Zvraty

Moderátor: Moderátoři

Zvraty

Příspěvekod Jandos » úte zář 14, 2004 13:40

Jaky byl v posledni dobe vas nejvetsi zvrat ve vysledku na zapas, ktery jste meli vsazeny :?:

Ja mel napriklad vcera jednicku v portugalsky lize na Rio Ave a oni jeste v 65. minute vedli 3:0 a nakonec remizovali 3:3 :evil:
Jandos
Host
Host

Re: Zvraty

Příspěvekod nedo » úte zář 14, 2004 13:45

Jandos píše:Jaky byl v posledni dobe vas nejvetsi zvrat ve vysledku na zapas, ktery jste meli vsazeny :?:

Ja mel napriklad vcera jednicku v portugalsky lize na Rio Ave a oni jeste v 65. minute vedli 3:0 a nakonec remizovali 3:3 :evil:

Minulý týden 2.norská liga

Mùj tip : Rauffos

Prùbìžný stav : v 75.minutì 3:0

Koneèný stav : 3:4
nedo
Host
Host

Příspěvekod Bud Bunda » úte zář 14, 2004 13:48

Den Haag-Ajax 3:3 z 0:3 :evil: . To sem z toho byl hodne nastvanej :shock:
Bud Bunda
Host
Host

Příspěvekod mathis » úte zář 14, 2004 18:54

Bud Bunda píše:Den Haag-Ajax 3:3 z 0:3 :evil: . To sem z toho byl hodne nastvanej :shock:

jj, Ajax sem mel bohuzel taky.....nedavno to byl taky Newcastle - Norwich 2:0 :arrow: 2:2 :cry:

Ale ze vseho nejvic me dostala olympiada a porad sem ten zapas jeste nerozchodil....

Semifinale volejbalu zen: Brazilie - Rusko

Brazilky vedly 2:0 a 24:16 :!: :!: ve tretim setu a jeste ten zapas projely 2:3 :cry: :cry:

A tohle proste nemuze prekonat uz asik zadny zapas :cry: :cry:
mathis
Exmember
Exmember

Příspěvekod Marlo » úte zář 14, 2004 19:05

Jo ten obrat v tom zápase byl tedy fakt hustej.
Kdyby ti za toho stavu dal nìkdo kurz 1.03 na Brazilky, tak vìøím tomu, že kde kdo by tam naložil kotel penìz :lol:
Marlo
Host
Host

Příspěvekod Honano » úte zář 14, 2004 19:20

Já mìl vèerejší zápas MLB : Montreal-Florida

...... již v první smìnì sehráli celkem dobrou partiipálkaøi Montreali a dokázali udìla dva rychlé bodíky. Florida na to v první smìnì nedokázala odpovìdìt i když mìla krásnou šanci, když mìla plné všechny mety, ale polaøi Montrealu dokázali udìlat krásný trojout. Pak se dloho nic nedìlo...
Zajímavá byla pak už jen osmá smìna ve které se Florida trochu probudila a zahrála skvìle. Po chybì jednoho z polaøù se Floridì podaøilo snížit na 2:1. Dále pak mìla Florida plné mety. Jeff Conine pak dokázal odpálit a Florida skórovala a vyrovnala na 2:2...škoda že nedal HomeRuna... Juan Encarnacion pak byl trefen nadhazovaèem a mety byly znovu plné....Alex Gonzales šel na pálku a zadaøilo se mu, trefil dobøe a chyby polaøe využili další dva hráèi, kteøí skórovali. Tak Florida už vedla 2:4. Dále šel na pálku Matt Perisho a na první pokus ve høe se mu podaøilo odpálit a další hráè skóroval. Pak šel na pálku Lenny Harris a také na první nadhoz odpálil a jiný hráè skóroval. Florida už vedla 2:6. Florida byla ve vedení a mìla 2 Outy. Myslím že Montrealský nadhazovaè Gary Majewski to totálnì nezvládnul....Pak už Juan Pierre byl vyoutován. Zaèala poslední šance pro Montreal v poslední 9 smìnì. Na pálce se ukázal Tony Batista , proti novému nadhazovaèi Floridy Armando Benitezovi. A zadaøilo se mu a dal HomuRuna, ale jen snížil na 3:6 a více se Montrealu nepodaøilo. Ale velice krásný zápas...

Jinak kolik znáte zápasù....v jakémkoliv sportu kdy se týmu dokázalo otoèit zápas v samém závìru....

MAN UTD - BAYERN
- Nezapomenutelné finále LM v roce 98/99...Ze zaèátku chci øíct že United jsou pro mì tým èíslo 1 v mém sportovním srdci...Již od této doby jsem mu fandil...a s kámošem jsem se vsadil, že když United toto finále vyhrajou nechám si hlavu obarvit do barev United..... :lol: ....Zápas zaèal ve velkém tempu...v 8'minutì utkání byl faul na hráèe Bayernu a z pøímého kopu tìsnì za vápnem dal první gól utkání Efenberg myslím že to byl on.. Pak dlouho nic....United mìli spoustu šancí dát góla, ale asi nejzajímavìjší byla èást od 80'minuty.....napøed se na Schmeichela øítil samotný Jeremies, který ho dloubnul a dal tyèku...pak støíleli Schol a Efenberg, ale skvìlý Schmeichel držel United nad vodou...pak pøišel roh..hlavièka Schola, kterou na brankvé èáøe zachránil Keane a posléze i bøevno.....Musím uznat že v tu dobu bylo u brány United nejménì 1000 strážných andìlù...United se pak tlaèili do útoku, ale nic....pak pøišla 91'minuta a první roh...na ten se postavil Beckham. Zatoèil do vápna kde stál i brankáø Schmeichel...ten se dostal k balónu a teèoval hlavièku Scholese na Giggse, který støílel a jeho støelu do brány prodloužil støídající Tedy Shedingham....skóre bylo 1:1....opaøený Bayern byl v šoku...a po následné rozehrávce ztratil balón a byl z toho druhý roh....to byla 93'minuta....znovu se ho chopil David Beckham a zakroutil balón do vápna, kde ho trefil napøed Scholes a pak do brány Solsjkaer...a bylo vymalováno 2:1...Pro mì nezapomenutelný zápas.... :lol: :lol: :lol:
Honano
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » úte zář 14, 2004 20:38

Já tady mám zápas z letošního jara - z Dánské házenkáøské ligy (muži), kdy jsem vsadil za málo remízu suveréna ligy KIF Kolding na palubovce AAB Aalborg.Kurz tam byl okolo 12.00 :!:
Aalborg hrál témìø celý zápas druhé housle a nìkdy 10 min pøed koncem prohrával 19:28....Tak jsem to docela s klidem pøestal sledovat.O to bylo ráno vìtší moje pøekvapení, když jsem zjistil, že zápas skonèil 29:29 :!: :lol: :lol: Tomu øíkám dokonalý zvrat v utkání.... :lol:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod vanGogh » stř zář 22, 2004 20:18

no a já jeden èerstvý, z 96 minuty Ostrava 1:2 stál mì dost! já blbec se z vyrovnání tak radoval!! (èistá X)
Ale to zná asi každý!
jinak bych øekl ten MAN UTD v lize mistrù

A mimochodem pamatujete Janu v tenise Wimbledon s Gráfovou??
Nejhorší smrt je z vydìšení!!
vanGogh
Host
Host

Tfuj tajbl!

Příspěvekod excelent » čtv zář 30, 2004 20:25

No tak te? se pøidam i já se zápasem který mi pìknì nasr.....!
29.9.2004 se hrál zápas o Italský pohár Bologna-Ternana domácí vedli v druhém poloèase v 70 min. suverénì 3-0 a vše odpovídalo mému tipu který zapadal do aku sázky s ještì dvìma zápasy.V poslední èásti zápasu dali hosté Ternana 4 branky a celý výsledek totálnì otoèily!Když jsem ten výsledek vidìl na Live málem jsem omdlel vzteky :evil: :twisted: :evil: :twisted: a nejlepší na celém tom dílku je fakt,že Boloòa i pøes tuto prohru 3-4 postopila do dalších kol o italský pohár!Tak pozor na nì :x
excelent
Exmember
Exmember

Příspěvekod UtahJazz » sob říj 02, 2004 16:35

ja som mal:
Freiburg-Mainz X a ešte v 89.min. bolo 1:1 ale v nakoniec to skonèilo 1:2
Korfu-Kreta 1 a ešte v 89.min. bolo 1:0 ale nakoniec 1:1
... :evil:
UtahJazz
Host
Host

Další