Tak jsem napsal na Profit příspěvek a rozloučení a ten byl za chvíli smazán,což tam nikdy nebývalo zvykem,a dost lidí se mi po mesengerech ptá,co jsem tam vlastně napsal a proč už tam nejsem,tak ho postnu i sem...doufám,že místní admini ho nesmažou
GAMES : PROFITSERVIS.NET
Poslední cca rok ve mě roste rozhodnutí tady skončit z důvodů vynášení tipů odtud apod.
Vím na 100% kdo a komu odtud nosí tipy ven,ale protože za prvé tipy odtud nejsou nijak exklusivní a za druhé to nosí mým přátelům,které nechci udávat,tak jsem nikdy neměl důvod to nějak rozmazávat - pouze to ví více lidí,a tak se stalo to,co bylo asi zřejmé - udělaly se tu různé skupinky,které si tipy posílají přes mesengery anebo volají a na Profit se dávají tzv. ,,béčkové tipy,,.
Dělám to i já a vůči ostatním jsem za to měl dost výčitek a ti z vás,se kterými se kamarádím o mém rozhodnutí už delší dobu vědí,i o důvodech,které jsem uvedl výše.
Moc jsem se napřemýšlel,jak tohle změnit,ale bohužel mě žádná řešení nenapadla.
V současné době se ovšem přihodila další věc,kterou prostě nedokážu přenést přes srdce -a pokusím se nazvat věci pravými jmény.
Napřed bych ale rád zmínil jednu asi dva roky starou historku: byl jsem členem Ikeho fora Kamelot,kde byl i Ipsoft a další odtud - mmj. smolař,misel atd... a jednou tu smolař vyhlásil,že tu končí a nějaké věci k tomu a já,protože jsem v té době(ostatně dodnes) byl se smolařem kamarád a také s kukubou,tak jsem v rámci jedné debaty s kukubou dal na cca 5 minut heslo(změnil a potom opět změnil) kukubovi,aby se mohl podívat,co k tomu napsal smolař na Kamelotu - podotýkám,že v té chvíli tam nebyl jediný živý tip a ani se naše diskuse tipování netýkala !!!!
Kuba to poté řekl smolařovi a tak jsem dostal ban(z pohledu skutku oprávněně!!!!)
Ipsoftův komentář tehdy byl ve smyslu,že takováhle věc je nejen absolutně nepřípustná a že tohle zaslouží nekompromisní doživotní ban,ale že ještě takový podlý člověk by měl dostat přes hubu
Ipsoft nyní okradl mého kamaráda,což se v branži lidí,ve které se pohybuji považuje za to nejhorší svinstvo.
Nechápu,kde se tady mohlo vzít 20 lidí,kterým tohle nevadí a ještě to bagatelizují - zda to dělají ve své hlouposti anebo pokrytectví,aby jim náhodou odtud neunikl nějaký tip. Tohle jednání má moje nejhorší opovržení a já,pokud bych kamarádovi ukradl takovéhle věci,tak se propadnu hanbou a na internet se s mým nickem a IP adresou už nevrátím.
Mluvil jsem ted o tom docela dlouho s mým kamarádem B-tipem - znám ho dost let a je to velmi férový,slušný,vzdělaný člověk - kamarád,kterého by asi chtěl mít každý a to,co se stalo beru velmi osobně - nebudu na foru s žádnou sviní a s lidmi,kterým svinské a podrazácké jednání nevadí.
Děkuji za navázaná přátelství tady,na kterých se, alespon co se mě týká, tímto nic nemění a prosím o vymazání nicku.
Věřím,že každý slušný člověk mě bude následovat a vám ostatním přeju hodně štěstí obvzlášt v osobním životě.