Nedostatek penìz.

Moderátor: Moderátoři

Nedostatek penìz.

Příspěvekod SirRaist » pát zář 17, 2004 11:23

Dnes jsem byl v poboèce FORTUNA. Kde nemìli na vyplácení výher. Údajnì vyhrálo moc lidí, moc penìz a jim vyschly studny s prašulema. Prej se penízky už pøevádí ale bude to trvat nìkolik dní. V dnešní dobì mùže trvat pøesun z poboèky do poboèky penìz pro ZÁKAZNÍKY i dny??? V dobì elektronického bankovnictví. Dodávkových služeb do 24 hodin?? :shock: :shock: Nebo hroší varianta. Lidé se zlepšují a vyhrávají (az na mnì) a berou stále více a SK to už nerozdýchávají. Chci se zeptat. Jak to vidíte. Jak to chodí u vás? Vše ok a pohoda? Nerad bych se jednou doèkal doby kdy náhodou vyhraju a tøeba to bude víc a brigádnice za pokladnou mi øekne. Sorry nemáme prachy. Zkuste to jindy. :roll:
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod quinton » pát zář 17, 2004 12:07

No mì se tohle stalo i u tipsportu.
Pøišel sem ráno pro výhru cca kolem 1 tisíce a sleèna za pokladnou mì poslala pryè, že peníze prostì ještì nejsou. (Nabídla mi a? si za ten 1 tisíc vsadím) :roll: Podìkoval sem jí za starost a vrátil se pro výhru pøíští den.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod Honano » pát zář 17, 2004 12:14

Mì se to stalo jednou fortuny ...šlo asi o 2 tisíce....ženská mì øíká že peníze nejsou a? pøíjdu zítra a já jí na to øekl že to mì povídala už vèera...tak jsem se ušklebil a ona vytáhla z kasy ty dva klacky šoupla mì je...a já na to copak vždyt peníze nejsou..... :lol: :lol:
Honano
Host
Host

Příspěvekod smallbody » pát zář 17, 2004 12:44

Tak mì se to teda ještì nestalo aby nemìli na vyplacení.... vždycky nìjakou tu ušmudlanou padesátku najdou..... :lol:
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod Jandos » pát zář 17, 2004 13:36

Me se to stalo kdyz slo o par stovek bylo to dopoledne a rekli at si pridu odpoledne a potom uz je meli :)
Jandos
Host
Host

Příspěvekod ariant » pát zář 17, 2004 16:41

Já beru kartu jako takovou vkladní knížku, ale když jsem pøišel do Tipsportu, tak aniž bych chtìl pøímo nìjakou sumu, sleèna se mi zaèala (po pøedložení všech výherních tiketù :D :D :D vyšlo mi i sólo èíslo v ruletì, které sázím už celé vìky za dvì stovky :D :D :D ) omlouvat, že peníze budou až v pondìlí :(
Jojo, ale po mì by asi chtìli hotovost, kdybych si chtìl vsadit ( a nemìl kredit na kartì) a øekl, že zaplatím až za týden :wink:

Ale jen a? se chvíli sázkovky smaží, než je zase naplní amatéøi svými dvackami za plachtu :P
Na intelekt ! Nech? zhyne marasmus !!!
ariant
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » pát zář 17, 2004 17:10

Já u tipsportu zažil tohle. Odpoledne pøijeli do poboèky,kde jsem v tu dobu louskal nabídku, dva chlápci a vybrali celou pokladnu. Potom co ty chlápci odjeli jdu k okýnku s výherním tiketem pro tøi litry a ženská mi povídá že z bezpeènostních dùvodù odvezli výhry že mám pøijít zítra :D
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

!

Příspěvekod excelent » pát zář 17, 2004 20:29

Nedostatek penìz na poboèkach sázovek je z dùvodu bezpeènosti,protože v dnešní dobì o pøepadení není nouze nikdo nemá zájem zhromažïovat vìtší hotovost!Snad to nedojde tak daleko,že sázet se bude v zamøížované místnosti pod dozorem nìjakých ozbrojencù!
excelent
Exmember
Exmember

Re: !

Příspěvekod SirRaist » pát zář 17, 2004 20:45

excelent píše:Nedostatek penìz na poboèkach sázovek je z dùvodu bezpeènosti,protože v dnešní dobì o pøepadení není nouze nikdo nemá zájem zhromažïovat vìtší hotovost!Snad to nedojde tak daleko,že sázet se bude v zamøížované místnosti pod dozorem nìjakých ozbrojencù!
Ok ale ženských které tam pøijímají sázky je tam vìtšinou vícero. Nemìl by tedy pro nì být problém si odskoèit....jedna maká druhá jde na úèet pro chechtáky. Mnì dnes bylo tvrzeno (ikdyž jsem nevyhrál) že prej hodnì lidí vyhrálo a že prostì došli prachy. A tak èekají až pøíjdou na úèet nové. Takže prostì na úèetech nebyla ani kaèka. Nebyly to bezpeènostní dùvody (kdyby ano tak se nedostatek financí dal zahladit za 30 minut).
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Re: !

Příspěvekod sporttipy » pát zář 17, 2004 20:52

SirRaist píše:
excelent píše:Nedostatek penìz na poboèkach sázovek je z dùvodu bezpeènosti,protože v dnešní dobì o pøepadení není nouze nikdo nemá zájem zhromažïovat vìtší hotovost!Snad to nedojde tak daleko,že sázet se bude v zamøížované místnosti pod dozorem nìjakých ozbrojencù!
Ok ale ženských které tam pøijímají sázky je tam vìtšinou vícero. Nemìl by tedy pro nì být problém si odskoèit....jedna maká druhá jde na úèet pro chechtáky. Mnì dnes bylo tvrzeno (ikdyž jsem nevyhrál) že prej hodnì lidí vyhrálo a že prostì došli prachy. A tak èekají až pøíjdou na úèet nové. Takže prostì na úèetech nebyla ani kaèka. Nebyly to bezpeènostní dùvody (kdyby ano tak se nedostatek financí dal zahladit za 30 minut).

Hmm...tak to je zajímavé, já u Fortuny vùbec nesázím, ale pøíjde mi, že to je nejménì rozvíjejícíse sk u nás (teda po MAXITIPU,SAZCE A DALŠÍM MENŠÍM) . Staèí se jen podívat na jejich netový stránky, ty jsou opravdu ubohý.

Obrázek[/img]
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Další

Zpět na Chat a pokec