takovy napad

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod qwertyy » ned srp 29, 2004 19:27

Tacmud píše:a co se tyce vkladani dat, aspon pro fotbal bych to videl jak sem naznacil, do textaku jen zkopnou vypis detailu z livescore.....maximalne tam rucne dopsat datum/kolo a system si to prebere sam a ulozi

ale pøesnì tohle je na betexplorer.com a navíc sou tam ještì uložený kurzy na jednotlivý zápasy :idea:
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod Tacmud » ned srp 29, 2004 19:37

to je pekna stranka, asi nejlepsi co sem mel moznost videt, nicmene porad o nicem ;-)
Tacmud
Host
Host

Příspěvekod mathis » ned srp 29, 2004 19:49

Tacmud píše:jinak pokud o statistiky nemate zajem, nemusite je pouzivat....comment tam ale bude, takze....o co de?

a co se tyce vkladani dat, aspon pro fotbal bych to videl jak sem naznacil, do textaku jen zkopnou vypis detailu z livescore.....maximalne tam rucne dopsat datum/kolo a system si to prebere sam a ulozi

Po tom co tady pises mi nezbyva nic jineho,nez te opet odkazat na Trefika :wink: :wink:
mathis
Exmember
Exmember

Příspěvekod zirkonxx » ned srp 29, 2004 21:35

Panove tk jsem pøišel a zhruba jsem precetl co tady pisete a nejlepsi bude muj programek jsou tam jak statistiky tak i clanky tak by se vyhovelo obema smerum nazoru ....

cely program je zalozen na sql dotazech takze muze byt spojeno s mysql obema smery tak ze aktualizace bude z webu tak ze si to budete moct stahnout do pocitace a v klidu prohlizet offline

dalsi podrobnosti priste
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod Tacmud » pon srp 30, 2004 1:36

Tak sem si tedy toho tveho trefika stahnul, abych nesoudil jen z webu. Zda se ze stale spousta lidi (nebo jen jeden) nechape jak to myslim. No uvidime jak dodelam fotbalovou cast, zdali jsem ja neprisel na neco co ty programy/weby umoznji, ci jsem jen nepochopen.

2zirkon: sem s tim, at se nenamaham zbytecne :D
Tacmud
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pon srp 30, 2004 8:47

Zdrawíèko. Tak sem zasedl po víkendu ke kompu a hned mì zaujalo toto téma. ANO! Já plnì souhlasim s napadem pøipravovat výsledky jednotlivých soutìží. Už si nepomatuji kdo to jsem napsal (mam pocit že qwerrty) ale byl bych pro zadat i sestavu týmu jak právì hrála. Janak ja bych si vzal nejradìji anglickou jenže tu už má honano takže bych se k nìmu pøicuc a vzal si ji s nim a k tomu ještì nìjakou ligu... jakou??? To si ještì musim rozmyslet. Jinak bych øekl že je to super nápad. Kali musime to tedy probrat co by bylo potøeba.... Zatim ahoj....
smallbody
Host
Host

Příspěvekod Panther » pon srp 30, 2004 14:13

Pokud to myslite vazne, rekl bych ze je to dobrej napad. Stoprocentne se pridavam a kdyby to slo vzal bych si na starost Rusky hokej....Kdy se s tim zacne ,??? :)
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Příspěvekod Adam » pon srp 30, 2004 14:36

uz sa zacalo :D:D
Adam
Host
Host

Příspěvekod Gagin » pon srp 30, 2004 16:05

Do tohodle se já bohužel nepøidám, je to moc èasovì nároèný navíc prázdniny konèí takže èasu nebude zrovna moc hodnì na takový vyplòování!

Ale zase na jednu stranu.

pokud by zirkonxx dokázal vyhovìt obìma stranám, šlo by to aktualizovat pøes internet, tzn. tøeba pøes výsledky z tipsportu tak by jsi mì Tacmund to co chceš a statistiky by se tam naprogramovali který by jsi si pøál.

Nebo sestavy popøípadì kdo dával gól by šlo nìjak udìla z livescore.com jak píše Tacmund a vše by to ten prográmek zpracoval, potom b stím moc práce nebylo, jen skopírovat to co je na liescore!

pozn. Ale teï ještì otázka na programátory a? už webù nebo prográmkù jestli to vùbec jde! :?:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod zirkonxx » pon srp 30, 2004 16:27

Gagin píše:Do tohodle se já bohužel nepøidám, je to moc èasovì nároèný navíc prázdniny konèí takže èasu nebude zrovna moc hodnì na takový vyplòování!

Ale zase na jednu stranu.

pokud by zirkonxx dokázal vyhovìt obìma stranám, šlo by to aktualizovat pøes internet, tzn. tøeba pøes výsledky z tipsportu tak by jsi mì Tacmund to co chceš a statistiky by se tam naprogramovali který by jsi si pøál.

Nebo sestavy popøípadì kdo dával gól by šlo nìjak udìla z livescore.com jak píše Tacmund a vše by to ten prográmek zpracoval, potom b stím moc práce nebylo, jen skopírovat to co je na liescore!

pozn. Ale teï ještì otázka na programátory a? už webù nebo prográmkù jestli to vùbec jde! :?:

jo všechno jde problem byl spiše v tom že se nikdo moc neozyva na to co pøidat do meho programku.. :cry: :cry: :cry:

Všechno jde naprogramovat .. pokud bych nekomu popsal jak to funguje tak by z fleku mohl napsat web zalozeny na php 8)

Tacmud staèí si mùj prográmek stáhnou z adresy kterA je pod kazdym mojim prispevkem .. :) pis mi nejlepe pres icq co v programu chces pridam to

Pro správce tohoto serveru nešlo by tu nekde dat malou textovou reklamu at vice lidi raguje na muj programek... :oops:
a kdyby se to zobrazovalo na každé stránce dejmetomu dole bylo by to super 8)
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Předchozí

Zpět na Chat a pokec