Zdravím všechny,
Atmosféra tu poněkud upadla, ale napadla mě jedna velice zajímavá myšlenka. Co uspořádat soutěž EURO 2008? hm?
Vše si beru na starosti, až na jednu věc, ale postupně jak by to všechno probíhalo.
Lehká pravidla:
1. Zapisovací částka by byla 10 euro (Každý kdo by se chtěl zůčastnit by tuto částku zaslal, později kdyby bylo třeba 20-30 lidí by cena pro vítěze mohla dělat až 300 euro za pouhých 10 euro, samozřejmě lze se dohodnout i na menší či větší částce, ale myslím si, že 10 euro je tak akorát). Veškeré platby na moneybookers.com.
2. Tipovat se budou všechny utkání mistrovství v základních skupinách + možná podle času i play off (dám vědět). Tipovat se bude následujícím způsobem.
a) Tip na výsledek utkání 1, 0, 2 (2 body)
b) Počet branek domácí, počet branek hosté (1 bod respektivě 2 body při uhádnutí obou)
c) Počet branek over / under 2,5 (2 body)
3. Rozhodovat o pořadí bude samozřejmě počet bodů, v případě rovnosti bude 1. cena rozdělena mezi počet lidí na 1. místě.
To jen tak ve zkratce ale ted to nejdůležitější
Vezmu si na starost veškeré počítání výsledků, mám excel soubor z přeminulého roku kdy jsem něco podobného pořádal ještě na škole, mimo under over tam bylo téměř vše. Samozřejmě denní aktualizace a denní přehlady by byli na internetu samozřejmostí. Ovšem potřeboval bych k sobě někoho kdo by si vzal na starost finanční záležitost, tzn. příjmání financí a následně odeslání ceny výherci. Šlo by o příjmání pěněz na moneybookers.com účet a samozřejmě vedení toho kdo zaplatil a kdo ne. Šel by do toho někdo se mnou?
Pokud se najde nějaký člověk, soutěž rozjedeme, pokud ne tak nejspíše bohužel ne, každopádně pokud by se soutěž rozjela, nevidím důvod proč například nepřizvat kamarády apod. Druhá stránká a doufám, že jsme všichni fair, že nikdo nebude soutěžit například 2x ikdyž vidina finanční možnosti bude nejspíše pro někoho velká.
Případné dotazy a hlavně ti kdo by se chytli té kasičky at se mi ozvou soukromou zprávou, o pozici tzv. pokladního prosím pouze lidi které jsou členy fora a tudíž se jim dá zcela věřit, že by dané peníze nestrčili do kapsy a šup s nimi pryč.
PS: Myslel jsem vytvořit fiktivní moenybookers.com účet ovšem to by bylo příliš riskantní a potom nějakých 30 plateb například by bylo nápadné a nejspíše by chtěli nějak ověřit totožnost či něco jiného.