IPSOFT – jeho skutečná tvář

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod ringo74 » ned dub 29, 2007 10:42

games píše:pokud někdo okrade kamaráda,tak je to prostě a jednoduše svinstvo nejhrubšího zrna a pokud se někdo jiný takového člověka zastává anebo to bagatelizuje,tak to znamená,že s tím v podstatě souhlasí.

Je mi na blití z podrazáků i z lidí,kterým takovéhle jednání,az už z vlastní hlouposti,nebo pokrytectví anebo řitolezectví nevadí.

:thumbup1:
Musíme si pomáhat!!!
ringo74
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » ned dub 29, 2007 11:57

Bohužel jsem byl teď 2 dny mimo a diskuzi jsem si kompletně přečetl teprve až dnes. Nedá mi to a musím zareagovat.

Na profitservisu já jsem nikdy nebyl a už pár měsíců mám jasno v tom, že tam ani nikdy působit nebudu. Když se tu rozjížděly nová pravidla, strhla se tu obrovská kampaň na to, jak profíka zničit. Konkrétně jak přetáhnout co nejvíce členů na zmiňované forum. Myslím si že autory této akce vám nemusím představovat. Důvody byly, že s novými pravidly dojde i k zániku celého fóra. Zasévání nejistoty, tajná propaganda, přetahování lidí, pomluvy ... praktiky hodící se pro jistý režim :roll:
Jsem nesmírně rád, že profisázkař tuto nechutnou a podlou kampaň ustál a nyní si vede více než skvěle. Yield 14% za duben je naprosto fantastické číslo, ve které nikdo myslím ani v těch nejdivočejších snech nedoufal. Za toto patří všem lidem kteří se na tom podíleli ohromný dík a veliká poklona :ave:

Myslím si že všichni lidi se mohli přesvědčit, že nová pravidla jsou sice tvrdá, ale zároveň i spravedlivá a nesou své ovoce.

Nikdo nejsme bez chyby, každý občas nějakou udělá. I já s odstupem času lituju některých svých vyjádření na tomto foru. Něco jiného je ale udělat chybu, například v afektu, nebo záležitosti kde hrají roli emoce.
Toto, co udělal IPSOFT, je věc naprosto neomluvitelná. Není to jednorázová záležitost, je to cílená akce s jasným záměrem. Nechápu jak tady mohou lidé psát o nějaké druhé šanci. Udělat tohle jinde, kde je to více ošetřené, je to skoro na žalobu!!! (nejsem právník, berte to s nadsázkou)

Lidi kteří tu ipsofta brání, mají zhruba takový smysl pro čest a morálku jako ipsoft sám. U některých mě to ani nepřekvapuje, u některých naopak a je mi to celkem líto.

Jak jsem psal, neznám profitservis, ale koukám že lidi kteří se tu postavili za Btipa jsou již bývalí členové profitu. Tomu se říká svoboda vyjadřování a opět to vede k výše naznačenému režimu :roll:

No, je na zvážení každého z vás kam se chce zaškatulkovat. Chápu že drtivá většina lidí z tamního fóra neměla o ničem ani potuchy, ale nechápu jak můžete věřit adminovi, který je tohoto schopen. Co kdyby přístě opravdu zkusil vaše loginy a hesla k sázkovým účtům. U někoho se náhodou trefil (Jinak souhlasím s AMZ že mít stejná hesla je velice nerozumné)

Trochu jsem se rozepsal, ale Btipa si dost vážím a byl jsem na NN fóru které on zmínil a jsem na dalším jím jmenovaném foru. Takže se mě tato věc celkem osobně týká :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod mobil » ned dub 29, 2007 14:14

Iba jedna veta.
Rozumiem tomu čo napísal btip a plne podporujem jeho názor.
Koudelka, JZD CHvojkovice-Brod:
"Nemusí pršet, jen když kape!"
mobil
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » ned dub 29, 2007 18:02

Ja naprosto souhlasím se všemi argumenty,co jste zde napsali,ale Petránek mě teda hned po příchodu z práce rozesmál.Děkuji ti :wink:
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod games » ned dub 29, 2007 22:24

Tak jsem napsal na Profit příspěvek a rozloučení a ten byl za chvíli smazán,což tam nikdy nebývalo zvykem,a dost lidí se mi po mesengerech ptá,co jsem tam vlastně napsal a proč už tam nejsem,tak ho postnu i sem...doufám,že místní admini ho nesmažou :-)

GAMES : PROFITSERVIS.NET

Poslední cca rok ve mě roste rozhodnutí tady skončit z důvodů vynášení tipů odtud apod.
Vím na 100% kdo a komu odtud nosí tipy ven,ale protože za prvé tipy odtud nejsou nijak exklusivní a za druhé to nosí mým přátelům,které nechci udávat,tak jsem nikdy neměl důvod to nějak rozmazávat - pouze to ví více lidí,a tak se stalo to,co bylo asi zřejmé - udělaly se tu různé skupinky,které si tipy posílají přes mesengery anebo volají a na Profit se dávají tzv. ,,béčkové tipy,,.
Dělám to i já a vůči ostatním jsem za to měl dost výčitek a ti z vás,se kterými se kamarádím o mém rozhodnutí už delší dobu vědí,i o důvodech,které jsem uvedl výše.
Moc jsem se napřemýšlel,jak tohle změnit,ale bohužel mě žádná řešení nenapadla.

V současné době se ovšem přihodila další věc,kterou prostě nedokážu přenést přes srdce -a pokusím se nazvat věci pravými jmény.
Napřed bych ale rád zmínil jednu asi dva roky starou historku: byl jsem členem Ikeho fora Kamelot,kde byl i Ipsoft a další odtud - mmj. smolař,misel atd... a jednou tu smolař vyhlásil,že tu končí a nějaké věci k tomu a já,protože jsem v té době(ostatně dodnes) byl se smolařem kamarád a také s kukubou,tak jsem v rámci jedné debaty s kukubou dal na cca 5 minut heslo(změnil a potom opět změnil) kukubovi,aby se mohl podívat,co k tomu napsal smolař na Kamelotu - podotýkám,že v té chvíli tam nebyl jediný živý tip a ani se naše diskuse tipování netýkala !!!!
Kuba to poté řekl smolařovi a tak jsem dostal ban(z pohledu skutku oprávněně!!!!)
Ipsoftův komentář tehdy byl ve smyslu,že takováhle věc je nejen absolutně nepřípustná a že tohle zaslouží nekompromisní doživotní ban,ale že ještě takový podlý člověk by měl dostat přes hubu

Ipsoft nyní okradl mého kamaráda,což se v branži lidí,ve které se pohybuji považuje za to nejhorší svinstvo.
Nechápu,kde se tady mohlo vzít 20 lidí,kterým tohle nevadí a ještě to bagatelizují - zda to dělají ve své hlouposti anebo pokrytectví,aby jim náhodou odtud neunikl nějaký tip. Tohle jednání má moje nejhorší opovržení a já,pokud bych kamarádovi ukradl takovéhle věci,tak se propadnu hanbou a na internet se s mým nickem a IP adresou už nevrátím.

Mluvil jsem ted o tom docela dlouho s mým kamarádem B-tipem - znám ho dost let a je to velmi férový,slušný,vzdělaný člověk - kamarád,kterého by asi chtěl mít každý a to,co se stalo beru velmi osobně - nebudu na foru s žádnou sviní a s lidmi,kterým svinské a podrazácké jednání nevadí.

Děkuji za navázaná přátelství tady,na kterých se, alespon co se mě týká, tímto nic nemění a prosím o vymazání nicku.
Věřím,že každý slušný člověk mě bude následovat a vám ostatním přeju hodně štěstí obvzlášt v osobním životě.
games
Host
Host

Příspěvekod KODA1 » ned dub 29, 2007 22:27

gamesi:ten příspěvěk tam je
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod games » ned dub 29, 2007 22:33

KODA1 píše:gamesi:ten příspěvěk tam je

aha,tak to sorry - psalo mi pár lidí,proč tam nejsem a že tam nic o tom nevidí :-)
No,alepson je vidět,že tam nechodím na cizí hesla nebo nicky - tímto se tedy za to omlouvám a místní admini,at to klidně smažou :-)
games
Host
Host

Příspěvekod KODA1 » ned dub 29, 2007 22:39

games píše:
KODA1 píše:gamesi:ten příspěvěk tam je

aha,tak to sorry - psalo mi pár lidí,proč tam nejsem a že tam nic o tom nevidí :-)
No,alepson je vidět,že tam nechodím na cizí hesla nebo nicky - tímto se tedy za to omlouvám a místní admini,at to klidně smažou :-)

Pro mne za mne,at to tu třeba zůstane.Já jen,abych to uvedl na pravou míru
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » pon dub 30, 2007 0:59

Během tohoto víkendu jsem se dozvěděl tolik novinek o profitservisu, že mě již nepřekvapuje, že se tamní lidé, za svého admina postavili. A už vůbec bych se nedivil, kdyby se díky tomu, že lidé začali odcházet, najednou hlasování opakovalo. Ba právě naopak, tento krok já bych teď očekával Mám totiž teď celkem slušný přehled o tom, jak tamní fórum funguje a dovedu celkem spolehlivě předvídat jejich kroky. Ale to je jejich věc, já bych se už této kauze nerad věnoval. Já jsem chtěl především napsat, že jsem moc rád, že se na profitservisu našla alespoň hrstka slušných lidí, (jsou to ti, kteří ve světle událostí odešli). Zároveň všechny, kteří tak učinili považuji od této chvíle za své přátele a mohou v budoucnu počítat s mojí maximální podporou. Díky Vám. :!:

Já totiž odjakživa dělím sázkaře na 4 skupiny:

4 skupina sázkařů – lovci
To jsou lidé, kteří sedí celý den na MSN a vyzvídají co hrají jiní. Tipy které vysomrují, pak dále vyměňují za jiné.

3 skupina sázkařů – bezpáteřní
To jsou lidé, kteří působí na mnoha fórech a udržují se na nich za každou cenu, jen aby nepřišli o nějaký ten tip.

2 skupina sázkařů – přátelé
Toto je moje krevní skupina. Jedná se o velmi kvalitní sázkaře, kteří ale nemají pokřivenou páteř a přestože se sázením třeba živí, nemusí být za každou cenu na každém fóru. Ke svému působení si vyberou jenom taková místa, kde se jim líbí. Sází většinou vlastní tipy, ale protože rádi patří do nějaké komunity, popřípadě jim dělá dobře, když někomu pomohou svým tipem, rádi působí na těchto vybraných místech.

1 skupina sázkařů – samotáři
Tito sázkaři žádná fóra nepotřebují, jednoduše proto, že sází jenom svoje věci. Protože sází jenom své tipy, nemají potřebu působit na žádném fóru a nemají potřebu se ani nikde zviditelňovat. Takového jedince je téměř nemožné přimět k působení na fóru, také z toho důvodu, že je pro něj psaní tipů pouze ztrátou času.
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod novaro » pon dub 30, 2007 11:18

Vzhledem ktomu co jsem si přečetl zde o profitservisu, moje nedávná registrace na zminovaném nedůvěryhodném foru byla úplně zbytečná...a rovnou si ji mažu ze záložek...at má takovýto web tipu a tipů...bla bla už nevím co ještě, nikdy bych se nenechal ponižovat (žádné vyjadřování na úkor profitservisu) stím, že by měl někdo dostat ban...
Nechtěl jsem se vyjadřovat k tomuto tématu, protože vůbec neznám žádné fora, ale bylo mi líto nenapsat, jak jsem se nevědomky registroval do špinavého projektu...

games píše:Ipsoftův komentář tehdy byl ve smyslu,že takováhle věc je nejen absolutně nepřípustná a že tohle zaslouží nekompromisní doživotní ban,ale že ještě takový podlý člověk by měl dostat přes hubu

:roll:
0.5/10 - zaklad |1/10 - vyšší střed | 1,5/10 big
novaro
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec