IPSOFT – jeho skutečná tvář

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod mata » sob dub 28, 2007 19:33

-po tom,co napisal Btip uz som nemal zaujem o to forum,ale ide o princip,je mi uplne jedno,ci mi tam zablokovali ip alebo co... :)

- no nic,venujme sa nasmu profikovi nech sa mu dari...
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » sob dub 28, 2007 19:33

Nechci tady vynášet ,co se děje na profitu,ale Btipovo prohlášení je tam ode dne,kdy bylo dáno sem.Takže všichni z toho fora měli možnost si obrázek udělat sami,protože se vyjádřil i ipsoft(přiznání).Včera večer jsem ti psal,že se vše bude řešit,až vychladnou hlavy,takže
kali píše:Z Profitu se v minulosti vyhazovalo za vsemozne (i ne uplne zasadni) prohresky okamzite z minuty na minutu,kdyz se provinil radovy member. Kdyz se provini admin, tak se nestane nic... To o necem vypovida.

je prozatím hloupostí,ikdyž i takto může vše dopadnout
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod mata » sob dub 28, 2007 19:38

ano,pod mojim nickom tam asi nic nebolo,ale malo byt... kedze ma Btip poziadal o zverejnenie ,tak som suhlasil... mal som to tam hodit vecer,ale Btip ma upozornil,ze uz nemusim,ze uz to maju v closed... a ze sa uz aj ispoft priznal,tak som tam uz nic nedaval...
- len vyskytuje sa tu otazka,ze ak pod mojim nickom nic nebolo,preco mam ban? :D :D :D zaujimave... hehe :D :D :D
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » sob dub 28, 2007 19:45

ach tak, mel jsem za to, ze ten ban byl za zverejneni, coz by jeste smysl davalo, takto tomu uz nerozumim vubec :oops: :)

No nic, pro mne je to uzavrena kapitola, jdu se venovat necemu uzitecnejsimu :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Mafix » sob dub 28, 2007 19:49

Temlis píše:
Mafix píše:Mne to je jedno. Som smutny z toho ze tam niekto suhlasi s tym co sa tam deje. Ale vas problem.

Mafixi, starej se o svůj "zadek" :wink:

Vyjadril som svoj nazor na tomto fore, mam na to pravo. Urazky si nechaj na profit.
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mafix » sob dub 28, 2007 19:51

kali píše:Temlisi, myslim, ze Mafix narazi na to, ze Mata je zablokovan za to, ze tam zverejnil Btipovo prohlaseni (Btip tam nema pristup)... na druhe strane admin za to, co provedl, potrestan neni. Tedy abych tu myslenku shrnul: podivny praktikami je mysleno mereni odlisnym metrem ...

Z Profitu se v minulosti vyhazovalo za vsemozne (i ne uplne zasadni) prohresky okamzite z minuty na minutu, kdyz se provinil radovy member. Kdyz se provini admin, tak se nestane nic... To o necem vypovida.

Jinak myslim, ze uz tady neni moc co rozebirat, Btip upozornil na to co se mu stalo, kazdy si mohl udelat svuj vlastni obrazek. Nekomu prislo to jednani jako chyba, nekomu jako neodpustitelna podlost a svinstvo. Kazdy mame svuj zebricek hodnot a podle toho se k tomuto stavime. Na nas je zmenit si hesla, na vedeni Profitu je, aby se s tim vyrovnalo, tak jak uzna za vhodne.

Dalsi dohady jsou celkem bezpredmetne. Pekny vecer vsem :wink:

Suhlasim. Je to presne tak ako napisal Kali. Myslel som to nestandardne, to co sa udialo Matovi, aj Btipovi, nepovazujem to za normalne. To je cele. Reagoval som , pridal som svoj nazor a v diskusii mam snad na torovnake pravo ako ostatni. Koncim s touto temou pani a odporucam to aj ostatnym.
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod mata » sob dub 28, 2007 19:54

jj koncime...
-myslim,ze kazdí kto sa zastal Btipa,tak mu dali ban :)
-ale myslim,ze aj väcsina tych ludi,co sa ho zastali ,stratila zaujem o profit
-to ako keby teraz kali dal ban temlisovi a kodovi :) :) :)

tak koniec a GL :)
mata
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » sob dub 28, 2007 19:57

mata píše:jj koncime...

-to ako keby teraz kali dal ban temlisovi a kodovi :) :) :)

No bože no :roll:
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod games » ned dub 29, 2007 10:34

pokud někdo okrade kamaráda,tak je to prostě a jednoduše svinstvo nejhrubšího zrna a pokud se někdo jiný takového člověka zastává anebo to bagatelizuje,tak to znamená,že s tím v podstatě souhlasí.

Je mi na blití z podrazáků i z lidí,kterým takovéhle jednání,az už z vlastní hlouposti,nebo pokrytectví anebo řitolezectví nevadí.
games
Host
Host

Příspěvekod petranek80 » ned dub 29, 2007 10:41

Jasne, ukoncete tuto diskuzi.

Jen zaverem.....par slov

Je mi opravdu spatne z lidi, co obhajuji takove svine(ipsoft a paya) a jsem znechucen tim, co se tady uz dlouho dobu deje. Tem lidem, co to nedochazi a nebo si to nedokazi pripustit jenom pripomenu, profitservis je neuveritelne lajdackym zpusobem zabezpecen a vsichni jeho clenove odevzdali sve heslo do ruk adminu, takze dnes jsou z nich vlastne rukojmi a ipsoft s payou maji v rukou neuveritelne silnou zbran a to jsou hesla vsech uzivatelu - pro me je heslo jako klice od baraku a ty samozrejme take nebudu davat nekomu, koho vubec neznam. Nechci tady nekoho soudit, vsichni jsme na jedne lodi a chceme vydelavat sazenim a vzajemne si pomahat. Ipsoft a paya dost mozna toho hodne udelali, ale to co provadi za svinstvo, to naprosto odsuzuji. A fakt, ze sem admini profitservisu chodi vykradat informace diky heslum uzivatelu obou for, tak nastesti nikdo z adminu PROFISAZKAR.COM nemuze zneuzit, protoze stejne jako na vsech serioznich forech se hesla neukladaji (uklada se hash) a nedaji se zjistit (opet payo necekam zadne diky a na druhou stranu dekuji za BAN). Tak nevim z ceho me tady obvinujes ???

VSICHNI, KDO MATE STEJNA HESLA NA PROFITSERVISU A PROFISAZKARI, TAK SI JE PROSIM ZMENTE !!!
petranek80
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec