Obèasníèek

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Å¡olim » ned říj 30, 2005 11:46

AMZ píše:Nad tøetím tiketem jsem pøemýšlel od vèerejšího veèera a nakonec zariskoval:

Vsadil jsem na vyøazení Michala.

Pøedpokládal jsem, že si vybere do duelu Reginu, což naznaèoval Vladkovi, který ho pøed touto volbou zrazoval.

Moje úvaha se nakonec ukázala jako správná.

Teï už jen zbývá doufat, že Reginì po jejích "úletech" zùstal dostatek pøíznivcù na vyøazení Michala.

Sobotní veèer bude rozhodnì napínavý...

Tak, když jsem vidìl prùbìžný výsledky, tak jsem byl 100% pøesvìdèenej, že Michal vypadne, jen jsem se divil tomu obrovskýmu rozdílu. Po vyhlášení jsem byl úplnì v šoku, to jsem fakt neèekal, že lidi tak prohlídnou a Reginì jsem to pøál. Už skonèilo její hájení. Sláva. Bohužel tiket nevyšel. Všiml jsi si, jak se po návratu "lísala" Wendy k Michalova. To je další køivák na cestì ven. Doufám, že se dostane minimálbì do duelu.
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte lis 08, 2005 13:36

Po delší pauze nejprve rekapitulace banku:

------------------------------------------------------------

Celkový èistý zisk 12 825 Kè.

-------------------------------------------------------------

Tip je pouze jediný - rozložený do více sázkovek:

Kvalifikace MS /1.zápas/:

Norsko - Èesko , tip 2, kurz 2.40, vklad 5 000 Kè, Synottip

Norway - Czech Rep. , tip 2, kurz 2.50, vklad 5 000 Kè, Expekt

Norway - Czech Republic , tip 2, kurz 2.65, vklad 2 000 Kè, NordicBet

Norway - Czech Republic , tip 2, kurz 2.550, vklad 1 000 Kè, Pinnacle

Zápas, o kterém jsem se v obèasníèku již zmiòoval a nad kterým jsem dlouze pøemýšlel.

Zápas, kde jako sázkaø mohu hodnì ztratit, ale i hodnì získat.

Pokud naši nevyhrají, skonèí v listopadu obèasníèek celkovì v nepatrném mínusu.

Pak už zbývá jediná záchrana a tou je tiket z 23.øíjna na dlouhodobou sázku:

Nadal R. - Ljubicic I. 3:6 2:6 6:3 6:4 7:6(3) , tip 1, kurz 1.35, tip OK
Vyvolení /Celkový vítìz/ , tip Vladko, kurz 3.00

Výsledný kurz 4.05, vklad 2 000 Kè, Synottip.

Držte palce èeským fotbalistùm :thumbup1:

AMZ
Host
Host

Příspěvekod laola » stř lis 09, 2005 10:31

AMZ píše:Po delší pauze nejprve rekapitulace banku:

------------------------------------------------------------

Celkový èistý zisk 12 825 Kè.

Tip je pouze jediný - rozložený do více sázkovek:

Zápas, o kterém jsem se v obèasníèku již zmiòoval a nad kterým jsem dlouze pøemýšlel.

Zápas, kde jako sázkaø mohu hodnì ztratit, ale i hodnì získat.

Pokud naši nevyhrají, skonèí v listopadu obèasníèek celkovì v nepatrném mínusu.

Pak už zbývá jediná záchrana a tou je tiket z 23.øíjna na dlouhodobou sázku:

Nadal R. - Ljubicic I. 3:6 2:6 6:3 6:4 7:6(3) , tip 1, kurz 1.35, tip OK
Vyvolení /Celkový vítìz/ , tip Vladko, kurz 3.00

Výsledný kurz 4.05, vklad 2 000 Kè, Synottip.

Držte palce èeským fotbalistùm :thumbup1:

Já našim v norsku nevìøim, je tam hodnì špatnej terén a bez dvou vìží nebudou mít šanci hrát dlouhý balony, po zemi to pùjde tìžce a proto vìøim v neprohru norù.Ale pøál bych si abychom vyhráli.
laola
Host
Host

Příspěvekod smallbody » stř lis 09, 2005 10:40

Ahoj.. Jsem stejného názoru... Ukazujou zábìry ze høištì a ten povrch je opravdu hodnì podmáèenej.... bude tam i celkovì docela zima.... hrajem na høišti soupeøe ..... opravdu pro mì je tento zápas NO BET ale jen tak do éteru bych tipnul:

Norsko - ÈR
tip: 0
stake: 2/10
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » stř lis 09, 2005 10:47

Já osobnì bych taky na to nemìl nervy. Ten terén vypadá hrùzostrašnì, ale už tam jede delegát UEFA a natáhli tam nìjakou plachtu a vyhøívají to. Já myslím, že to do soboty dají trochu do poøadku a bude to hratelný. Ujfaluši tipuje 1:0 pro nás, tak podpoøil Tvùj tip. Já osobnì Ti pøeji, aby Ti to vyšlo už kvùli Synttipu. a samozøejmì kvùli nám. Mùj tip je však rovnìž remíza a pøání mám, aby jsme dali urèitì nejménì jeden gól. Ale je to frajerská sázka. :wink:
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

Příspěvekod JaraP » stř lis 09, 2005 19:21

AMZ píše:Tip je pouze jediný - rozložený do více sázkovek:

nerozumím, proè to dáváš ve víc sázkovkách. Takhle, když ti tip vyjde, vyhraješ z 13 tisíc 32.350 Kè.
Pokud bys to dal celé na nordicbetu za kurz 2,65, tak bys bral 34.450 Kè. To je zisk 1.100 Kè bez jakéhokoliv rizika.
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Strenght » stř lis 09, 2005 19:56

smallbody píše:Ahoj.. Jsem stejného názoru... Ukazujou zábìry ze høištì a ten povrch je opravdu hodnì podmáèenej.... bude tam i celkovì docela zima.... hrajem na høišti soupeøe ..... opravdu pro mì je tento zápas NO BET ale jen tak do éteru bych tipnul:

Norsko - ÈR
tip: 0
stake: 2/10

Ja si tam soupnul presnej vysledek 0:3 ta kurs 20 a tim pro me tipovani tohodle zapasu konci..:)
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Norsko - ÈR

Příspěvekod braun.tomas » stř lis 09, 2005 20:15

nevím co k tomuto zápasu øíct - je pravda že povrch v norsku je hodnì nepøíjemný a norové ho prý ještì kropily aby byl co nejmìkèí a to jim bude vyhovovat protože èechùm se nebude daøit technický program - nevìøím tomu že v norsku prohrajeme ale zároveò nevìøím tomu že tam vyhrajem 3:0 protože norové budou hrát tak aby moc gólù nedostali i tøeba na úkor toho že jich hodnì dají ale tip že padne 0-2 gólù je podle mého OK ale uvidíme protože èeští hráèi nejsou všichni ve 100% kondici - ještì že hraje ten NEDVÌD alespoò to rozhýbe - jen aby si ho norové nevzali na mušku a nedali mu KO už na zaèátku zápasu ale snad se jim to nepovede - pro mì je tenhle zápas nobet možná jedinì do nìjaké ,,akovky´´ zkusím zahrát 02 protože to je jediný tip který je podle mì 100% a nemìl by kam utéct ale èistou 2 bych asi neriskoval
braun.tomas
Host
Host

Re: Norsko - ÈR

Příspěvekod Strenght » stř lis 09, 2005 21:03

braun.tomas píše:nevím co k tomuto zápasu øíct - je pravda že povrch v norsku je hodnì nepøíjemný a norové ho prý ještì kropily aby byl co nejmìkèí a to jim bude vyhovovat protože èechùm se nebude daøit technický program - nevìøím tomu že v norsku prohrajeme ale zároveò nevìøím tomu že tam vyhrajem 3:0 protože norové budou hrát tak aby moc gólù nedostali i tøeba na úkor toho že jich hodnì dají ale tip že padne 0-2 gólù je podle mého OK ale uvidíme protože èeští hráèi nejsou všichni ve 100% kondici - ještì že hraje ten NEDVÌD alespoò to rozhýbe - jen aby si ho norové nevzali na mušku a nedali mu KO už na zaèátku zápasu ale snad se jim to nepovede - pro mì je tenhle zápas nobet možná jedinì do nìjaké ,,akovky´´ zkusím zahrát 02 protože to je jediný tip který je podle mì 100% a nemìl by kam utéct ale èistou 2 bych asi neriskoval

V tomhle zapase se neda nic rict na 100%, muzeme prohrat 2:0, nebo i vyhrat 4:1, ja to zkusil ciste pro srandu za nejmensi vklad, uvidime..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Re: Norsko - ÈR

Příspěvekod braun.tomas » stř lis 09, 2005 21:10

Strenght píše:
braun.tomas píše:nevím co k tomuto zápasu øíct - je pravda že povrch v norsku je hodnì nepøíjemný a norové ho prý ještì kropily aby byl co nejmìkèí a to jim bude vyhovovat protože èechùm se nebude daøit technický program - nevìøím tomu že v norsku prohrajeme ale zároveò nevìøím tomu že tam vyhrajem 3:0 protože norové budou hrát tak aby moc gólù nedostali i tøeba na úkor toho že jich hodnì dají ale tip že padne 0-2 gólù je podle mého OK ale uvidíme protože èeští hráèi nejsou všichni ve 100% kondici - ještì že hraje ten NEDVÌD alespoò to rozhýbe - jen aby si ho norové nevzali na mušku a nedali mu KO už na zaèátku zápasu ale snad se jim to nepovede - pro mì je tenhle zápas nobet možná jedinì do nìjaké ,,akovky´´ zkusím zahrát 02 protože to je jediný tip který je podle mì 100% a nemìl by kam utéct ale èistou 2 bych asi neriskoval

V tomhle zapase se neda nic rict na 100%, muzeme prohrat 2:0, nebo i vyhrat 4:1, ja to zkusil ciste pro srandu za nejmensi vklad, uvidime..

ok je pravda že - opravdu pro srandu se da tipovat vysledek 3:0 pro ÈR ale nemyslím si že v norsku prohrajem ale možná zkusim nìjakej výsledek taky
braun.tomas
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec