IPSOFT – jeho skutečná tvář

Moderátor: Moderátoři

IPSOFT – jeho skutečná tvář

Příspěvekod Btip » pát dub 27, 2007 10:51

Winman a Ipsoft,

Za svojí sázkařskou kariéru jsem zatím poznal dva sázkaře, kteří tím co mi provedli a jak se zachovali, zapříčinili to, že jsem se přesvědčil o tom, že i já dovedu nenávidět. Zatím co prvně jmenovaný snad nadobro zmizel někde ve Vietkongu, ten druhý si založil své sázkařské fórum (profitservis) a mě svým chováním donutil k tomu, že já se teď postarám o to, aby na jeho fóru nezůstal jediný slušný člověk. To co provedl, totiž musí každý slušný člověk odsoudit a kdo po zveřejnění toho co mi provedl, přesto na profitservisu zůstane, u mě slušný člověk není. Zároveň nikdo, kdo se s Ipsoftem hodlá nadále stýkat nemůže být zároveň ve spojení se mnou.

Jsem členem jednoho nejmenovaného fóra ze kterého se začali podezřelým způsobem dostávat informace ven. Nejprve padlo podezření, tak jak to většinou bývá, že někdo informace vynáší ven. S tím se člověk může leda smířit, protože proti tomu není žádné účinné obrany. Naštěstí Ipsoft moc rozumu nepobral a začal nepřímo do chodu tohoto fóra zasahovat. Kdyby byl zticha a jenom seděl jako žába na pramenu, mohl patrně sosat i několik let informace, které nebyly určeny pro jeho oči, ale jemu to nestačilo a tak na sebe vlastně sám velice rychle upozornil. Nedávno se jednalo o sloučení dvou fór. Na jednom z nich byl Ipsoft právoplatným členem, ale z nepochopitelného důvodu, o sloučení nestál. Tenkrát to bylo všem velmi podivné a podezřelé, ale až čas ukázal, že v tom byla jen další stránka Ipsoftovi povahy, jímž je sobeckost. Jindy zase kolega sázkař dostal na profitservisu upozornění, aby si dal pozor, že se za kopírování na jeho fóru vylučuje. Doplnil totiž svojí analýzu ještě další doplňující informací. Ipsoft tímto na sebe jen znovu cela zbytečně upozornil. Ipsoftova neopatrnost vyvrcholila 18.4. 2007. Já jsem zkopíroval kamarádovu analýzu na fórum (což nebylo nic pěkného, přestože to bylo z mé strany nedorozumění, zaplatil jsem za to ztrátou důvěry), právě díky Ipsoftovi, který upozornil autora této analýzy. Učinil tak ovšem ve své hlouposti a omezenosti prakticky okamžitě, čímž zúžil okruh podezřelých na takové minimum, že potom již byla jen otázka času, kdy se přijde na to kdo vynáší z fóra ven. Zkrátím to. Po monitorování všech IP adres a podezřelých pohybů, vyšlo na jevo, že se to prase na fórum dostávalo bez mého vědomí přes můj login. To je vše. Kde k němu přišel nadále zůstává záhadou. Velmi pravděpodobné je ovšem, že zneužil adminovských práv a heslo vytáhl z databáze profitservisu, kde jsem měl nerozumně stejné heslo. Toto je ovšem pouze moje domněnka, nevylučuji ani možnost, že se mi naboural přímo do PC. Kde jinde by mohl totiž heslo získat mi nejde na rozum. (Pro všechny účastníky fór varování. V případě, že se Vám na fóru nezobrazují nové příspěvky, jako možnou příčinu začněte prověřovat, napadení vašeho loginu). Protože se s touto variantou nepočítalo, přečetl si zároveň veškerou mojí soukromou poštu, kde jsem tento problém řešil s adminem zdejšího fóra. Plánovaný protitah by se tak minul účinkem. Nechci vyvolávat žádnou diskusi, toto je moje prohlášení a všichni kterých se to týká, se musí podle toho zachovat. A Ipsofte, jestli zkusíš ještě někdy něco podobného, neskončí to jen tvojí veřejnou ostudou, ale mohl bych si také udělat výlet do Zvolena.

Děkuji za pozornost a zároveň se omlouvám všem které to nezajímá za ztrátu času

Btip
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod Hochstapler » pát dub 27, 2007 14:03

nic proti, ať už to pravda je nebo ne, ale když sme tu psali něco o kauze Petr-Cech tak to bylo snad do 10 minut zablokováno a vynadáno, že tohle sem nepatří, tak to tu dávám znova, když se to už zlegalizovalo, toto je narozdíl od Btipova případu od více lidí

http://hochstapler.blog.cz/0701/pravda- ... -petr-cech

http://soltes.bloguje.cz/459920-tiper-p ... odvody.php

http://devron.blog.cz/0701/petr-cech-muj-pribeh
Hochstapler
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » pát dub 27, 2007 14:20

Tady je winman nebo ipsoft členem?
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod Hochstapler » pát dub 27, 2007 14:25

já myslím, že členství tady v tomto nerozhoduje nebo se pletu ? je to možné
Hochstapler
Exmember
Exmember

Příspěvekod DEDE » pát dub 27, 2007 14:47

Zaujimave poobedne ctenicko,to je lepsie jak tipy a analyzy :lol:
Obrázek
DEDE
Exmember
Exmember

Příspěvekod *PETR-CECH* » pát dub 27, 2007 14:54

Hochstapler píše:nic proti, ať už to pravda je nebo ne, ale když sme tu psali něco o kauze Petr-Cech tak to bylo snad do 10 minut zablokováno a vynadáno, že tohle sem nepatří, tak to tu dávám znova, když se to už zlegalizovalo, toto je narozdíl od Btipova případu od více lidí

http://hochstapler.blog.cz/0701/pravda- ... -petr-cech

http://soltes.bloguje.cz/459920-tiper-p ... odvody.php

http://devron.blog.cz/0701/petr-cech-muj-pribeh

LOL :lol: už se těšim až se jednou osobně potkáme ty pohádkáři :lol:
Člověk musí vždy věřit ! :thumbup1: HC Sparta Praha :punk:
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod Hochstapler » pát dub 27, 2007 14:56

naopak, potěšení bude na mé straně ;)
Hochstapler
Exmember
Exmember

Příspěvekod longevyl » pát dub 27, 2007 14:58

OK, tak jednou provždy

Milý Petře a Hochstaplere, nabízím se jako nestranný - ani jednoho z vás skutečně neznám- organizátor setkání. Sdělte mi své termíny, já to dám dohromady a setkání odsvědčím. Komu se vybije baterka telefonu, ten prohrává :oops:
longevyl
Member
Member

Příspěvekod *PETR-CECH* » pát dub 27, 2007 14:58

Jinak opravdu nechápu, že ti tohle neni trapný když už se důkazy dávno ukázaly (mimo jiné i na profitu když jsme u toho) Tak se jen divim, že máš tu drzost ty svoje pohádky ještě vytahovat. Možná sis myslel, že jsem to nehcal plavat a zapomněl jsem na to ale tak to není. Pořád mam u Tebe nějaký peníze pro, které si přijedu. Toť vše. Myslim, že tyto věci jsem nepatří.
Člověk musí vždy věřit ! :thumbup1: HC Sparta Praha :punk:
*PETR-CECH*
Exmember
Exmember

Příspěvekod Pikalek » pát dub 27, 2007 15:03

Kluci - pouzijte si na to ICQ nebo PM.DIky
Gabriel And Dresden - Tracking Treasure Down

zkuste: http://www.travian.cz/?uc=cz1_18262
Pikalek
Exmember
Exmember

Další