"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod hobbybet » ned čer 18, 2006 11:28

Seb píše:Ja preji tedy Blakovi ... Mam ho rad,prosel si v zivote dost tezkymi vecmi a vyrovnal se s tim... Bilance 3:6 z jeho pohledu neni nic moc,ale ja ho v Londyne videl a vypada vyborne(Hewitta prave ne,takze ten zapas moc davat nechci),treba vcera byla zajimava studie,kolik je reakcni doba na Roddickuv servis...Takze Blake mel presne 0,56 vteriny na to,aby odehral micek po podani soupere,presne tolik trvala micku cesta od Roddickovo rakety k rakete Blaka...zajimave...

Takze jinak GL,ale snad vyhraje James :wink:

Sorry JR , že vstupuju do bloèku...

Ne SEBe reakèní doba 0,56 vteøiny je doba od dopadu míèku k raketì. Jinak taková rychlost na trávì by byla neskuteèná.... No a Blake hrál opravdu dobøe, Andymu totálnì nevycházel první servis, anebo spíš uhrané body z nìj...Blake mu skvìle a vítìznì vracel... Blake byl narozdíl od Roddicka klidný a vyrovnaný. Zlom podle mì nastal v prvním setu za stavu 5:5 a a nevyužitých 3 breakbolù na stranì Roddicka. Veøím,že kdyby tohle zvládl, zápas by vyhrál..... Hewitta jsem taky nevidìl, ale myslím,že dnes to zvládne. Ale je to pro mì NB. To spíš už od rána dumám nad Zvonarevou, ale to je spíš tvoje parketa....

GL všem a JR tuplem
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned čer 18, 2006 15:37

vstupy do mého bloèku mi vubec nevadí, a když budou ve slušné formì, mohou být i nadále :wink:

tak jsem si vychutnal zápas Hewitta a pìknì to ve mì tepovalo v rùzných fázích zápasù a takto jsem dlouho neprožíval žádný zápas :D a nakonec pøi promìnìném MP jsem si s Lleytonem zaøval :lol: .. díky Hewitte, aspon nìkdo dovede ptoìšit :pljesko:

a spadl mi kámen ze srdce, bloèek mùže pokraèovat dál, nyní provedu potøebné formality k tomu, abych z bank.uètu pøevedl peníze na MB a snad už mì tam zítra dojdou :) , naštìstí na uètì mám sumu , kteoru jsem dnes vyhrál, èili to bude na pohodu

no víkend nakonec i s odøenýma ušima dopadl líp, než se vypadal, ale opìt staèilo málo a mohlo být po všem (viz tøeba to vèerejší propásnutí bejzu) .. ale na to se ptát historie nebude 8)

mimochodem, když jsme u tìch sázkáøských perlièek, je to už nìjaký ten pátek, ale mìl jsem udìlanou sranda plachtu za 20Kè, no jak to tak bývá, napsal jsem to blbì, ale všiml jsem si toho až venku .. tak jsem se vrátil, abych to opravil, šlo o žen.basket (USK Praha hrála tehdy s Moskvou , Moskvu jsem mìl vybranou v kurzu 1.10 :D, ale omylem jsem napsal USK v kurzu tuším kolem 5.00) , no na poboèce nikdo nebyl, daná obsluha byla na WC, a tak jsem si øíkal, zda mám èekat, nebo na to kašlat a jít, no už jsem se rozhodl jít pyè, když se vrátila obsluha, která sice brblala, ale nakonec to opravila a co se nestalo ? jediný zápas nevyšel , a to zrovna to USK , tehdy jsem mohl za 20Kè mít plachtu s 19 zápasama a výhra nìco kolem 10 tis. .. to jen pro pøíklad, aby se každý zamyslel, jak málo staèí k výhøe, ale i nezdaru 8)

no, tolik pro dnešek, snad zítra se podaøí už za spolupráce GB sesmolit nìjaké tikety, nejpozdìji ale v uterý mì tu zas máte :D , prozatím hezký zbytke nedìle, uspìšné tikety , at žabožrouti rupnou, Brazilci rozsekají AUS a Ronaldo shodí 10kg :lol: , see U soon ! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon čer 19, 2006 13:11

tak nakonec ještì tento pracovní týden vydržím chodit do poboèky, jednak proto, že jsem povìrèivý a u V-tipu se mi nìjak nebývale daøí :), a jednak proto, že bych si rád zkusil nìco z kvaldy na Wimbledon, což vìøím, že GB nevypíšou .. a tak se pokusím do pátku nìco málo nahrabat u V-tipu, no a snad to bude natolik velké, abych to pøes víkend stihl pøevést na GB a od dalšího dne se pustil do Wimbledonu už za pøispìní GB :)

akorát to má menší defekt, že jsem vèera poslal 2000Kè na uèet u GB a tak je to trošku pro mì složité, abych zachoval pøehled v tom, co kde je :D :roll:

a tak to udìlám jednoduše, nechce se mi kvuli poplatkùm za transakce zpátky posílat tuto sumu a tak ji nechám na uètu u GB a o danou cifru zvýším tedy základní bank pro tento uèet ,konec koncù jsou to moje peníze,že? :mrgreen: .. vše jasnì zobrazí následující pøehled

stav banku na uètu u GB :arrow: 2000Kè (základ 4500Kè .. z pùvodních 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 2267.50Kè (základ 500Kè)

za chvíli pomažu do školy na zjistìní výsledkù a tím se tedy zastavím i u poboèky a zkusím nìco otoèit :) a co ?

samosebou mì nìco málo padlo do oka u kvaldy na Wimbledonì .. Pless , Arthurs, Dancevic, k tomu pak Anèiè, no a nìco z MS , neprohra Ukrajiny a Svýcarska :)

tak opìt si udìláme menší výbìrové øízení

Pless - moc èasto na grassu nehraje, a když èas od èasu si nìco zkusí, žádná sláva, vìtšinou jen kvaldy, ono není divu, na grassu se vìtšinou hrají velké turnaje a tak moc èasto si neuzije nalosování do hl.soutìže skrz svùj ranking .. jeho herní styl je ale pøesto šitý na míru tomuto povrchu, tvrdý servis, hra na síti .. letos už nìco málo uhrál slušnýho, sice je na okruhu chall., ale to se zde v kvaldì bude jistì poèítat , min.týden si zkusil kvaldu v Halle, kde nakonec jako lucky loser postoupil do 1.k., kde ale nestaèil na Clementa, pøed tím opìt jako kvalifikant prošel do hl.soutìže na Rolandu, opìt KO v 1.k. (Volandri), vìøím, že i ted by rád tu hl.soutìž, letos mu to celkem jde .. AMík toho letos moc nenahrál, jednak ještì není jeho èas, protože na amer.betonech se bude teprv hrát, jednak se dosud trápil kvuli zranìním, která mu moc nedala dýchat, však odehrál jen 9 turnajù, kde jen ve Vegas pøešel pøes 1.k. a pak pøed 2 týdny doma v Yuba City, kde vypadl ve CF (Querrey), když ale porazil sotva 18-letý bažanty :) , grass mu moc neøíká, rozehranost nulová, pøesto mì Pless pøijde takovej divnej tip :arrow: failed

Arthurs - tento Australan se v surbitonu pìknì rozjel a znovu dal o sobì vìdìt i mimo debla , vìøim, že když na Rolandu chtìl hrát hl.soutìž, tak to samé bude platit i u Wimbledonu, jeho oblíbeného turnaje .. byla by to ideální rozluèka s karierou, kdyby se probojoval do hl.soutìže, rozehraný celkem je, kvality i zkušenosti má taky, servis a dob. hru na síti jak bys met, jeho soupeø je sice na posl.turnaji pøed mìsícem (chall. Fergana) uhrál SF, ale to je tak vše, co dokázal letos uhrát, pár CF ve futurech a zbytek KO v uvod.kolech :arrow: passed

Dancevic - slušnì se rozehrál v Surbitonu i min.týden v Queens, dost potrápil i roddicka, což napovídá, že asi je dobøe pøipraven a má chut se porvat o uèast v hl.soutìži .. Whitehouse na svém posl.turnaji v Surbitonu prošel kvaldou a pak vypadl ve 2.k. (Carlsen .. shodou okolností o týden pozdìji Dancevic v Queens Carlsena porazil) , pøedtím se mu taky podaøilo párkrát projít kvaldou, ale vdy to staèilo na uvodní kola, a šlo vesmìs o chall èi futura ,navíc je to teprv jeho 9.turnajový letošní start, když poøádnì zaèal hrát až ted v dubnu , kurz mì celkem pøekvapil, že by mi nìco uniklo ? .. no , i kdyby, už jen kuvli tomu kurzu :arrow: passed

Anèiè - už jsem to psal v patøièné sekci , ale pro ty, co tam nemùžou, Mario je jistì na grassu lepší než na antuce, a když se mu tolik daøilo na antuce, jaké to asi muže být na grassu? :) napoví tento turnaj, kde je obhájcem lonského triumfu,a tak vìøím, že Mario bude chtít hrát a zopakovat aspon to lonské finále, a tím se dobøe naladit na následující Wimbledon :arrow: passed

neprohry SVI + UKR - co k tomu dodat, Svýcarùm fandím , protože jsou mi sympatiètí a taky i proto, jak dobøe zvládli baraž s Turky :) , pøípadný neuspìch v zápase by je stavìl to prakticky vyøazující stiuace a té remízy s FRA je tøeba využít co nejlepé , obvlast, když frantíci vèera znovu plichtili , velká motivace, velká šance .. osobnì jsem èekal mnohem vyrovnanìjší zápas UKR se SPA, tak nìjak remízový, ten výprask mì pøijde hodnì mimo a neadekvátní a když jsem pak vidìl jak k tomu zhruba došlo, už mi to bylo jasné :) , no snad tentokrát rozhodèí bude mírnìjší a nechá Ukrajince hrát komplet, SAA si podle mì vybrali všechno stìstí v zápase s TUN, naopak UKR snad už mají smulu za sebou , navíc Sevèa a spol si jistì užijí více prostoru u defenzivy SAA .. obojí :arrow: passed

tak jen jedna možnost je venku, co ted? UKR + SVI dám, mají mé sympatie, naopak jejich protivníky nemusím, víc netøeba :) a co k nim? opìt se rýsuje dvojí cesta, bud dát Dancevice anebo Arthurse spoleènì s Mariem, hmmm .. a ted babo raï? :roll:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon čer 19, 2006 13:19

nakonec jsem se rozhodl udìlat na první pohled šílenou vìc, dám to vše na jeden tiket, když za vklad použiji 267.50Kè, když už nic, tak aspon se zbavím tìch drobných , to je jedno jestli to dám jako tringeld nebo takto :lol: .. hodnì stìstí všem, co dnes budou nìco hrát :thumbup1:

5028/Dancevic vs Whitehouse (16h - 1.52)
5026/Arthurs vs Bourgeois (16h - 1.12)
4510/Anèiè vs Qureshi (16:15 - 1.12)
1542/neprohra Ukrajiny (18h - 1.09)
1548/neprohra Svýcarska (15h - 1.10)

celk.kurz : 2.29
vklad : 267.50Kè
výhra : 612.50Kè (po odeètení 10% :arrow: 586Kè)

stav banku v rámci V-tipu :arrow: 2000Kè (základ 500Kè)
stav banku u V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: 2586Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pon čer 19, 2006 19:07

tak souèasnì mi skonèily moje last matche, když Ukrajina v pohodì vyhrála , naopak Mario Anèiè se pìknì nadøel, no nakonec v pravý èas brejk promìnil a tak je odvážný 5AKU doma a jak vidím , tak i s Plessem by to šlo :) dneska tedy klika jako hrom, a tak jen doufám, že se mì bude držet i nadále , síííím všechny svaté :ave:

takže zítra zas do Sportbaru, zaèínám si tam pøipadat jako štamgast, mám své místo v boxu, když si tam jdu sednout,barman mi naleje automaticky dvanáctku Radegast, dá k tomu pikantní tyèinky a pokecám s ním o tiketech, ženských a sportu .. s hosty pak horlivì sledujeme pøenosy, páè vesmìs máme naloženo na to samé, a bìda nìkomu, kdo by pøál tìm druhým :lol: , diskutujem o kravinách a popíjí se k tomu pivko (èi kofola), prostì pohoda jazz 8) .. jo, mimochodem, první zkoušky jsem dal :drunk: .. ted už zbývají jen další ètyøi :lmao:

no, uvidíme, co nám ukáže zítøejší nabídka, ale to budu øešit až ráno, ted si pìknì doma lehnu k tv a spokojenì usnu u veèerního fotbálku .. have a nice night and dreams ! :wink:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte čer 20, 2006 9:05

zase hezký den, sice bude pøes den paøák a já zas vypotím hektolitry , ale furt lepší než ta zima :) zjistil jsem, že nemám sandále, ani nìjaké kra?asy èi bermudy, možná by neuškodilo si nìco poøídit :D

no , ale nebudu tu psát o šatníku, o èem se ale zmíním, to je o dnešní noci , nebo? jsem se moc nevyspal .. èlovìk se dvì hodiny pøevaluje a když už nakonec usíná, ozvou se nìjací ožralci pøed domem a dìlají bordel :very_mad:
a celou hodinu, protože u nás v Brnì jezdí v noci spoje po hodinách :roll: , mìl jsem chut jít ven a seøvat je, ale protože jsem ve 4.aptøe a pøedstava, že bych musel vstát, obléci se, jít dolù a pak ještì k zatávce a pak zas zpìt, no radši jsem si to rozmyslel :mrgreen: , každopádnì bydlet v pøízemí, skáèu z okna a jdu jim domluvit, aby se mírnili .. je rozdíl èekat na spoj a je rozdíl u toho dìlat kravál v 1 ráno :roll: nemám rád ožralce :evil: já si sice taky dám rád pivko, dvì, ale to je tak vše, opilost se mi hnusila a hnusí, a myslím, že po pivku to nehrozí :) .. no, nakonec pøišlo takové "deux ex-machina" , když se spustil velkej liják a ti ožralci tam v museli moknout , no aspon nìco :lol:

ale pojdme se obrátit k tipování .. bez dlouhých okolkù opìt udìlám výpis toho, co mì zaujalo a pak si zas udìlám výbìrové øízení :)

Arthurs, Dancevic, Chiudinelli - tolik kvalda na Wimbl., Tursunov, Rochus, Soderling - tolik ATP turnaje .. no a je tu i místo pro finále NBA Dallas :) .. dnes tedy vynechávám fus, jednak proto, že posl.kola to bylo bez pøekvapní a tak to klepá na dveøe a já nechci být pøitom, už jen proto, že jde o posl.kola ve skupinách a jednak proto, že nehraje žádný tým,který má mé sympatie, vesmìs jde o týmy s antipatiemi :)

Arthurs - o Waynovi jsem psal vèera ,takže nìco o Luczakovi .. ten tomu letos moc nedává, poté, co haluzovì ulétl na A-open, pak vyjma Vegasu, kde prošel z kvaldy do 2.k. neuhrál nic poøádného , co je duležité, za posl. 3 mìsíce sehrál jen 2 turnaje (kvaldu ve Valencii a RG), a jeho letošní výsledky jsou celkovì podobné vyjma chall., kde se mu daøilo projít pøes 1.k. .. Peter má nulovou rozehranost, o zkušenostech nemluvì, no motivace tam možná nìjaká bude, no vzáj.zápasy napovídají, že pøece jen zkušenost má více .. a když vèera Wayne vyøadil jednoho krajana, proè by ne dnes druhého? :arrow: passed

Dacenvic - Stoppini a grass mì nejde moc dohromady, už jen proto, že se to hraje mimo Itálii, Ital sice vèera porazil Kindlmanna, ale ten mìl ještì na botách antuku a unavu z min.týdne, dnes hraje proti hráèi, který má svùj styl šitý na tento povrch, je na nìm slušnì rozehraný a urèitì má chut se dostat do hl.soutìz, a to nemluvì o letos.výsledcích, které jasnì mluví pro Franka :arrow: passed

Chuidinelli - Svýcar chytil v kvìtnu mimoøádnou formu, která mu vynesla nìkolik triumfu ve futurech a titul nej.hráèe mìsíce kvìtna podle ITF-federace , v èervnu pak pokraèoval i nadále ve svých dobrých výkonech a to vše završil min.týden v halle, když prošel kvaldou a vypadl až ve 2.k. ( ) .. Gonza letos mìl taky pár dob.momentù na chall., ale od Rolandu se mu moc nedaøí, když vlastnì na 4 antuk.chall. vypadl v uvodech turnajù ,a min.týden pak v kvaldì na Hertogenbosch, aè to už mohlo být ovlivnìno kvaldou na Wimbledon, kde vèera udolal domácího Parmara .. pøesto rozehranost, lepší pohoda a herní sebevìdomí i ten povrch budou mluvit spíše pro Svýcara , ale ten kurz je celkem nízký .. a tak proto :arrow: failed

Tursunov - Murray má velké potíže sám se sebou, což ukázal min.týden v Queens a vèera v deblu , kde za stavu 04 skreèoval s Marrayem zápas .. tìžko soudit, proè byla skreè, jestli pro zranìní èi pro jiné duvody, každopádnì mi to øíká jedno, jít proti Murraymu, kde se mi nechce vìøit, že by po té tragédii v min.týdnu byl schopen zahrát natolik dobøe, aby to staèilo na v pohodì hrajícího DImu .. na druhou stranu Dima je pro mì celkem neèitelný hráè, který se klidnì muže nechat svést "vyššími" silami a tak se radìji zdržím tohoto tipu :arrow: failed

rochus - Ollie nabral formu jako hrom ,mìl jsem možnost vidìt prá jeho zápasù z Halle a pokud v nìm zùstala aspon èást formy , tak by to mìlo na marného Lopeze staèit .. ne že by Lopez nebyl dobrý, ale zatím poøád nemá motivaci hrát, poøád ještì má dost nahráno a i v rankingu je na tom slušnì, èili proè se honit na kurtu .. a to ho jistì bude èekat v zápase s Olliem, kde pokud ho chcete porazit, musíte se poøádnì hýbat .. navíc Rochus umí zahrát na servismany , forma, rozehranost, lepší letošní výsledky i ta motivace, suma sumarum :arrow: passed

Soderling - zde hlavním faktorem vidím motivaci , Svéd jistì bude chtít nìco vydìlat a uhrát nìjaky ten bod, celkem rozehrán je, navíc když má den , dovede být opravdu nebezepèným i pro nej.tenisty, Amík mì pøijde, že si zajel pro startovný a prostì odehraje, co mu soupeø dovolí a bud ho porazí anebo ne , toèit ho to nijak nebude , však jeho èas pøijde s amer.betony po Wimbledonu :) .. motivace, rozehranost pro Soderlinga, pøesto si radìji poèkám na dal.kolo, Justin v 1.k. obèas uhraje nìjakou tu haluz :arrow: failed

Dallas - Dallas ted hrál tøikrát v Miami a ze slibného stavu 2:0 je tu rázem nùž na krku, když v tom posl. zápase v Miami o bod prohrál, nyní tedy prohrává 2:3, má dva zápasy doma k dobru a tím i jasný ukol, ukázat, kdo je v NBA králem (a že Dallas na to kvality a herní sílu má, o tom není pochyb) a oba domácí zápasy vyhrát, že to je celkem reálná šance , øíkají i kurzy na celkového vítìze, kde poøád sázkovky favorizují Dallas, což mì trošku mrzí, takto si dám zajít chut na tento tip a radši si zkusím jen neprohru Dallasu , která je poøád value proti net.sázkovkám, kde se kurzy pohybují kolem 1.25 :arrow: passed

no a ted to zas musíme dát nìjak na tiket :roll: :?:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte čer 20, 2006 9:20

otoèím ten vèerejší "tringeld" , co jsem vyhrál :lol: a co tedy bude na tiketech ? mám 4 zápasy, z nichž si udìlám 2AKU, ted jen vybrat jakou :roll: tentokrát vynechám zápas dvou krajanù a aè mám Arthurse rád, dám si na nìj až v závìreèném kole kvaldy :) .. už jen tøi .. dám si Ollieho, protože mu fandím a mám ho rád, naopak jsem alergickej na narcise Lopeze a co k tomu? .. basket nebo další tenis? .. a ted babo raï ? a už vím jak to udìlám :) .. dáme tenis a pokud se mi podaøí znovu uspìt, projdu se veèer do poboèky V-tipu kousek od našeho domu a tam to vše otoèím na Dallasu .. no, to je pro dnes vše, hodnì stìstí všem .. a ted mažu do školy na další zkoušky :D

6516/neprohra Dallasu (22h - 1.37)
5012/Dancevic vs Stoppini (16:15 - 1.26)
4705/O.Rochus vs F.Lopez (13.45 - 1.42)
celk.kurz : 2.45
vklad : 568Kè
výhra : 0

stav banku v rámci V-tipu :arrow: 2000Kè (základ 500Kè)
stav banku u V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: 2000Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne ned čer 25, 2006 8:07, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod JaraP » úte čer 20, 2006 9:49

Johnny.Rebel píše:a popíjí se k tomu pivko (èi kofola)

ve kterém sportbaru se toèí kofola? Já vím jen o Hybešce, ale tam je jen tipsport.
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte čer 20, 2006 10:59

JaraP píše:

ve kterém sportbaru se toèí kofola? Já vím jen o Hybešce, ale tam je jen tipsport.

sportbar na Hrnèíøské v tom velkém budovním komplexu, jak je Albert , pizzerie Al Capone, plno obchodù a byt.milionáøských zástaveb :D

jinak po cestì do školy jsem byl podat ten tiket, no a zjistjil jsem takový detail, že kvalda je 3AKU , èili jsem se nerozpakoval a basket jsem pøidal k tomu , co jsem chtìl hrát ve 2AKU (èili provedu i následující úpravy), takže zas to nejhorší pro èlovìka, èekání na last match :roll:

tak za chvíli opustím škol.net a pùjdu na ty zkoušky, tak držte palce :D
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod JaraP » úte čer 20, 2006 14:01

Johnny.Rebel píše:
JaraP píše:

sportbar na Hrnèíøské v tom velkém budovním komplexu, jak je Albert , pizzerie Al Capone, plno obchodù a byt.milionáøských zástaveb :D

jinak po cestì do školy jsem byl podat ten tiket, no a zjistjil jsem takový detail, že kvalda je 3AKU , èili jsem se nerozpakoval a basket jsem pøidal k tomu , co jsem chtìl hrát ve 2AKU (èili provedu i následující úpravy), takže zas to nejhorší pro èlovìka, èekání na last match :roll:

tak za chvíli opustím škol.net a pùjdu na ty zkoušky, tak držte palce :D

tam to znám, tomu komplexu se øíká Sfinx. Je to ale daleko od nádraží a Zvonaøky, takže pro mì asi nepøipadá v úvahu, ale aspoò vím, že tam toèí tu kofolu (alkohol nesmím, tak si podle toho vybírám bary :shock: )
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec