Kedze ucinkovanie v ziadostiach mi je uz trapne a straca vyznam-jedine co sa moze stat ze sa ten co si necha poradi nastve-tak som si chcel dat pauzu az kym sa nedokazem drzat v zelenych cislach.
No kedze sledovanie biatlonu ma neskutocne bavi(snad porovnatelne so sachom a ten hram uz 30rokov),tak prechadzam k forme dennicku.
Upozornujem ze uz som ich uz par mal a vsetky koncili krachom,tak nikomu neodporucam vsadit peniaze na moj tip !
Pociatocny vklad je 10 000Kc + 10 000Sk
Tipy budu solo a 2 akovky.Dovera 1-10 z 10 bude znamenat pomernu cast 1/10 povodneho banku.Ten sa bude zvysovat ci znizovat po dosiahnuti 50% straty ci zisku(ak prehram 5000,tak sa zakladnym bankom pre vypocet vkladu stava 15000).V podla mna vynimocnych prilezitostiach si dam za zaklad pre tip 2/10 banku.
Tipy budu z bwin , ceskych kamennych, fortuny.sk (zaujimave je ze je vyhodne si urobit konto vo fortune na Slovensku a tipovat bez potvrdenia telefonicky hocikde z netu-v CR to nie je mozne-a s 5% MP), pripadne slovenskych kamennych, ak budem cez vikend v SR.
10.1. 17:20 biatlon- stafeta- muzi
Bwin
Který tým povede při 1. předávce?
Německo 4.75 3/10
Vklad 600Kc EV 2850 Kc
V rovnakej zostave na prvom useku sli favoriti pred tyzdnom.Roesch zaostal za Svendsenom o 4,3s ked obaja dobijali 4x.Cerezov dobijal len1x a bol o 9s za Svendsenom.Z ostatnych druzstiev tam nikoho konkurencie schopneho nevidim,snad najlepsi je Slesinger(ak mu vyjde strelba.
Který tým povede při 2. předávce?
Německo 3.50 3/10
Vklad 600Kc EV 2100Kc
Na druhom useku nebezi vsak Cudov(ako pred tyzdnom)ale Kruglov.Vyborny strelec,no myslim ze je pomalsi nez Wolf.U Norov ide Bratsveen a to bytiez mohol pri dobrej strelbe(a dobrom Roeschovom vykone) Wolf zvladat.
Pred tyzdnom Wolf s cistou strelbou zaostal za famoznym Cudovom o 29,3s,no v porovnani s Kruglovom malo viac ako minutu lepsi cas!
Nezanedbatelbne je ze plny stadion pozenie Nemcov dopredu a ak teda budu dobre strielat urcite sa vydaju zo vsetkych sil,mozno o kusok viac.
Rusko V 1.85 7/10
Vklad 1400 Kc EV 2590 Kc
Neverim ze Nori 2x po sebe nepojdu tresne kolo(v prvej a minule tretej stafete bez tresneho vzdy vyhrali,v druhej s 2 tresnymi-Hanevold,Bjoern-az 4.m. o 4min za Ruskom) a Rusko ma tak,ci tak na to aby si ziskalo vitazstvo.Pred tyzdnom bezali tresny okruh a i tak Kruglov zaostal za Bjoernom len o 3s.Teraz finisuje Cudov a ten sa bezecky Bjoernovi vyrovna a tiez Hanevold v hromadnom zavode v nedelu strasne prepadol(27.m.(7) + 4:55) a Rusi tam boli na 2.,4. a 5.mieste(Cerezov nestartoval).
Fortuna.sk
Ukrajina-Česko 2 1,98 6/10
Vklad 1200 + 60 Sk EV 2376 Sk
Podla mna nastal cas ked Cesi mozu skoncit dobre.Vitek sa minuly tyzden slusne predviedol (7.m.(1) sprint a 18.m.(2) hromadny start) a ukazal ze 3 tresne kola v stafete boli snad vynimkou.
Ide vsak aj o to ze Ukrajina bezala 4 tresne kola a v sprinte na priklad Sednev 6(rovnako Soukup) a Deryzemlya 3 (47.m.).
Ja vidim CR ako favorita,samozrejme bude zalezat na strelbe.
Bank:
10 000 Kc - 2 600 Kc = 7 400 Kc
10 000 Sk - 1 260 Sk = 8 740 Sk