Vyvolení a Big Brother

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Strenght » úte pro 06, 2005 15:30

Tak podle nejnovejsiho vyvoje musim trochu poopravit..je velice pravdepodobne ze hlasovani dopadne takhle..Vlado->Jindra(skoro na 100%), Michal->Jindra(taky skoro 100%)..Katka->Michal a Jindra->Michal/Vladko..Michal zrejme Vlada do duelu nevezme, tudiz je velice pravdepodobne ze duel bude Michal-Jindra jak ste uz psali..zpatky asi Michal, takze ten tip na Jindru nebude spatny..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte pro 06, 2005 18:59

Vladko odpoledne dostal jeden ze svých povìstných hysterických záchvatù. Odskákal to Luis a posléze i Michal.

Na základì tìchto událostí podle mého názoru Vladko nominuje Michala. Komu dají "K.O. palce" ostatní soutìžící /Katka, Michal, Jindra/ nejsem schopen odhadnout.

Nebyl bych pøekvapen ani nominací Vladka, který si v duelu mùže chtít vyøídit úèty s Michalem. Podobnì mùže být nominován Michal a protože je chytrý, využije Vladkova obrovského úletu /hádky a nadávky/. Vezme si jej do duelu a zkusí ho vyøadit. Vladko si svými dnešními sprostými výpady na Luise a Michala strašnì uškodil a mùže být rád, že v pøípadì rovností hlasù rozhoduje o nominaci Katka, která ho velmi pravdìpodobnì podrží.

Za nabízené kurzy mám vsazeno na vypadnutí Jindry, ale nemám z toho dvakrát dobrý pocit. Nezbývá mi proto nic jiného, než opìt spoléhat na bystré bookmakery z BaW - podobnì jako minulý týden :wink:
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Strenght » úte pro 06, 2005 20:12

AMZ píše:Vladko odpoledne dostal jeden ze svých povìstných hysterických záchvatù. Odskákal to Luis a posléze i Michal.

Na základì tìchto událostí podle mého názoru Vladko nominuje Michala. Komu dají "K.O. palce" ostatní soutìžící /Katka, Michal, Jindra/ nejsem schopen odhadnout.

Nebyl bych pøekvapen ani nominací Vladka, který si v duelu mùže chtít vyøídit úèty s Michalem. Podobnì mùže být nominován Michal a protože je chytrý, využije Vladkova obrovského úletu /hádky a nadávky/. Vezme si jej do duelu a zkusí ho vyøadit. Vladko si svými dnešními sprostými výpady na Luise a Michala strašnì uškodil a mùže být rád, že v pøípadì rovností hlasù rozhoduje o nominaci Katka, která ho velmi pravdìpodobnì podrží.

Za nabízené kurzy mám vsazeno na vypadnutí Jindry, ale nemám z toho dvakrát dobrý pocit. Nezbývá mi proto nic jiného, než opìt spoléhat na bystré bookmakery z BaW - podobnì jako minulý týden :wink:

Zuctovani je predtocene a ja ti tak muzu rict ze nominovan je skutecne Michal..ale koho si vezme to je ve hvezdach, po dnesku je klidne mozne ze to bude Vlado..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte pro 06, 2005 20:35

Dnešní duel byl skuteènì pøedtoèený a to od 17:00 hod. /vypnuté on-line kamery/.

Hádka Michala a Vladka propukla až po zúètování.

O pøedtoèení jsem nevìdìl, stejnì jako sázkové kanceláøe Synottip a Betandwin, které sázky na VyVolené pøijímaly až do pùvodnì oznámeného, pøímého televizního pøenosu, tj. do 19:50 hod.

Jediný, kdo byl pøedem informován o pøedtoèení, byl jeden z hlavních partnerù TV Prima v této reality show - Tipsport, který po pøedtoèení nominací už sázky nepøijímal.

Oficiálnì se nominaci dozvíme až za zhruba dvì hodiny, prostì fraška :lol:

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte pro 06, 2005 23:07

Kdo koho nominoval:

Katka -- Michala
Michal -- Jindru
Jindra -- Michala
Vladko - Michala

Zelený šátek má tedy Michal.

Teï jen zbývá odhadnout, koho si vybere do duelu - zda Jindru nebo Vladka.

Pravdìpodobnìjší varianta se jeví jako volba Jindry. Michal by si stál za svým K.O. placem z nominace a má do duelu relativnì nejlehšího soupeøe. Jindøich to ostatnì Michalovi vyèetl, že si ho vybírá stále úmyslnì jako možného slabého soupeøe do duelu.

Druhá možnost je volba Vladka, kterou jsem již zmiòoval v podveèer. Michal je výborný stratég a mohl by se proto pokusit využít Vladkových amokù, kterých neustále pøibývá. Záchvatù nepøíèetnosti pøibývá, fanouškù ubývá.

Vladka mám jako celkového vítìze na jednom z tiketù z obèasníèku a pár dní pøed koncem soutìže zaèíná takhle blbnout. Nakonec ho ještì budu muset jistit protikurzy...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Vlèevskiy » úte pro 06, 2005 23:55

No já sice nevím, ale v té vile, to je opravdu mazec. Jen si to tak øeknìte, kdo sakra mùže výhrat tu hromádu penìz :shock: . Huliè, naivka, køivák nebo buzík :lol: ! A? to prostì vyhraje kdokoliv z této "slavné"¨ètyøky, je to prostì hrùza :lol:.Holt èeský národ vybrál svoje hrdiny :? Jinak si mýslím, že zrovná teï poletí Jindra, paè se mi zda jako nejslabší èlánek, Michal je strateg, takže nebude riskovat souboj s Vladkem, když je tak blizouèko finále. Pro mì je to jasné, a co vy???
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod miraTM » stř pro 07, 2005 0:25

AMZ píše:Druhá možnost je volba Vladka, kterou jsem již zmiòoval v podveèer. Michal je výborný stratég a mohl by se proto pokusit využít Vladkových amokù, kterých neustále pøibývá. Záchvatù nepøíèetnosti pøibývá, fanouškù ubývá.

Vladka mám jako celkového vítìze na jednom z tiketù z obèasníèku a pár dní pøed koncem soutìže zaèíná takhle blbnout. Nakonec ho ještì budu muset jistit protikurzy...

souhlasím, že nominace Vlada by byla celkem logická, ale nebojím se, že by hrozilo, že vyhraje (taky mám na vítìzství vlada vsazeno ještì ze døívìjška, kdy byl rozumný kurz)
tìch michalových (skalních) fanouškù myslím nikdy moc nebylo a vlado se podobnì choval už døív

podle Libora Bouèka prý ještì ani neví, že finále bude už tuto nedìli, takže Vlado by byl snad rozumnìjší s tím konèením v soutìži ... viz http://www.novinky.cz/reality_show/7148 ... bitka.html
:lol:
miraTM
Host
Host

Příspěvekod miraTM » čtv pro 08, 2005 0:07

tak jsem shlédl klípek se záznamem té potyèky z vily a fakt se mi z vlada zvedá kufr, absolutnì není schopen se sám (verbálnì) bránit, pouze hystericky øve "bìž pryè"

chápu že po 3 mìsících zavøený pod kamerami to není žádný med, celkem chápu ty hlasy, které dostával v pøedchozích duelech, ale jestli je tahle troska teï nìkomu sympatická tak už to musí být fakt jen organizované hlasy 4%tní komunity a vùbec tam nejde o tu soutìž samotnou

v souèasnosti se mi jeví nejlepší zkusit kurz 8 na vítìzství na michala v doxxbetu (hmm, jen kvùli jedné sázce se tam registrovat nebudu :? ) nebo chance (èistý kurz 7.27), b&w zùstává u všech dost pøi zdi, na vlada dokonce ještì snížili už tak velmi podsazených 1.2 na 1.15
u synottipu to jaksi vùbec nevidím :?:
miraTM
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv pro 08, 2005 7:55

Doufám, že vyhraje Vladko - mám ho dlouhodobì vsazeného za kurz 4.05

Pokud vìøíš Michalovi, tak u Synottipu byl vèera k mání za kurz 12.00

Obrázek

P.S.

Mám sice vsazeno na Vladka, ale výhru bych pøál Jindrovi.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv pro 08, 2005 11:39

Kazdopadne nechapu od Synottipu 1,20 na vyrazeni Michala.. :shock: asi jsem nejak pozadu, ale s kurzy 3.60 na Jindru to trochu prehani... ale asi maji info, ze pujde do duelu s Vladem...

Bude to dnes zase predtocene? Na to by se dalo profitovat...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec