jindra)..v pripade remizy rozhodne Katka pro Michala. Michal v poslednich dnech naznacil ze je mu jasne ze nema sanci na vyhru, radsi by sel domu a vztah s Vladem je v posledni dobe hodne napjaty..Muze si tak vzit do duelu Vladka. Na prvni pohled by se reklo ze jasne se musi vratit Vlado, ale pozor. V posledni dobe mu ohromne ubyvaji fanousci, svym chovanim spouste lidi vadi a duel s Michalem by asi nebyl jednoznacnou zalezitosti..

Echm, dalo->dal...)
Strenght
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon pro 05, 2005 19:43

Varianta, že bude zítra skuteènì nominován Michal, je po jeho vèerejší veèerní hádce s Katkou velmi reálná.

Jen nevím, koho by si Michal vybral k sobì do duelu. Zda Jindru èi Vladka.

Osobnì si myslím, že duel Michal - Vladko by vyhrál Vladko.

Sice zøejmì ztratil èást svých pøíznivcù, ale podobnì je na tom i Michal.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon pro 05, 2005 20:16

Nepopiram ze divacka podpora upada pro Vladka, ale stejne neverim, ze by to zmenilo vysledky duelu VxM... die-hard zastanci Vladka zustavaji + 4% taky coz dava minimalne 100000 hlasu. Maximalne lze ocekavat tesny vysledek, ale rozhodne ne vyhru Michala (tedy alespon toto je muj nazor a nikomu jej nenutim)...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Strenght » pon pro 05, 2005 21:36

-=Ondra=- píše:Nepopiram ze divacka podpora upada pro Vladka, ale stejne neverim, ze by to zmenilo vysledky duelu VxM... die-hard zastanci Vladka zustavaji + 4% taky coz dava minimalne 100000 hlasu. Maximalne lze ocekavat tesny vysledek, ale rozhodne ne vyhru Michala (tedy alespon toto je muj nazor a nikomu jej nenutim)...

Ja svuj nazor taky nikomu nenutim:) Nerikam ze by Vladko nutne musel prohrat, ale myslim ze kurs 1,2- , ktery by byl na tohle vypsan by rozhodne nestal za to..Vlado uz dlooouho nebyl v duelu a kdovi jak na tom ve skutecnosti je..uvidime..
Strenght
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec