p.a. sázky

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod p.a. » pát čer 17, 2005 21:06

p.a. píše:Fortuna 17.6.2005 - 12.56:
Èína - Panama - 1 - 1,5 - MS-20
Španìlsko - Honduras - 1 - 1,28 - MS-20 - Handicap 0:1
C. Murcia-Ejido - 10 - 1,21 - 2. Španìlsko
Sázka: Kè 200,-.

C. Murcia - Ejido - 1:3 - KO

Celkem: - Kè 2.292,-.
Tak a teï si dám asi chvíli voraz.
Pozor, nejsem expert. Všechno zvažte.
p.a.
Exmember
Exmember

Příspěvekod tornad » pát čer 17, 2005 22:03

Problém je množství zápasù, který dávaš teda aspoò podle mýho já jsem pøešel na jednu až dvì pøíležitosti za víc a jde to a jsem v plusu!
tornad
Exmember
Exmember

Příspěvekod p.a. » pát čer 17, 2005 22:26

Máš pravdu. Asi to omezim. Na max. 2 zápasy a uvidim.
p.a.
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » sob čer 18, 2005 0:02

tornad má naprostou pravdu.

Nechtìl jsem Ti to døíve psát, aby nevypadalo, že se nìjak povyšuji, když mi momentálnì tipy jakž takž vychází.

Mìsíc zkoušíš prakticky jeden a ten samý princip sázek a vede to do mínusu. To samo o sobì by Tì mìlo varovat, že tudy cesta nevede. Ikdyž jednu "plachtu" trefíš, dalších pìt Ti ulétne a jsi v ještì vìtším prùšvihu.

Hoï tenhle deníèek za hlavu a zaèni od zaèátku - od nuly.

Vsaï si jeden nebo dva zápasy, kterým dùvìøuješ, s celkovým kurzem zhruba od 1.80 do 2.50 tøeba za padesátikorunu a v pøípadì úspìchu použij èást výhry na další tipy a pomalu, korunu po korunce, navyšuj bank.

Jestli-že Ti první sázka nevyjde, tratíš pouze zmínìnou padesátikorunu plus pøípadnì manipulák, ale to není nic hrozného. Druhou èi tøetí sázku urèitì trefíš a jakmile budeš mít nìco našetøeno v banku, jde vše již snáze.

Hlavnì žádný spìch, v klidu si promysli zápasy a nedávej víc jak tøi tipy na jeden tiket.

Kurzy vybírej tak, aby mìly svoji hodnotu. Podle Tvé dùvìry v danný zápas asi tak od 1.25 výše - níž zpoèátku nechoï. Pozdìji sám rozpoznáš, kdy a zda má smysl i tøeba kurz 1.10 apod. Nìkdy i Federer èi Celtik za 1.10 ulétne....

Další Tvojí velkou nevýhodou je, že sázíš u našich sázkovek. V zahranièních netových dostaneš obvykle výhodnìjší kurz, ušetøíš nemalé peníze za manipuláky a navíc máš obrovský výbìr z rùzných doplòkových sázek. Nepøizpùsobuj se sázkovkám - vybírej tipy tak, abys mìl vìtší šanci na úspìch.

Nikdo po Tobì nechce, aby ses nìkde na netu registroval, poslal tam peníze a sázel. Zkus si to pár mìsícù naneèisto. Vyber si dvì - tøi netové sázkovky a podávaj si stejné zápasy u nás i jakoby na netu. Porovnávej, jaké jsou kurzy a zda v pøípadì urèitého zápasu není výhodnìjší než hrát klasicky jednièku èi dvojku, vsadit rùzné doplòkové sázky - OVER/UNDER, handicapy apod.

To je asi tak vše. Nevzdávej to, chybami se èlovìk uèí. Zaèni od znova - od nuly a klidnì si sem piš jeden tiket od èeské sázkovky a další tiket se shodnými zápasy od nìkteré netové sázkové kanceláøe - jen tak naneèisto. Porovnávej, poznávej rozdíly a výhody - kdy je lepší podat zápas u nás a kdy na netu.

A na závìr - když není v nabídce žádný zápas, který by tì zaujal, dej si pauzu, dej si KIT-KAT :lol: a nic nesázej.

Hodnì štìstí a držím palce :thumbup1:
AMZ
Host
Host

Příspěvekod p.a. » sob čer 18, 2005 1:29

Díky za radu. Já to tak praktikuju v hokeji, ale u fotbalu vždycky takhle ujedu. Myslim buhví jak tomu nerozumim, naflákám to tam a pak se nestaèim divit. Ale máš pravdu je lepší se zklidnit a vydejchat se. Každopádnì zatim mì to zas tak nedrtí. S tìma sázkovejma kanceláøema máš pravdu, ale doopravdy se zatim nechci nìkde registrovat, bukovat tam prachy a sázet u nich. Taková Fortuna to je klid, anonymita a prachy z ruky do ruky. Ale postupem èasu na to asi dojde, protože už si za to berou docela dost a nabídka sázek je na internetu o hodnì vìtší.
Taky je fakt, že èlovìk se nemá do nièeho hnát a když se mu nìco nezdá tutový, tak zkrátka nic nedat. Jen se to musí uhlídat.
Jinak ještì jednou dík za rady a hodnì štìstí. Myslím, že pøeèíst a si nìjaké vhodné pøipomínky nikdy neškodí.
p.a.
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec