Hledám obchod

Moderátor: Moderátoři

Hledám obchod

Příspěvekod Phoenixman » ned lis 21, 2004 5:35

Zdravím Vás, poradíte mi pls, kde bych mohl v Praze najít hokejový obchod èi obchody, ve kterých bych mohl najít dresy a šály klubù z NHL a èeské extraligy? :cry: Dìkuji vøele za odpovìdi. :)

PS: taky jsem slyšel, že je nìco na Námìstí Míru nebo v Holešovicích, ale nic jsem tam nenašel. :?
"Obecné pocity ovlivòují profesionální úsudek"
www.phoenixman.ic.cz
Phoenixman
Host
Host

Re: Hledám obchod

Příspěvekod sporttipy » ned lis 21, 2004 7:54

Phoenixman píše:Zdravím Vás, poradíte mi pls, kde bych mohl v Praze najít hokejový obchod èi obchody, ve kterých bych mohl najít dresy a šály klubù z NHL a èeské extraligy? :cry: Dìkuji vøele za odpovìdi. :)

PS: taky jsem slyšel, že je nìco na Námìstí Míru nebo v Holešovicích, ale nic jsem tam nenašel. :?

:arrow: jestli nechceš originály tak holešovická tržnice :D
Obrázek
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » ned lis 21, 2004 9:01

Koukám že se nám tady rozjíždìjí bilboardy.

Sporttipy, máš tu reklamu povolenou? Jestli ne tak se pøiprav na poøádný soudní tahanice. 8) :wink:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod sporttipy » ned lis 21, 2004 11:39

quinton píše:Koukám že se nám tady rozjíždìjí bilboardy.

Sporttipy, máš tu reklamu povolenou? Jestli ne tak se pøiprav na poøádný soudní tahanice. 8) :wink:

:D :lol: :wink:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod zirkonxx » ned lis 21, 2004 11:59

u èeských drresù bych øekl že asi jedinì pøímo na stadionech nebo u nich v prodejnách... jinak jdou ještì koupit originály dresù èeských hráèù extraligy na internetu v aukci... kterou poøádá firma esports kerá dìlá stránky pro nektere hokejové kluby http://esports.cz/aukce2/ bohužel v souèasné dobì žádná neprobíhá
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod Panther » ned lis 21, 2004 12:29

U T-mobile areny, nebo ve Vrsovicich u stareho zimaku Slavie jsou docela slusne obchody. Pak je jeden na zimaku Kobry Praha (Hvezda Praha) a ten bych rekl, ze je velice slusny. Do Gigasportu a do Metropoli ani nechod, spatny vyber. Na Kladne na zimaku je take docela slusny obchod, pak jeste jeden na pesi zone. Ale ciste specialka u nas tezko rict, nevim o ni. V Mlade Boleslavy na zimaku je taky pekny obchod, ale to uz bude asi daleko. :)
Kdo se boji nesmi do lesa !
Panther
Host
Host

Zpět na Chat a pokec