Pøed pùlnocí zbývá trocha èasu na ohlednutí za výsledky páteèního dne:
Clijsters - Kuznetsova
6:4 3:6 6:4 , tip 1, kurz 1.36, tip
OK
Vklad 5 000 Kè, výhra 6 800 Kè, zisk
1 800 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
France - Italy
2:3 (25:19 25:18 24:26 17:25 13:15) celkem
207 bodù, tip Over 183.5, kurz 1.85, tip
OK
Vklad 250 Kè, výhra 463 Kè, zisk
213 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
Celkový èistý zisk 4 946 Kè.
Ikdyž jsem se pøiblížil na dohled hranici
5 000 Kè, nejsem na svùj odpolední tenisový tip vùbec pyšný.
Byla to
praseèina nejhrubšího zrna a v reálu bych si vklad - èítající dvojnásobek všeho kapitálu - na tenisový zápas žen v tak nízkém kurzu nikdy nevsadil.
Ve skuteènosti jsem
Clijsters hrál spoleènì se zmiòovaným fotbalem
Španìlsko - Honduras a to v nìkolika sázkovkách buï klasicky na
výhru favorita nebo
handicap 0:2 a rovnìž
OVER 2.5 - celkové kurzy u nìkterých sázkových kanceláøá se tak vyšplhaly až na výši
1.86, což bylo pro mì už mnohem zajímavìjší.
Do
obèasníèku jsem však fotbal k tenisu pøidávat nechtìl, protože bìhem dne se objevily spekulace, že
Španìlé nastoupí s nìkterými náhradníky a tak jsem nesdílel všeobecnou eufórii, že
Honduras dostane v pohodì pìt a více branek. Mìl jsem obavu i o
OVER 2.5 a nebyl jsem nakonec daleko od pravdy.
Kim jsem prostì vìøil více než fotbalu a tak jsem ji dal do obèasníèku sólo. Že oba tipy vyšly a pøinesly mi nemalé peníze mì sice tìší, ale bylo to o chlup...
Tenis jsem mìl možnost sledovat na
Eurosportu až do necelého konce 2.setu a pak již pouze na teletextu pøes
WAP, a tak nevím, jak vypadal hernì tøetí set.
Musím na rovinu pøiznat, že od ètvrtého gamu 1.setu jsem ze sázky na
Kim Clijsters nemìl dobrý pocit a tušil jsem tøísetovou bitvu. Kdyby to bylo v té chvíli možné, vrátil bych všechny sázky na ní zpìt. Ikdyž to zní paradoxnì, jediné co mì trochu uklidòovalo bylo to, že
Kim se usmívala a byla v dobré pohodì. Jakmile se zaène mraèit, obvykle pak zaèíná do míèù nesmyslnì bušit a bývá zle....
Kdyby
Kuznìtsova zpøesnila údery, pravdìpodobnì by vyhrála.
Clijsters mì dnes svojí hrou moc nenadchla a ikdyž bude jistì patøit k favoritkám na titul ve
Wimbledonu, budu již hodnì opatrný pøi sázkách na ni.
Oè ménì jsem pyšný na tenis, o to více mì potìšil druhý zápas v
obèasníèku - volejbal. Vyšel sice se štìstím, ale po èerné sérii z tohoto týdne, jsem si trocha toho štìstíèka plnì zasloužil.
Francouzi lehce vyhráli první dva sety, ve tøetím pak
Italové chytli nástup a vedli již 10:5, aby vzápìtí prohrávali 12:17!!! Dokazáli však srovnat na 20:20, pak trochu ubrali z tempa a bylo to 20:22 v jejich neprospìch. Posléze set dotáhli do vítìzného konce 26:24. Ve ètvrtém setu si vybudovali hosté rychlý náskok až o 7 bodù /18:11/, který již nepustili. Za stavu 22:16 pro
Italy jsem
livescore pøestal sledovat. V ten moment jsem vìdìl, že jsem vyhrál, a? už dopadne zápas jakýmkoliv i senzaèním výsledkem. Èistì matematicky už nemohlo padnout ménì jak 184 bodù a já byl za vodou...
Jsem nyní kousek od magické hranice 5 000 Kè, tak pøeji sobì i ostatním, a? se daøí a stoupáme k výškám...