"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 22, 2006 9:13

nakonec jsem vybral Svýcara, který je kurzovì mnohem lepší a tak mì nebude jeho pøípadný neuspìch tolik mrzet, jako tìch 1.35 na Plesse, který mì nepøijdou adekvátní k vyrovnanosti zápasu .. no, a ten kombík ani nebudu komentovat :D .. hodnì stìstí no a at dens vyhrají ti lepší :wink: !

5012/Arthurs vs Faurel (12h - 1.26)
5009/Chiudinelli vs Granollers (13:15 - 1.46)
4703/Soderling vs Tipsareviè (15h - 1.41)
celk.kurz : 2.59
vklad : 480Kè
výhra : 0

Skupina A
1643/CRO vs AUS :arrow: 0-1g. (2.80)
Skupina B
1659/ITA vs CR :arrow: 0-1g. (2.80)
Skupina C
1660/GHA vs USA :arrow: 3g+ (1.95)
1642/BRA vs JPN :arrow: 3g+ (1.70)

vklad : dvojice (3 x 5Kè), trojice (1 x 5Kè) .. 20Kè

stav banku na uètu u GB :arrow: 2000Kè (základ 4500Kè)
stav banku v rámci V-tipu :arrow: 1000Kè (základ 500Kè)
stav banku v rámci V-tipu po vyhodnocení tiketu :arrow: ... Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát čer 23, 2006 4:57, celkově upraveno 2
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Italo7 » čtv čer 22, 2006 13:09

Johnny.Rebel píše:
každopádnì jsem narazil na zajímavý poznatek ohlednì srovnání kamenaèek a net.sázkovek :arrow: net.sázení má urèitì to svoje, ale na netu bych na stoprocent už dávno prohrál i svoje kalhoty, tam totiž èlovìk ztrácí pojem o hodnotì penìz a bere to jen jako nìjaká èísla, která pomalu ani nic neøíkají .. u kamenaèek èlovìk vše vnímá jako bankovky, peníze, které èlovìk drží v ruce a mají svou hodnotu - øíká se tomu cena penìz .. èlovìk si tìchto penìz více váží a tøikrát pøekroutí korunu, než ji dá na tiket, kolikrát se mi už stalo, že když jsem utíkal na poboèku, mìl jsem v hlavì vklad , ale když jsem pak vypisoval ten vklad a podával to obsluze, nakonec ten vklad byl o hodnì nižší

Promin ze ti stupuji do blocku,krome velmi zajimaveho a zabavneho cteni a velkeho prehledu(ty tu skolu urco dodelas,budu ti drzet palec ale za slib ze az budes Ing. ci Dr. a budes zakladat firmu budu ti za 30 tycek delat namestka,omlouvam se ze chci tolik ale pocitam 20 na zivot a zbytek to nase tipovani.... :wink: :D :D :D ,beres :?:

Ted k veci...zaujal me tento odstavecek,priznam se ze asi jako jeden z mala na tomto foru vyuzivam sazeni pres net zcela minimalne,kamenne sazkovky v mem okoli maji zhruba do 9h. maxitip dokonce do 10 h kazdy den,nabidka Fortuny jde posledni dobou milovymi kroky kupredu a tim padem ani nemam potrebu(i kdyz vim ze netova nabidka je pestrejsi) zacit na netu sazet vice prave z duvodu toho ze v kamenacce ty penize z kapsy ci penezenky musim skutecne vytahnout,tak ze nejaka hop nebo trop nehrozi tolik jako na ucte u netovek...

Jinak,dnes vsichni tem nasim klukum poradne fandete at postoupime.Jesta jedna perlicka s nataceni :D :arrow: Byl jsem v Gelsu na zapase CR-USA krome fantasticke atmosfery jsme potkali ve meste Straky,primo na stadionu mame fotky s Kaberlem a Paterem.I Mira Topolanku se o prestavce ochotne vyfotil,s hubou od ucha k uchu se slovy kurva chlapi uz me nechte,ja chci kourit.A posledni veta na premysleni-- nechapu jak mohla vyhrat volby CSSD kdyz vsichni v hledisti placali Topolanka po ramenou a podavali si s nim ruku?!
Italo7
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 22, 2006 15:58

tak poloèas za námi a já se mùžu juknout na prùbìžné výsledky .. Arthurs a Soderling ok .. hmm, Chiudinelli prohrává 02 na sety , a když si vezmu, že Pless vyhrál s prstem v nose nad Klecem 3:0 , chjo, to je fakt k naštvání :roll: :evil: ale i k pláèi :cry:

a když už jsem psal o rozdílech mezi netovkami a kamenaèkami, tak tady zrovna máme další zajímavý srovnání :arrow:

na netu bych se nemusel hnát do povinné 3AKU, ale vystaèil bych se Soderling + Arthurs, a byl bych ted vysmátej jak Buddha, ale u kamenaèek holt jsem musel vystourat ještì ten tøetí zápas a jak vidno, to je to, s èím kalkulují kamenaèky, když vypisují tyto AKU - shity, ne vždy ten tøetí zápas totiž vyjde, no ale zas na druhou stranu musím smeknout klobouk pøed tímto skvìlým marketingovým nápadem od kamenaèek :ave:

na dnešním tiketu si taky lze v praxi vysledovat jedno takové zajímavé pravidle , že tøi tenisy na jednom tiketu = tìžký KO ,¨kdo si vede evidenci tiketù, zkuste se podívat a jistit, kolik takových tiketù bylo OK èi KO

no nezbývá než doufat, že Chiudinelli zápas otoèí, stejnì jako naše repre, která hrála celkem sympaticky, bohužel tak už to bývá, z minima Taloši vytìžili maximum, no a ta CK mì pøijde jako taková "Tøešnièka na dortì" :roll: Polák má jistì hodnì talentu, ale i kdyby v další fázi kariery byl králem støelcù kdekoliv kdykoliv, každý už si ho bude pamatovat jako toho, kdo se nechal zbyteènì vylouèit pár vteøin pøed koncem skrz faul u soupeøova vel.vápna .. jak málo staèí ke slávì i neuspìchu, nejen na høišti, ale i v tipování :idea:

no, je tøeba vìøit, zápasy konèí až posl.akcí , a kdyby to nevyšlo, hl., když to jde ve škole 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv čer 22, 2006 16:28

Chiudineli si nedìlal ve 3.setu násilí a po 20 mminutách to dopinkal, no co se dá dìlat , snad to bude pøíštì lepší , už by to bylo celkem fajn, tøetí tiket vyhoøel, mì aspon tìší, že 60% z mého vkladu jde do kapsy majitelu baru, který je celkem na pohodu týpek , asi ho jednou ukecám na mariáš a nìjak to z nìj dostanu zpìt :lol:

no, ted už si nebudu dìlat ale násilí a vše, co mi zbylo pro V-tip,pøevádím na GB .. kamenaèky mají u mì odzvonìno, ted už jen sranda tikety èi kombíky, zbytek jen u GB
to s tìmi 3AKU a MP mì fakt štve, jako i to vìèný lítání a èekání na další den, než se to vyhodnotí, èlovìk nemùže jistit, nemùže otáèet, neùže prakticky nic .. sice je fajn, že tam jsou obèas lepší kurzy a že tam je znát ta "cena penìz" , ale k èemu mi to je, když èlovìk je tak omezen a prakticky nepøímo je mu vnucována strategie sázení podle kamenaèek (napø. výbìr tiketù aby se odmazal MP, výbìr tiketù, aby to bylo 3AKU atd), navíc jedna vìc je, když èlovìk si jde pro peníze , ale když má èlovìk chodit na poboèku s tím, že už tam prohrál tøi tikety, to není nic pro moje ego :D 8) .. suma sumárum, zítra zaènem na GB

no, co dodat závìrem, snad to naši ještì otoèí, nebo at aspon dá Pája vyrovnávající gol :punk: , opièáci at remízuji nebo rupnou :box: , a mì se koneènì zaène daøit :( , zatím se mìjte 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 23, 2006 11:58

jen málo chuti mám do sestavení dalšího tiketu, toho vèerejšího Chiudinelliho jen tak nerozdýchám, už jen proto, že zbývajících 6 zápasù vyšlo a já dám na tiket zrovna ten jeden , jedinej a to jen proto, že si to vymanuly kamenaèky :evil: :(

jak jsem vèera proklamoval, nyní už se zcela pustím do tipování pøes net, konkrétnì pøes Gamebookers

Behrend
-vèera jsem to už psal, že na Behrenda dám až ve CF, a nyní je tu a co více, bookies favorizují více Gabashviliho, který sice možná má talent, ale letošní výsledky jsou daleko za ním, a to nemluvì o aktuální formì, protože Araguren jistì nebyl tìžký oøíšek a Daniel mìl už zpakovano na WImbledon .. naopak B. si musel poradit s dvìma nepøíjemnými Argentinci, kterým se letos daøí (Junquiera, Max. Gonzalez) , a jak jsem už naznaèoval, jen tìsnì pøed BL, vìøím že nejen toto bude Behrenda motivovat a že se hecne k poøadnýmu výkonu a ukáže, kdo je na kurtu pánem, navíc ten kurz se zkusit musí

Hernandez
-normálnì bych si vyhnul tomuto duelu, ale Vicente už je jediný Spanìl a vlastnì jediný hráè, který ještì nevypadnul z turnaje a pøitom bude hrát Wimbledon, který zaèíná tuším už v nedìli .. co z toho plyne? jestli už ne ted, obzvlast když kurzy jsou vyšší na Oscara, hrají spolu dva kamarádi ,krajané a tenis. spekulanti, kdy tedy jindy :?:

Checa
-neznámý Spanìl , který ale i pøes své mládì si zaèíná získávat jmeno skrz uspìchy ve futurech a satelitech (nikoho asi nepøekvapí, že jde o antukové turnaje) .. co je duležité, letos už vyhrál 4 antuk.futura ve Spanìlsku, jednou prohrál ve finále a i pár CF uèastí po postupu z kvaldy má za sebou .. sice moc na chall. nehrál, ale i tak tyto výsledky jistì nìco øíkají .. min. týden sice vypadl už v 1.k. na spanìl.futuru, ale kdo ví, zda to nebylo spíš kvuli tomu, že o víkendu už hrál v Milánì kvaldu, kterou v pohodì prošel a co více, dostal se až do CF .. jeho soupeø Odesnik je pro mì antuk.lama, kde nechápu, co vlastnì hledá tento turista v Evropì, copak ho jen vylákalo z amer.betonù sem do Evropy .. min. týden si odbyl evrop.premieru v TUrínì, kde ale vypadl v 1.k. (Cuadrado), no ted už je ve CF, když porazil postupnì Aldiho a Galimbertiho :roll: mimochodem, díval jsem se do jeho kariery, naposledy hrál na evrop.antuce, vynechám-li tento a min.týden, v roce 2004 (pulka èervna) na jednom rak.futuru, kde vypadl ve 2.k. , od té doby jen hard a èas od èasu ta rychlá antuka v tenis.centru Forrest Hills , Houstonu atd .. letos Amík .. letos Amík sice vyhrál dva futura na amer.betonu bøeznu a jednou bl v semifinále, ale jinak zbývající turnajové uèasti byly rychlý KO , a co více v posl. 4 turnajích dvakrát skreèoval

pøemýšlím ještì o zápasech MS - neprohra Ukrajiny , jako i výhra Francie , myslím, že dané zápasy není tøeba zvlášt komentovat
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát čer 23, 2006 12:05

a jak jsem udìlal tedy tiket? využil jsem vyšších kurzù zápasù a sestavil jsem COMBO with bankers .. snad se tedy zadaøí a koneènì tu èernou sérii prolomím a kdyby ne, tak snad aspon vám ostatním se bude zelenat a daøit, GL ! 8)

1/Checa-Calvo vs Odesnik (1.80)
2/Behrend vs Gabashvili (1.90)

3/Hernandez vs Vicente (1.90)
bankers
neprohra Ukrajiny (1.08 )
výhra Francie (1.16)
vklad : all doubles - dvojice (3x55Kè), all trebbles (1x5Kè) - celkem 170Kè
zisk : 0

stav banku na uètu u GB :arrow: 2830Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 2830 Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob čer 24, 2006 10:57

tak vèerejší challagerovský masakr tenis.pilou mì natáhl mojí èernou sérii na 4 tikety v øadì a do hlavy dal ještì vìtší zoufalství a frustraci , jako i zvìtšující se apatii .. ideální podmínky na zaèínající Wimbledon ,že? :D

jsem zvìdav, zda se taky doèkám nìjaké kladné série, no ale to už je jen a jen na mì a na mé intuici, která snad tentokrát bude lepší , než to, co jsem pøedvádìl dosud, zas na druhou stranu ono je jedno, jaký budu pøíklad pro ostatní, jestli jako nìkdo uspìšný, nebo jako odstrašující pøípad :mrgreen:

i dnes si nenechám uniknout nìco k tipování, jednak ze zájmu, zda se mi podaøí udržet èernou sérii anebo ji zlomím, jednak proto, že i dnes je co hrát .. a co pøesnì? tentokrát bez vìtších rozborù, nebot si myslím, že není tøeba mnoho psát snad jen tolik, že opìt to bude u GB .. vklad bude menší, abych ušetøil co nejvíce korun na to hlavní, tj. na Wimbledon :lol: , GL ! 8)

Anèiè vs Hernych (14:30-1.20)
Henin vs Myskina (14h - 1.15)

neprohra Argentiny (21h - 1.03)
Nìmecko nevyhraje poloèas a zároven celý zápas - NO 1HT/FT (17h - 1.42)
celk.kurz : 2.02
vklad : 230Kè

stav banku na uètu u GB :arrow: 2600Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 2600 Kè
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned čer 25, 2006 9:03

"hezký" ráno! sluníèko svítí, opìt bude vedro, idylka poèasí, je nedìle, za normálních okolností bych to bral jako super den, ale :arrow: pátý tiket v ... , když Svédové opìt zahráli svùj "standard" a po nepromìnìné penaltì jsem jen marnì sledoval potápìjící se svédskou lod, která si to ale zasloužila

ale opìt v tomto pøípadì šlo o mou hrubou chybu, a jakou? .. jde o známý fakt z hlediska psychologie, øíká se tomu moc podvìdomí .. èlovìk si vnitønì a podvìdomì øíká úplnì nìco jiného, než co si myslí na venek, kdy se uvádí v takový sebeklam, který vìtšinou mívá destruktivní dopad .. jinými slovy vnitønì jsem si pøál, aby Svédové vypadli, za to, co udìlalo celýmu fobtal.svìtu s tím Trinidadem , za tu pøedvádìnou hru, pøesto dám tip v prospìch Svédù :roll: .. to se pak èlovìk nemùže divit,že mu tip nevychází, když už vlastnì pøedem svùj tiket odepisuje a vyøazuje :idea:

5.tiket prohranej, a jaká je bilance? vedle neustálého propadu v banku jde s tím špatná a blbá nálada, èlovìk je otrávenej a takovej apatickej .. jééé, jaký jsem mìl nadšení na zaèátku bloèku, a ted?? .. sám nevím, co mì drží dál to tipovat .. asi je to tím bloèkem, nìjak mì pøirostl k srdci a taky bych rád dal nìco na charitu, udìlal nìco dobrého

každopádnì v mé hlavì je myšlenka, co asi tak mám udìlat, aby mì vyšel nìjaký tiket èi nedej Bože dva a více :?: :!: mám uøíznout zajíci packu a nosit ji na krku, jít za nìjakym woodoo-šamanem, chodit do kostela, hledat v trávì ètyølístky, nebo se mám postavit na hlavu a zazpívat hymnu èi opisovat tikety? co mám dìlat, abych to otoèil a zaèal vyhrávat? nejsem nároènej, staèí dva tikety, pak nìjakej lost a pak zas dva ok .. pøece to nemuže byt tak tìžký? :roll:

øíká se, že neštìstí ve høe, stìstí v lásce, no myslím, že je to spíš ve stylu - na posr.... i haj... spadne ! :bouncy:

napø. ve CT jsem mìl rande, super holka, padli jsme si do oka, hned se drželi za ruce, chodili jsme po mìstì drže se kolem pasu, byli jsme spolu až do PA, idylka , pohodièka..ted je nedìle, nedává vìdìt o sobì.. nejsem typ borce, co babu uhání, když nevidím aspon malý zájem, kašlu na ní, ale tady me to mrzí, protože to vše vypadalo tak romanticky a idylicky a když mì nechce, tak proè vlastnì to vše dìlala ? není jednoduší už zkraje øíct, nic nebude? .. a pak se v tìch ženských vyznejme .. co vlastnì chtìjí .. vìdí vùbec, co chtìjí ? podle mì neví, ale nedají pøesto pokoj, dokud do nedostanou a pak když to mají, už to nechtìjí a zahodí to :thumbup1:

vèera jsme byli s kámoši v brnìnském klubu (Tabarin) , bylo to fajn, holky se kolem nás poøád motali, bavili jsme se, ale zjistil jsem, že i když dávalo dost holek najevo svùj zájem, mì se nechtìlo s nimi bavit, pøedstava, že budu muset vést ty nudné seznamovací kecy, dìlat ze sebe vola,abych zaujal, abych byl vtipnej , zábavnej a snažil se zaujmout nìkoho, kdo tøeba je blbej jak sanì anebo nestojí ani za zlámanou grešlí svou povahou a charakterem, tato pøedstava mì odradila a tak jsem se jen hezky díval a víc to neøešil .. pøesto vše to byl super veèer, èlovìk tím díváním zjistil tolik zajímavých vìcí a taky si posílil ego :mrgreen: .. ale to vše bych vymìnil, kdyby se ta holka ozvala :(

no, možná i tady funguje to podvìdomí, navenek chci nìjakou holku, ale moje podvìdomí se tomu brání skrz mou zesnulou životní lásku .. a to pak celé ovlivnuje tu situaci .. ale jak já øíkám, ženský je lepší neøešit, nebo to èlovìka dostane do cvokhauzu :D

abych zakonèil dnešní mùj pøíspìvek do bloèku nìèím pozitivním :arrow: .. ženský, at se chováte jakkoliv a dìláte cokoliv, poøád budu snílkem a budu vás mít všechny rád :D .. a vy, sázkovky , tìšte se, brzo si vezmu vše zpìt i s úroky :twisted: .. AMEN ! 8)

P.S.: možná si dnes zkusím zahrát na vlastence , Hájek je lákavé sousto :)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » ned čer 25, 2006 10:02

Johnny.Rebel Musím napsat, že vždy rád s velkou oblibou ètu Tvé øádky...Zajímavý je pohled do Tvé duše...Nìkde jsi tady zmiòoval, že píšeš knížky. Vìøím,že Ti to jde velmi dobøe. Pokud už máš nìco venku z šuplíku, budu rád za navedení na cíl. Tøeba pøes SZ.
A? se daøí, nejen v sázení.
PS: Tu holku si nenech utéct, nìkdy se to falešné ego nevyplatí.....
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned čer 25, 2006 12:13

hobbybet píše:Johnny.Rebel Musím napsat, že vždy rád s velkou oblibou ètu Tvé øádky...Zajímavý je pohled do Tvé duše...Nìkde jsi tady zmiòoval, že píšeš knížky. Vìøím,že Ti to jde velmi dobøe. Pokud už máš nìco venku z šuplíku, budu rád za navedení na cíl. Tøeba pøes SZ.
A? se daøí, nejen v sázení.
PS: Tu holku si nenech utéct, nìkdy se to falešné ego nevyplatí.....

no, nìco málo už mám napsané, ale nic v knižním vydaní, aspon zatím :(

co se týèe toho pohledu do duše, z malé èásti jde o subjektivní pohled, z èásti se snažím jen tak nezaujatì vyobrazit vìci , takový miš-maš .. však jistì každý rozumný èlovìk pozná, co není myšleno vážnì, ale s nadhledem a ve srandì (s mírnou ironií a cynismem), a co je myšleno vážnì jako vážnì :thumbup1:

poøád pøemýšlím nad Hájkem :) , ale mám strach, že když ho tipnu, tak prohraje a já nechci zkazit radost našemu tenistovi nad jeho dalším turnaj.vítìzstvím :lmao: ... tak mì napadá nová sázkaøská strategie - že bych tipoval ty, které nemám rád, skrz mou looser-smùlu by pak prohrávali , tak ybch mìl aspon nìco z toho, že se mi nedaøí .. tak že bych dal na Vicenteho ? :lol:

a já si novou strategii ovìøím hned v praxi .. k tomu ještì pøidám výhru Anglie, protože ten celek nemám rád a vùbec jim nefandím a logicky tedy nepøeji uspìch :D .. dám to za stoveèku, at zakulatím bank na 2500Kè pro Wimbledon , GL ! 8)

výhra Anglie v asianu 0: 1/2 (1.45)
Hájek vs Vicente (1.85)
celk.kurz : 2.68
vklad : 100Kè
prohra : 0

stav banku na uètu u GB :arrow: 2500Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow: 2500 Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pon čer 26, 2006 2:21, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec