aj aj zareagujem,lebo MLB vsadzam (resp.vsadzal som
),aj ked vacsinou radsej svoje tipy nezverejnujem...moj nazor je dost pesimisticky a nerad by som niekoho odradzal,ale nemozem si pomoct...Tuto sezonu som hral asi 110 zapasov,stale sa drzim v malom pluse (po poslednych katastrofach) okolo +8% ,ale ja osobne som po poslednom tyzdni s MLB skoncil...
Nech sa tipuje O/U podla cohokolvek,prilis casto to na moj vkus vychadza ako chce...ERA starterov,posledne vykony bullpenu,palka proti lavakom,pravakom,uspesnost pri obsadenych metach,palka last 10 ci last 5,historicke stats starterov proti timu,proti jeho palkarom,forma nadhadzovacov ci palky......to vsetko ide do sr...k,ked potom sledujes ako SP s ERA napr.6,50 a last 3 napr.10,30 povoli hviezdnej a v top forme palke supera za zapas 4 hity a nic viac...atd atd.a podobne ..netvrdim,ze sa to neda vymaknut,no na moj vkus su tie vysledky az moc nevypocitatelne... u mna boli (dufam) poslednou kvapkou posledne zapasy STL s FLA,nad tymi vysledkami mi bude este dlho rozum stat....
Viem,ze su ludia,ktori to vedia skvele...obdivujem ich za to ale pre mna je to z tipovacieho hladiska sport,ktory dokaze strasne nadchnut ale aj sakramentsky znechutit,hlavne co sa vysldkov tyka a u mojich poslednych zazitkov prevladaju jednoznacne to druhe...co je isto aj vidiet aj z tohto prispevku.....
Este raz ale musim napisat,ze som v ziadnom pripade nechcel nikoho odradit,ale tot moj nazor...