-po tom,co napisal Btip uz som nemal zaujem o to forum,ale ide o princip,je mi uplne jedno,ci mi tam zablokovali ip alebo co...
- no nic,venujme sa nasmu profikovi nech sa mu dari...
Moderátor: Moderátoři
kali píše:Z Profitu se v minulosti vyhazovalo za vsemozne (i ne uplne zasadni) prohresky okamzite z minuty na minutu,kdyz se provinil radovy member. Kdyz se provini admin, tak se nestane nic... To o necem vypovida.
Temlis píše:Mafix píše:Mne to je jedno. Som smutny z toho ze tam niekto suhlasi s tym co sa tam deje. Ale vas problem.
Mafixi, starej se o svůj "zadek"
kali píše:Temlisi, myslim, ze Mafix narazi na to, ze Mata je zablokovan za to, ze tam zverejnil Btipovo prohlaseni (Btip tam nema pristup)... na druhe strane admin za to, co provedl, potrestan neni. Tedy abych tu myslenku shrnul: podivny praktikami je mysleno mereni odlisnym metrem ...
Z Profitu se v minulosti vyhazovalo za vsemozne (i ne uplne zasadni) prohresky okamzite z minuty na minutu, kdyz se provinil radovy member. Kdyz se provini admin, tak se nestane nic... To o necem vypovida.
Jinak myslim, ze uz tady neni moc co rozebirat, Btip upozornil na to co se mu stalo, kazdy si mohl udelat svuj vlastni obrazek. Nekomu prislo to jednani jako chyba, nekomu jako neodpustitelna podlost a svinstvo. Kazdy mame svuj zebricek hodnot a podle toho se k tomuto stavime. Na nas je zmenit si hesla, na vedeni Profitu je, aby se s tim vyrovnalo, tak jak uzna za vhodne.
Dalsi dohady jsou celkem bezpredmetne. Pekny vecer vsem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků