zase hezký den, sice bude pøes den paøák a já zas vypotím hektolitry , ale furt lepší než ta zima
zjistil jsem, že nemám sandále, ani nìjaké kra?asy èi bermudy, možná by neuškodilo si nìco poøídit
no , ale nebudu tu psát o šatníku, o èem se ale zmíním, to je o dnešní noci , nebo? jsem se moc nevyspal .. èlovìk se dvì hodiny pøevaluje a když už nakonec usíná, ozvou se nìjací ožralci pøed domem a dìlají bordel
a celou hodinu, protože u nás v Brnì jezdí v noci spoje po hodinách
, mìl jsem chut jít ven a seøvat je, ale protože jsem ve 4.aptøe a pøedstava, že bych musel vstát, obléci se, jít dolù a pak ještì k zatávce a pak zas zpìt, no radši jsem si to rozmyslel
, každopádnì bydlet v pøízemí, skáèu z okna a jdu jim domluvit, aby se mírnili .. je rozdíl èekat na spoj a je rozdíl u toho dìlat kravál v 1 ráno
nemám rád ožralce
já si sice taky dám rád pivko, dvì, ale to je tak vše, opilost se mi hnusila a hnusí, a myslím, že po pivku to nehrozí
.. no, nakonec pøišlo takové "deux ex-machina" , když se spustil velkej liják a ti ožralci tam v museli moknout , no aspon nìco
ale pojdme se obrátit k tipování .. bez dlouhých okolkù opìt udìlám výpis toho, co mì zaujalo a pak si zas udìlám výbìrové øízení
Arthurs, Dancevic, Chiudinelli - tolik kvalda na Wimbl.,
Tursunov, Rochus, Soderling - tolik ATP turnaje .. no a je tu i místo pro finále NBA
Dallas .. dnes tedy vynechávám fus, jednak proto, že posl.kola to bylo bez pøekvapní a tak to klepá na dveøe a já nechci být pøitom, už jen proto, že jde o posl.kola ve skupinách a jednak proto, že nehraje žádný tým,který má mé sympatie, vesmìs jde o týmy s antipatiemi
Arthurs - o Waynovi jsem psal vèera ,takže nìco o Luczakovi .. ten tomu letos moc nedává, poté, co haluzovì ulétl na A-open, pak vyjma Vegasu, kde prošel z kvaldy do 2.k. neuhrál nic poøádného , co je duležité, za posl. 3 mìsíce sehrál jen 2 turnaje (kvaldu ve Valencii a RG), a jeho letošní výsledky jsou celkovì podobné vyjma chall., kde se mu daøilo projít pøes 1.k. .. Peter má nulovou rozehranost, o zkušenostech nemluvì, no motivace tam možná nìjaká bude, no vzáj.zápasy napovídají, že pøece jen zkušenost má více .. a když vèera Wayne vyøadil jednoho krajana, proè by ne dnes druhého?
passed
Dacenvic - Stoppini a grass mì nejde moc dohromady, už jen proto, že se to hraje mimo Itálii, Ital sice vèera porazil Kindlmanna, ale ten mìl ještì na botách antuku a unavu z min.týdne, dnes hraje proti hráèi, který má svùj styl šitý na tento povrch, je na nìm slušnì rozehraný a urèitì má chut se dostat do hl.soutìz, a to nemluvì o letos.výsledcích, které jasnì mluví pro Franka
passed
Chuidinelli - Svýcar chytil v kvìtnu mimoøádnou formu, která mu vynesla nìkolik triumfu ve futurech a titul nej.hráèe mìsíce kvìtna podle ITF-federace , v èervnu pak pokraèoval i nadále ve svých dobrých výkonech a to vše završil min.týden v halle, když prošel kvaldou a vypadl až ve 2.k. ( ) .. Gonza letos mìl taky pár dob.momentù na chall., ale od Rolandu se mu moc nedaøí, když vlastnì na 4 antuk.chall. vypadl v uvodech turnajù ,a min.týden pak v kvaldì na Hertogenbosch, aè to už mohlo být ovlivnìno kvaldou na Wimbledon, kde vèera udolal domácího Parmara .. pøesto rozehranost, lepší pohoda a herní sebevìdomí i ten povrch budou mluvit spíše pro Svýcara , ale ten kurz je celkem nízký .. a tak proto
failed
Tursunov - Murray má velké potíže sám se sebou, což ukázal min.týden v Queens a vèera v deblu , kde za stavu 04 skreèoval s Marrayem zápas .. tìžko soudit, proè byla skreè, jestli pro zranìní èi pro jiné duvody, každopádnì mi to øíká jedno, jít proti Murraymu, kde se mi nechce vìøit, že by po té tragédii v min.týdnu byl schopen zahrát natolik dobøe, aby to staèilo na v pohodì hrajícího DImu .. na druhou stranu Dima je pro mì celkem neèitelný hráè, který se klidnì muže nechat svést "vyššími" silami a tak se radìji zdržím tohoto tipu
failed
rochus - Ollie nabral formu jako hrom ,mìl jsem možnost vidìt prá jeho zápasù z Halle a pokud v nìm zùstala aspon èást formy , tak by to mìlo na marného Lopeze staèit .. ne že by Lopez nebyl dobrý, ale zatím poøád nemá motivaci hrát, poøád ještì má dost nahráno a i v rankingu je na tom slušnì, èili proè se honit na kurtu .. a to ho jistì bude èekat v zápase s Olliem, kde pokud ho chcete porazit, musíte se poøádnì hýbat .. navíc Rochus umí zahrát na servismany , forma, rozehranost, lepší letošní výsledky i ta motivace, suma sumarum
passed
Soderling - zde hlavním faktorem vidím motivaci , Svéd jistì bude chtít nìco vydìlat a uhrát nìjaky ten bod, celkem rozehrán je, navíc když má den , dovede být opravdu nebezepèným i pro nej.tenisty, Amík mì pøijde, že si zajel pro startovný a prostì odehraje, co mu soupeø dovolí a bud ho porazí anebo ne , toèit ho to nijak nebude , však jeho èas pøijde s amer.betony po Wimbledonu
.. motivace, rozehranost pro Soderlinga, pøesto si radìji poèkám na dal.kolo, Justin v 1.k. obèas uhraje nìjakou tu haluz
failed
Dallas - Dallas ted hrál tøikrát v Miami a ze slibného stavu 2:0 je tu rázem nùž na krku, když v tom posl. zápase v Miami o bod prohrál, nyní tedy prohrává 2:3, má dva zápasy doma k dobru a tím i jasný ukol, ukázat, kdo je v NBA králem (a že Dallas na to kvality a herní sílu má, o tom není pochyb) a oba domácí zápasy vyhrát, že to je celkem reálná šance , øíkají i kurzy na celkového vítìze, kde poøád sázkovky favorizují Dallas, což mì trošku mrzí, takto si dám zajít chut na tento tip a radši si zkusím jen neprohru Dallasu , která je poøád value proti net.sázkovkám, kde se kurzy pohybují kolem 1.25
passed
no a ted to zas musíme dát nìjak na tiket