Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Temlis » stř srp 02, 2006 13:34

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Kurzy se mìnily, protože se šíøily fámy, že Ramirez-Hidalgo má údajnì nìjaké problémy. Nikdo nevìdìl jaké. Takže kurzy lítaly z jedné strany na druhou (podle toho, kdo na koho sázel) a nikdo nevìdìl nic jistéto.

Napsal jsem: "Jediným mìøítkem, by? nepøesným, mùže být..." - význam slov je tedy jasný: "nepøesným" , "mùže být".

Také jsem uvedl, že tip nedoporuèuju opisovat, protože se jedná o rizikový duel.

Zatím je stav 1:1 na gemy - navzájem se breakli, tak uvidíme...

-------------------------------------------------------------

Jasnì nemyslel jsem to zle, ani nevím že už hrají, nesledoval jsem to, jen jsem Ti to chtìl napsat, oki beru to v potas je pravda, že to co píšeš kolem toho mìøítka jsem pravdìpodobnì pøeskoèil.. Pøeji hodnì štìstí..
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř srp 02, 2006 14:02

Vím, že máš v tenisu pøehled a proto Tvùj názor respektuju.

Tvoje poznámka mohla být nápomocná ostatním sázkaøùm, který tenis pravidelnì nesledují a nevìdìli nic o pohybu kurzù v 1.kole u Dlouhého. Mìl jsem to napsat sám, ale to bych zase musel rozepsat, že Dlouhý mìl s Hidalgem pøed oním zápasem kladnou vzájemnou bilanci 3:0, což mohlo Hidalga trochu psychicky svazovat. Na druhou stranu ty dvì výhry byly u nás v Èechách na bezvýznamných turnajích, takže je zase nelze až tak brát v úvahu. Prostì každý argument má svù protiargument a nikdy se všichni neshodneme na urèitém tipu.

Mám zvolenou strategii a podle té postupuju. Mùžu zde psát sáhodlouhé romány, ale když nebudu v plusu, je to o nièem. Nìkterý tip je jen pocitovka, která se nedá zdùvodnit.

Pøeju rovnìž hodnì štìstí :thumbup1:

------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod cica18 » stř srp 02, 2006 14:08

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Vím, že máš v tenisu pøehled a proto Tvùj názor respektuju.

Tvoje poznámka mohla být nápomocná ostatním sázkaøùm, který tenis pravidelnì nesledují a nevìdìli nic o pohybu kurzù v 1.kole u Dlouhého. Mìl jsem to napsat sám, ale to bych zase musel rozepsat, že Dlouhý mìl s Hidalgem pøed oním zápasem kladnou vzájemnou bilanci 3:0, což mohlo Hidalga trochu psychicky svazovat. Na druhou stranu ty dvì výhry byly u nás v Èechách na bezvýznamných turnajích, takže je zase nelze až tak brát v úvahu. Prostì každý argument má svù protiargument a nikdy se všichni neshodneme na urèitém tipu.

Mám zvolenou strategii a podle té postupuju. Mùžu zde psát sáhodlouhé romány, ale když nebudu v plusu, je to o nièem. Nìkterý tip je jen pocitovka, která se nedá zdùvodnit.

Pøeju rovnìž hodnì štìstí :thumbup1:

------------------------------------------------------------

ahoj....tuhle pocitovku sem si po obednim menu zahral s chuti s tebou a Lukas si zatim vede dobre.....jinak muzes tenhle bezmocnej slint v obcasnicku klidne smazat....napsal sem to jen v dobrem rozmaru po chutnem obede, protoze mam dovolenou a tak trochu jako podekovani za "zatim" dobry tip
cica18
Host
Host

Příspěvekod cica18 » stř srp 02, 2006 15:04

a jak uz to tak byva.... Lukaska sem prechvalil :-)
cica18
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř srp 02, 2006 15:14

----------------------------------------------------------------

Bohužel, Dlouhý KO...

Do stavu 7:5 5:6 *30:0 dobrý, pak Lukáš nepochopitelnì ztratil pøi svém podání 4 balóny v øadì a 2.set prohrál 5:7... :shock:

Ve tøetím setu opìt zkrat pøi servisu: za stavu *30:15 další ztráta servisu. Zatím 0:4*na gemy ve tøetím setu a vypadá to na kanára...

Špatná pocitovka, špatný tip, jdu sestavovat jiný tiket.

----------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv srp 03, 2006 12:34

Dlouhý skuteènì nakonec obdržel ve tøetím setu kanára. Za stavu 7:5 *5:6 30:0 mu staèilo uhrát dva dobré míèe a mohlo se jít do tiebreaku. Právì v TB jsem doufal, že zápas díky do té doby výbornému servisu rozhodne ve svùj prospìch. Místo dvou dobrých balónù pøišly ètyøi špatné, stav byl 1:1 na sety a výsledek závìreèného setu (0:6) do teï nechápu. Vím, že byl krátce ošetøován až za stavu 0:3 ve tøetím setu, ale spíše to byl jen zastírací manévr a na soupeøe jednoduše nestaèil. Mrzí mì samozøejmì ztráta penìz, ale doslova mì štvalo, jakým zpùsobem Lukáš zápas zabalil.

První srpnový týden je pro mì nìjaký jalový. V pondìlí a úterý jsem si dal pauzu, protože žádný ze zápasù mì neoslovil. Ve støedu jsem vyzkoušel Dlouhýho s neslavným výsledkem a nyní - ve ètvrtek, mì opìt nic nenapadá. Ve Washingtonu se hraje až v noci, což mì nebaví sledovat. No a v Sopotech je na programu jedna dohrávka a zbývající ètyøi semifinále:

Calleri - Sluiter: Teoreticky èistá jednièka, ale Calleri hraje ètyøi turnaje v øadì za sebou a únava jistì pøichází. V Kitzbuhelu odehrál minulý víkend dva tøíse?áky, nyní v 1.kole se štìstím pøešel pøes H.Armanda 6:4 2:6 7:6(4). Za 1.25 Calleri NO BET.

Chela - Vassallo-Arguello: Dva Argentinci proti sobì je nejhorší, co mùže sázkaøe potkat. Navíc ani jeden není v oslnivé formì - o nìco lépe se jeví Chela. Vzájemná bilance 2:0 hovoøí rovnìž pro nìj, ale je 5 let stará, takže bezpøedmìtná. Chela za 1.45 NO BET.

Mayer - Robredo: Letošní výsledky na antuce hovoøí jasnì ve prospìch Robreda, ale jak je na tom s formou nevím. Pøekvapila mì jeho prohra pøed týdnem v Kitzbuhelu s Melzerem, ale ten byl doma a tak zøejmì hrál nad své obvyklé možnosti. Robredùv nevýrazný výkon však pokraèoval i v 1.kole v Sopotech, kdy se trápil se slabým Mináøem 7:6(5) 3:6 6:4. Dost lidí dnes hraje Mayera, že prý je v dobré formì. Mayer v dobré formì letos urèitì není a to bez rozdílu povrchù. Výjimku tvoøila jen úèast ve ètvrtfinále na domácím Mercedes Cupu. Jinak radìji objíždí challengery støední kategorie, protože na TOP 50 ATP prostì výkonostnì nemá. Je otázkou zdá hrát notnì vyèpìlého Mayera nebo trápícího se Robreda za 1.35.... Pro mì zatím NO BET. Vìøím Robredovi, ale poèkám si na nìj do dalších kol.

Sami vidíte - bída. Buï hrát nejisté podkurzy nebo zkoušet pøekvápka. Nìco jsem na dnešek pøesto vybral, ale musím to ještì dùkladnì zvážit. Definitivnì se rozhodnu až v prùbìhu odpoledne. Povinnosti volají....

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv srp 03, 2006 15:23

Mùj výbìr:

Vanìk J. - Przysiežny M. , tip 1 , kurz 1.35
Levinsky&Škoch - Panfil&Przysiežny , tip 1 , kurz 1.28
Hantuchová D. - Vaidišová N. , tip 2 , kurz 1.40

Synottip, celkový kurz 2.42, vklad 730 Kè

V pøípadì Poláka Michala Przysieznyho jsem mimo výhody domácího prostøedí nenalezl nic, èím by mohl našeho Vaòka ohrozit. Polák ve svých dvaadvaceti letech zatím stále pøešlapuje na místì. Pøed ètyømi lety byl sice v první tøicítce juniorky, ale pøechod mezi "dospìlé" nezvládl. Nyní se plácá ve ètvrté stovce ATP. Na turnaji v Sopotech startuje díky divoké kartì a v 1.kole mu za stavu 5:6 skreèoval Coria. Vanìk žádné závratné výsledky neudìlal, ale svùj standart si drží. V 1.kole porazil Di Maura 7:6(3) 6:0. Na antuce má zkušeností na rozdávaní a podprùmìrný Polák by pro nìj mìl být snadnou záležitostí. Kdyby se nehrálo v Polsku, dá se øíci tutovka. Na druhou stranu nehraje se žádný zapadlý challenger, ale dobøe dotovaný turnaj ATP, takže neoèekávám podvodné praktiky v podobì vypouštìní zápasu.

V deblu by si zkušený, sehraný, èeský pár Levinský/Škoch mìl poradit s narychlo sestavenou polskou dvojicí. Naši kluci vyhráli v 1.kole nad hlavními favority turnaje, domácím párem Fyrstenberg/Matkowski 6:4 3:6 10:5. Jak Przysiežny, tak jeho kolega - mladièký osmnáctiletý Panfil debla rovnìž hrávají, ale na mnohem nižší úrovni - na futureskách. Bohaté zkušenosti èeského páru by mìli pøevážit nad mladistvím nadšením a elánem Polákù.

A co øíct k Vaidišové s Hantuchovou? Holky se spolu støetly letos v lednu v Sydney, kde Nicol vyhrála po skreèi Hantuchové 6:3 3:1. Sice se v ženském tenisu tolik neorientuju, ale styl Vaidišové je podle mì jako dìlaný na hard. Tvrdý, pøesnì umístìný servis a stejnì tvrdé údery do stran k zadní lajnì. To, co soupeøky na antuce ještì dobìhly, zde v San Diegu nebudou stíhat. Kurz bych si pøedstavoval o nìco vyšší, zhruba kolem 1.55, ale co nadìlám.

Kdybych mìl vybrané tipy seøadit podle dùvìry, tak nejvíce vìøím Vaidišové, pak deblu a nakonec Vaòkovi.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv srp 03, 2006 21:34

Vanìk J. - Przysiežny M. 3:6 1:6

Z takových výsledkù je mi na zvracení. Èert vem osm stovek, pøišel jsem už o víc. Ale buï jsem sportovec, mám hrdost a èest, anebo jsem obyèejný podvodníèek, který kvùli penìzùm je schopen všeho.

Škoda, že se zápas za stavu 3:6 nepøerušil a nedohrával zítra odpoledne. Chtìl bych vidìt kyselý oblièej Vaòka, co by dìlal, když by mìl zítra nastoupit v TBL a nemohl by. Nevìøil jsem tomu, že kvùli bundes lize je schopen vykašlat se na velmi dobøe dotovaný turnaj ATP. Holt chlebodárce v Aachenu je pøednìjší...

Až se trochu uklidním, vyhodnotím oba poslední nevýherní tikety. Teï na to fakt nemám náladu. Jdu držet palce Nicol Vaidišové, mám ji ještì na jiném tiketu.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Gagin » pon srp 21, 2006 12:02

AMZ co se dìje, konec obèasníèku? :roll:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » pon srp 21, 2006 13:18

Gagin píše:AMZ co se dìje, konec obèasníèku? :roll:

Doufám, že ne kvùli Vaòkovi. :cry: Minulý týden byly dobrý pecky co se dali hrát. Jen namátkou Ferrero-Nadal. Krásnej kurs myslím 3,8. :lol:
Žít naplno a milovat život
Å¡olim
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec