IPSOFT – jeho skutečná tvář

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » sob dub 28, 2007 8:51

----------------------------------------------------------------

Kdyby někdo např. z bwin zneužil mé údaje, můžu o tom pouze informovat na fórech, ale určitě se nebudu soudit, protože sázení přes net není v ČR povolené. Ale to už odbíháme od tématu.

Na netu, bohužel, nemůžeš důvěřovat nikomu. Vzájemně se neznáte se a net je anonymní. Proto je velmi důležité citlivě a opatrně zacházet se svými osobními údaji a daty.

----------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod kajill » sob dub 28, 2007 9:32

Sakra v kuse tu meliete to iste do kola....OK, spravil vec, ktoru spravit nemal, ale urobil to iba raz, nikdy inokedy a predsa kazdy niekedy urobil chybu, nikto nieje bezchybny. Profitservis je mozno najlepsie forum v cesko-slovensku a mozno aj viac a kto ho nim urobil?? Admin a uzivatelia, Ipsoft je najlepsi admin akeho poznam a to ich poznam dost, keby profitservis nemal Ipsofta, zdaleka by nebol tam kde je teraz.
kajill
Exmember
Exmember

Příspěvekod mata » sob dub 28, 2007 18:54

hehe,tak som sa isiel prihlasit ,ze ako na profite,ci este funguje a ake su ohlasy a uz som zablokovany :D :D :D :D :D
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » sob dub 28, 2007 18:59

mata píše:hehe,tak som sa isiel prihlasit ,ze ako na profite,ci este funguje a ake su ohlasy a uz som zablokovany :D :D :D :D :D

Ako som pisal, nestandardne forum s nestandardnymi praktikami. Mozte si tam budovat karieru a vyhodia vas zo dna na den. Len to mi z toho vychadza :(
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » sob dub 28, 2007 19:04

Mafix píše:
mata píše:hehe,tak som sa isiel prihlasit ,ze ako na profite,ci este funguje a ake su ohlasy a uz som zablokovany :D :D :D :D :D

Ako som pisal, nestandardne forum s nestandardnymi praktikami. Mozte si tam budovat karieru a vyhodia vas zo dna na den. Len to mi z toho vychadza :(

lol, nejubrečenější člověk jakého znám :lol:
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod Mafix » sob dub 28, 2007 19:05

Temlis píše:
Mafix píše:

lol, nejubrečenější člověk jakého znám :lol:

Mne to je jedno. Som smutny z toho ze tam niekto suhlasi s tym co sa tam deje. Ale vas problem.
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » sob dub 28, 2007 19:10

Mafix píše:Mne to je jedno. Som smutny z toho ze tam niekto suhlasi s tym co sa tam deje. Ale vas problem.

Mafixi, starej se o svůj "zadek" :wink:
Obrázek

Temlis
Host
Host

Příspěvekod KODA1 » sob dub 28, 2007 19:13

Mafix píše:Mne to je jedno. Som smutny z toho ze tam niekto suhlasi s tym co sa tam deje. Ale vas problem.

Mafixi,já nechápu,proč řeším něco,co se tě absolutně netýká a víš o tom prdlačku :?:
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » sob dub 28, 2007 19:22

Temlisi, myslim, ze Mafix narazi na to, ze Mata je zablokovan za to, ze tam zverejnil Btipovo prohlaseni (Btip tam nema pristup)... na druhe strane admin za to, co provedl, potrestan neni. Tedy abych tu myslenku shrnul: podivny praktikami je mysleno mereni odlisnym metrem ...

Z Profitu se v minulosti vyhazovalo za vsemozne (i ne uplne zasadni) prohresky okamzite z minuty na minutu, kdyz se provinil radovy member. Kdyz se provini admin, tak se nestane nic... To o necem vypovida.

Jinak myslim, ze uz tady neni moc co rozebirat, Btip upozornil na to co se mu stalo, kazdy si mohl udelat svuj vlastni obrazek. Nekomu prislo to jednani jako chyba, nekomu jako neodpustitelna podlost a svinstvo. Kazdy mame svuj zebricek hodnot a podle toho se k tomuto stavime. Na nas je zmenit si hesla, na vedeni Profitu je, aby se s tim vyrovnalo, tak jak uzna za vhodne.

Dalsi dohady jsou celkem bezpredmetne. Pekny vecer vsem :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Temlis » sob dub 28, 2007 19:32

Kali, tak nevím jak jsi na to prisel, kde co mata napsal? Ja tam tedy nic nevidm. Navic mata byl jen ve free a hlasovanim by nikdy neprosel stejne, proste jsem uprimny, mysli si co chces, takže nechápu, kde bereš tu jistotu, že mata byl zablokován za to, že tam něco napsal, což není pravda (prohlaseni Btipa bylo skopirovano primo na forum jinym clene a rozhodne ne matou, který nemá vstup)..
Za druhé, kde bereš nějakou jistotu, že tam něco udělal admin a nic se nestalo? Přesně jak píšeš, je to na členech profitu, aby v hlasování o osudu Ipsofta, které nyní je, rozhodlo. Tak se prosím zdrž nějakých komentářů, když nemáš 100% informace ;-)

Sorry, za "drsněji" formulovaný komentář. Více se k tomu vyjadřovat nebudu, jelikož tady to prostě nepatří a patří to naprosto jinam..
Obrázek

Temlis
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec