"hezký" ráno! sluníèko svítí, opìt bude vedro, idylka poèasí, je nedìle, za normálních okolností bych to bral jako super den, ale
pátý tiket v ... , když Svédové opìt zahráli svùj "standard" a po nepromìnìné penaltì jsem jen marnì sledoval potápìjící se svédskou lod, která si to ale zasloužila
ale opìt v tomto pøípadì šlo o mou hrubou chybu, a jakou? .. jde o známý fakt z hlediska psychologie, øíká se tomu moc podvìdomí .. èlovìk si vnitønì a podvìdomì øíká úplnì nìco jiného, než co si myslí na venek, kdy se uvádí v takový sebeklam, který vìtšinou mívá destruktivní dopad .. jinými slovy vnitønì jsem si pøál, aby Svédové vypadli, za to, co udìlalo celýmu fobtal.svìtu s tím Trinidadem , za tu pøedvádìnou hru, pøesto dám tip v prospìch Svédù
.. to se pak èlovìk nemùže divit,že mu tip nevychází, když už vlastnì pøedem svùj tiket odepisuje a vyøazuje
5.tiket prohranej, a jaká je bilance? vedle neustálého propadu v banku jde s tím špatná a blbá nálada, èlovìk je otrávenej a takovej apatickej .. jééé, jaký jsem mìl nadšení na zaèátku bloèku, a ted?? .. sám nevím, co mì drží dál to tipovat .. asi je to tím bloèkem, nìjak mì pøirostl k srdci a taky bych rád dal nìco na charitu, udìlal nìco dobrého
každopádnì v mé hlavì je myšlenka, co asi tak mám udìlat, aby mì vyšel nìjaký tiket èi nedej Bože dva a více
mám uøíznout zajíci packu a nosit ji na krku, jít za nìjakym woodoo-šamanem, chodit do kostela, hledat v trávì ètyølístky, nebo se mám postavit na hlavu a zazpívat hymnu èi opisovat tikety? co mám dìlat, abych to otoèil a zaèal vyhrávat? nejsem nároènej, staèí dva tikety, pak nìjakej lost a pak zas dva ok .. pøece to nemuže byt tak tìžký?
øíká se, že neštìstí ve høe, stìstí v lásce, no myslím, že je to spíš ve stylu - na posr.... i haj... spadne !
napø. ve CT jsem mìl rande, super holka, padli jsme si do oka, hned se drželi za ruce, chodili jsme po mìstì drže se kolem pasu, byli jsme spolu až do PA, idylka , pohodièka..ted je nedìle, nedává vìdìt o sobì.. nejsem typ borce, co babu uhání, když nevidím aspon malý zájem, kašlu na ní, ale tady me to mrzí, protože to vše vypadalo tak romanticky a idylicky a když mì nechce, tak proè vlastnì to vše dìlala ? není jednoduší už zkraje øíct, nic nebude? .. a pak se v tìch ženských vyznejme .. co vlastnì chtìjí .. vìdí vùbec, co chtìjí ? podle mì neví, ale nedají pøesto pokoj, dokud do nedostanou a pak když to mají, už to nechtìjí a zahodí to
vèera jsme byli s kámoši v brnìnském klubu (Tabarin) , bylo to fajn, holky se kolem nás poøád motali, bavili jsme se, ale zjistil jsem, že i když dávalo dost holek najevo svùj zájem, mì se nechtìlo s nimi bavit, pøedstava, že budu muset vést ty nudné seznamovací kecy, dìlat ze sebe vola,abych zaujal, abych byl vtipnej , zábavnej a snažil se zaujmout nìkoho, kdo tøeba je blbej jak sanì anebo nestojí ani za zlámanou grešlí svou povahou a charakterem, tato pøedstava mì odradila a tak jsem se jen hezky díval a víc to neøešil .. pøesto vše to byl super veèer, èlovìk tím díváním zjistil tolik zajímavých vìcí a taky si posílil ego
.. ale to vše bych vymìnil, kdyby se ta holka ozvala
no, možná i tady funguje to podvìdomí, navenek chci nìjakou holku, ale moje podvìdomí se tomu brání skrz mou zesnulou životní lásku .. a to pak celé ovlivnuje tu situaci .. ale jak já øíkám,
ženský je lepší neøešit, nebo to èlovìka dostane do cvokhauzu
abych zakonèil dnešní mùj pøíspìvek do bloèku nìèím pozitivním
.. ženský, at se chováte jakkoliv a dìláte cokoliv, poøád budu snílkem a budu vás mít všechny rád
.. a vy, sázkovky , tìšte se, brzo si vezmu vše zpìt i s úroky
.. AMEN !
P.S.: možná si dnes zkusím zahrát na vlastence , Hájek je lákavé sousto