Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » ned črc 02, 2006 0:06

-------------------------------------------------------------

Trochu si zpøehledním sázky v obèasníèku:

Brazílie - Francie ( Který tým postoupí do semifinále? ) 0:1, postupuje Francie , tip Brazílie , kurz 1.35
Na Li - Vaidisova, N , tip 2 , kurz 1.37

Unibet, celkový kurz 1.85, ztráta 17.00 Eur

Benneteau, J - Murray, Andrew / dohrávka, stav 1:2 na sety / 6:7(5) 4:6 6:4 1:6 , tip 2 , kurz 1.16
Cuba - Kanada / Volejbal - Memoria³ H. Wagnera / 3:0 , tip 1 , kurz 1.05
Sprem, K - Vaidisova, N 5:7 5:7 , tip 2 , kurz 1.17
Wawrinka, S - Ancic, M 6:7(5) 7:6(5) 1:6 3:6 , tip 2 , kurz 1.10

Unibet, celkový kurz 1.57, vklad 20.00 Eur, výhra 31.35 Eur, zisk 11.35 Eur

L. Hewitt - H.T.Lee / dohrávka, stav 2:2 na sety / 6:4 v pátém setu , tip 2 , kurz 4.00

betfair, ztráta 8.00 Eur

Bank: ÈR ( 9 810 Kè ), internet ( 117.70 Eur / -123.33 USD / 4 972 Kè )

Nevyhodnocený mi zùstal jen tiket s bonusem od sázkovky bet-at-home, na kterém už tøi sobotní tenisy vyšly a to bez ztráty jediného setu. Posledním zápasem na sázence je Federer vs. Berdych, který se bude hrát až v pondìlí, nebo? jak je známo, ve Wimbledonu se ctí nedìle a tudíž se nehraje.

Za dnešek mùžu být spokojený s tenisem, který chodil skuteènì nádhernì a v livebettingu jsem si pøišel na svý. Betfair mi nyní veèer spoleènì s Betssonem zachránil i tiket od Unibetu, na kterém jsem mìl postup Brazílie. Když jsem vidìl brazilské antifotbalisty, jak jim pøekáží míè, vsadil jsem za stavu 1:0 dvacet minut pøed koncem na výhru Francie v kurzu 1.57, takže jsem na fotbale nic netratil a ještì nìco vydìlal. Zajímavý je rozdíl v rychlosti pøipsání výher - Betfair pár minut po skonèení utkání, Betsson ani hodinu po zápasu nic.

Brazilci byli skuteènì k nekoukání a ikdyž se španìlský rozhodèí snažil sebevíc, penaltou jim pomoci nemohl, protože do pokutového území Francie se témìø nedostali, natož aby tam nìco vymysleli nebo alespoò zakopli. Na francouzskou branku (mezi tyèe) vystøelili za 90 minut jen jednou. Rozhodèí byl tedy bezmocný, stejnì jako Brazilci.

Z tenisu jsem vidìl Nadala proti Agassimu. V 1.setu mìl Andre šanci v tiebreaku, ve kterém už vedl 5:2, aby jej prohrál 5:7. V úvodu 2.setu ho Rafael breaknul, o osudu utkání bylo rozhodnuto a tak jsem vypadnul od televize a šel plnit pracovní povinnosti.

Prohru bývalého alkoholika (Fish) se sázkovým podvodníkem (Labadze) jsem zaregistroval, až když reportér v televizi oznámil, že Fish za stavu 2:6 zápas skreèoval. Labadze jde tedy dál a postupem do wimbledonského osmifinále si vydìlal víc než sázkami. Nadal si snažšího soupeøe nemohl pøát a cestu do semifinále má volnou.

Anèiè se v dohrávce s Wawrinkou nemazlil, nemusel jsem proto nic jistit.

V pøípadì Gonzaleze se mé obavy vyjádøené v preview naplnily. Stejný scénáø jako v pøedešlém kole se Safinem, jen s opaèným výsledkem. Gonzalez vedl 2:0 na sety, poté ho D.Ferrer postupnì pøehrával a zvítìzil 4:6 2:6 6:2 6:3 6:4.

Nieminen zvítìzil 3:1 na sety nad Kohlsreiberem a Hewitt si poradil ve tøech setech s O.Rochusem.

Tursunov v pìtisetové bitvì udolal Ljubièièe, když už prohrával 2:0 na sety. Ve ètvrtém setu tìsnì vyhrál tiebreak 8:6, což Chorvata definitivnì zlomilo a závìreèný set už získal Tursunov v pomìru 6:2.

Baghdatis vyhrál 3:1 na sety nad Grosjeanem, pøièemž servis u obou byl mizerný - brali si ho pravidelnì navzájem.

Andy Murray zdolal Roddicka 7:6(4) 6:4 6:4. Když jsem sedìl u PC a po oèku sledoval livescore, byll jsem ponìkud udivený, že Murray vyhrál úvodní dva sety. Na tøetí set jsem si šel sednout k televizi a už jsem pøekvapený nebyl. Murray mìl svùj den, dobøe servíroval, slušnì returnoval. Amerièan byl zatlaèen do defenzívy k zadní lajnì a když zkoušel nabìhnout na sí?, Murray ho fantasticky prohazoval. Pøesto si myslím, že Murray nepodal nijak pøevratný výkon, ale Roddick prostì nebyl ve své kùži. Byla to doslova tahanice o každý "fiftýn". Pøipomnìlo mi to neš?astné semifinále Roddicka z Londýna pøed 14-ti dny, kde nestaèil na krajana Blakea. Snažil se sebevíc, ale soupeø byl o kousek lepší.

Wimbledon je prestižní turnaj, kde i slabší hráèi ze sebe vyždímají maximum - viz. ve ètvrtek a v páteèní dohrávce podprùmìrný Kendrick proti Nadalovi.

Jó, tìžký je život sázkaøe... :wink:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon črc 03, 2006 12:01

Pondìlní mužské dvouhry vynechávám. Vìøím jen ve výhru R.Federera, zbylé zápasy jsou loterie.

Tiket jsem poslepoval, jak se dalo:

B. Bryan/M. Bryan - A.Fisher/B.Reynolds , tip 1 , kurz 1.08
Maria Sharapova - Flavia Pennetta , tip 1 , kurz 1.05
Nicole Vaidisova - Na Li , tip 1 , kurz 1.40

NordicBet, výsledný kurz 1.59, vklad 25.00 Eur

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon črc 03, 2006 15:56

----------------------------------------------------------------

Nicolka je out, nic se nedìje - máme livebetting jako pojistku.

V obèasníèku ale vznikla ztráta, zkusím s tím ještì nìco provést:

N. Djokovic - M.Ancic , tip 1 , kurz 3.27, vklad 12.00 Eur, betfair

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte črc 04, 2006 10:01

Vyhodnocení:

N. Djokovic - M.Ancic 4:6 6:4 6:4 5:7 3:6 , tip 1 , kurz 3.27

betfair, ztráta 12.00 Eur

B. Bryan/M. Bryan - A.Fisher/B.Reynolds 6:7(5) 6:4 6:4 6:2 , tip 1 , kurz 1.08
Maria Sharapova - Flavia Pennetta 7:6(5) 3:6 6:3 , tip 1 , kurz 1.05
Nicole Vaidisova - Na Li 6:4 1:6 3:6 , tip 1 , kurz 1.40

NordicBet, výsledný kurz 1.59, ztráta 25.00 Eur

Nadal R. - Agassi A. 7:6(5) 6:2 6:4 , tip 1 , kurz 1.40
Björkman J./Mirnyi M. - Kubot L./Zib T. 6:3 6:2 6:2 , tip 1 , kurz 1.02
Sharapova M. - Frazier A. 6:3 6:2 , tip 1 , kurz 1.02
Federer R. - Berdych T. 6:3 6:3 6:4 , tip 1 , kurz 1.05

bet-at-home, celkový kurz 1.53, vklad 35.00 Eur, výhra 53.53 Eur, zisk 18.53 Eur

Bank: ÈR ( 9 810 Kè ), internet ( 99.23 Eur / -123.33 USD / 4 972 Kè )

Jak vidno, v pondìlí se nedaøilo. Vaidišovou jsem hrát nevidìl, nemohu komentovat.

V pøípadì Djokovièe platí fotbalové poøekadlo: "Nedáš, dostaneš." Volnì pøeloženo: Djokoviè nepromìnil ve 4.setu breakball, po kterém by servíroval na vítìzství v zápase. Naopak vzápìtí pøišel o vlastní podání, ètvrtý set prohrál a v pátém už na Anèièe nestaèil. I pøes postup do ètvrtfinále není zdaleka Chorvat ve své bývalé formì, ale jeho skvìlý servis ho vždy podržel.

Synottip vypsal všechny možné challengery a pochopitelnì bez 3-aku omezení, tak je bìhem obìda zkouknu a rozhodnu se, zda nìco vsadit.

Jeden tip už mám vybraný ze vèerejška, ale netýká se sportu. Moc se mi líbí, ikdyž je šílenì ulítlý, ale strašnì mì láká...

No, jetì si to øádnì rozmyslím.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte črc 04, 2006 12:51

Tenis jde pro dnešek stranou, ikdyž v Bielle a Cordobì mají turnajová livka.

V úterý si nevsadím na žádnou tenistku ani debl, ale na rychložrouty párku v rohlíku.

Soutìž není o tom, kdo spoøádá na posezení nejvìtší množství jídla, ale kdo bìhem èasového limitu /12 minut/ sní nejvíce hot dogù. Pìtinásobným rekordmanem je 27-letý Japonec Takeru Kobayashi, zvaný "Tsunami", který drží i svìtový rekord z roku 2004 výkonem 53 1/2 hot dogu (dále jen hd).

Turnaj vyhrál pìtkrát v øadì výkony: rok 2001 (50 hd), 2002 (50 1/2 hd), 2003 (44 1/2 hd), 2004 (53 1/2 hd), 2005 (49 hd).

Až do minulého roku nemìl prakticky konkurenta a vítìzil rozdílem 10 - 15 hot dogù (hd). Právì loni soutìž vyhrál výkonem 49 hd, druhá byla 37-letá Amerièanka Sonya Thomas - spoøádala 37 hd. Na tøetím místì skonèil 22-letý student ze San Jose Joey Chestnut - 32 hd.

A byl to právì Joey Chestnut, který letos 18.kvìtna snìdl za 12 minut 50 hd a utvoøil tak nový americký rekord (ten pøedchozí držela Sonya Thomas - 42 hd). To byla mìsíc a pùl pøed zaèátkem soutìže hozená rukavice svìtovému rekordmanovi Takeru Kobayashimu. Vítìz letošního roèníku proto bude muset atakovat hranici 50 hd. Mimo roky 2003 (44 hd) a 2005 (49 hd) tato hranice vždy padla.

Mùj tip tedy zní:

Nathans Famous 4th of July Hot Dogs / Will the winner eat at least 50 hot dogs? / , tip Yes , kurz 1.435, vklad 50.00 Eur, Pinnacle

P.S.: V tipování hot dogù jsem nováèek a proto tip radìji neopisujte, ikdyž jsem jej sestavil na základì svého nejlepšího vìdomí a svìdomí.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Temlis » úte črc 04, 2006 13:01

Tohle je hodnì slušná teorie, vidím toto snad poprvé, ale opodstatnìné to je, držím pìsti :D
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte črc 04, 2006 18:28

Start rychložroutù párkù byl v 18:40 hod.

Neznám výsledky, ani nevím kdo vyhrál, ale peníze už mi nyní (19:20 hod) Pinnaclesports pøipsal na mùj úèet, takže sázka byla výherní.

Podrobnosti pravdìpodobnì až bìhem zítøka.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » úte črc 04, 2006 19:13

AMZ píše:----------------------------------------------------------------

Start rychložroutù párkù byl v 18:40 hod.

Neznám výsledky, ani nevím kdo vyhrál, ale peníze už mi nyní (19:20 hod) Pinnaclesports pøipsal na mùj úèet, takže sázka byla výherní.

Podrobnosti pravdìpodobnì až bìhem zítøka.

great! :ave: doufám, že nìco takového vypisují èastìji :)
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » stř črc 05, 2006 11:26

Zaènu domácím hráèem Giorginim, na kterého po úspìšné kvalifikaci èeká první turnajové kolo v italské Bielle. Turnaj má pìkné livko, takže než zaènou ètvrfinále ve Wimbledonu, mìl bych znát úvodní výsledky z challengeru. Pokud pøekvápko na Itala vyjde, budu už jen sledovat tutovku v podobì Federera. V pøípadì neúspìchu zkusím vymyslet záchranný tiket:

Koubek S. - Giorgini D. , tip 2 , kurz 2.50
Federer R. - Ancic M. , tip 1 , kurz 1.08

Synottip, celkový kurz 2.70, vklad 320 Kè

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř črc 05, 2006 13:04

Pøekvápko na Giorginiho byl omyl, 1.set prohrál 1:6 a lepší už to zøejmì nebude....

Budu se proto radìji vìnovat Wimbledonu:

Federer R. - Ancic M. , tip 1 , kurz 1.08
Štìpánek R. - Björkman J. , tip 2 , kurz 2.20

Synottip, výsledný kurz 2.38, vklad 370 Kè

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec