Hazard

Moderátor: Moderátoři

Hazard

Příspěvekod SirRaist » pon říj 11, 2004 14:44

Tak lidi nevím jak vy, pro nìkoho je sázení sranda a zkouší co vyjde a co ne, pro nìkoho je to pøilepšení do rodinného rozpoètu (pro nìkoho pohoršení) pro nìkoho je to jeho jediný zdroj obživy. Ale na co se chci zeptat znáte ještì jiný zpùsob hazardu?! Já jednu dobu hrál ruletu, pomìrnì slušnì a s pomìrnì slušným ziskem, ale to byla jen a jen klika nic víc. A vy?! Co tøeba š?astných deset?! Nebo Sportka?! Nebo Keno rùzné èíselné hry v SK?! Máte nìjakou radu èi tip?! Co hrát jak hrát, co vám tøeba vychází èemu se vyhnout a tak?! Nìjak si matematicky zvýšit pravdìpodobnost apod?! Zkuste sem napsat Vaše rady a zkušenosti. Prosím žádný spam nebo legrácky. Tohle je forum profisazkaøe. A sázet se dá i na èísla že?! Takže si myslím že to sem patøí. Zkuste se pochlubit se svými úvahami. Díky.
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

*

Příspěvekod excelent » pon říj 11, 2004 14:54

mì baví jen sázky na sport to lze pøi kvalitní informaci zèásti ovlivnit ostatní je jen o úplné náhodì na to kašlu ani nevim jak se to hraje :cry:
excelent
Exmember
Exmember

Příspěvekod minormartin » pon říj 11, 2004 15:06

Byl jsem pøesvìdèený, že se na ruletì dá vždycky vyhrát:
vsázet stále dokola na jednu barvu a navyšovat sázku, ale co vím tak se to dost hlídá a pak tì bez okolkù vyvedou z kasina. Nikdy jsem v kasinu nebyl, nepoèítam-li dùm plný výherních automatù. Tam jsem za jeden veèer nechal dost penìz a po osmi hodinách hry, kdy jsem už témìø odcházel mi padnul jackpot a vše se mi vrátilo... uffff ...od tý doby se automatùm snažím vyhnout, ale obèas když jdu na pivo, tak tìm blikajícím obludám neodolám a hodím tam pár kaèek.

Jinak vsázím jen sport a sázím skoro výhradnì fotbal. Nevsázím moc dlouho a beru to spíš jako zábavu. Sice jsem v poslední dobì celkem v plusu, ale na uživení by mi to rozhodnì nestaèilo... hehe teï nevím, buï málo vyhrávám nebo mám velký nároky.
Je lepší bejt zdravej a bohatej než chudej a nemocnej.
minormartin
Host
Host

Příspěvekod Phoenixman » pon říj 11, 2004 15:09

Já musím øíct, že sem na èísla ještì nikdy v životì nesázel. Naposled mì lákalo dát si to KENO, ale nìjak sem nepochopil, nebo spíš se mì nechtìlo pochopit, pravidla :)
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

Příspěvekod SirRaist » pon říj 11, 2004 16:10

No jde o to že jsem se setkal s èlovìkem který mi øekl že má pár kamarádù kteøí jsou celkem úspìšní ve štastných 10. Tak nad tím pøemýšlím. Jinak k tìm kasínùm, ano sázet poøád dokola na barvu a navyšovat sázky OK, ale èasem Vás vyvedou, hlavnì po tom co už jsou vaše sázky moc vysoké. Ale kasíno bere vždy.
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » pon říj 11, 2004 16:19

Tak ruleta me 3x dostala.Vsázel jsem na cernou a postupne zvisoval sázku.No a samozrejme co se nestalo - prisla snura 15 nebo kolika cervenejch a bylo po prdely.To se me stal 3x a uz na to s....
Jinak sem tam do rulety dám kilo a jednou zatocím a jdu dom - bud s 200 nebo bez kila ale vetsinou s tím kilem navíc :lol:
Keno to jsem hrál jednou.Nejak sem to spocital a vsadil na 2 cisla v 30 opakovanich.No a ty cisla padli jenom jednou takze se me vratil vklad.Kdybi prisli jeste jednou tak bych vydelal dvojnasobek vsazene castky.
Jinak automaty jsou nejvetsí pi.....

Ted uz nic takovího nevsázím.
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod KrysaÅ™ » pon říj 11, 2004 16:25

SirRaist píše:No jde o to že jsem se setkal s èlovìkem který mi øekl že má pár kamarádù kteøí jsou celkem úspìšní ve štastných 10. Tak nad tím pøemýšlím. Jinak k tìm kasínùm, ano sázet poøád dokola na barvu a navyšovat sázky OK, ale èasem Vás vyvedou, hlavnì po tom co už jsou vaše sázky moc vysoké. Ale kasíno bere vždy.

Me zvysovat sazku na barvu nekolikratr vypeklo.Takovy snury co jsem chytl to teda asi byla fakt smula.Asi je ta ruleta zakleta :?
Jinak jednou sem zazil ze borci na rulete vzali rucní vrtacku a zacali vrtat do toho skla kde je skritá kulicka.asil tam chteli házet svou :lol: :lol:
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod nelson » pon říj 11, 2004 16:28

Krysaø píše:Tak ruleta me 3x dostala.Vsázel jsem na cernou a postupne zvisoval sázku.No a samozrejme co se nestalo - prisla snura 15 nebo kolika cervenejch a bylo po prdely.

nekde jsem cetl ze rekord padl v Monte Carlu 38x cervena
nelson
Host
Host

Příspěvekod minormartin » pon říj 11, 2004 17:11

nelson píše:
nekde jsem cetl ze rekord padl v Monte Carlu 38x cervena

...tak to bych byl v pohodì. Mìl jsem právì rozhodnuto, že budu dávat èervenou. Škoda, že jsem tam nebyl.

Automaty jsou velký mrchy, ale pokud ti výèepák øekne kdy, kdo a kolik vybral. Jaké je nastaveno procento návratnosti, tak to jde.

...mno ale èasto je to všechno taky nanic. :lol:
Je lepší bejt zdravej a bohatej než chudej a nemocnej.
minormartin
Host
Host

Příspěvekod mata » pon říj 11, 2004 17:32

tak proti pocitacom sa hraje tazko... hlavne ako keno a tak... - to vlastne hrajes proti pocitacu!!!!

ruleta - to je tiez somarina! ak hrajes sam a za vela,tak nemas väcsinou sancu!je to tiez stroj! ine je,ak si vo velkom kasine,a hadze clovek! ale aj tí su uz tak vycvicení ,ze vedia,kedy to maju hodit... najlepsie je hrat ruletu (co si sama hadze lopticku),ale nie sam! ak je niekto pris stole ,co hraje za velke peniaze,tak ty hraj opak!!! - ale to musite byt dvaja a dohodnut si znamenia! napriklad niekto polozi 5000 na ciernu,ty daj za 2000 cervenu a za 200 poisti na nulu! a co myslis,kto vyhra? ten kto da za 5000 aleby ty? :) ale to musite byt dvaja chytrí a nesmie si Vas dotycny vsimnut! :)

- automaty su o nicom!!!! - ako pise minormartin - treba zistit,ze kedy vydal automat naposledy penmiaze a ci sa na nom hralo!! ked sa automat naplni,potom je moznost vyhry....

- najlepsie je tipovanie! :) :) :)
mata
Exmember
Exmember

Další

Zpět na Chat a pokec