AMZ píše:Mám už podanou Vìru za 2.00 s manipulákem a je asi pravdou, že Vìra vìtšinu z VyVolených ukecá a dají jí hlasy.
Zvláštì pak ti ménì konfliktní a nerozhodní jedinci /Katka, Monika, Ros?a, asi i Wendy a Emil/ a dosud nevyhranìní /Martin a Jindra/.
Takže Vìru za 1.45 už asi NE, za 2.00 se dá risknout.
V pøípadì dnešního zvolení Reginy zkusit Michala /podle výšky kurzu/ za nižší vklad.
Takhle to vidím já.
Proèítám si diskuzi a tento pøíspìvek mi tam pøesnì chybìl!!! Spoèítejte si, kolik je jich ve vile a kolik jich je jistých, že nedají hlas Vìøe. ...urèitì Vladko! Jinak bych si nebyl jistej nikým.
Proè by Vìra dávala "palec" Reginì, když bude asi její nejvìtší soupeø o nominování. Vìra chce vypadnout! Pøemlouvá lidi ve vile! Dva nový pøíchozí urèitì zvolí Vìru... (proè by si mìli dìlat nepøátele hned od zaèátku??? ...ještì, když je o to nìkdo prosí, to by byli sami proti sobì)
BaW šel s kurzy na 1,45 z 2,15
Tipsport šel taky hodnì dolù veèer 2,0 a ráno už 1,7
Jestli má Synottip 2,0, tak ještì sedám do auta a du to podat tam....
Na BaW mnì dali omezení na 700Kè, naštìstí mám tøi úèty, tak sem to vsadil na všech, ale stejnì si myslím, že téhle šance je tøeba využít. Po tom, co se mnì to pøes noc rozleželo v hlavì, tak bych zvedl dùbìru ze 7/10 na 8/10 a vklad taky pøidám