-------------------------------------------------------------
Trochu si zpøehledním sázky v obèasníèku:
Brazílie - Francie ( Který tým postoupí do semifinále? ) 0:1, postupuje Francie , tip Brazílie , kurz 1.35
Na Li - Vaidisova, N , tip 2 , kurz 1.37
Unibet, celkový kurz 1.85, ztráta 17.00 Eur
Benneteau, J - Murray, Andrew / dohrávka, stav 1:2 na sety / 6:7(5) 4:6 6:4 1:6 , tip 2 , kurz 1.16
Cuba - Kanada / Volejbal - Memoria³ H. Wagnera / 3:0 , tip 1 , kurz 1.05
Sprem, K - Vaidisova, N 5:7 5:7 , tip 2 , kurz 1.17
Wawrinka, S - Ancic, M 6:7(5) 7:6(5) 1:6 3:6 , tip 2 , kurz 1.10
Unibet, celkový kurz 1.57, vklad 20.00 Eur, výhra 31.35 Eur, zisk 11.35 Eur
L. Hewitt - H.T.Lee / dohrávka, stav 2:2 na sety / 6:4 v pátém setu , tip 2 , kurz 4.00
betfair, ztráta 8.00 Eur
Bank: ÈR ( 9 810 Kè ), internet ( 117.70 Eur / -123.33 USD / 4 972 Kè )
Nevyhodnocený mi zùstal jen tiket s bonusem od sázkovky bet-at-home, na kterém už tøi sobotní tenisy vyšly a to bez ztráty jediného setu. Posledním zápasem na sázence je Federer vs. Berdych, který se bude hrát až v pondìlí, nebo? jak je známo, ve Wimbledonu se ctí nedìle a tudíž se nehraje.
Za dnešek mùžu být spokojený s tenisem, který chodil skuteènì nádhernì a v livebettingu jsem si pøišel na svý. Betfair mi nyní veèer spoleènì s Betssonem zachránil i tiket od Unibetu, na kterém jsem mìl postup Brazílie. Když jsem vidìl brazilské antifotbalisty, jak jim pøekáží míè, vsadil jsem za stavu 1:0 dvacet minut pøed koncem na výhru Francie v kurzu 1.57, takže jsem na fotbale nic netratil a ještì nìco vydìlal. Zajímavý je rozdíl v rychlosti pøipsání výher - Betfair pár minut po skonèení utkání, Betsson ani hodinu po zápasu nic.
Brazilci byli skuteènì k nekoukání a ikdyž se španìlský rozhodèí snažil sebevíc, penaltou jim pomoci nemohl, protože do pokutového území Francie se témìø nedostali, natož aby tam nìco vymysleli nebo alespoò zakopli. Na francouzskou branku (mezi tyèe) vystøelili za 90 minut jen jednou. Rozhodèí byl tedy bezmocný, stejnì jako Brazilci.
Z tenisu jsem vidìl Nadala proti Agassimu. V 1.setu mìl Andre šanci v tiebreaku, ve kterém už vedl 5:2, aby jej prohrál 5:7. V úvodu 2.setu ho Rafael breaknul, o osudu utkání bylo rozhodnuto a tak jsem vypadnul od televize a šel plnit pracovní povinnosti.
Prohru bývalého alkoholika (Fish) se sázkovým podvodníkem (Labadze) jsem zaregistroval, až když reportér v televizi oznámil, že Fish za stavu 2:6 zápas skreèoval. Labadze jde tedy dál a postupem do wimbledonského osmifinále si vydìlal víc než sázkami. Nadal si snažšího soupeøe nemohl pøát a cestu do semifinále má volnou.
Anèiè se v dohrávce s Wawrinkou nemazlil, nemusel jsem proto nic jistit.
V pøípadì Gonzaleze se mé obavy vyjádøené v preview naplnily. Stejný scénáø jako v pøedešlém kole se Safinem, jen s opaèným výsledkem. Gonzalez vedl 2:0 na sety, poté ho D.Ferrer postupnì pøehrával a zvítìzil 4:6 2:6 6:2 6:3 6:4.
Nieminen zvítìzil 3:1 na sety nad Kohlsreiberem a Hewitt si poradil ve tøech setech s O.Rochusem.
Tursunov v pìtisetové bitvì udolal Ljubièièe, když už prohrával 2:0 na sety. Ve ètvrtém setu tìsnì vyhrál tiebreak 8:6, což Chorvata definitivnì zlomilo a závìreèný set už získal Tursunov v pomìru 6:2.
Baghdatis vyhrál 3:1 na sety nad Grosjeanem, pøièemž servis u obou byl mizerný - brali si ho pravidelnì navzájem.
Andy Murray zdolal Roddicka 7:6(4) 6:4 6:4. Když jsem sedìl u PC a po oèku sledoval livescore, byll jsem ponìkud udivený, že Murray vyhrál úvodní dva sety. Na tøetí set jsem si šel sednout k televizi a už jsem pøekvapený nebyl. Murray mìl svùj den, dobøe servíroval, slušnì returnoval. Amerièan byl zatlaèen do defenzívy k zadní lajnì a když zkoušel nabìhnout na sí?, Murray ho fantasticky prohazoval. Pøesto si myslím, že Murray nepodal nijak pøevratný výkon, ale Roddick prostì nebyl ve své kùži. Byla to doslova tahanice o každý "fiftýn". Pøipomnìlo mi to neš?astné semifinále Roddicka z Londýna pøed 14-ti dny, kde nestaèil na krajana Blakea. Snažil se sebevíc, ale soupeø byl o kousek lepší.
Wimbledon je prestižní turnaj, kde i slabší hráèi ze sebe vyždímají maximum - viz. ve ètvrtek a v páteèní dohrávce podprùmìrný Kendrick proti Nadalovi.
Jó, tìžký je život sázkaøe...