Dostal jsem vyhazov za malou aktivitu a tak jsem se chtěl s některými na tomto fóru rozloučit. Netuším kolik mi scházelo tipů k udržení na zdejším fóru, netuším ani kolik jsem zde napsal letos tipů, statistiky neřeším, stejně jsou lživé. Nicméně mám pocit, že by pro fórum měla být prioritou kvalita a nikoliv kvantita. Sepsat třeba 20 tipů měsíčně s využitím sázkovek, které téměř nikomu nepomohou, to na fóru zakázáno není. A přitom takto není žádný problém vytvořit si uměle yield klidně o 30% větší. Já jsem prostě víc kvalitních zápasů, kde by se udržel kurs před možným postnutím neměl a házet sem jen tak něco, s vědomím, že to někdo mohl zahrát, tak na to já zase nemam povahu. Vlastně měl jsem více zápasů, ale byly to pouze double a protože až do včerejška jsem si myslel, že nesmyslná hranice 2,56 se zde i nadále má dodržovat, tak sem je pro zdejší fórum využít nemohl. Toto kdysi skvělé fórum začalo velmi upadat a když začíná upřednostňovat kvantitu nad kvalitou, tak si myslím, že já tu nemám co dělat. Pár lidí mi bude opravdu scházet, na druhou stranu s většinou z Vás se neloučím, jen se hold budeme setkávat někde jinde.
Všem přeji hodně zdaru a to nejenom v oblasti sázení.
Bye