Nedvìd se definitivnì vzdal reprezentace!

Moderátor: Moderátoři

Nedvìd se definitivnì vzdal reprezentace!

Příspěvekod mathis » pát zář 24, 2004 10:03

Kapitán èeských fotbalistù Pavel Nedvìd se dnešním dnem definitivnì vzdal reprezentace. Potvrdil to hráèùv manažer Zdenìk Nehoda. Podle zatím dostupných informací je za jeho rozhodnutím pøetrvávající špatný zdravotní stav. Nedvìd, který za Juventus bìhem posledních jedenácti dnù sehrál ètyøi tìžká utkání, nastupuje vìtšinou pod prášky a injekcemi.
Nedvìd stále nemá v poøádku koleno, které si zranil 1. èervence letošního roku pøi semifinále mistrovství Evropy Èesko - Øecko.
Podle Nedvìdova manažera Zdeòka Nehody zveøejní nejlepší evropský fotbalista loòského roku v nejbližších hodinách prohlášení, v nìmž oznámí dùvody svého rozhodnutí.

A to bylo øeèí,že ještì v repre nekonèí :cry: :cry: :cry:
mathis
Exmember
Exmember

Příspěvekod Eric88 » pát zář 24, 2004 10:59

Njn, je to velká škoda, ale udìlal toho pro repre strašnì moc a za to mu patøí obrovský dík... Ale nejsmutnìjší je, že teï se do nìj dost lidí obouvá za to, že to neøekl hned. Když jsem slyšel v rádiu Poulíèka, jak Nedvìda dost ostøe kritizuje, tak bych mu fakt dal facku :? Na druhou stranu se teï opìt mùže projevit "expert" Vízek, který ho pøed 14 dnama taky kritizoval a teï øíká, že je to škoda a že je to jeho vìc. Každopádnì urèitì bude nìjaký èas naší repre trvat, než se najde podobný hráè jako "Méïa"...
Eric88
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » pát zář 24, 2004 11:04

Podobný hráè se asi nenajde - ani Nedvìd se nestal takovou osobností pøes noc a trvalo mu to dlouhý roky. Ale èím víc o té kauze ètu tím víc mi to pøipadá tak, že ho do té situace vlastnì Brückner dotlaèil. Jedna možnost byla, aby byl Brückner trpìlivý a dal Nedvìdovi èas na úplné uzdravení (a akceptovat jeho starty za Juve). On se ale rozhodl ho povolat, takže kdyby se Nedvìd omluvil ze zdravotních dùvodù nesmìl by nastoupit v soutìžním utkání ani za Juventus (hrozily by Turínu velký pokuty). Takže - co mìl Nedvìd dìlat? Podle mýho názoru když ho Brückner tahle zahnal do kouta tak nemìl jinou možnost než se vzdát repre aby mohl dál hrát za Juve. No - a to že upøednostòuje Juve, tomu snad všichni rozumíme (aspoò doufám).
Celý to na mne pùsobí kapku divnì (hlavnì ze strany Brücknera, nebo ÈMFS, nebo kdo za tím je).
V každým pøípadì ale Nedvìdovi patøí velký dík za vše...
nedo
Host
Host

nevadí

Příspěvekod excelent » pát zář 24, 2004 14:39

Pavel Nedvìd nás reprezentuje ve fotbalovém svìtì svým skvìlím výkonem za Juventus to ,že nebude hrát za oficiální reprezentaci se dá pochopit a rozhodnì jej za to neodsuzuji.Pokud by tak uèinili i nìkteøí funkcionáøi z vedení svazu urèitì by našemu fotbalu prospìli víc než Nedvìd se svým rozhodnutím,ale Pavel Nedvìd je borec který si zaslouží,aby pøes neùèast v ofi.repre mìl nadále nejvìší dùvìru èeských fans.
excelent
Exmember
Exmember

oficiální nedvìdovo vyjádøení

Příspěvekod sporttipy » pát zář 24, 2004 14:52

TAKHLE SE K TOMU VYJÁDØIL SÁM NEDVÌD
PRAHA/TURÍN - "Vzhledem k tomu, že ani má pøedcházející tisková zpráva nezabránila dalším spekulacím o mém zdravotním stavu a mém dalším pùsobení v reprezentaci Èeské republiky, rozhodl jsem se proto ukonèit svoji hráèskou kariéru v reprezentaèním mužstvu Èeské republiky.

Proto, aby mé rozhodnutí nebylo opìt vykládáno jinak, prohlašuji, že mùj zdravotní stav není i nadále natolik uspokojivý, abych byl schopen snášet tak velkou fyzickou zátìž, jakou si bezesporu vyžaduje podávání maximálních výkonù, a to jak v reprezentaèním mužstvu Èeské republiky, tak souèasnì pøi plnìní mých pracovních závazkù k mužstvu Juventus Turín.

Skuteènì jsem mìl v úmyslu toto pro mne velmi obtížné rozhodnutí dobøe zvážit až po konkrétním vyjádøení lékaøù, tj. poté, kdy bude zcela zøejmé, jak dlouhou dobu si léèení mého zranìní z EURA 2004 ještì vyžádá. Má vùle a tendence v reprezentaci Èeské republiky pokraèovat, a to po úplném uzdravení, ovšem byla médii a èástí veøejnosti vykládána zcela jinak, vìtšinou v neprospìch mé osoby.

Po zodpovìdném zvážení všech okolností jsem se tímto rozhodl ukonèit své fotbalové úèinkování v reprezentaèním mužstvu Èeské republiky.

'Dvojsmyslná vyjádøení znehodnocují mou práci'
Z mých dosavadních výkonù v reprezentaci Èeské republiky a z mého dosavadního postoje v pozici kapitána mužstva bylo zøejmé, že jsem si skuteènì velmi vážil toho, že jsem mohl Èeskou republiku reprezentovat, a vždy jsem se snažil odvést stoprocentní výkon. Na každý sportovní úspìch Èeské republiky jsem byl náležitì hrdý.

Proto bych nikdy nepøedpokládal, že mé rozhodnutí doèasnì pøerušit svoji èinnost v reprezentaèním mužstvu Èeské republiky, budou provázet taková obvinìní mé osoby a nièím nepodložená dvojsmyslná vyjádøení, která budou namíøena jednak vyloženì proti mé osobì, ale hlavnì budou znehodnocovat mou dosud odvedenou práci a mé výkony za národní mužstvo Èeské republiky.

Osoby vyjadøující se ke stávající situaci, resp. k mému pøedcházejícímu rozhodnutí, pøehlíží skuteènost, že vzhledem k mému vìku a dlouhodobé fyzické a psychické zátìži v profesionálním fotbalu, se má zranìní, která jsem utržil v poslední dobì, léèí mnohem delší dobu, než tomu bývá u mladších hráèù.

Velmi mne mrzí, za jakých okolností a jakou formou se s reprezentací Èeské republiky louèím a pevnì vìøím, že mí bývalí spoluhráèi, s nimiž bylo pro mne vždy ctí hrát a tvoøit jedno mužstvo, a mí fanoušci, kterým za jejich projevenou pøízeò tímto moc dìkuji, mùj postoj budou respektovat a když ne hned, tak postupem èasu, ho pochopí.

A protože nehodlám odcházet ani jako "zhrzený" ani jako "nepochopený" hráè, pøeji èeskému fotbalu další úspìšná léta."

V Turínì dne 24.9.2004
PAVEL NEDVÌD

ZDROJ:WWW.NOVINKY.CZ
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Re: oficiální nedvìdovo vyjádøení

Příspěvekod smallbody » pát zář 24, 2004 15:00

sporttipy píše:TAKHLE SE K TOMU VYJÁDØIL SÁM NEDVÌD
PRAHA/TURÍN - "Vzhledem k tomu, že ani má pøedcházející tisková zpráva nezabránila dalším spekulacím o mém zdravotním stavu a mém dalším pùsobení v reprezentaci Èeské republiky, rozhodl jsem se proto ukonèit svoji hráèskou kariéru v reprezentaèním mužstvu Èeské republiky.

Proto, aby mé rozhodnutí nebylo opìt vykládáno jinak, prohlašuji, že mùj zdravotní stav není i nadále natolik uspokojivý, abych byl schopen snášet tak velkou fyzickou zátìž, jakou si bezesporu vyžaduje podávání maximálních výkonù, a to jak v reprezentaèním mužstvu Èeské republiky, tak souèasnì pøi plnìní mých pracovních závazkù k mužstvu Juventus Turín.

Skuteènì jsem mìl v úmyslu toto pro mne velmi obtížné rozhodnutí dobøe zvážit až po konkrétním vyjádøení lékaøù, tj. poté, kdy bude zcela zøejmé, jak dlouhou dobu si léèení mého zranìní z EURA 2004 ještì vyžádá. Má vùle a tendence v reprezentaci Èeské republiky pokraèovat, a to po úplném uzdravení, ovšem byla médii a èástí veøejnosti vykládána zcela jinak, vìtšinou v neprospìch mé osoby.

Po zodpovìdném zvážení všech okolností jsem se tímto rozhodl ukonèit své fotbalové úèinkování v reprezentaèním mužstvu Èeské republiky.

'Dvojsmyslná vyjádøení znehodnocují mou práci'
Z mých dosavadních výkonù v reprezentaci Èeské republiky a z mého dosavadního postoje v pozici kapitána mužstva bylo zøejmé, že jsem si skuteènì velmi vážil toho, že jsem mohl Èeskou republiku reprezentovat, a vždy jsem se snažil odvést stoprocentní výkon. Na každý sportovní úspìch Èeské republiky jsem byl náležitì hrdý.

Proto bych nikdy nepøedpokládal, že mé rozhodnutí doèasnì pøerušit svoji èinnost v reprezentaèním mužstvu Èeské republiky, budou provázet taková obvinìní mé osoby a nièím nepodložená dvojsmyslná vyjádøení, která budou namíøena jednak vyloženì proti mé osobì, ale hlavnì budou znehodnocovat mou dosud odvedenou práci a mé výkony za národní mužstvo Èeské republiky.

Osoby vyjadøující se ke stávající situaci, resp. k mému pøedcházejícímu rozhodnutí, pøehlíží skuteènost, že vzhledem k mému vìku a dlouhodobé fyzické a psychické zátìži v profesionálním fotbalu, se má zranìní, která jsem utržil v poslední dobì, léèí mnohem delší dobu, než tomu bývá u mladších hráèù.

Velmi mne mrzí, za jakých okolností a jakou formou se s reprezentací Èeské republiky louèím a pevnì vìøím, že mí bývalí spoluhráèi, s nimiž bylo pro mne vždy ctí hrát a tvoøit jedno mužstvo, a mí fanoušci, kterým za jejich projevenou pøízeò tímto moc dìkuji, mùj postoj budou respektovat a když ne hned, tak postupem èasu, ho pochopí.

A protože nehodlám odcházet ani jako "zhrzený" ani jako "nepochopený" hráè, pøeji èeskému fotbalu další úspìšná léta."

V Turínì dne 24.9.2004
PAVEL NEDVÌD

ZDROJ:WWW.NOVINKY.CZ

Jsem rád že si uvedl zdroj... je to tak lepší a vyhnem se problémum.
:wink:
:wink2: Dìkuji všem propagujícím PROFISAZKAR.com! :thumbup1:
smallbody
Host
Host

Příspěvekod libivs » pát zář 24, 2004 15:07

Snad to este prehodnoti, podobne ako Larsson pred sampionatom.
libivs
Host
Host

Zpět na Chat a pokec