Moderátor: Moderátoři
AMZ píše:-------------------------------------------------------------
Úvod dobrý, podle výsledku i jednoznaèný zápas pro Martinu:
Martina Hingis - Maria Vento-Kabchi 6:2 6:1, tip 1, kurz 1.60, vklad 450 Kè, NordicBet, tip OK
Vklad 450 Kè, výhra 720 Kè, zisk 270 Kè.
Celkový èistý zisk 270 Kè.
Prvních pár korunek je doma. Mám tedy poèáteèní kapitál 270 Kè, na kterém mohu stavìt a ze kterého budu vycházet. Než se dopracuji k první tisícikorunì (doufám), budou sázky velmi nízké. Podle okolností øádovì v desetikorunách èi stokorunách. Potøebuji opìt nastøádat dostateènì velký bank, který je pro každého sázkaøe základnou a oporou.
Pøed námi je devìt mìsícù hlavní tenisové sezóny, není tedy kam se hnát a ani já proto nebudu nikam pospíchat. Budu trpìlivì støádat korunku ke korunce a postupnì navyšovat bank. To je metoda, která se mi velmi osvìdèila: "Dokud nemáš vyhraný dostatený kapitál, nesázej za horentní sumy".
Tipy do nového obèasníèku budu opìt zadávat nepravidelnì.
Z èeských sázkovek bude zastoupen Synottip, pøíležitostnì Tipsport.
Ze zahranièních pak pøedevším:
5dimes, bet365, Canbet, Centrebet, Eurobet, Expekt, Ladbrokes, Nordicbet, Pinnacle, Unibet, Will Hill.
Vždy si vybírám takovou sázku, kurz a sázkovku, která je pro mì jako sázkaøe nejvýhodnìjší. Jedna univerzální sázková kanceláø neexistuje. Nìkterá má vysoké kurzy, další speciální sázky a handicapy, livebetting, challengery apod. Nejvyyší kurzy jsou k mání také u betfair, ale to není klasická sázkovka, takže jejích služeb v obèasníèku nebudu využívat.
To je prozatím vše, a? se daøí!
-------------------------------------------------------------
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků