"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod JaraP » úte čer 20, 2006 14:03

a palce samozøejmì držím :wink:
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » úte čer 20, 2006 17:03

tak zkoušky jsem nakonec dal (za tøi, ale na stýpko ja nehraju a až mì dají diplom, nikoho to nebude zajímat, zda to bylo za jedna èi za tøi :D) a tak jsem jel domù plno oèekávání, jak dopadl zèásti mùj tiket .. a co nevidím , Ollie dostal naloženo jako malej kluk :roll: , když za 45 minut to s ním dotrénoval Lopez, chjo, že zrovna i Rochus bude iklinovat k tìmto manýrùm, jsem neèekal :cry: , no pro mì ponauèení, bez výjimek se vyhýbat tenistùm v uvod.kolech, kteøí v min. týdnu to dotáhli daleko , pokud nepùjde o Federera nebo Nadala :)

nyní mám pøed sebou dilema, je tu ještì jedna možnost, finál.zápas NBA spojený s hrou vabank, a pak druhá možnost, že si poèkám na zítøejší nabídku a zas se pokusím postupnì navyšovat .. hmm .. poboèka kousek od domu je v nìjaky restauraci, mají tam do 19h otevøeno, èili ještì je èas se rozmyslet :?:

rozmyšleno :idea: .. myslím, že když se každý podívá na tiket, tak nemusím více komentovat, musím to poøád brát jen jako hru a nedìlat z toho vìdu, takže :arrow: "VICTORY OR DEATH"

6516/neprohra Dallasu (22h - 1.37)
celk.kurz : 1.37
vklad : 2000Kè
výhra : tiket nakonec nepodán

stav banku na uètu u GB :arrow: 2000Kè (základ 4500Kè .. z pùvodních 2500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 0Kè (základ 500Kè)
stav banku u V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: 1500Kè

P.S. : to JaraP :arrow: proto se mi tam líbí, že tam mají kofèu, kterou já rád :D a ještì radši si ji dám s pizzou od Al Caponeho, k tomu dobrej sport na plátnì a mám idylku .. jinak mám dojem, že jednièkou to je od nádru cca 10 minut+ 5 minut chuze od zástavky , takže zkusit se tam nìkdy zajít podívat není tak "dlouhé" i v tìchto vedrech :)
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne stř čer 21, 2006 9:00, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » úte čer 20, 2006 18:21

Johnny, máš super deníèek ! Je to opravdu skvìlý poèteníèko ! :ave:

A? se ti daøí ! :thumbup1:
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod cica18 » úte čer 20, 2006 19:43

no jo krasne se to cte....pis vic o pivu :-)..zdravi cica17 :-)
cica18
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř čer 21, 2006 6:33

koneènì mi jede internet poté, co vèera jak jsem veèer došel z poboèky vypadlo pøipojení .. nejmenovaná firma , která nám ho zajistuje, dìlá opravdu hodnì proto, aby fungoval jak má, èas od èasu sice vypadne pøipojení, ale èlovìk nemùže chtít všechno, že?

bohužel vypadlo v nepravou chvíli, nebo? jsem za prvé nemohl napsat dost dùležitou poznámku do bloèku, a za druhé jsem nemohl pokraèovat v práci na mé diplomce, kterou nyní završuji a kterou budu obhajovat, poté, co dokonèím právì probíhající zkoušky (na naší fakultì je to krapet jinak a naopak) .. samosebou, že mì více štve to, že jsem nemohl pracovat na diplomce :evil: , než to, že jsem zde nedodal tu poznámku, tady mi nic neuteèe, ale u diplomky už mám jednodenní ztrátu, tolik práce a tak málo èasu :? :roll: .. taky jako já vše odkládáte až na pozítøí a pak nestíháte? :mrgreen:

nyní se dostávám k oné poznámce pro bloèek, kterou jsem chtìl napsat ještì vèera veèer, kdyby velectìná firma nám opìt na celou noc nevyhodila pøipojení :roll: :evil:

jak jsem psal vèera, po 18h jsem šel do poboèky, došel jsem tam kolem tøi èvrtì, èili ještì 15 minut byla rezerva .. najednou jsem v ruce držel ty 2 tisíce a øíkal si, mám to opravdu dát :?: když to vše prohraju, pak už nebudu mít nic,s èím bych mohl dál tipovat .. nyní si uvìdomuju s odstupem èasu, jak zaèínám být na tom závislý :D , ale kupodivu ne tím destruktvním zpùsobem, kdy èlovìk pro to zrujnuje celý svìt, ale naopak, kdy èlovìk chce být v tom kolobìhu vášnì a oèekávaní, ale pøesto nechce pøijít o svùj majetek .. jak jsem tak stál, uvìdomil jsem si, že zítra mám zkoušky (støeda), uvìdomil jsem si, že už i tak mám dost velký nervy z tìch závìreèek, diplomky, blížících se státnic, a ještì si pøivádìt další nervy, pøípadné frustrace ze sázení , do toho se mi vloudila myšlenka s tím, že jsem opravdu nenašel odvahu a sílu na to, abych vše vrazil jen tak do tiketu .. prostì jsem na poboèce vymìknul a nic jsem nenaložil :oops: .. tady nejde o to,že jsem se vyhnul Dllasu, ale jde tu o to, že jsem se odcizil svým ideálùm a stal se materiálním, tak nìjak jsem zradil sám sebe :roll: :cry: nìkomu to možná pøijde jako malichernost, mám být rád, že jsem si zachránil tiket, když já jsem tak zásadový :?

každopádnì jsem narazil na zajímavý poznatek ohlednì srovnání kamenaèek a net.sázkovek :arrow: net.sázení má urèitì to svoje, ale na netu bych na stoprocent už dávno prohrál i svoje kalhoty, tam totiž èlovìk ztrácí pojem o hodnotì penìz a bere to jen jako nìjaká èísla, která pomalu ani nic neøíkají .. u kamenaèek èlovìk vše vnímá jako bankovky, peníze, které èlovìk drží v ruce a mají svou hodnotu - øíká se tomu cena penìz .. èlovìk si tìchto penìz více váží a tøikrát pøekroutí korunu, než ji dá na tiket, kolikrát se mi už stalo, že když jsem utíkal na poboèku, mìl jsem v hlavì vklad , ale když jsem pak vypisoval ten vklad a podával to obsluze, nakonec ten vklad byl o hodnì nižší

no, co ted ale :?: jelikož jsem tuto poznámku nedal vèas (kde neomlouvá fakt, že nebylo pøipojení) , tak samosebou se vystavuji do role lháøe, vystavuji se pochybnostem o regulérnosti svého bloèku :oops:

zas na druhou stranu bloèek má sotva 15 dní a tak je logické, že tam jsou poøád mouchy, které je tøeba vychytat .. a tak si zavedu, tuším, 8. pravidlo :arrow: cokoliv, co sem napíši, budu brát jako nemìnné, pøípadné zmìny na tiketu bud doložím èíslem tiketu a patøièným odkazem anebo kopií tiketu .. na ostatní vìci nebude brán ohled a tiket bude zapoèítán , tím jistì odstraním veškeré pøípadné pochybnosti ale hlavnì zamezím dalším zmatkùm :roll: :thumbup1:

no, a jako takové sebepotrestání si odeètu z banku pro V-tip 500Kè, abych pøíštì bud nedìlal ramena, anebo abych to , co napíši , opravdu naložil :oops:

takže nyní mám pro V-tip bank :arrow: 1500Kè

brzo bude 8h a pokud mì nevypadne pøipojení :roll:, tak se zkusím znovu podívat na nìco z nabídky, než budu muset zase utíkat do školy na další zkoušky :(
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř čer 21, 2006 8:36

-------------------------------------------------------------

Podle mì je zbyteèné ztrhávat si 500 Kè. Ten basket si nevsadil, tak proè se nesmyslnì trestat? Tìch pìt stovek si v klidnì banku ponechej.

U sázení v kamenných poboèkách nebo na internetu je vklad opravdu o nìèem jiném. Na internetu je to pár èísel, ale v pøípadì kamenné poboèky tam èlovìk nese v ruce bankovky a jinak pøemýšlí o jejich hodnotì. Alespoò to je mùj pøípad.

Internetové sázení /nonstop provoz/ mùže udìlat z èlovìka závisláka. Na druhou stranu se díky livebettingu dá spousta sázek zachránit èi snížit ztrátu. V pøípadnì èekání na poslední tip v akovce mùžeme pojistit výhru protikurzem apod.

Pokud to jde, sázím vìtšinou tipy, kde pobìží livebetting. A tøeba bez Betfairu si nedokážu sázení už ani pøedstavit. Tu burzu sázek miluju. Tøeba v pondìlí duel Anèiè - Quereshi (7:6 6:7 7:5). V livebettingu se kurzy postupnì mìnily až na maxim. hodnoty: 1.40 ku 22.00 a s tím už se dá solidnì obchodovat. Ještì lepší to je u ženských tenisù - jedna má break a kurzy se otoèí - což se u ženského tenisu dìje témìø pravidelnì. Bohužel livebetting je èasovì nároèný.

Hodnì štìstí!

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř čer 21, 2006 8:37

dnes a zítra mám 30.mìsíèní výroèí, dá - li se to tak nazvat, kdy budu "slavit" dohromady den setkání i konce (jaká to ironie, že?) s mou životní láskou :cry: , holt nikdo nežije vìènì, že? pro Helenku tedy :drunk:

ale a? nevnáším smutek, depku a sentimentalitu, budu se vìnovat tipování, což vedle skládání hudby a psaní knih bylo to, co mì udrželo nad vodou po celou tu dobu, mimochodem mùj pøíchod na toto forum souvisel tak nìjak s tímto vším a vlastnì díky tomu jsem tady pøišel, vydržel a ještì nìjaký ten pátek zùstanu 8) .. no tolik moje menší osobní zpovìï, a? si každý nemyslí, že jsem jen nìjakých pár písmenek, ale že je za nimi i citlivý èlovìk :mrgreen:

protože mám dnes a zítra další zkoušky (v pravý èas, že? :roll: ) a myšlenky jsou ted krapet jinde, tak tentokrát sestavím tikety na dva dny, protože 2.kola tenis.turnajù jsou vždy dvoudenní , a tak lze èekat širokou nabídku, kde tentokrát se pustím do kombíku, paradoxnì ale vìtšina zápasù se hraje dnes :) .. a nyní k nabídce

Hájek- Hájek letos poøádnì nastartoval svou karieru, když se dostal do tøí F na chall, kde dva dokonce i vyhrál (Barletta, Prostìjov), vše bylo na antuce, a tak lze usuzovat, že tento povrch preferuje a rád na nìm hraje (což dokazuje i fakt, že vynechal grass a WImbl.), min.týden v Luganu trošku odpoèíval po usp.Prostìjovì , no nyní se mùže znovu nadechnout k dal.dobrému výsledku, nebo v 1.k. porazil Tuksara, a nyní bude hrát s Azzarem o CF, a upøímnì Ital je jistì hratelnìjším než Tuksar, už jen proto, že Azzaro nejspíš muže dìkovat za postup tomu, že HIdalgo byl myslí na Wimbledonu, Talošova forma a letoš.výsledky jsou hodnì slabé, když vesmìs procházel kvaldou, ale konèil v uvod.kolech, jen jednou pøešel dál , v CHiassu tehdy vypadl v SF, Ital rozehraný jistì bude , každý týden odehraje kvaldu a aspon to 1.k., ale o formì se jistì nedá mluvit, navíc Italové mimo Itálii nejsou tak nebezpeèní

Ghem + Brands-oba tyto tipy založeny na jednoduché spekulace, poèetná španìlská kolona na tomto chall. , kde až na Hernandeze všichni ostatní míøí na Wimbledon, Portas je out jako i Hidalgo, a když k tomu pøidám, že Marach taky hraje na Wimbl., nezbývá mi, než dát na spekulaci, že Montanes s Vicentem nenechají èekat spanìl.kamarády dlouho v Braunschwiegu a pøipojí se k nim, jak jen rychle to bude možné, pøece jen Wimbledonský turnaj a jeho okolí je jistì vìtším turistickým i tenis.lákadlem než nìjakej chall. v nìm. zapádokovì(zkouším se na to dívat ze strany rozmazlených tenistù :) ) .. Ghem navíc ted chytil slušnou formu, když min.týden v KOšicích došel z kvaldy až do CF, naopak Brands je domácí neznámá mladá nadìje, která ale vyøadila v 1.k. Zabaletu , který ale myslel více na fotbal ARG repre s HOL :)

Hernandez- Spanìl tady pravidelnì startuje už nìkolik let, a sice až loni tu pøešel pøes uvod.kola a dokonce celý turnaj vyhrál, tak vìøím, že i letos by chtìl svùj start trošku více opepøit, už jen proto, že nejede na Wimbl., v letoš.sezonì se dost propadl a vyjma ROlandu si nic nevydìlal, navíc Kulihrach a být ve CF chall. o dotaci 120 tis. :?: to fakt ne :)

Mauresmo-Amálka po zklamání na Rolandu se bude chtít jistì spravit chut na grassu a tím tedy na Wimbledonu, k tomu je tøeba se dobøe pøipravit a rozehát a od toho je tu turnaj v Eastburne, zde narazí an krajanku Dechy, která sice obèas zazlobí, ale snad to nebude v tomto pøípadì, na grassu se silový tenis více prosadí a u žen to platí dvojnásob

Vacek-když se mrknem na Simona a jeho zápasy na grassu, mùžem usoudit, že to není jeho skupina, když si pak dáme dohromady fakt, že mu více sedí pomalejší povrchy a že jeho motivace by mohla být nízká vzhledem k faktu, že v Halle tomu moc nedával, rýsuje se celkem zajímavý a pro mì až neuvìøitelný tip na Vacka, který v posl.dnech chytil druhou mízu èi co, když na posl.turnaji ve Furthu uhrál CF a ted v Notts prošel kvaldou a jako lucky loser vyøadil v 1.k. nasaz.jednièku Johanssona po vel.boji, otázkou je, zda je schopen zopakovat stej.výkon, no rozehraný je, možná i trošku motivace bude , role outsidera mu jistì sedí, no a Simon je na grassu rozhodnì slabším než Thomas J po zranìní

Soderling-když Robyn pøetalèil jednoho bombardaka, tak snad pøetlaèí i dalšího, který ovšem ale je v souèasnosti v celkem dobré formì a pohodì a grass mu sedí, no ale já ty žabožrouty nemusím, a tak budu vìøit, že Svéd pøece jen zas vyválèí ty tajbrejky :)

Bjorkman-Vanìk a jeho motivace na grassu = nula, možná i mín, navíc mì ted nepøijde, že by mìl mimoøádnou formu, Bjorkman sice v singlu letos žádné výsledky nemá, ale v deblu doslova s Maxem øádí , navíc z min.týdne si pøivezl debl.vítìzství v Queens , takže jistì je slušnì rozehrán na singla v Notts, navc vìøím, že u Svéda bude vìtší motivace do zápasu, protože když už Svéd zde nehraje debla, je tu kvuli singlu a tomu, aby eventuálnì ze pøipravil na debla i singla na Wimbl.

Mirnyj-Murray porazí Tursunova a hned je faovritem proti Maxovi, který zde hraje jen singla , obhajuje lonské finále a v posl.dobì je u nìj zaznamenán jak narust výkonnosti, tka i motivace ? Andy je faovritem, aè po rozchodu s trenerem hraje jako ponocnej a bez stávy? možná hraje doma na grassu, ale pokud MAx nepustí zápas, tak si jen tìžko dovedu pøedstavit, jak ten chlapeèek mùže porazit Maxe :)

Melzer-JCF loni na grassu celkem zazáøil, ale letos je to o nìèem jiném, uvod sezony o nièem, antuk.sezona taky mohla být lepší, jako by poøád se hledal a nemohl najít ten správný rytmus a pohodu, od Rolandu, kde celkem vyhoøel , nikde nehrál a tak si nedìlám iluze, že by ted v HOlandsku zahrál super tenis s mimoøádnì velkou motivací, spší odehraje, co dùm dá, nebo spíš, co Melzer dovolí, ten , pokud udrží chladnou hlavu a bude mít kliku pøi dopadech míèku kolem èáry, mùže slavit uspìch, konec koncù na grassu se mu v minulosti celkem daøilo a z deblu má celkem vyšperkovanou hru na síti, tolik potøebnou pro grass

Krajicek-tady si vybírám zápas jen èistì proto, že Krajicek a grass , to celkem jde k sobì, navíc hraje doma , Koukalová se mi nikdy nelíbila jako hráèka, svými rozmary na kurtu i mimo nej si mì nezískala a nìjak nevím, že by ted byla on hot streak

Huss/Moodie-Malisse a Mathieu se snadno porouèeli v 1.k. singlu, a vzhledem k tomu, že v posl.dobì tomu "hodnì" dávali , soudím, že jejich motivace pro debla nebude nijak záøivá, už jen proto, že Malisse toho po zranìní moc nenahrál a letos zas tolik neválí , PHM mìl letos dobré momenty, ale na grassu si asi o nich muže jen nechaz zdát, proti nim nasaz.pár èíslo dvì, který se dobøe zná , oba navíc jsou dobrými deblisty s kvalitním servisem a hrou na síti, snad tedy tentokrát logika zvítìzí

Brazílie, vìtší držení míèe - soudím, že Brazilcùm v posl.zápase už o nic nepùjde, první flek mají jistej, a tak koneènì mùžou hrát uvolnìnì a v pohodì, to znamena, jedno velký celozápasový báèko , s velkým množstvím nahrávek, individuálních akcí a pokud kauè Brasil nasadí od zaètku Robinha, tak vìøím, že i pohledných golových akcí .. Japonci budou hrát o všechno, musí utoèit, pokud chtìjí postoupit, sice i plichta jim staèí, ale pak by záleželo na zápase CRO vs AUS, no soudím, že i tak Japonci se nebudou od zaèátku pouštìt do utoèení a že se pustí do utoku poté, co se jim podaøí udržet dobrý výsledek do poloèasu a pak v 2.pol se eventuálnì osmìlí k vìtší aktivitì .. samosebou je tu plno spekulací, každopádnì nevìøím, že by hraèièkové z Brazílie nechali hrát více šikmooèky :)

a takto jsem upatlal kombíka, schválnì riskantního s velkou šancí neuspìchu, abych to storno Dallasu kompenzoval pravdìpodobnou ztrátou u tohoto tiketu

skupina A
4902/Montanes vs Ghem (zítra - 2.87)
4905/Hájek vs Azzaro (14:30 - 1.45)
skupina B
4752/Huss+Moodie vs Mathieu+Malisse (12:30 - 1,60)
4703/Bjorkman vs Vanìk (14:15 - 1.50)

1752/Brazílie , vìtší držení míèe (zítra - 1.12)
skupina C
4906/Vicente vs Brands (13h - 3.21)
4702/Soderling vs Mahut (15:30 - 1.50)
skupina D
4609/Krajicek vs Koukalová (13:15 - 1.50)
4501/Ferrero vs Melzer (13:15 - 1.80)
4821/Mauresmo vs Dechy (13:45 - 1.21)

konstanta
4705/Murray vs Mirnyj (14:30 - 1.80)

vklad : dvojice (6x50Kè), trojice (4x50Kè), celkem 500Kè
výhra :0

stav banku na uètu u GB :arrow: 2000Kè (základ 4500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 1500Kè (základ 500Kè)
stav banku v rámci V-tipu po vyhodnocení tiketu 1500Kè

omluvám se všem za zmatky v tomto bloèku :oops: :( , mìjte shovívavost, brzo budou tak minimalizované, že nebudou žádné , hodnì stìstí všem ! :)
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne ned čer 25, 2006 8:05, celkově upraveno 4
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř čer 21, 2006 9:00

AMZ píše:-------------------------------------------------------------

Podle mì je zbyteèné ztrhávat si 500 Kè. Ten basket si nevsadil, tak proè se nesmyslnì trestat? Tìch pìt stovek si v klidnì banku ponechej.

U sázení v kamenných poboèkách nebo na internetu je vklad opravdu o nìèem jiném. Na internetu je to pár èísel, ale v pøípadì kamenné poboèky tam èlovìk nese v ruce bankovky a jinak pøemýšlí o jejich hodnotì. Alespoò to je mùj pøípad.

Internetové sázení /nonstop provoz/ mùže udìlat z èlovìka závisláka. Na druhou stranu se díky livebettingu dá spousta sázek zachránit èi snížit ztrátu. V pøípadnì èekání na poslední tip v akovce mùžeme pojistit výhru protikurzem apod.

Pokud to jde, sázím vìtšinou tipy, kde pobìží livebetting. A tøeba bez Betfairu si nedokážu sázení už ani pøedstavit. Tu burzu sázek miluju. Tøeba v pondìlí duel Anèiè - Quereshi (7:6 6:7 7:5). V livebettingu se kurzy postupnì mìnily až na maxim. hodnoty: 1.40 ku 22.00 a s tím už se dá solidnì obchodovat. Ještì lepší to je u ženských tenisù - jedna má break a kurzy se otoèí - což se u ženského tenisu dìje témìø pravidelnì. Bohužel livebetting je èasovì nároèný.

Hodnì štìstí!

máš pravdu a když s tím pøišel èlovìk jako ty a nevadí mu to, tak už to má svou váhu a já na to dám, èili si to ponechám a nebudu se tím trestat (ale když už nic, tak aspon v rámci trestu vynesu smetí a vysaju :D ), s tím tedy provedu patøièné úpravy a zmìny v banku atd

jsem rád, že nejsem sám, kdo vnímá to rozhraní penìz u netovek a kamenaèek , tím nastává známé dilema, zda je lepší to, co má èlovìk v ruce a kapse anebo co má na uètech, na kreditkách atd , respektive jsou lepší kamenaèky x netovky?

livebetting, tam ještì moc nejsem zbìhlý vzhledem k tomu, že jsem s tipováním na netu zaèal pøed pár mìsíci, ale soudím, že by to mohlo být fajn v pøípadì, že èlovìk má svýho favorita, a pak jen vychytat ten správný okamžik a osolit ho .. vlastnì podobnì se mi to daøilo ted nedávno u ROlandu s Nadalem, kdy jsem vidìl v tv, jak Roger prostì nezvládá, pøesto vedl 65, no a kurz byl rázem na Nadala nádherný a tak jsem do toho šel .. škoda, že nabídka GB pro livebet není tak pestrá, a na Betfair si netroufám , každopádnì má to nìco do sebe a dá se tam opravdu smazat dost ztrát a já se jistì v rámci GB do toho budu èas od èasu pouštìt

díky za pøání stìstí , to samé pøeji i já tobì .. jako i ostatním .. no a já mažu do školy, GL ! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 22, 2006 7:52

tak mùj kombík sice nemá za sebou všechny zápasy, ale konstanty mi nevyšla, když Max neporazil Murrayho, což je pro mì signál zázraèného zmrtvýchvstání tohoto mladého Brita jako v min. týdne jsme mohli viidìt u Henmana, což je fajn, ale taky si to ten mladík mohl nechat na jiný turnaj :)

každopádnì tiket lost a já v posl.dvou tiketech projel 1000Kè a jak jsem se dostával blízko k tomu, abych vymazal manko skrz ty Svédy , tak jsem se tomu zase vzdálil, sice v banku V-tipu jsem poøád v plusu, ale celkovì tam líta 1500Kè :roll: :? .. však já to dostanu zpìt, i kdybych mìl vzít brokovnici a zajít na centrály V-tipu , aby mì to vydali :twisted: :D

dneska mám opìt zkoušky, takové druhé kolo tìch, co zaèaly vèera, takže se dovím celkový výsledek, který bude jistì OK :lol: .. no, aspon, že nìkde se daøí :)

dneska je na programu závìreèné kolo kvaldy na Wimbledon, ze kterých vzejdou uèástníci hl.soutìže, at už jako zasloužilí vítìzové anebo jako lucky losers (i zde na Wimbl. se to bude losovat , mimochodem zatím se nikdo neodhlásil z hl.soutìže) , možná to nìkdo ví, možná ne, závìreèné kolo kvaldy by se mìlo hrát na 3 vítìzné sety

samosebou vrcholí turnaje ATP, chall., ale asi drtivá vìtšina sázkaøù a a lidí, se sledují sport, se zamìøí na MS, kde se bude hrát zápas roku, možná i desetiletí - naši s Talošama .. postupová matika je jednoduchá, naložit desítku Italùm a jít ze skupiny jako první, to jistì naši hráèi zlvládnou s prstem v nose :mrgreen:
paradoxnì nejvíc zamotaná skupina, kde i Amíci mají dost reálnou nadìji na postup a kde ani Ghana, ani Taloši nemají postup jistý, chjo, proè tam zrovna jsou i naši,že? :roll:
pøiznám se, že jako fanda Lazia a ital.fotbalu bych pøál postup Talošùm, ale že mají v týmu Tottiho :evil: a Buffona èi jiné povedené typy, budu to pøát našim, vždyt to je jako kdybych mìl fandit AS Romì a Juve dohromady, blééé, hrozná pøedstava :roll: :lol: ale ted vážnìji :)

zjistil jsem, že GB mají v nabídce taky kvaldu na Wimbledon a kurzovì zajímavìjší, tak možná nepoletím do poboèky .. no nejdøív ale vyberu zápasy a snad tentokrát budu mít stastnìjší ruku :(
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 22, 2006 8:58

a protože poøád nevím, zda naložit ve V-tipu nebo využít toho navýšeného banku u GB, tak si vypíši i kurzy u vybraných zápasù u obou sázkovek a po porovnání se pak rozhodnu , prvnì budu vždy psát kurz od V-tipu

Chiudinelli (1.46 - 1.40)
-Svýcar se mi líbil už v Halle min.týden a tuto kvaldu , jak si možná nìkdo všimnul, jsem mu dost vìøil a vlastnì nikdy nechyìl v mém výbìru, èili i nyní budu vìøit jeho formì, rozehranosti , a chuti si zahrát hl.soutìž na tomto vel.grand-slamu, oproti Granollersovi má výhodu povrchu, pøece jen Spanìl je antukáø , výhoda ve zkušenostech i v pøece jen lepší rozehranosti na grassu

Dancevic (1.60 - 1.45)
- Frank byl taky muj kun v kvaldì , takže nemusím dodávat, že má celkem formu a pohodu , na tomto pvorchu je slušnì rozehrán a to nemluvì o jeho letoš.výsledcích, kde jasnì dává najevo, že se mu chce hrát a sbírat body, vìøím, že stejný bude i jeho hlad po hl.soutìži, ovšem proti sobì mám nepøíjemnyho soupeøe - Okuna, který má dost zkušeností na to, aby Frankovi cestu za Wimbledonem zkomplikoval, ovšem už zaostavají u nìj další faktory jako rozehranost èi letošní jeho výsledky, které nejsou moc pèsvìdèivé .. Okun ted porazil dva hráèe, kteøí mìli v puse a na botách antuku z min.weeku (Calatrava + Patience), èili zas tak svìtzoborné to není, že je Okun tam, kde je .. a v neposlední øadì tohoto tenistu nemám rád

Pless (1.35 - 1.40)
-další mùj kun z kvaldy :lol: a to je ještì jeden pøed námi :wink: , Pless má rozhodnì kvality i rozehranost, vèetnì herního stylu, aby porazil Klece, a to nemluvì o zkušenostech, kdy se už párkrát tento obrovitý Dán dostal do hl.soutìží vel.turnajù , Dán si ted celkem v pohodì s Vahalym a Vicem, což jsou jistì srovnatelní hráèi s Klecem .. Nìmec naopak pøešel pøes antukáøe venturu, který svými výkony se propadl do míst, kde nemá jistou uèast v hl.soutìži ani na chall. :roll: a poté nevýrazného Haehnela .. ted má ale proti sobì jiný kalibr, drtivý servis a obrovitého chlapa na síti, k tomu tøíseták, tìžký ukol pro Klece

Arthurs (1.26 - 1.25)
-a tady je mùj poslední kun kvaldy :D , zkušený mazák a ostøálený matador tenis.dvorcù, zejména tìch grassových :) co k nìmu dodat, motivace u nìj jistì je , vèetnì rozehranosti (viz nedávný uspìch v Surbitonu), zkušenosti jasnì hrají v jeho prospìch , v pøedešlých kolech ukázal, že i bojovnosti má dosti, když v obou zápasech zvládl tajbrejky .. Faurel mìl velkou kliku na soupeøe, když chytil Armanda a Adriana Garciu, to se to pak hraje :D, nyní má ale proti sobì soupeøe, který moc nebude hrát výmìny, ale bude to hrát pìknì zostra a od podlahy

jdem na chall. a turnaje ATP .. MOntanese nakonec vynechám, to, že vèera Vicente postoupil, naznaèuje, že Spanìlé asi zas tolik nepospíchají a minimálnì do pátku se v Nìmecku ještì zdrží, mohlo mì to taky napadnout, když Spanìlé budou hrát o víkendu svùj osmifinálový zápas :roll: naopak mì trošku zaujal
Behrend (1,61 - GB nevypsano)
-ten je slušnì rozehraný z min.týdne, navíc hraje doma, je tìsnì pøed zahájením Bundesligy, a tak pokud chce znovu angažmá v této velmi lukrativní soutìži, mìl by se tedy prezentovat velmi dobrými výkony a výsledky, konkurence je letos dost veliká .. Gonza sice letos hraje celkem slušnì, ale snad to nebude staèit na domácího hráèe, který pøece jen, když se mu chce, dovede zahrát mnohem lepší tenis

Soderling (1.41 - 1.35)
-když poøád vìøím svým konùm, nemùžu tedy vynechat i dalšího :D , Svéd naplnuje moje pøedpoklady, což mì tìší, a jako jeden z mála, opravdu hraje naplno a snaží se nìco uhrát, není divu, pøece jen body i prachy chybí :) každopádnì dosud porazil GImelstoba s Mahutem, což jsou trošku jiné typy hráèù než Janko, který má sice tvrdý servis, ale hraje od baseline na winnery, na sít moc nechodí .. na druhou stranu mì Tipsa nepøijde jako nìkdo, kdo má dobrej return a dovede si poradit s nátlakovou hrou servis-volej , a i když Janko prošel kvaldou a vèera vyøadil vysmátého Sricha, stejnì rozjetej je i Soderling , který navíc sehrál zápasy s tìžšími soupeøi

Gasquet (1.31 - 1.28)
-zdá se, že Ríša našel koneènì svùj ztacený rytmus, možná je to i tím, že zapuosbilo kouzlo Wimbledonu , možná i tím, že tady obhajuje lonský uspìch, kdo ví proè, což ale nebudem øešit, hlavní je, že se mu zaèíná daøit a že zvládá krizové momenty zápasù, kterých mìl celkem dost na tomto turnaji, a co více, prokázal se i bojovností a nasazením .. Simon si muže mnout ruce, bez vìtšího úsilí a chuti došel do CF, což je jistì dál, než si pùvodnì myslel, hodnì za to mùže dìkovat svým soupeøùm, kteøí se de facto porazili sami (že Mr. Vacek ? :doh: ) .. vìøím, že Richard nìco podobnýho neprovede a pokud bude mít zápas dobøe rozehraný, dovede ho do vítìz.konce

na fotbaly si nechám zajít chut, a radši se budu nezaujatì kochat nad hrou, i když uvažuju, že si dám minikombík s vkladem na skupinu 5Kè, kde si dám u V-tipu obdobou U/O , at fandím utoènému fotbalu èi betonu :lol:

tak vybráno je, ted už jen, co vrazím na tiket :idea: :?: nakonec poletím do V-tipu, kurzovì je to mnohem lepší i s tím MP , navíc bude hic, po zkoušce zízen i duvod si dát jednu vychlazenou dvanáctku :D .. tím ale budu muset sestavit min. 3AKU :roll:

Chiudinelli, Dancevic, Pless, Arthurs, Behrend, Gasquet, Soderling

z výbìru vyhazuju Dancevice a behrenda, pøece jen Okun je nevyzpytatelnej týpek a s Behrendem si poèkám až na CF :) .. tak už jen 2 zápasy vyhodit ? pùjde ven Gasquet, žaboužrouty nemám rád a ještì navíc hrají dva proti sobì .. kdo další ? nebo to mám nechat ve 4AKU ? Soderling + Arthurs je na tiketu, koho tedy vybrat , Pless x Chiudinelli, blbý 3AKU :evil:
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec