Gaňu Gaňu píše:V zadosti o prijeti mi to NEDO smazal...
Podle reakcí v Žádostech i zde koukám, že Ti hodně vadí že jsem si dovolil smazat něco co tam nepatří. Takže znovu : Žádosti o přijetí neslouží k diskusi, ale k představení se jednotlivých členů, kteří mají zájem o vstup do Members. Pokud ten zájem o Members máš, tak se tam soustřeď pouze na psaní tipů.
No a co se týče diskuse k MS20, tak Members kteří se tímto turnajem zabývají (a není jich málo) diskutují právě v sekci Members. Nejsem si úplně jist, jestli se jim bude chtít diskutovat o jedné věci v rámci jedněch stránek na dvou místech.
Jinak podle mého subjektivního názoru (a já rozhodně nejsem ten, kdo bude v budoucnu až nastane Tvůj čas rozhodovat o Tvém přijetí/nepřijetí do Members) jsi vstup na tyto stránky nepojal nejšťastněji. Strháváš na sebe pozornost ne tipérskými věcmi, ale příspěvky které umísťuješ do všech možných témat a které asi nemají žádný jiný smysl než ten - abys byl co nejvíce vidět. Je pravda že se Ti to rozhodně povedlo. Ale jestli Ti smím radit, tak nyní se soustřeď na analýzy do Žádostí o přijetí. Jak už jsem napsal - diskuse k MS20 probíhá na příslušném místě a já si nejsem zcela jist (i když samozřejmě vyloučit to nemohu), jestli někdo bude mít zájem diskutovat o jedné věci na dvou místech tohoto fóra.
Ještě jednou Ti přeji - hodně zdaru!