Moderátor: Moderátoři
AMZ píše:Vladko odpoledne dostal jeden ze svých povìstných hysterických záchvatù. Odskákal to Luis a posléze i Michal.
Na základì tìchto událostí podle mého názoru Vladko nominuje Michala. Komu dají "K.O. palce" ostatní soutìžící /Katka, Michal, Jindra/ nejsem schopen odhadnout.
Nebyl bych pøekvapen ani nominací Vladka, který si v duelu mùže chtít vyøídit úèty s Michalem. Podobnì mùže být nominován Michal a protože je chytrý, využije Vladkova obrovského úletu /hádky a nadávky/. Vezme si jej do duelu a zkusí ho vyøadit. Vladko si svými dnešními sprostými výpady na Luise a Michala strašnì uškodil a mùže být rád, že v pøípadì rovností hlasù rozhoduje o nominaci Katka, která ho velmi pravdìpodobnì podrží.
Za nabízené kurzy mám vsazeno na vypadnutí Jindry, ale nemám z toho dvakrát dobrý pocit. Nezbývá mi proto nic jiného, než opìt spoléhat na bystré bookmakery z BaW - podobnì jako minulý týden
AMZ píše:Druhá možnost je volba Vladka, kterou jsem již zmiòoval v podveèer. Michal je výborný stratég a mohl by se proto pokusit využít Vladkových amokù, kterých neustále pøibývá. Záchvatù nepøíèetnosti pøibývá, fanouškù ubývá.
Vladka mám jako celkového vítìze na jednom z tiketù z obèasníèku a pár dní pøed koncem soutìže zaèíná takhle blbnout. Nakonec ho ještì budu muset jistit protikurzy...
-------------------------------------------------------------
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků