Moderátor: Moderátoři
Cabadaj píše:Zdar se divim ze jste dnes neskusili toto:
Cienciano Cuzco - Toluca,1 @ 2,8
Copa Libertadores 2007 21.02.2007 - 23:55
Většina kamených zázkovek to stáhla nešel jsem to už pouze ve fortuně momentálně tam je kurs 1,8. A u sázkovek na netu jak se to pohybuje nevim, protože tam nesázím.
widush píše:Cabadaj píše:Zdar se divim ze jste dnes neskusili toto:
Cienciano Cuzco - Toluca,1 @ 2,8
Copa Libertadores 2007 21.02.2007 - 23:55
Většina kamených zázkovek to stáhla nešel jsem to už pouze ve fortuně momentálně tam je kurs 1,8. A u sázkovek na netu jak se to pohybuje nevim, protože tam nesázím.
Tak preco si napisal 2,8? ono tych zapasov je takych viac..len je potrebne mat stastnu ruku ,vzdy sa najde nejaky zapas kde kurzy klesaju.. podstatne je ale zistit, preco klesaju
widush píše:Oukej..uz som to pozeral,este skusim nejake info zohnat, vyzera to ale dobre
Cabadaj píše:widush píše:Oukej..uz som to pozeral,este skusim nejake info zohnat, vyzera to ale dobre
Tak jsem se prave dival uz i fortuna to vzdala a zápas z nabídky vyškrtla
Taky jsem to tu mohl napsat rychleji, ale nemel jsem cas mrzi me to
DEDE píše:Cabadaj píše:widush píše:Oukej..uz som to pozeral,este skusim nejake info zohnat, vyzera to ale dobre
Tak jsem se prave dival uz i fortuna to vzdala a zápas z nabídky vyškrtla
Taky jsem to tu mohl napsat rychleji, ale nemel jsem cas mrzi me to
Ja som ten zapas videl uz pomaly pred 2 dnami,lenze vsetko mas svoj cas,neboj my mame uz zapasy cca 2 dni vopred zmapovane;)len vzdy sa caka ako sa to vyvinie,ci sa nieco nezmeni,ci sa nenajde vhodnejsi zapas,takiso kolkokrat musim cakat na 55% pokles,napriklad Stevenage bolo vcera len 54%,tak som to chcel pridat,bohuzial to 1% ma nepustilo,tak som nakoniec musel pridat Doncaster kde bolo lahko nad 55% a z mojho pohladu tazsi match ako Stafford-Stevenage,takze niekedy nam brania okolnosti,preco to nie je este pridane,ale ver ze prehlad mame o vsetkom co rapidne klesa,len niekedy dlhsie vyckavame,trebars aj za cenu slabsieho,ale este stale hodnotneho kurzu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků