Projekt WIDE

Moderátor: Moderátoři

.

Příspěvekod DEDE » stř úno 21, 2007 16:57

btw:info nie je,cisto hrane na zaklade poklesu kurzov,ak toto nevyjde,nebudem uz widushovi kazit bilanciu :?
DEDE
Exmember
Exmember

Příspěvekod Cabadaj » stř úno 21, 2007 17:26

Zdar se divim ze jste dnes neskusili toto:
Cienciano Cuzco - Toluca,1 @ 2,8
Copa Libertadores 2007 21.02.2007 - 23:55
Většina kamených zázkovek to stáhla nešel jsem to už pouze ve fortuně momentálně tam je kurs 1,8. A u sázkovek na netu jak se to pohybuje nevim, protože tam nesázím. :wink:
Cabadaj
Exmember
Exmember

Příspěvekod widush » stř úno 21, 2007 17:32

Cabadaj píše:Zdar se divim ze jste dnes neskusili toto:
Většina kamených zázkovek to stáhla nešel jsem to už pouze ve fortuně momentálně tam je kurs 1,8. A u sázkovek na netu jak se to pohybuje nevim, protože tam nesázím. :wink:

Tak preco si napisal 2,8? :D ono tych zapasov je takych viac..len je potrebne mat stastnu ruku ,vzdy sa najde nejaky zapas kde kurzy klesaju.. podstatne je ale zistit, preco klesaju
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod Cabadaj » stř úno 21, 2007 17:37

widush píše:
Cabadaj píše:Zdar se divim ze jste dnes neskusili toto:

Tak preco si napisal 2,8? :D ono tych zapasov je takych viac..len je potrebne mat stastnu ruku ,vzdy sa najde nejaky zapas kde kurzy klesaju.. podstatne je ale zistit, preco klesaju

No jak tam bylo 2,8 sem jeste nic o tom zápase nevěděl :doh: Až když to šlo dolů jsem to zjistil (stihl jsem 2,35)
Cabadaj
Exmember
Exmember

Příspěvekod Cabadaj » stř úno 21, 2007 17:42

No a tech 2,8 jsem tam napsal, proto aby bylo videt o kolik to šlo dolů to byl původní vypsaný kurs u kamených.
Cabadaj
Exmember
Exmember

Příspěvekod widush » stř úno 21, 2007 17:44

Oukej..uz som to pozeral,este skusim nejake info zohnat, vyzera to ale dobre :wink:
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod Cabadaj » stř úno 21, 2007 17:49

widush píše:Oukej..uz som to pozeral,este skusim nejake info zohnat, vyzera to ale dobre :wink:

Tak jsem se prave dival uz i fortuna to vzdala a zápas z nabídky vyškrtla
Taky jsem to tu mohl napsat rychleji, ale nemel jsem cas mrzi me to :doh: :doh: :cry2:
Cabadaj
Exmember
Exmember

Příspěvekod DEDE » stř úno 21, 2007 18:20

Cabadaj píše:
widush píše:Oukej..uz som to pozeral,este skusim nejake info zohnat, vyzera to ale dobre :wink:

Taky jsem to tu mohl napsat rychleji, ale nemel jsem cas mrzi me to :doh: :doh: :cry2:

Ja som ten zapas videl uz pomaly pred 2 dnami,lenze vsetko mas svoj cas,neboj my mame uz zapasy cca 2 dni vopred zmapovane;)len vzdy sa caka ako sa to vyvinie,ci sa nieco nezmeni,ci sa nenajde vhodnejsi zapas,takiso kolkokrat musim cakat na 55% pokles,napriklad Stevenage bolo vcera len 54%,tak som to chcel pridat,bohuzial to 1% ma nepustilo,tak som nakoniec musel pridat Doncaster kde bolo lahko nad 55% a z mojho pohladu tazsi match ako Stafford-Stevenage,takze niekedy nam brania okolnosti,preco to nie je este pridane,ale ver ze prehlad mame o vsetkom co rapidne klesa,len niekedy dlhsie vyckavame,trebars aj za cenu slabsieho,ale este stale hodnotneho kurzu :wink:
DEDE
Exmember
Exmember

Příspěvekod widush » stř úno 21, 2007 18:24

DEDE píše:
Cabadaj píše:

Ja som ten zapas videl uz pomaly pred 2 dnami,lenze vsetko mas svoj cas,neboj my mame uz zapasy cca 2 dni vopred zmapovane;)len vzdy sa caka ako sa to vyvinie,ci sa nieco nezmeni,ci sa nenajde vhodnejsi zapas,takiso kolkokrat musim cakat na 55% pokles,napriklad Stevenage bolo vcera len 54%,tak som to chcel pridat,bohuzial to 1% ma nepustilo,tak som nakoniec musel pridat Doncaster kde bolo lahko nad 55% a z mojho pohladu tazsi match ako Stafford-Stevenage,takze niekedy nam brania okolnosti,preco to nie je este pridane,ale ver ze prehlad mame o vsetkom co rapidne klesa,len niekedy dlhsie vyckavame,trebars aj za cenu slabsieho,ale este stale hodnotneho kurzu :wink:

DEDE vravi za seba... Ja tolko casu nemam ,takze o vsetkom ma prehlad 2 dni pred iba dede..aby som to uviedol na spravnu mieru :lmao: :lol: :lol: :lol:
widush
Exmember
Exmember

.

Příspěvekod DEDE » stř úno 21, 2007 18:26

No tak dobre teda no..mam viac casu ako bezni ludia,takze mozem ficat skoro non-stop,ale ruku k dielu prikladame obaja :wink:
DEDE
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec